121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    jjja ertem.:)
  • TDC Geronimo
    Mert share gomb oda rakja fel? :)

1.70el lehet majd kiszedni USBre a tömörítetlen képet. Remélhetőleg nem jpgbe fogja menteni majd.
  • SlickAdam
    epp hogy hud-osat akarok. miert tomoritett fb?
  • TDC Geronimo
    Én nem tudok hud nélkülit meg csak okádék tömörített FBs képet tudnék max. Nyugodtan hidd el, hogy ez így néz ki. AA is az eddigi legjobb, ami konzolon volt.
  • SlickAdam
    #7375 1. kep. van screenshot lehetöseg? csinalj egy hasonlot! plz
  • TDC Geronimo
    Pedig nem az :p
  • SlickAdam
    nyugodtan rajta lehetne minden (pl a legfelsö kepen). elhiszem, ha azt mondod ez tenyleg igy nez ki, de amig en nem latom, addig ez csak szerkesztett bullshot.
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Biztos volt, hogy késik az is :/
  • TDC Geronimo
    pause gombot ha megnyomod eltűnik a HUD és capture cardal kiszedik azt a frémet, ahol még nem jött be a menü, de eltűnt a HUD. Karakter meg szerintem szintén eltűnik más magyarázat nincs rá.
  • Moby
    Hogy a gyíkba nincs sehol infamous bundle?
  • SlickAdam
    nem ertem amugy hogy keszulnek ezek a kepek. se hud, se jarokelok, se chandler (vagy hogy hivjak a fijucskat), ... valaki elmagyarazna?
  • n000rbi
    Nem szakadnának bele, az biztos :)
  • TDC Geronimo
    Hát nem lepődnék meg, ha bepatchelnék. Olvassák ők is gafot :)
  • n000rbi
    Kár, hogy az ilyen fotókhoz capture card és menüvel babrálás kell. Ha már betették a screenshot funkciót, igazán lehetne minden játékban egy hud off kapcsoló is :)
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Amit imádok. Neon futás, nagy ugrás, L2vel időlassítás a levegőben és féloldalasan bokánlövés. Sose unom meg :D

A karma bomb abilityje neonnak meg... Amikor először láttam állam szedtem földről.
  • Kongy
    Én gondoltam, hogy lesz még egy erő, csak azt nem, hogy mi... :) De majd meglepetésként ér ez is mint a video :D
  • The Protector
    Főleg,hogy vicces szeretett volna lenni a fiúcska.
  • SlickAdam
    +1
  • n000rbi
    A tag-ért:
  • lwb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Video és beton.
  • lwb
    Az előző két és fél rész nekem se jött be. De ez más. Egyrészt ez az eddigi egyik legszebb, hanem a legszebb next gen játék. Másrészt tényleg jók lettek a képességek, ahogy váltogatni lehet közülük és hogy más és más képességeket tudunk megnyitni a jellemünktől függően.
  • The Protector
    Van füst,neon és mi a másik kettő?
  • Kongy
    Nem tudom, így 6 óra után is érdekes... hát nem vagyunk egyformák :) Ja, és nem tudsz villámokat szórni Delsinnel... :OOO Annál sokkal badass-ebb képességek vannak.
  • n000rbi
  • Ulthane
    De miért vártatok mást? Ez a játék (sorozat) annyira bugyuta, annyira kurva unalmas, hogy egy fillért sem adnék érte.

10 percig érdekes, amíg kiélvezkedsz a hülye ugrabugrálásokban, meg hogy villámokat dobálsz, és jó napot.
  • shaddam
    A második kép Az árnyékon kicsit csiszolnak és így jöhet a last of us port
  • n000rbi
    Szó szerint :) Ez a neonos rész azt hiszem számomra megmentette a játékot az eladástól. Látványos, van tőle egy jó ritmusa a játékmenetnek, ezzel valóban érezni a szabadságot és végre vannak olyan képességek, amik ösztönöznek a kerületek kitakarítására. (ja és egészen máig le volt halkítva a ds4, pedig azok a kis apróságok is sokat dobnak az élményen)
  • Evoluti0N
    OMFG. Durva. És ez a generáció elején. És ez egy nyílt világú játékban. Mi lesz itt pár év múlva?
  • The Protector
    Köszönöm a válaszokat.Elképesztő.
    Én még ps3-on nyomom egy 22colos monitoron és bizony van,hogy a faszom tele van a felbontással még egy ilyen pici monitornál is fél méterről.A BF3 iszonyat recés stb....

Elképesztően szép a játék.Felüdülés ránézni a színekre,nem mint a sok barna fos,szürkeszar játék.Az utolsó játék ami megmelengette a szemem a színeivel az a Bioshock volt.
  • TDC Geronimo
    haha

"Infamous: Second Son's hotline number works in real life
    PlayStation 4 exclusive lets you listen to a recording from the game's villain on your phone."

There are billboards in Seattle that ask people to "cooperate." A phone number resides under that no-nonsense command, and the protagonist Delsin Rowe does call that number while causing hijinks in the open world. The tip hotline isn't just for digital denizens, though. If you call 1-844-HELP-DUP, you can hear a prerecorded message that furthers the narrative of Second Son.
  • Kongy
    Ja értem... :D
  • TDC Geronimo
    Első végigjátszásom good karma és annak is van 4es szinten. Én is azt hittem, hogy evil nem kapja meg, de olvastam, hogy annak is van.
  • Kongy
    Csak nem gonosz lettél? :D Az csak evil karma 4-el érhető el asszem.
  • TDC Geronimo
    endless speedet ahogy tudod unlockold ki. Onnan nincs megállás...
  • Kongy
    Csak várd ki amíg meglesz a video :DDD Nagyon beteg.
  • TDC Geronimo
    Pár hetet mondtak. Április közepére jósolom én. 2-3 hét.
  • TDC Geronimo
    Bizony. Ennek ilyen képminősége van a TVn is.
  • n000rbi
    Igen.