121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Kezdem unni az ostoba kötekedésed.
  • Kongy
    Már bocs, de az nem hülyeség, hogy eladod a PS4-edet, aztán 1 hétre rá újat veszel? :D Most akkor döntsd már el, hogy kell-e vagy sem. A Second Son-nál is.
  • Kongy
    Erre az lesz a válasz, hogy baromira nem határozatlan, csak mocskosszemét sony :DD
  • Moby
    Na akkor el!esélem a sztorit: a megjelenés előtt úgy egy héttel volt egy ign livestream, amiben az egyik SP-os srác tolta a gém elejét. Ott Aztmondtam, hogy na ezt nem. Egyébként most, hogy játszom vele, pontosan azt érzem, amit akkor. Aztán megjelent a játék, és néztem twitchen olyanokat, akik előrébb tartottak benne, és a képességelnek hála érdekesnek tűnt. Amit azóta is írtam, csak én nem kívánom addig végigunatkozni.
    Ez volt ennyire bonyolult? Máskor inkább szólj, ne posztolj hülyeségeket.
  • SlickAdam
    Daylight honap vegere csuszik, de Plus-osok kapasbol kicsit olcsobban, 10 dodoert vehetik.:)
  • Evoluti0N
    Nincs (még) PS4-em, nem érdekel, hogy tetszik-e neked a játék vagy se és nem kötekedek, csak vicces, hogy ennyire határozatlan vagy. Különben, igen, visszaolvastam, mert már nem emlékeztem pontosan. Onnan tudtam ilyen pontosan leírni, hogyan is történt a dolog.
  • Moby
    Én meg most tolom vitán a littlebigplanetet, mert úgy hozta az élet, hogy ps3 valahogy örökké elmaradt.
    A stílus, az art sosem évül el. A gameplay és a graf igen, csak épp a gameplay sokkal-sokkal lassabban fejlődik, mint a graf. Egy jó játék sokáig jónak számít, graftól függetlenül. Ha artban erős mégtovább. Egy szép de kevésbé játék borítójába egy hét múlva a gyerek uzsonnáját csomagolják :)
  • Moby
    >Tedd hozzá, hogy SZERINTED.

Miért, ha nem teszem hozzá, vajon kinek a véleményét írom le? Az éhező afrikai gyerekekét?

>inf1...
    Az volt messze-messze a legjobb rész a trilógiában. Mit jelent ez tehát? Semmit. Az égvilágon.
  • samsung123
    Őőő, nem két regről ír, nem az alteregója vagyok:D, mert kb Én is így toltam az előző két részét, bár az elsőt nem toltam végig(közepéig talán, mert az UC széria közbeszólt) csak kettőt, de azt aranyra is:)
  • Kongy
    Alig közepes :D Vicceseket írsz. Tedd hozzá, hogy SZERINTED.

Fosgraffal senki nem tolta vna végig? :DD Ez is elég vicces, ugyanis alig 1 éve vittem végig az Infamous 1-et, aminek mai szemmel fosgrafja van O_O mégis élveztem.
  • Moby
    Nah, hát ha érdekel a téma, olvass vissza. Ha meg csak kötekednéked van, mert a tyúkszemedre léptem avval, hogy leszaroztam ezt az aligközepes graforgiát, azon meg próbálj túllépni. Elfogadom, hogy van akit ez szórakoztat, de attól ez még gameplay szempontjából egy feledhető alkotás. Fosgraffal a topikból ezt senki nem tolta volna végig. Ideje lenne minden kérdést a helyén kezelni.
  • SlickAdam
    uj PSN+ cuccok elerhetök!
  • Evoluti0N
    Igazad van. Rosszul emlékeztem. Először azt mondtad, hogy megveszed, aztán azt mondtad a streamek után, hogy nem veszed meg, aztán azt mondtad, hogy majd talán egyszer, aztán azt mondtad más streamek után, hogy mégis megveszed. Figyelek én.
  • Moby
    Hát ezaz: az őrületbe kergetetett a sziszegésével, amikor kussban kellett volna lennie.
  • Moby
    Szerintem te nem figyeltél eléggé. A streamek hatására vettem meg.
  • Moby
    Tod a nemunalmas játék egyik ismérve, hogy végigtolom többször szívesen. Namost ezt eddig csak láttam...
  • Evoluti0N
    Bocsi, de nehezen értelek. Nézted streamen, azt mondtad, hogy nem tetszik és meg se veszed. Erre mégis megveszed és most meg csodálkozol, hogy nem tetszik.
  • Kongy
    Nyilván unalmas, ha előtte végignézted streamen :DDD Nem értem mit vártál, hogy élőben más lesz? :D lol.
  • samsung123
    Hmm, három pc-vel is próbáltam és nem volt alapzaj, csak ha nem ment semmi benne, és azt is csak véletlenül vettem észre, pedig jó fülem. Nem nálad volt a gond?
  • TDC Geronimo
    Good karmat tolod akkor semmit, ha evilt akkor meg azt, amit alattam írtak :d
  • SlickAdam
    tipp: szeeeeejjjelb...!!!!4!!!
  • Mr Manson
    Egy hülye kérdés: Second Son-ban a tüntetőkkel mit kell csinálni?
  • Moby
    Most olyan 20 körül amikbe én belebotlottam.
  • shaddam
    Mennyiért mennek ezek? Gondolkodok hogy az albérletbe is kellene egy ps3, jó lenne valami headset hozzá, mert ott a falnak is füle van
  • Moby
    A windows felismeri a hozzávaló usb dongle-t. Drivert sem kell telepíteni.
  • shaddam
    Hogy volt pécére kötve?
  • Moby
    1 hete adtam el :)
    Tényleg jó, szerettem, de vitához nem tudtam használni, és pécéhez sem volt jó (működött vele, de iszonyatos alapzaj volt).
  • samsung123
    Ahh, ugyanezt érzem :D jól megfogalmaztad :)
  • samsung123
    Vegyétek meg a fémpántos legelső verziós fülest, azt használom, tökéletesen megy/full kompatibilis(ki ír mindent stb) és fillérekért dobálják! Sőt még a design is jobban megy hozzá.
  • deep
    Nekem tökre bejön, érdekes :) Mármint nem vagyok iszonyúan oda érte, de jó benne irtani, meg őrjöngeni. Maga a takarítás is szórakoztató, hogy szépen haladok és pusztítom le a térképet. Az előző részekben halálosan untam, szerintem itt jól eltalálták a mennyiségét, mert jóval kevesebb van. Látom a végét és nem fordulok be közben.
  • Moby
    Hát izé...nem csak annyiért nincs, hanem semennyiért nincs. Sehol. Talán ápr. közepe.
    Bantuland.
  • Moby
    Najó, részemről ennyi volt az ISS. Ez kb annyira szórakoztató, mint két útszéli kavicsot egymáshoz ütögetni ritmusra. A nihil csimborasszója. Nem bírom tovább, ennyi volt.
  • Skyline
    Feltéve hogy pc-n nem toltad ki, mert akkor pár effekten és egy ronda új larafejen kívül semmit nem ad.:)
  • Ulthane
    Pont hogy teljesen új élményt ad, ég és föld volt a két TR-t így végigjátszani.

Abban viszont igazad van, hogy teljes árat nem ér meg.
  • Kongy
    Iróniáról hallottál már? Ha nem, akkor tessék
  • Ulthane
    Te mindenkinek ezt a sallangot sütöd el, akinek kicsit is más a véleménye, mint a tiéd?
  • Ulthane
    Te már tudod, hisz végigjátszottad a Watch Dogs-t...
  • DanielT
    A kurva anyjukat ezeknek is, hogy Day1 veszem a hibás szar frémes ingadozó szemetüket, aztán meg pecselik a 30 fps cap-et, mint a KZ esetén.

Persze addigra már meg se lesz, végigjátszás nélkül adom el.

Nextgen igényesség!
  • Omlás
    Ha jó áron adod vevő lennék :)
  • Moby
    Jajdejólennehajólenneszorítokérte

/így, hogy a witcher3 '15-re tolódott, eléggé a potenciális wishlistem felső régióiban tanyázik