121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#7550 infamous után elég ingerszegény a látvány, de ha olyan tartalmas lesz, ahogy mondták, akkor jó lesz. Trailer meg tisztára hajaz a Rockstar GTA trailerjeire. -
#7549 Faszán néz ki! -
#7548 -
#7547 Pont a lényeg hiányzik :D -
#7546 Az az oculus rift, ami már nem is létezik (kitudja mihez kezd vele a facebook)? -
#7545 Fényévekkel jobb a helyzet itt. fps esés minimális és alig észrevehető. Esetek 95%ban 30 felett van frém. -
#7544 2db ISS Special Edition-be nem volt se DLC kód, se sapka.
Fasza mi? :/ -
#7543 Last of Us PS4-re -
#7542 pedig nekem úgy tűnt, hogy már könnyen beszerezhető.Remélem ez a morpheus cucc jó lesz, mert nálam már csak az oculus rift szól a pc mellett -
#7541 Nem vészes, de azért van, hogy frame-esés veszi kezdetét :D -
Evoluti0N #7540 Sajnos az első két rész se arról híres, hogy milyen jól fut PS3-on. Poén mondjuk, hogy a 2. rész még szebben ment, mint az 1. Nem írhatom, hogy én megmondtam, mert nem mondtam meg, de számítottam rá, hogy itt is lesznek gondok. :D -
#7539 Volt, hogy random beszaggatott városban nekem is. Van még ezen mit dolgozni gyerekek, be kell látni. -
#7538 Most ne egy df elemzés alapján mond. Tudod mikor lehet észrevenni? ha karma bombot tolsz kb 3 secig és ezzel ki is fújt... -
#7537 Helyenként ijesztően szar a frém :( -
#7536 The presentation is meticulously clean, almost pristine - operating with a full 1920x1080 framebuffer alongside a modified form of SMAA T2x that stands apart as the most impressive utilisation of post-process anti-aliasing we've seen on any platform. This high-quality solution combines MLAA with a temporal component delivering incredibly sharp and clean imagery with excellent edge coverage throughout. Ghosting artefacts associated with the temporal component are relatively minor and typically relegated to smaller floating objects such as blowing sheets of paper or birds. Image quality purists should also note that anisotropic filtering is fully present and accounted for - unlike a number of other recent PS4 releases.
The power to deliver visuals of this calibre has existed for years on PC but freed from the shackles of last-gen console development, we can finally see what this tech can deliver
Second Son delivers a visual presentation that belies its status as a first generation PS4 title - a remarkable achievement so early in the next-gen console's life-cycle.
Performance capture in the new game is a huge leap over the previous inFamous titles, but the quality of the story-telling doesn't quite match the beauty of the tech.
Infamous DF elemzés -
#7535 Hétköznap lehetetlen elékerülnöm :( Még a végén Moby is hamarabb végigjátssza :D -
#7534 Na infamous kitolva 100%ra. Nagyon tetszett, kétségtelenül a legjobb rész a 3 közül. Most jöhet az evil karmas végigjátszás :) -
#7533 Amikor így sincs egy boltban se? Hülyék lennének -
#7532 várható ps4 árcsökkenés az idén? -
Ulthane #7531 Persze, hogy van. A minőségi, tartalmas, értelmes játékok.
Mass Effect-sorozat, Heavy Rain, Dragon Age-sorozat, Beyond: Two Souls, Tomb Raider, AC-sorozat (a Brotherhoodig), Gears of War trilógia, Uncharted-sorozat, God of War-sorozat stb.
De nem ezek a ratyadék szarok a listában ott. :-D -
#7530 Közben úgy tűnik, hogy talán sikerült szert tennem ISS promósra okés árért(11k), de csak valszeg a jövőhéten kapom meg. Remélem.
Kitolomplatinára :D -
#7529 Szándékomban áll, mert bár megvan pc-re is, de kevéssé valószínű, hogy ott valaha sort kerítek rá, és ugyanez érvényes a ps4-re, de a vitát pont az ilyenekre tartom, és erre tökéletes is.
A bajom az, hogy amíg ki nem derül egyértelműen, hogy most mi az isten van a killzone kapcsán ezzel a régió-profil-dlc üggyel, addig nem vásárálok semmit, mert jelenleg fogalmam sincs, hogy melyik profilomat kellene használjam a jövőben mainként (bár a plus eleve a uk-n van most). -
#7528 Aham. Cross-buy-cross save 3 platformra. (ebből a ps3 az inferior:)) JA és ps4-en 3D is van, a helyedben kipróbálnám :) (nekem sajnos nincs ilyen modern kijelzőm) -
#7527 Megvetted? -
#7526 bekapcosltam gépet és bekerült magyar accnál is tv&video rész valami fuso nevű programmal oO
-
#7525 LOLB+ -
#7524 Te mi a picsának játszol úgy őszintén? Van ami TETSZIK neked egyáltalán? -
#7523 Elképesztő mi megy netszerte ezügyben. Ezek kinyírják az egész kickstartert, meg úgy a crowdfundingot kompletten a férgeskedésükkel. Ami egyáltalán nem baj. A sok birka most kezd el rájönni, hogy ennyi erővel el is égethette volna a pénzét.
Szóval jöhet a sony a morpheussal :D -
#7522 Kurvára nem csak számomra :DDDDD Volt olyan Batman-játék az Arkham City-n kívül, ami 96%-ot kapott kritikusoktól átlagban? Ha igen, akkor mutasd meg, mert kíváncsi lennék a játékra :D -
#7521 -
#7520 Volt jobb Batman-játék az Arkhamoknál? -
#7519 Számodra, de ezért van ennyi játék stílus, nem vagyunk egyformák. -
#7518 Szopás, mert a legjobb Batman játék széria, ami valaha készült. -
Ulthane #7517 Engem sosem tudott ez lekötni. Az elsővel játszottam kb. fél órát. In other words: hidegen hagy. :) -
#7516 Aztakva :OO Az Arkham City meg az Asylum is jó játékok voltak, de ezzel a grafikával még jobb lesz az Arkham Knight :D -
#7515 Úristen...ennek a hangulatnak/látványnak csak a fele legyen igaz -
-
Ulthane #7513 Hát, ebből szerintem 85-öt kb. teljesen felesleges elkészíteni, mert ratyadék szar.
Adnának ki csak 10 játékot idén, de az mind legyen minőségi, AAA kategóriás cím.
Ki a szent szar akar játszani, pláne pénzt adni ilyen noname indie-szarokért?
15 éve sem játszottam már ilyenekkel, nemhogy PS4-en!? -
Ulthane #7512 Fosszarhúgy felhozatal. :( -
#7511 Az nem az enyém lett volna, nekem nagyon drága minden magánembertől, számla nélkül, de már ki is száltam az ilyen szivességi beszerzésekből, mert bemondásra csinálok segget a számból, és még a pénzem is beleraktam volna, és mint kiderült a szándékon kívül nincs meg hozzá semmi...