121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Sir Quno Jedi
    Abba igaza van, hogy ha pl. kivetítőn játszol, akkor egyetlen kk led is kurva zavaró lehet, ha a vászon felé van fordítva. Nekem pl. a 2TB-s külső 2,5" WD-men van egy fehér ledcske és éjjel a vásznon baromira látszik, ha a tv-re van kötve és az basztassa. (de régi gépházamon is le kellett takarni a kékledet)
  • Evoluti0N
    6 hónapja vettem használtan PS3-t. Naponta nyüstölöm átlagosan olyan 2-3 órát és még mindig olyan, mintha új lenne.
  • Evoluti0N
    Hát, hogy konkrétan éppen, hogy csak nem esik szét pár hónap használat után. :D
  • n000rbi
    Még mindig a lightbar az egyetlen módja a játékosok megkülönböztetésének. Bele ne halj már, hogy ezentúl 1%-os fényerővel fog pislákolni :P
  • n000rbi
    Attól függ, mire érted az "ez"-t :)
  • Evoluti0N
    Ez csak nekem nem világos? Elfelejtették hogyan kell kontrollert csinálni, vagy mi?
  • TDC Geronimo
    Én is jobban szeretek úgy vásárolni már régóta, de sajnos ps4en még nincs preload. Elvileg áprilistól ez is lesz így javarészt úgy fogok. Utálok futárra várni :D
  • TDC Geronimo

Napi infamous így játék előtt :y
  • Kongy
    Én sztem digitálisan veszem... mert itt vidéken töketlenkednek a dobozossal (gameshopos rendelést meg visszavontam, mert meggondoltam magam a Ground Zeroes-t illetően :D)
  • Ulthane
    Nahh, Jusida Szosida megmondta, hogy PS4 frimware frissítéssel a lightbar - figyeljetek! - el lesz halványítható (nem kikapcsolható!).

Ezek szórakoznak velünk? Akkor már meddig tartan kikapcsolni?
  • TDC Geronimo
    Baj az, hogy 5 után én melóba megyek :(
  • n000rbi
    Még semmi, de haver is késő délután kapta a CE-t. Nyugi :)
  • TDC Geronimo
    Ja és HOL VAN MÁR A FUTÁR?! :y

Van aki megkapta már? :)
  • TDC Geronimo
    Nekem az R2 nyikorog kicsit :D

Egyelőre baja nincs csak mikor nyomogatom kicsit nyikorgó hangot ad.
  • TDC Geronimo
    Nekem 98 perc volt a main küldi, a side opsokat még nem kezdtem el, de rohadtul tetszik. Ezerszer jobban irányítható lett, nyugatias nem béna japós. Animációk szintén ég és föld régi részekhez képest.
  • TDC Geronimo
    Más lett a napszak ezért más a világítás is. Nem látok problémát. Most már a kákán is csomót keresnek egyesek...
  • Moby
    Ilyen igényekkel álltál be bétatesztelni?
  • n000rbi
    Ez nálam már a "beszart" kategória :) Nekem ne nyüszögjön, meg akadjon egy pár hónapos kontroller analógja.
  • Moby
    Nem szart be csak "nyüszögött" meg ragadt véghelyzetekben. És mindkettő, csak az egyik nagyon :)
  • Moby
    Mondjuk azt sem értem (bár támogatom), hogy miért renderelik a cutsceneket. Ha meg már meg volt prerendered, miért nem játszák ki azt, mint az unchartedek?
  • n000rbi
    Igen, Mobynál pedig az egyik analóg kar szart be. Nagyon remélem, hogy a friss kontrollerekkel nem lesznek ilyen bajok.
  • SlickAdam
    beragado ravaszokrol is hallottam mar többször.
  • n000rbi
    ..és a napszak :)
  • shaddam
    Még a háttér is változott
  • n000rbi

Az enyémnek nem is a gumiborítással van baja, hanem azt vettem észre egy ideje, hogy a bal oldali "markolat" recseg, ha erősebben megfogom. Próbáltam húzni a csavarokon, nem segített. Szívesen cseréltetném, de nem tudom ez elég indok-e.
  • SlickAdam
    "In purchasing a second PlayStation 4 console for my home, to minimize arguments on whose turn it is to play it in a family of passionate gamers (myself, my husband, and my three sons), I noticed that the rubber on the analogue sticks are a bit different. Rather than a soft gummy feel to them, they seem a bit sturdier with a different texture that is a bit bumpy and seemingly tougher. With no issues with the new system's controller, I am crossing my fingers that the issue is resolved."
  • SlickAdam
    "A very small number(BULLSHIT :D) of users have reported to us that the rubber surface of their Wireless Controller DUALSHOCKŸ4′s analogue sticks have torn.

Although the rubber material of the analogue sticks fulfils our quality assurance standard, we will inspect individual DUALSHOCKŸ4 controllers experiencing this symptom, and will replace them with new ones for free as long as they are within the warranty"

-------------

"A source, which will remain anonymous-but I will say is in the form of a Best Buy manager, told me this weekend that the controllers were collected and replaced with new ones."
  • Moby
    Az utolsó játék amire emlékszem, hogy szebb lett mint a bemutatott, az a GOW3-volt. Azóta csak a hazugságok ömlenek, és csak a mértékekben van eltérés.
    Ez a jó irány, ezt kell támogatni!
  • n000rbi
    A játéktól függ :)
  • Kongy
    Second Son-t kimaxolod? :D
  • n000rbi
    GTA5 már megvolt, a Social Club szerint a playing time 74:39:59, 81.67% game completion :)
  • Totti5
    Akkor neked 100 óra lesz a teljes. Gta 5 nek nehogy nekiállj mert rámegy a fél életed :)))
  • Kongy
    Áh... visszavonom a rendelést...
  • n000rbi
    Nos, eddig majdnem két órát játszottam a 10 perces MGS-sel. Feltérképeztem a bázis egy részét, kimentettem egy rabot, ennyi történt. Rohadtul tetszik.
  • n000rbi
    Randa! Nem veszem át a futártól
  • Zero Hero
    Azért az árnyékokat szépen kiradìrozták! :-(
  • deep
    Jah irtak gaf-on hogy valtozott. Nem szebb vagy csunyabb, csak mas. Ebedszunetben veszem at:)
  • SlickAdam

meg nehany:
  • n000rbi
    A következő fw-update lehetővé teszi a lightbar fényerejének csökkentését (kikapcsolni nem lehet majd)
  • n000rbi

Ez elég jó, jöhet.