121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #7390 jjja ertem.:) -
#7389 Mert share gomb oda rakja fel? :)
1.70el lehet majd kiszedni USBre a tömörítetlen képet. Remélhetőleg nem jpgbe fogja menteni majd. -
SlickAdam #7388 epp hogy hud-osat akarok. miert tomoritett fb? -
#7387 Én nem tudok hud nélkülit meg csak okádék tömörített FBs képet tudnék max. Nyugodtan hidd el, hogy ez így néz ki. AA is az eddigi legjobb, ami konzolon volt. -
SlickAdam #7386 #7375 1. kep. van screenshot lehetöseg? csinalj egy hasonlot! plz -
#7385 Pedig nem az :p -
SlickAdam #7384 nyugodtan rajta lehetne minden (pl a legfelsö kepen). elhiszem, ha azt mondod ez tenyleg igy nez ki, de amig en nem latom, addig ez csak szerkesztett bullshot. -
-
#7382 Biztos volt, hogy késik az is :/ -
#7381 pause gombot ha megnyomod eltűnik a HUD és capture cardal kiszedik azt a frémet, ahol még nem jött be a menü, de eltűnt a HUD. Karakter meg szerintem szintén eltűnik más magyarázat nincs rá. -
#7380 Hogy a gyíkba nincs sehol infamous bundle? -
SlickAdam #7379 nem ertem amugy hogy keszulnek ezek a kepek. se hud, se jarokelok, se chandler (vagy hogy hivjak a fijucskat), ... valaki elmagyarazna? -
#7378 Nem szakadnának bele, az biztos :) -
#7377 Hát nem lepődnék meg, ha bepatchelnék. Olvassák ők is gafot :) -
#7376 Kár, hogy az ilyen fotókhoz capture card és menüvel babrálás kell. Ha már betették a screenshot funkciót, igazán lehetne minden játékban egy hud off kapcsoló is :) -
-
#7374 Amit imádok. Neon futás, nagy ugrás, L2vel időlassítás a levegőben és féloldalasan bokánlövés. Sose unom meg :D
A karma bomb abilityje neonnak meg... Amikor először láttam állam szedtem földről. -
#7373 Én gondoltam, hogy lesz még egy erő, csak azt nem, hogy mi... :) De majd meglepetésként ér ez is mint a video :D -
#7372 Főleg,hogy vicces szeretett volna lenni a fiúcska.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #7371 +1 -
#7370 A tag-ért: -
#7369 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Video és beton. -
#7368 Az előző két és fél rész nekem se jött be. De ez más. Egyrészt ez az eddigi egyik legszebb, hanem a legszebb next gen játék. Másrészt tényleg jók lettek a képességek, ahogy váltogatni lehet közülük és hogy más és más képességeket tudunk megnyitni a jellemünktől függően. -
#7367 Van füst,neon és mi a másik kettő? -
#7366 Nem tudom, így 6 óra után is érdekes... hát nem vagyunk egyformák :) Ja, és nem tudsz villámokat szórni Delsinnel... :OOO Annál sokkal badass-ebb képességek vannak. -
#7365 #7362 -
Ulthane #7364 De miért vártatok mást? Ez a játék (sorozat) annyira bugyuta, annyira kurva unalmas, hogy egy fillért sem adnék érte.
10 percig érdekes, amíg kiélvezkedsz a hülye ugrabugrálásokban, meg hogy villámokat dobálsz, és jó napot. -
#7363 A második kép Az árnyékon kicsit csiszolnak és így jöhet a last of us port -
#7362 Szó szerint :) Ez a neonos rész azt hiszem számomra megmentette a játékot az eladástól. Látványos, van tőle egy jó ritmusa a játékmenetnek, ezzel valóban érezni a szabadságot és végre vannak olyan képességek, amik ösztönöznek a kerületek kitakarítására. (ja és egészen máig le volt halkítva a ds4, pedig azok a kis apróságok is sokat dobnak az élményen) -
Evoluti0N #7361 OMFG. Durva. És ez a generáció elején. És ez egy nyílt világú játékban. Mi lesz itt pár év múlva? -
#7360 Köszönöm a válaszokat.Elképesztő.
Én még ps3-on nyomom egy 22colos monitoron és bizony van,hogy a faszom tele van a felbontással még egy ilyen pici monitornál is fél méterről.A BF3 iszonyat recés stb....
Elképesztően szép a játék.Felüdülés ránézni a színekre,nem mint a sok barna fos,szürkeszar játék.Az utolsó játék ami megmelengette a szemem a színeivel az a Bioshock volt. -
#7359 haha
"Infamous: Second Son's hotline number works in real life
PlayStation 4 exclusive lets you listen to a recording from the game's villain on your phone."
There are billboards in Seattle that ask people to "cooperate." A phone number resides under that no-nonsense command, and the protagonist Delsin Rowe does call that number while causing hijinks in the open world. The tip hotline isn't just for digital denizens, though. If you call 1-844-HELP-DUP, you can hear a prerecorded message that furthers the narrative of Second Son. -
#7358 Ja értem... :D -
#7357 Első végigjátszásom good karma és annak is van 4es szinten. Én is azt hittem, hogy evil nem kapja meg, de olvastam, hogy annak is van. -
#7356 Csak nem gonosz lettél? :D Az csak evil karma 4-el érhető el asszem. -
#7355 endless speedet ahogy tudod unlockold ki. Onnan nincs megállás... -
#7354 Csak várd ki amíg meglesz a video :DDD Nagyon beteg. -
#7353 Pár hetet mondtak. Április közepére jósolom én. 2-3 hét. -
#7352 Bizony. Ennek ilyen képminősége van a TVn is. -
#7351 Igen.