121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#7751 -
#7750 Addigra pont végigjátszom és/vagy el is adtam ^.^ -
#7749 "Cars have cockpit view because “it’s cool” and fits well with the flow."
Érdekes. -
#7748 Watch_Dogs Creative Director Jonathan Morin is proving to be a veritable gold mine of information about the game lately, and today he sat at his Twitter account to provide fans with more details about what we can expect from the game.
First of all, he mentioned that the frame rate on PS4 is very stable, an element that will probably please those that dislike drops or sudden surges in FPS:
I’m playing on PS4 for my current walkthrough and its very stable/constant.
We also learn that according to him the PS3 and Xbox 360 version look “very good” for “current generation” (he obviously means the Xbox 360 and PS3 generation with “current”), and that a dedicated team was at work on them since the outset of the project:
Very good for CG. We had a dedicated team on that since the beginning.
Morin also shared several pieces of information on gameplay:
You can rob pawn shops. It yields varying amounts of money, but you lose reputation.
NPCs in the game don’t just investigate or fight, but they have more going on.
They have to deal with inesplicable malfunction caused by the player, without his position being spoiled.
You can hack so many things as you progress in the game that you can basically turn NPCs into your puppets.
The AI in Watch_Dogs is more advanced than in the usual open world games because the chain of events they have to deal with is more complex.
Online invasion of other players’ games can even result in 20-30 minutes of “epic chase.”
The game’s city is big, but not big just for the sake of being big, as depth and density are more important.
Normal foes dies quickly, requiring just 2-3 bullets or a headshot, but there are “mean mother******” that are better protected.
Cars have cockpit view because “it’s cool” and fits well with the flow. -
#7747 2 hét kb mire jön ez a patch. -
#7746 Ez a játék valami kib@szott jó, most regisztráltam a honlapjukon a rejtett küldik miatt :D hát eszméletlen jó ötlet. +Jó lenne ha azt mind beleraknák amiket lentebb írtak. -
#7745 És mi van ha áprilisi tréfa? -
#7744 >Change Time-of-Day
YES! Végre. Tegnap is kijött valami 300 megás patch hozzá, az nem lehet ez, igaz? -
#7743 SP <3
Ten days.
That’s how long it’s been since I went to the midnight launch of Second Son here in Bellevue, Washington (just outside Seattle). I must have talked to over 100 people there, and so many more on social media and forums, Twitter, NeoGAF, etc. since then. It’s been amazing to see the excitement and passion of inFAMOUS fans, new and old. I want to let you all know how much your enthusiasm and support means to us, how it renews us, and readies us to go try to make even better games in the future.
Change Time-of-Day
Once you beat the game, a new entry will appear on the options menu to allow you to select the time of day! A very popular request indeed, and one we’re excited to enable for you all.
HUD On/Off
Especially for those amazingly talented screenshot taking folks, we’re including an option to let you turn the HUD on and off.
Cap at 30FPS
Internally we prefer the unlocked frame rate, but we recognize that some players find it distressing. So we’ll provide a way to ensure the game is not bumping up over 30FPS, if that’s how you prefer to play.
Of course, our coders and QA team are working to try to identify and resolve key bugs, and we’ll look at incorporating important fixes in the patch too. And who knows… if we’re inspired enough, we may sneak a few other little things in too. Time will tell!
We’re all working hard to release these updates as soon as we can. Time-wise, the earliest we could have the patch and new features ready is about two weeks from now, so stay tuned for another update — we’ll let you know as soon as they’re ready to go live. Until then, keep fighting the D.U.P., keep sharing your awesome screenshots (#PS4share on Twitter), and enjoy your powers! -
#7742 Nem járok ott, el sem mozdultam onnan :D Egyébként most hogy mondod meglepő a hasonlóság: csodás környezet, nyomorék sztori, repetitív, munka jellegű küldik. Mondjuk az AC-kben mindig is nagyságrendekkel kulturáltabb volt a mászásfutásmozgás. Itt ettől agyfaszt kapok. És sokkal kevésbé zavart az 1-2-ben, pedig ott sem volt jobb semmivelsem, de itt ez most annyira kilóg a körítésből, hogy amikor irányítom delsint úgy érzem, hogy a nemzetközi űrállomáson a napi űrsétám közben bikacsökkel próbálok beverni egy kimozdult szegecset a kommunikációs panel takarólemezén. És közben hörögve k.anyázok. -
N0rbi san #7741 Az tuti és egy nagy memória kártyával meg egy kis buzerálással ingyen tolhatsz mindent +Manhunt-ot cenzúra nélkül:)Nemtudom ez hogy van a PSVitával.... -
Landor #7740 prepare :d -
#7739 Én is nekiálltam egyből még egyszer. Valahogy élvezem a takarítást és a mindenhatóságot :) -
#7738 Várjátok itt a Watch Dogs-ot, de az egy nagy szar lesz. A Mercenary Kings köröket ver rá, és mindjárt itt van. Alig várom. -
#7737 Na akkor most jársz ott kb. ahol én az "azt érzem, mint az AC4-nél és ez nem jó" c. posztomnál :D (nekem a neon után eléggé megváltozott a véleményem, igaz most megint mintha leült volna egy picit, de már végignyomom :)) -
#7736 Egyébként is ez a konzolteknó egy olyan mérföldköve, amit látnom kell élőben. Az más kérdés, hogy ha egy órát láttál, mindent láttál belőle, az interakciót meg inkább kihagynám :D -
#7735 +1 -
SlickAdam #7734 wd... odacsap... nekem oda fog, hisz tuti jol fogok vele ITT szorakozni.:D -
#7733 Én olyannyira élveztem, hogy egyből nekiálltam bad karmaval 100%os good run után. Na puff :p -
#7732 Mindenki nyugodjon le a picsába : minnyá jön a wd, úgy sejtem az majd odacsap :) -
SlickAdam #7731 komolyan mondom... kiadsz csomo penzt ilyen tech-demo-probakra. nezz mar meg egy szaros wii u-t vegre, legalabb poenbol! ha az se adja, max elhajitod azt is. -
#7730 Ejha! A divatgémerünk ráállt a színespixel defenselésére :D
Ezt is megértük :) -
#7729 Nem is értem miért foglalkozol a PS4-es játékokkal. A kertészkedés egy nagyon jó kis hobbi. -
#7728 Tudom, hogy anyámat, de ez az ISS olyan embertelenül unalmas, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ezt én végig akarom játszani. Ha ez mégis megtörténne annak az egyetlen oka az lesz, hogy odatehessem a pipát a címe mellé. Ez a legtöbb motiváció, amit bele bírok látni. -
#7727 Totti+Konty.Ennek teljes mértékben igazat adok.Sajnos a VITA egy elbaszott kampány szüleménye és sajnos életképtelen a mai piacon ez a standard.Igen sokat kéna ahhoz beruházni a VITA-ra,hogy picit jobban menjem és akkor sem lenne nyereséges a cucc.Évente jönnek ki új és új telefonok 4magos procival stb.....komoly játékok vannak rájuk,de aki hozzám hasonlóan hányingert kap attól mikor meg kell fogni az érintőképernyőt egy játékban és szeret játszani annak egy alternatíva.Szeretem a VITA-t.Meg vagyok vele elégedve,de nem ülök ahype train-en és nem kergetek kósza álmokat róla.Bukott elképzelés és ennyi.
Mellesleg elnézést mindenkitől akinek sértő és túl szókimondó az előző kommentem utolsó pár sora,ettől függetlenül még mindig érvényes. -
#7726 És azt mondom, a PSP jobban megéri :D Egy tizessel olcsóbb kb a vitánál, de dupla annyi jó játék van rá :D -
#7725 Vita már a megjelenés évében halott volt. Nekem 1 évig volt meg majdnem starttól, és volt rá asszem összesen 5 játékom egy év alatt. Ami elég kevés. PSP-re sokkal több jó játék volt. Hol vannak vitáról a Burnout-ok, meg a hasonló minőségi játékok? -
#7724 5 év múlva a VITA már nem lesz. Már most halott az egész. Fillérekért szórják ki. Ami van rá az frankó, de már most pangás van, tavaly is az volt. Semmi nem várható rá, hype elmúlt, system seller nem lesz rá. R.I.P.
Filléres áron szerzek rá még egy Soult, meg Tearaway-t és kész. Más nincs is ami még nincs meg és megjelent volna rá az emúlt 1 évben ( Killzone kell a halálnak ). Ez pedig nagyon gáz.
-
#7723 Az biztos.De ezt nem engedhetik meg maguknak(bocs de igen).Ps vita 2 év után kapott egy szaros naptárat ami fasza,a frissítés mellé meg minden 30Gb-os memkarival rendelkező egyénnek összeszarta magát a gépe.Nem sok ideje,4 hónapja van VITA-m.Soha,egyszer sem fagyott le.Az új frissítés óta egy nap 4x lefagyott.A psn-t picit túl sokszor heggesztik 0változással.A ps3-as psn rendszeresen bugos,katyvasz szar.Ps4 ről csak azt tudom amit itt olvasok.
Talán 5év múlva kap a Vita végre egy szaros számológépet stb.......
A VITA-ra nem panaszkodok annyit mert vannak jó dolgai és kap jó dolgokat de én azt mondom,hogy vághat Banderas fejet az aki ezekért felelős miután telibe nyomtam gecivel a pofáját. -
#7722 Látszólag fordított az arányosság. Ha szalad a szekér, beleszarnak. Most nagyon szalad, nagyon belesz*rnak :( -
#7721 Remélem ezt a sok lóvét arra költik,hogy jobb csapatot verbuválnak szoftveres téren mert ami a ps-nt illeti az a béka segge alatt van. -
#7720 Mikor lesz neked géped? Még idén? :p -
Landor #7719 hipergeró -
#7718 Február végén volt 6 millió, meg elvileg 7:1-ben többet adnak el mint boxot. Megy a szekér -
TomStorm #7717 Az a hír járja,hogy túl a 7 millión a PS4 eladások.
Mikor utoljára néztem még 2 milla volt,durva.
Hát ha még kijönnek a 2014-es beigért játékok(DA3,WD,LoU,Crew,TES,Diablo+kieg és még sorolhatnám) ez simán sokszorosa lehet ennyi idő alatt
Bejött nekik az egyszer biztos:-) -
#7716 Kösziek! (nem baj, nem hajt a tatár :) ) -
#7715 Pár hete volt egy boltban 3 db 26-ért, de el is vitték fél óra alatt mindet. Ha tudnék linket jelenleg ilyenről, már bent lenne.
Szerk.: VAN (beszerzés alatt :/) -
#7714 >de ki lehet fogni 30 alatt is...
Az ilyen felelőtlen kijelentéseket minimum egy linkkel szokás alátámasztani -
SlickAdam #7713 volt mar? METRO gyujtemeny deluxe gepekre - pletyi -
#7712 Pár hét után az a véleményem, hogy kurvajóvegyedmegazonnal :) (itthoni ár elég horror, de ki lehet fogni 30 alatt is...)