121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#7350 Ez ilyen kukúrt éles mint a képeken? -
#7349 Na tessék, Delsin nem hal meg a lávában, ha beleesik, csak ha vízbe... :) Nyilván a víz eloltja a tüzet.... :) -
#7348 1.7 dátumról tudni valamit? -
#7347 :D mindegyik küldetés ugyanazon az éjszakai pályán játszódik? -
#7346 És van pofája 10k-t kérni egy demóért... :D -
#7345 Saját (fb-s butított sajna)
-
#7344 Azt a kevés meglepetést is elspoilerezed, amit ez a demó nyújthat? Ejnye! -
#7343 Megvan a neon, javított a helyzeten :) -
#7342 Ma letoltam MGSbe az egyik side opsot amiben fedezni kellett egy személyt heliből meg kiszabadítani a végén. Na ki volt az a személy? A beteg állat Kojima. Berakta magát a játékba, akkora egoista egy pöcs :D -
#7341 Nem is látni rajta semmit a bullshot. Vagy kellene?:) jól néz ki ( mozgásban meg halmozottan, majd valamelyik nap meglesem ), minden más tökéletesen kivehető rajta, és látszik hogy 100% ingame. -
#7340 -
#7339 Ember erre mondaná, hogy vigyék a picsába a bullshotokat...pedig ez nem az :D -
-
#7337 Egyetértek... :D Nem is nagyon használom a smoke-ot mióta van neonom... :D A smoke amúgy azért jó, mert hosszú távot tudsz vele levegőben repülni, a neonnal viszont könnyebben feljutsz egy ház tetejére, és relatíve gyorsabban tudsz közlekedni.. :) De mindkettőnek van előnye, és hátránya egyaránt. -
#7336 Úgy érzem ez lesz az első platinumra kivitt játékom. Olvastam DLCje majd hasonló volumenű lesz, mint a festival of blood volt a második részhez, ennek külön örülök :) -
#7335 Én asszittem szándékosan írod -
#7334 Hülye szótár neonáci = neon -
#7333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a gamer képességben az angyalszárny se rossz, de a neonáci sokkal viccesebb <3 -
#7332 Hát én tegnap meg ma is játszottam 4-4 órát már és szerintem storyba még a felénél se lehetek. Takarítok mindent kifelé, de ezzel a neonnal eszméletlen fun a játék. Sajnálom akinek unalmas nekem ez megunhatatlan :D -
#7331 neon+endless speed upgrade
=
-
#7330 Rajta tartom a szemem :) -
#7329 Fostaliga bugos share nem hiszem el. 2* akartam ma infamousba menteni videót, mindkétszer fél órával ezelőttit adott be. Nagyon remélem 1.7be javítják, mert hiába az export meg a video editor meg a tökömtudja mi, ha nem azt veszi amit kéne... -
#7328 Ugye milyen beteg? :D Nagyon durván jól néz ki az effekt.... :) Aztán majd lehet reklámtáblákból neont szerezni, kéményekből meg újra smoke-ot.. :) -
#7327 Most lett meg neon power... jééééézusom ez mi :D <3 -
#7326 Jó így már tökéletesen értem
:D -
#7325 digitalfoundry -
#7324 Mi az a DF? -
#7323 Első nekifutásra 4:35 lett, a fűszálak alá is benéztem :) -
#7322 GTA5-be majdnem száz óra ment, úgy, hogy észre se vettem. A tartalomtól függ. A Watchdogs a kezdetektől fogva jobban érdekelt. -
#7321 MGS V DF elemzés.
"Onto more good news; the Fox Engine is already cementing its reputation as an engine built for rock-steady performance. Not only is it designed to hit 60fps with v-sync on PS4 and Xbox One, but the overhead so high that not a single frame is dropped during our tests. What we're left with is an absolute lock on that number from start to finish, giving us a monotone 16ms reading in our frame-time analysis, ensuring an entirely consistent experience. This entitles Ground Zeroes to the fastest turn-around for a frame to appear on-screen following the player's input - a sublimely responsive game on whichever of these consoles you might own."
"But the king of the roost is most certainly the PS4 version, with its slick 1080p presentation marking a clear lead over the maximum 720p possible on Xbox One. The atmospheric rendering for skies is also a welcomed, if subtle extra on PS4 - the ramifications of which aren't fully fleshed out for single area demonstrated here. With no PC version in sight for the moment, this is clearly the way to brace yourself for the full Phantom Pain package due late next year."
Jöhetne már PP :( -
#7320 Nekem ezzel ellentétben nagyon bejön eddig a játék :D A melléktevékenységek is szórakoztatnak, meg a sztori küldetések is.. :) Pedig én játszottam az 1-2vel is, meg a Prototype 1-2-vel is, de ez a formula nálam még mindig működik :) Pláne, ha ilyen gyönyörű -
#7319 Akkor a sandbox lehet nem neked való. Sajna ez a műfaj tele van "filler" contentekkel. Watch dogsra is ilyen 50 órát mondanak. Tudod mi lesz ott is. Azt se vedd akkor meg :) -
#7318 megvan köszi, regisztrálásnál gmail helyett gmal-t írtam.
Fasznak fogad el hibás címet :D -
#7317 Ez az usa store oldala. Próbáld az accodnak megfelelő régiójú store-t. -
#7316 kértem jelszó emlékeztetőt akkor meg azt mondja nem regisztrált e-mail cím.
Érdekes... -
#7315 A sanboxok általában nagyon megosztóak, namerthogy lényegében a tevékenységek teszik ki a nemkevés játékidő gerincét. Nincs bennük olyan feszített történetmesélés, mint az akciójátékokban. Ésha valakinek a tevékenységen nem jönnek be, egy nagyon híg dolgok maradnak csak hátra, -
#7314 Az hogy lehet itt ha beakarok lépni azt mondja hogy "Incorrect e-mail address or password."
Az email cím ,meg a jelszó is tuti jó, mert a ps4-en megy... -
#7313 Majd figyeld a pm-eket :) -
#7312 Akkor nincs jó hírem... -
#7311 Látod ez az, hogy teljesen kimaradtak. (ahogy az AC-k is) Megvan! Olyan játékot vettem meg mindkét esetben, amik valamiért korábban sem vonzottak és most valamiért azt hittem, hogy majd nextgenen megszeretem őket. Lehet ettől függetlenül jó, de nem nekem.
@Deep: +1