121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Én nem igazán grindoltam az elején, de nem éreztem bénázásnak, hogy nem volt endless speed. Na persze azzal mindjárt más :)
  • Moby
    Miután az endless speedet, és minden egyebet így azonnal kaptam, így igen. Magyarán nekem a bénázás része a neonpowernek teljesen kimaradt. Ha még ezekért "külön" (oké így is megtettem, csak korábban) kellett volna grindolni, ezzel is csak egy kicsit lett volna jobb a szájam íze :)
  • Kongy
    Nincs olyan ember, aki a neon effektnek ellen tud állni :D
  • samsung123
    Szerintem egy "anomália burok/felhő lehet körülötted" :D ami folyamatosan követ, bármit amit csinálsz :D
  • Moby
    Hol akadtál el? Segítek szívesen :D
  • TDC Geronimo
    Nem tudlak követni... :D
  • Moby
    Nos adtam még egy esélyt az iss-nek, és az a furcsa helyzet állt elő, hogy mire találkoztam a csajjal, és megkaptam a neonpowert, fel volt szabadítva az összes elérhető kerület, ki volt maxolva az összes addig elérhető smokecucc, és be volt zsákolva hatvanakárhány shard. Magyarán amikor megkaptam a neon, egyből ki is lett maxolva rajta minden. Mindennek az lett a következménye, hogy egy órába sűrűsödött sok órányi történés. Így azért határozottan tetszik jelenleg, bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy a sp szerint így kellene haladnom a játékban, de nem is tett ellene :)
  • Kongy
    Fú, hogy én mennyire utálom az ilyen körökre osztott harcrendszert. Pedig maga a játék nem tűnik rossznak...
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    noes 666 trófeám van nemrég néztem :y
  • n000rbi
  • DarkSector
    Jó de ha nem egybe van a sok kicsi szünet , akkor az nem unalom már, ahoz sok kis apró perc kell egymás után. :D
  • Moby
    Ha az 5 perceket összerakom még több is. Nacsak az még nem unalom.
  • DarkSector
    Hát nálunk is van 2 régi laptop, régiek már de eladni nem érdemes, vagyis itt vannak , néha böngészkedünk rajta a családtagokkal. :)
  • Moby
    Igazából már csak alibi. Azért van meg mert szeretem, nincs szívem megválni tőle, nagyon jó kis gép máig. Régebbben csak arra kellett, ha úgy mentem vhova előadást/prezit tartani, hogy nem tudtam lesz-e gép, akkor ott volt velem. De mióta a fiam megszületett nem járok már sehova. Bp-ről nem teszem ki a lábam. Az is elég stressz, hogy 25km-re vagyok, ha valamiért szükség lenne rám. Változnak az idők :)
  • Kongy
    Najah, ha már valaki ide jár fórumozni, akkor több, mint 1 óra szabadideje van az biztos :D
  • JaSoN HuNTeR #7855
    Egy igazi troll vagy :)
    "Mit meg nem adnék 1 óra unalomért"

Itt buktál le!
  • Moby
    Unatkozok :ASSSDSAF Mit meg nem adnék 1 óra unalomért...:DD
    Nincs egerem. Sem billentyűm, sem monitorom. Minek lenne? Játékhoz nem kell, hacsak nem dice féle gyökerek csinálják. Vezérléshez nem kell, arra ott a unified remote/benzle remote/appok. A pc ma egy nem fix hardverű konzol, steam bigpicturrel dedikáltan az. Ami ráadásul elég stabilnak számít :))
  • DarkSector
    Jaja vgyázni kell a kihalóban lévő fajokra. :)
  • JaSoN HuNTeR #7852
    Nehéz eldönteni hogy csak unatkozol otthon és itt trollkodsz vagy ha tényleg ilyen vagy akkor...
  • Moby
    Az nincs, de van még egy htpc-m, amin ugyan win fut, de xbmc-vel indul, amihez van app, azon kívül meg torrent fut még rajta, hogy legyen mit nézni az xbmc-vel, de az meg szintén távbasztatom. Összesen 3 winpc van itthon és így nincs egerem. Durva? :D egy billem van vhol a szerszámok között hátha biosba kell turkálnom, de a multkor ráesett a lábamra, és eldöntöttem, hogy azt is menesztem :D
  • JaSoN HuNTeR #7850
    tamagocsid nincs-e? x)
  • Moby
    Van egy laptopom a szekrényben, néha előveszem, és megnézem él-e még :)
  • Moby
    Nem, a pécé csak játékra van. És nem ps kontrollerrel, hanem xboxkontrollerrel. Nem fészbúkolok, mert rühellem, a társkereső oldalakat is kerülöm, mert a feleségem kinyír :D ide meg csak tablettel jövök.
  • Moby
    Érzékelem én is a platform irányából felém küldött jeleket :)
  • JaSoN HuNTeR #7846

Akkor PS kontrollerel nyomod a facebookot meg a társkeresést 40 felett?
  • DarkSector
    laptop? :D
  • JaSoN HuNTeR #7844
    u3 alig adtak el belőle. Az a játék csak FUNra jó.
  • Moby
    A pécés színvonalhoz az egér semmilyen módon nem tesz hozzá :)
    Konkrétan nekem nincs egerem a pécémhez. Sokkoló?
  • TDC Geronimo
    Ha nem veled történt volna ez el se hinném. Téged valami átok sújt :D
  • JaSoN HuNTeR #7841
    Milyen egeret támogatott? Nem hozta a PC-s színvonalat.
  • arty
    Ok, fogadtunk.

Nézz egy unreal3 ps3 eladási adatot. (az támogatta a bill+egeret)

Senki még csak le se sz*rta.

Vesztettél
  • JaSoN HuNTeR #7839
    Fogadni merek.!
  • arty
    soha, semmi gondom nem volt a windóz milleniummal!

-> user error.
  • Totti5
    Dúrva ilyeneket olvasni egy konzolon... , mármint súlyos hiba, restartok, systemcheck stb...
  • Moby
    Kevesebb bajom azzal sem volt, csak nem ilyen gyorsan :)
  • Moby
    Nem, ettől meg sem rezdülne a pc-s játékvilág. Egyébként nincs, a konzolok nem támogatják a billegeret játékra.
  • Kongy
    Ez is azt mutatja, hogy kár volt eladni az előzőt :D
  • Moby
    Ma az irodábol bepöccentettem a rencert vitáról, gondolván, hogy majd játszok picit, de az istennek nem épült fel a kapcsolat. Most hazaértem, kiderült hogy egész nap ment a gép. Tv bekapcs, nincs kép. Próbálom kikapcsolni, semmi. Falimalacból kihúz, visszadug. Ezután 5x-6x kibekapcsolgatta magát, mire sikerült elindulnia, majd közölte, hogy súlyos hiba van a rencerben, úgyhogy filerendszert fog ellenőrizni. nájsz. 1 hetes gép.
    Windows milleniumról álmodom : DDD
  • JaSoN HuNTeR #7832
    PC minőségű élményt nyúltó egeret és billentyűzetet keresek amit rálehet kötni PS4, létezik ilyen??

Amúgy hogyha létezne akkora halna ki igazán a PC játékrészleg.