121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#7670 Hiába gúnyolódtok, egy Rayman Legends-en nem akadtam volna ki... :D -
#7669 Hidd el azért írtam azt amit, mert ki vagyok akadva :D -
#7668 Érzékelem, hogy a topik lélegzetvisszafojtva várja a végeredményt (LOL):
Nincs régiólock :) A frissen létrehozott hu accal letöltött addonnal minden működik :) -
#7667 Nah, hát a restore licences nem oldotta meg a problémát, de TALÁN meg van a hiba. Mivel nem emlékeztem, hogy aktiváltam-e primarynek a hu accon, gondoltam biztos ami biztos rányomok megint, erre közölte, hogy egy másik gépen aktiválva van. Ezt egyelőre nem tudom hova tenni, mert biztosan tudom, hogy deaktiváltam minden usert a régi ps4-en, demivel ez egy temp user, pont kettészarom a sorsát. Csináltam egy másik hun accot, most azzal töltöm a mappacket. Ha leér kiderül minden. -
#7666 Má nehéz vagyok ezekhez a tizenlóerős szirszarokhoz. A 60 kilós kissrácok kigyorsításnál elhúznak :(( amúgy negyedik helyen zártam, fosidővel :D -
#7665 Szerintem meg közötök nincs a videójátékokhoz, én meg ezen kacagok. Nektek a videojáték az, amiből lehet gyártani screenshotokat meg a gifeket, és emberkedni egymásnak, akinek pontugyanaz pontugyanúgy pontugyanazon fut. Azjó móka.
Nekem a videojáték a szórakozás. Itt verem a nyálam az aaa+++ exkluzív kontentért, de ennek is megvan a helye. Persze nem a nongémereknek, nekik a csipogás a jussuk (persze lehet ez egy szarjáték is, de itt és most nem ez a lényeg). -
#7664 Drukkolok neked...Mert ez így tényleg 1 nagy szopatás...
Jó időt fogsz futni vagy sok a mazsola?Megy a verseny lámpától lámpáig... -
#7663 Várjávárjá lehet, hogy itt sincs semmi, nemsokára kiderül, csak még haza kell érnem a gokartozásból. -
#7662 Tényleg nevetséges amit csinálnak és szánalmas.Itt nálunk meg semmi korlátozás nincs bazzze a 360 as on a profilom a mai napig UK ra van állítva.Az X1 en USA Alaszka profil van megadva,hogy még TAX(ÁFA) se keljen fizetni a storon megvett tartalmakért jah és 1 sima OTP-s kártyával magyar forinttal kifizetve.Sőt ehhez társul az is,hogy minden tartalmat 2 különböző boxon használhatunk MINDEN profillal egyszerre is.És bármikor vásárolhatok UK profillal is azt is tudom használni majd az USA accal.Nagyon merem remélni hogy ez így is marad miután megérkezik a sok fasz által hőn áhított szánalmas szar magyar live... -
sirpalee #7661 Pedig ez a játék irtó nagy királyságnak néz ki. Ezért megéri majd újra bekapcsolni a gépet.
Uh, most látom, van steamre. Akkor mégsem kapcsolom be. -
#7660 vagy gta5 portot, esetleg az áncsártid trilógia portját
netán gt7... -
#7659 hotline miami jön vitara ps+ba, aki akarja tolni majd PS4en annak érdemes "megvennie" majd, mert crossbuy lesz így lehet majd játszani vele PS4en is. -
#7658 Hmm ahogy nézem egy US-es acc kreálás is szükséges lesz digitális vásárlás elég baráti áron megy US shop-ban. :) -
#7657 Minimum egy Infamous-t kellett volna, nem? Köcsög Sony! -
TomStorm #7656 Én szerintem kiakadnék ha lenne Ps4-em és ilyen Ps+ játékot kapnék ingyen.
De így csak nevetek rajta:D -
#7655 >Bocs ha valakit most megsértettem
Kizárólag rád nézve volt sértő. -
#7654 Tegnap végre 2 hét "kaland" telefonálgatás ide oda email oda vissza stb után meglett a PS4 :D bár nem teljesen úgy lett minden ahogy szerettem volna mivel se alapgép nem volt se Infamous Second Son Bundle nem volt sőt heteket kellene rá várni így egy Killzone SF Bundle lett végül is a "loot" :].
Mivel életem első konzola és kontrollert se nagyon használtam soha még PC-n sem így elég szokatlan kicsit még.
Első benyomások röviden.
UK acc reg PS+ izzítás szoftver update aztán hadszóljon.
Kontroller számomra nagyon kényelmes jó fogású kézre áll minden csak a használatát kell megszoknom ^^
Sok helyen olvastam hogy hangos a gép hát számomra egyáltalán nem zavaró még terhelés alatt sem az a zajszint.
Kezelőfelület tetszik maga a dizájn tetszik félig becsúsztatva a tv alá teljesen jól beilleszkedett az új élőhelyén :D
Killzone így első nekifutásra, hogy tök noob vagyok a kontroller használatban elég hard viszont nem zavaró és pár óra szöszölés után már érezhetően jobban boldogultam szóval bizakodok :)
Mindenesetre nem bántam meg, hogy megvettem :) -
#7653 -
Robi546 #7652 Kijött vadi új konzol,erős hardver meg minden,aztán ilyen kis sz*rokat adnak ki rá ? Bocs ha valakit most megsértettem de szerintem ez elég durva,hogy 2014-ben ilyet adnak ki. -
#7651 Titkon reménykedtem benne, hogy valami csoda folytán hétvégére meglesz az ISS, de sajnos megint kiderült, hogy csodák nincsenek -
#7650 Tudni kell helyükön kezelni a dolgokat. Minimálgraf mellett is van gémpléj. -
#7649 Nyilván. Olcsó, nem kellenek profi grafikusok hozzá, gyorsan kész egy ilyen, nem előzi meg hosszas tervezőmunka. -
#7648 Manapság nagy divat lett ez a retro pixel őrület... -
#7647 Bár ha jobban belegondolok 10 éve is inkább a Prince of Persia Warrior Within-nel toltam volna. -
#7646 10 éve még úgy ahogy elment volna ez a játék... de így 2014-ben... -
#7645 Egészségedre. -
#7644 Nekem ez jöhet, végig is tolom. -
#7643 Nah hát remélem Ha működik jövök neked egyel :D -
#7642 Nincs mit, egyébként az előzőre jött válaszul ez (már szinte a Te eseted):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"I had the same problem, but from a different reason.
I bought a US disc, and used it on my primary PS+ EU account.
So once i downloaded the DLC from the EU account it didn't work.
You need to download it from you'r US account, Make it primary on you'r PS4 (it doesn't change your EU account from primary either), then restore license on both accounts.
That solved it for my at least"
-
#7641 Köszi!
Rányomtam a UK accommal, ez nem segített, majd még kipróbálom a Hu accal, amivel letöltöttem a dlc-t, hátha, de azt most nem tudom vitáról megnézni. -
#7640 Hölgyeim és Uraim, a PS4 következő Plus-os játéka: Mercenary Kings
Ez a játék maximálisan ki fogja használni a PS4 hardverét, félek szaggatni fog. -
#7639 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hi, I've been playing Killzone for couple of months (without problem) and yesterday I downloaded the free Cruiser/Hangar map pack. The problem, is that the game keeps telling me to download it to play the new maps. The DLC has successfully installed and I have the latest patch update for the game, but it still says:
Download the free DLC maps and the full game (including single player campaign) to join this Warzone.
I have a physical copy of the game (not a psn download). I've even tried deleting the game, re-installing the latest patch and re-downloading the dlc, but it still doesn't work.
WTF?
If anyone can help me I would be really grateful.
All the best guys.
EDIT: FIXED IT!
I contacted Sony and the guy told me to go to settings/psn/restore licences. After restoring the licences (took 10 seconds) I launched the game and it worked. Apparently, sometimes the store doesn't activate the licence. It's very rare, but good information for the future if this happens again.
-
#7638 Nekemis(NOT)!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7637 Nekem pl személy szerint a PC-mmel több gond van, mint a PS4-emmel.. :DD exe hibáktól kezdve a kékhalálon át minden van :D -
#7636 Értem a felháborodást, de ilyenkor(Én) továbblépek, nem szabad fent akadni és többi örömről lemondani(PS4 további játékai), és ezen rágódni. Várni egy kicsit, mert tényleg összerakott dolog ez, még így hibákkal is. Sejtem mi a problémád, hogy melóba(meg az életben is) szopás van mindennel, itt pont nem ezt akarod, csak leülni és játszani, nem pöcsölni., amire pont kitalálták. De már olyan komplex, hogy hibák előfordulnak, személy szerint nekem ez már így is felüdülés, Sok éves PC gép/játék moddolás után. -
#7635 Najó, hát bárki hibázhat, pláne ha helyrehozható :D -
#7634 Nem tudom, még kibontva sincs :) -
#7633 Egyébként milyen a thief? Belenéztél már? -
#7632 Nos akkor ez úgy tűnik, hogy KZ specifikus...illetve jó lenne, ha ezt konkrétan kz-vel valaki tudná csekkolni, mert még az is benne van a pakliban, hogy nálam van valami gond, és újra kell húzni az egész rencert. Ami nem nagy gond, óriási tapasztalatom van már benne, és egy 3 napos gépnél ez eléggé indokolható is -
#7631 Én egy szem KZ-val is elvoltam addig, amíg tönkre nem baszta a sony a játékomat mindörökre, nem a mennyiséggel van továbbra sem a baj.
De ha már az sg fórumra hivatalosan is a hülye példák temploma: ha a pincér pont azt nem hozza, amit rendeltél, de hoz helyette minden szirszart, amik között még esetleg van is olyan, amit szeretsz, és mindez megtörténik két egymást követő héten, akkor oda visszamész harmadjára? :)