121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#7310 Egyébként ha meg akartok válni tőle, keressetek meg bátran :) -
#7309 Mennyire bírtad az előző kettőt? -
#7308 Én az első kettőt is halálosan unatkozva toltam végig. Ezt is kb. techdemonak vettem meg. Mondjuk az első kettőnél jobb, ez vitathatatlan és nem csak grafikailag. De hát ez a stílus erről szól. A GTA-n kívül nekem minden sandbox játék kb. az unalom definíciója. -
#7307 Infamous
Eddig pár órát játszottam (még mindig csak az első képesség birtokában) és baj van, kezdek unatkozni :( A látvány lehengerlő (egyelőre csak emiatt nem akarom abbahagyni), cserébe viszont helyenként zavaróan beszaggat. A küldetések nagyon egyhangúak, kb. azt érzem, mint az AC4-nél, ami nem jó.
Moby, mondd , hogy láttál valami olyan ószom dolgot a streamekben, amit nem szabad kihagyni, különben hamar megválok a lemeztől. -
#7306 Jaja, meg egy kis sixaxis is befigyel... :D Ilyenekre kellett volna az előző gen-ben is használni a sixaxist, nem pedig arra amire pl a Heavenly Sword-ban próbálták... na mindegy :D -
#7305 Ja nagyon jól használja a játék a tapipadot meg a hangszórót :) -
#7304 Tényleg jópofák ezek a kis küldetések, a rejtett kamera keresés kifejezetten ötletes, a graffitizés is állat, nagyon tetszik :D -
#7303 Ahha. :D Hát akkor megnézem mit tehetek. Bár ha vannak minigunos csávók, akkor nem lesz könnyű kiirtani bázisokat, eddig mindig azok nyírtak ki. -
#7302 Meg azután megnyílik oda a fast travel is úgyhogy érdemes takarítani. -
#7301 Na, akkor majd én is rászánok egy kis időt. -
#7300 Teljesen eltűnnek onnan a DUP-s ellenfelek akkor. -
#7299 ... és nincs idő ámulni a grafikán, meg az effekteken. A smoke meg a neon is fenomenális.. nagyon jól néznek ki. Szinte ha nem játszok elvonási tüneteim vannak, hogy nem látom ezeket az effekteket, olyan jól néznek ki :D -
#7298 Ha kitakarítod, akkor utána nem cseszegetnek folyton? :D Csak mert kicsit idegesít, hogy állandóan lőnek rám... -
#7297 Én azt mondom így 4 óra játék után, hogy a régi infamous játékmenet szteroidokon. Minden javult olyan szinten, hogy le a kalappal SP előtt. Graf lélegzetelállító, animációk, voice acting, facial animok, writing, combat. Minden téren hatalmas az előrelépés.
ja és kb 3 főküldit csináltam eddig meg, mert takarítom 0%ra az összes kerületet sorba :D -
#7296 De és van benne még sly logó is és a csngőhangod is az a telefonon :D -
#7295 Az ott nem Sly Cooper? :D Mert ha igen, akkor találtam egy Easter Egget :D
-
#7294 Wáááá ez az Infamous :D Nagyon állat a grafikája az biztos :) Az elején mikor megyünk a világítótoronyhoz volt egy fa, aminek a törzsében víz volt, már-már fotorealisztikusan nézett ki... ilyen apró kis dolgok is ki vannak dolgozva :D A többi meg valóban a régi jellemzői... de ez nem probléma, mert régen is szerettem :D -
#7293 Hát amit én eddig láttam ott nem volt probléma. Elején, amikor bekerülsz belső részbe is minden éles volt, falon is az írások, fényképek minden. -
SlickAdam #7292 volt mar?
Project Morpheus DF Analysis -
#7291 A Second Sonban nem lehet valahogy a felirat betűjét nagyobbra állítani? 51es tévén nekem picit pici. Mondjuk nem is tudom hogy került oda, de valahogy felhoztam. :)
Amúgy, hogy érzitek - mármint akinek már megvan -, mennyire élesek a belső!!! textúrák? A külső részekkel nincs problémám, gyönyörű, bár nem esett le az állam, de a belső részek textúrái számomra picit csalódáskeltőek közelről, ha már next gen. (Végigzongoráztam minden beállítást a tévén, plusz ingame a brightnessel elszórakoztam, de még nem békültem meg vele a korábbi videókhoz képest értve.) Tudom hülyeség, csak érdekelne más véleménye is ...
-
#7290 Csak találgatások, de nekem a Daylight a tippem, mert az jelenik meg hó elején. -
#7289 Van már vmi pletyka az áprilisi psplusról? -
#7288 Secret Ponchos-ról továbbra sincs semmi hír. :( Lassan meg itt az április és teljesen meglepetésként fog érni, hogy az április 8-án megjelenő Daylight lesz az ingyenes játék. Meglepődnék, ha más lenne. -
Ulthane #7287 Ez dícséretes a Sucker Punch-tól -
#7286 Én csak felpakoltam és belekukkantottam. Hát
Annyit hozzátennék, hogy Baker orgánuma nagyon sokat hozzátesz a főkarakterhez (akinél első ránézésre féltem, hogy meg fogom-e kedvelni) -
#7285 Ez a game...
Meló mindjárt úgyhogy abba kellett hagynom, de holnap folyt köv :( -
#7284 LOL, legjobbkor :)
Én meg így egy jó hónap használat után azt kell mondjam, hogy nagyon elégedett vagyok vele. MGS-t is egy élmény volt azzal játszani (meg úgy mindent kb. :)) -
#7283 Voice acting nagyon jó, arcmimika meg az egyik legjobb, amit eddig láttam. Főleg az öreg nőnél. -
#7282 Sőt, már azt a fülest is eladtam(jó áron), amit helyette vettem :DDD -
#7281 Úgy tűnik ma van a GWH hivatalos megjelenése, mert sorra hívnak a boltok, ahonnan megrendeltem anno a füles.
Mágépemsincshozzábasszátokmeg, hülyékezek :D Csak egy jelentéktelen hónapot késett a beígérthez képest. -
#7280 Megérkezett az én példányom is. Meló után próba. -
#7279 Én elvártam volna, hogy előfizetsz valami tisztességes sebességű internetre az ISS tiszteletére! -
#7278 Az a grafika...
-
#7277 Most kaptam mailben egy előrendelői dlc-kódot a platinumtól, de a játék még sehol :P -
#7276 Telepítés mondanom sem kell fél perc volt kb, de úgyis patchet szedi addig meg felrakja teljesen. A kibaszott matricát meg szokás szerint rányomták doboz elejére... -
#7275 Nyomnám, de 0.5ös feltöltéssel nm igen lehet :( -
#7274 Elképesztő, mennyire idióták streamelik a twitchen a iss-t. Őrület, rossz nézni amit művelnek -
#7273 Ravasz nem ragad be, L1 R1 igen. -
#7272 Váá megjött :y -
Ulthane #7271 De engem ne akarjon megkülönböztetni, na.
Az Xbox 360 lightbar nélkül meg tudja különböztetni, ha ketten vagy többen játszanak.
Ez olyan nagy vasz iszt dasz a Sonynak?