121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jinchuu #7590 Ez a papertrail ilyen game és honlapon történő nyomozós dolog, én megcsináltam 2-3 "tesztet" a holnapon hogy conduit vagyok-e, utána lehetett kapcsolni az accomat. Az első küldetés után amikor csináltál 3 fényképet, utána az infokat elküldi a honlapra és meg kell oldani a feladványt kutatkodni neten stb és ha az megvan nyilik a következő küldi ps4-en. Elég jó kis kapcsolt élmény. :D -
#7589 Most csinálom épp távolról, vitával. Eddig sajnos 4 óránál többet nem tudtam beletenni a mappack feltelepítésére :´(
kabaré@2014@sony -
Jinchuu #7588 igen -
#7587 Magyar accod van? -
#7586 Mind a két InFamust végigvittem, ahogy második rész is köröket vert az elsőre, úgy szintén köröket ver az új rész a másodikra, kevés játék van úgy hogy várom mikor ülhetek elé, ez most olyan, nagyon:) -
Jinchuu #7585 Én tegnap fejeztem be a part1-et, tökéletesen müködik, regelni kell a papertrail honlapon, megcsinálni amit kell és összekötni az psn accodat amin játszol, no problem, user error lesz nálad. -
#7584 Próbáltad úgy, hogy
Mindent leszedni->Killzone újrafelrakás->elindítás/felpatchelés-> majd minden más install? -
#7583 Na akkor ezért nem jössz megnézni a titanfall-t... -
Landor #7582 Na hát az a fuso egy nagy gagyi. Nekem is fent volt a smart tvmen. -
#7581 Ó semmi kûlönös, csak a szokásos sonykonzol.
Kiderült, hogy nem régiógond van a dlc-vel, csak valszeg hibásan töltődött le a mappack, mer a magyar profillal sem ment normálisan. Persze azért feltelepült, mert a japán szakemberek szerint felesleges hashchecket rátolni. Minekazt, biztosjó. Mindigjó. Gondoltam letöltöm újra, merthát mégiscsak játszanék vagy mi, szóval letöröltem hát a mappackot. Mindezek után beléptem a psn-re, hogy letöltsem másodszor is, de a psn közölte, hogy már installed(WUT???). Naszóval némi hörögvekurvaanyázás után végül oda jukadtam ki, hogy erről a téveszméről csak úgy tudtam lebeszélni, ha letöröltem a killzone-t kompletten. Szóval elment 2 óra, és nemhogy mappackom nincs, de már killzone-om sem a gépen, pecig én csak játszani szerettem volna picit.
Köszi sony, jók vagytok, mint általában! -
#7580 Jaja, az addig nekem is megvolt :) -
#7579 Mivanmár? -
#7578 Nadeviszont újabb nap, újabb megállapítása annak, hogy nincs még egy ilyen instabil retekszar rendszer a piacon mint a ps4-é akkor sem, ha nem szűkítem a kört a konzolokra. -
#7577 Na ez az. -
#7576 Ja de befejezni nem tudom, lol. -
#7575 Én épp csinálok egyet. Hajkurászok egy papír conduitot. -
#7574 Nagyszerű. -
#7573 Természetesen nem :D És aki magyar, és kérdeztem természetesen nekik sem. Asszem ez adja a +5óra játékidőt.... de nem nekünk. -
#7572 Papertrail bónusz küldetések működtek? Nagyon úgy tűnik, hogy us only (unable to connect to your online papertrail profile) Nem értem minek teszik akkor az eu lemezhez is. -
#7571 Na inFamous kimaxolva. Amúgy elég vicces, hogy mindent maxra fejlesztve se bírok el egyszerre 2 minigunos gecivel.... -
#7570 40 órát mondanak főstoryra és 100at mellékküldetésekkel együtt oO
Ez jó is meg rossz is. Csak nehogy nagyon repetatív legyen a végére, mert azért 40 órán át majdnem ugyanazt csinálni hááát... Mondjuk a fél éves halasztás miatt ebben reménykedem, mert pont ezt hozták fel példának, hogy túl repetatívnak találták októberben és ezen javítottak rengeteget. Az NPCk elég "élőnek" néznek ki meg tényleg van hangulata a városnak. -
#7569 Én már sohasemmit nem rendelek elő, de a második napon már lehet, hogy megveszem. fura, de jobban érdekel most, hogy már kb a valóságot látom, mint azelőtt a kamuvideókon. Tetszik az atmoszférája nagyon. -
#7568 +1
Egyelőre marad az előrendelés, tetszik. -
#7567 lol ide illik
-
#7566 Nem tudom mi van Sony stúdióknál, de hogy valami marhára nincs rendben az már biztos. Minden napra jut valami hír, hogy ki ment épp el. NDtől ez már a 2. ember. NDtől Riothoz? Na ne vicceljünk már. -
#7565 Riot games? Ok csá -
#7564 Riot Games. Gondoltam kettőt. 1: mobil , 2: f2p
Nagyon nem lőttem mellé...
League of Legends is competitive PvP play: a multiplayer online battle arena
Bhiztos rettentő innovatív. -
#7563 Na most már én is azt mondom, hogy dafuq?
"Justin Richmond, who was working on Uncharted PS4 as game director, has left developer Naughty Dog.
"I have in fact made the decision to leave Naughty Dog," Richmond told IGN. "I love the company and the people and know that they will continue to create awesome games going forward. On a happier note, after careful consideration and exploration I have joined Riot Games. There is some really innovative stuff going on here that I can't wait to be a part of."
Previously, Richmond oversaw Uncharted 2: Among Thieves' multiplayer and worked as game director on Uncharted 3: Drake's Deception. He had been with Naughty Dog since 2008." -
#7562 Ezt, hogy sikerült? -
#7561 Na ez az... ettől tartok én is, hogy elkezdi az AC szindrómát majd :D -
#7560 1x talán még dedósként is lenyomható, de ha siker lesz és megy AC után a levesbe... hááát.... -
#7559 Leszedtem a fullt, de ez akkor is csak fosvideó szarminőségben. TVn ez le fog mászni a képernyőről. Csak ne legyen dedó 1 szint..... -
#7558 Elég sok volt a járókelő meg elég változatosak. Azt ígérték rengeteg animáció is lesz meg mindenki teszi a dolgát. Így rendben van. -
#7557 Az első negyed talan eléri a gta szintet, a videó többi része rendben van, de nem ámulok..., -
#7556 Semmi baj nincs avval a grafikával. -
#7555 Jobb minőségű gamersyde videó -
#7554 A grafika...hm...:( -
#7553 Watch Dogs Q&A
Q. Are there day/night cycles in the game?
A. Yes, there is a real time day and night cycle. Time of day is not scripted.
Q. What weather systems can the player expect to experience?
A. We have a lot of different weather possibilities from sunny and calm, to stormy and rainy. Wind, rain, fog and clouds all have several degrees of intensity and are all systemic.
Q. How do you manage to ensure every NPC is unique?
A. Every NPC has unique qualities that distinguish him or her from others in the game. There are over 3000 character kits and an almost infinite amount of unique profiler possibilities.
Q. How many concurrent NPCs can there be?
A. The number of NPCs players can encounter at one time depends on a variety of factors like time of day and location. If it’s mid-day, then players will see more NPCs going about their busy lives. At night, we have fewer NPCs reflecting the patterns we see in the real world. The downtown core of Chicago is also a busier area with lots more citizens than a more industrial region, for example. Our main goal was to ensure that the world feels as alive as you’d expect in a major city like Chicago. And of course, the next gen consoles allow us to place more NPCs in the world than we’ve ever been able to do in current gen consoles.
So it’s hard to give specific numbers, but rest assured, the city will feel alive like players have never seen before with many unique NPCs populating the city.
Q. Can you hack absolutely every NPC in the game?
A. Yes, every NPC can be hacked. Based on their profile, a variety of hacks are possible. You can also hack elements in the world to influence the behaviour of NPC’s around.
Q. What different environments can the player expect?
A. Chicago is a rich and diverse city and we want the player to explore every inch of it There are 6 different districts in WD, all with really different looks, types of NPC’s and vibe.
Q. How many different vehicles can the player drive?
A. Over 75 different vehicles from bikes to compact, heavy, muscle, off road, SUV, luxury cars, or speed cars, all of them with their own realistic physics.
Q. How many difference hacks are available in the game?
A. Over 100 hacks. -
#7552 Ha olyan nehézséget is ad mint a GTA5 akkor 0day veszem, ha nem akkor nem érdekel még egy AC. Minden esetre a város hatalmasnak tünik, gyalogosok, tömeg, sok autó, kellemes rombolhatóság ( már ami látszott ), mindez nextgen gépen igen szép grafikai minőség, ( látótáv, élesség, recementesség ) mellett. -
#7551 There'll be a day and night cycle in the game, which won't be scripted. This in turn will impact how many NPCs you'll encounter around the city, with downtown naturally being the busiest at all times of the day, though all six of the in-game districts will be populated accordingly.
Over 75 vehicles will be available for players to drive, ranging from bikes to compact, heavy, muscle, off road, SUV, luxury cars, or speed cars, all of them with their own realistic physics. 100 hacks will also be available.