121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo

Ha így figyelik kéréseket lehet lesz 30 fps lock is később, annak akit idegesít.
  • Moby
    Az úgy logikusabb, ha úgy bojkottálom, hogy közben pénzt teszek bele?
  • n000rbi
    Ja hát így nekem is nagy lenne a szám, hogy na most 2 hétig sonybojkott van :D
  • Moby
    Ez biztos?
  • Kongy
    Azok néznek ki a legjobban.. :D Ahogy a nap megcsillan rajtuk... hmmmm.. :D
  • SlickAdam
    csak a pocsolyakat akarja megszemlelni
  • Kongy
    Nocsak, eddig nem érdekelt az infamous mondván ez ugyanaz mint a 2... :D Nos, tényleg, de attól még baromi jó.. :D
  • TDC Geronimo
    sigh... :D
  • Moby
    Nem tudok bukni rajta...de ezt inkább hagyjuk
  • Totti5
    Mennyit buktál rajta?
  • n000rbi
    Tudtam én, hogy ez lesz a vége :D
  • a.carkey
    Sajnos, ennél jobbat én sem tudtam kicsiholni belőle. Részemről mondjuk twitterre tettem fel, és akkor onnan a kép utáni :orig toldalékba, és ezzel megkapod azt, amit játék közben szedsz ki és ment le a winyóra.

Viszont röhej, de még eredetileg ezek is csak 100-400k közötti képek, bár 1920x1080-as felbontásban. Nem is értem, hogy ha már tudja a 1920x1080-at, akkor miért nem jobb a minőség, mert tévén nem ezt látod, de ehhez a részhez nem értek. Sajnos a capture card segítségével készült képeket - korábban párat Geronimo már belinkelt (gondolom capture cardos mindegyik?) - nem képes überelni. Ritka buta helyzet, hogy nem alap lehet kiszedni a játékkal minőségi képeket, ha már alapból ki lehet (ami PS3 esetében ugye csak kevés helyen volt lehetséges).

Motto:

ill. a többi (csak úgy az elejéről):

• Moby
    Az érdekelt a legjobban, és amiatt haragszom talán a legjobban. Az elején nem tetszett, aztán jöttek a gifek, meg a kisvidik a havas pályákról stb, aztán meg a pofáraesés...
  • arty

(drájvklub érdekel majd? mármint, HA valaha, egyszer meg találna jelenni...)
  • Moby
    Az infamous tehet róla, nem én :)
    Vagy vehetjük úgy is, hogy mivel most van egy zsír kontrollerem, illetve ennek hálisten nem zörög a háza a lemeztől, tonképp csak egy minőségi cserét hajtottam végre :DD

Ettől még haragszom a sonyra, de tudok rájuk úgy is haragudni, hogy közben esténként jót szórakozok a kz multival, amit elég sokáig tartott bevallani magamnak, de hiányzik/hiányzott. Az infamous streamek meg megyőztek róla, hogy nem érdemes kihagyni, de ott még várok egy visszautasíthatatlan ajánlatra, és mostantól ez lesz az eljárás szigorúan: nincs 1.day vásárolgatás hype hatására.
  • arty
    :DD

Gyorsvót.
    Viszont ha ez elmegy, nagyobb szünet lesz, gondolom ... ;)
  • Moby
    -.LOL.-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

megint kínai, csak abban bízom(NOT) ^.^

• arty
    átszervezés vs. hatékonyság LOL
  • SlickAdam
    napi sony elbocsatasok:

"A Sony London Studio, a DriveClubon ügyködő Evolution Studios, valamint a Guerilla Cambridge lett az áldozata az európai csapatokon keresztülvonuló kirúgáshullámon. Az indok a szokásos, felülvizsgálták a működést, próbálják úgy újratervezni a működést, hogy minél hatékonyabban érhessék el a kitűzött célokat.

Hogy mennyi embert érint ez a hullám arról nincs információnk (bár ahogy mondani szoktuk, ha egy sajtóközlemény előzi meg akkor biztos nem csak a büfés nénit cserélték le), látszólag egyedül a Media Molecule marad érintetlenül a szigetországban működő csapatok közül."

G365
  • Moby
    hjah, nehéz a vérkonzolos lét... :D
  • Kongy
    Hát sajnos nem így van... Jó oldalon csak részben mások a küldetések, de zömében ugyanaz minden. Ja, meg a képességek néznek ki kicsit másképp, és ennyi.
  • deep
    Hát, trophy-k miatt már nem kell maxra csinálni, mert csak 1x jár értük. Szóval másodszorra rövidebb lesz. Bár lehet experten kezdem :)
  • shaddam
    Meg gondolom a másik oldalon kb ugyanennyi idő van benne + gyűjtögetni valók
  • deep
    Kb. 10-12 óra lehetett, ami szerintem pont patent. Ha hosszabb lett volna, már untam volna. Egyébként ebben az IP-ben ennyi volt szerintem. Sucker Punch-éknak lépnie kellene, mert ez a téma nem visz el már egy negyedik részt. Egy gonosz végigjátszást még tuti megér, mert más a sztori is, meg a képességek. Platinát nem tudom, elképzelhető :)
  • n000rbi

Lesz platina, vagy annyira nem?
  • Mr Manson
    Mennyi játékidő volt benne?
  • arty
    :D
  • deep
    Rövidebbnek tűnt mindent összeszedve és kipusztítva, mint az előzőek, ami nekem jó mert azok így nagyon sokáig tartottak. Összességében teljesen fasza volt, ez lesz az első amit végigtolok még egyszer gonoszként is. Ja és iszonyat gyönyörű :D
  • Moby
    Na aki kipörgette és eladná, az dobjon meg egy privivel :)
  • TasManXT
    Jó vót?
  • deep
    Nekem most pörgött le a credits. Lehet utána még pusztítani.
  • Kongy
    Nappal? :O Akkor arról csak én maradtam le? :D
  • TDC Geronimo
    Van éjjel, van napfelkelte, van napnyugta meg van nappal. Nem csak 2 van.
  • TDC Geronimo
    Biztos lehet, mindegyikbe lehetett és az ilyen open world játékokban mindig lehet szabadon mászkálni utána.
  • Kongy
    Amúgy egy nagy negatívum az infamous-t illetően: csak 2 napszak van. Este, meg naplemente. WUT? Nem tudtak volna belerakni GTA 5-féle dinamikus napszakváltozást? Abban a játékban gyönyörű naplementéket, meg napfelkeltéket is lehetett látni, itt meg van a naplemente, éjszaka, vagy esős idő... Ez kicsit rossz.
  • Kongy
    Infamous-t utcsó küldetés után még lehet tolni tovább? Csak mert maradt pár DUP központ, amit nem pusztítottam el, és itt a sztori vége :(
  • n000rbi
    Mondasz valamit, majd ki is próbálom, 1.70-ig ki lehetne vele húzni.
  • n000rbi
    Most nem vagyok gép előtt, de ezek pl. saját (jobb híján fb-s) shotok:

• a.carkey
    Az más profilnak átküldjük, okostelcsin appal meg megnyitjuk már nem él?
  • TDC Geronimo
    PS+al mivan? Régen mindig lehetett már előre tudni hetekkel a köv havit most meg már kéne jönnie új kínálatnak és még semmi, pletyka szinten se.