121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#7871 Én nem igazán grindoltam az elején, de nem éreztem bénázásnak, hogy nem volt endless speed. Na persze azzal mindjárt más :) -
#7870 Miután az endless speedet, és minden egyebet így azonnal kaptam, így igen. Magyarán nekem a bénázás része a neonpowernek teljesen kimaradt. Ha még ezekért "külön" (oké így is megtettem, csak korábban) kellett volna grindolni, ezzel is csak egy kicsit lett volna jobb a szájam íze :) -
#7869 Nincs olyan ember, aki a neon effektnek ellen tud állni :D -
#7868 Szerintem egy "anomália burok/felhő lehet körülötted" :D ami folyamatosan követ, bármit amit csinálsz :D -
#7867 Hol akadtál el? Segítek szívesen :D -
#7866 Nem tudlak követni... :D -
#7865 Nos adtam még egy esélyt az iss-nek, és az a furcsa helyzet állt elő, hogy mire találkoztam a csajjal, és megkaptam a neonpowert, fel volt szabadítva az összes elérhető kerület, ki volt maxolva az összes addig elérhető smokecucc, és be volt zsákolva hatvanakárhány shard. Magyarán amikor megkaptam a neon, egyből ki is lett maxolva rajta minden. Mindennek az lett a következménye, hogy egy órába sűrűsödött sok órányi történés. Így azért határozottan tetszik jelenleg, bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy a sp szerint így kellene haladnom a játékban, de nem is tett ellene :) -
#7864 Fú, hogy én mennyire utálom az ilyen körökre osztott harcrendszert. Pedig maga a játék nem tűnik rossznak... -
#7863 -
#7862 noes 666 trófeám van nemrég néztem :y -
#7861 -
#7860 Jó de ha nem egybe van a sok kicsi szünet , akkor az nem unalom már, ahoz sok kis apró perc kell egymás után. :D -
#7859 Ha az 5 perceket összerakom még több is. Nacsak az még nem unalom. -
#7858 Hát nálunk is van 2 régi laptop, régiek már de eladni nem érdemes, vagyis itt vannak , néha böngészkedünk rajta a családtagokkal. :) -
#7857 Igazából már csak alibi. Azért van meg mert szeretem, nincs szívem megválni tőle, nagyon jó kis gép máig. Régebbben csak arra kellett, ha úgy mentem vhova előadást/prezit tartani, hogy nem tudtam lesz-e gép, akkor ott volt velem. De mióta a fiam megszületett nem járok már sehova. Bp-ről nem teszem ki a lábam. Az is elég stressz, hogy 25km-re vagyok, ha valamiért szükség lenne rám. Változnak az idők :) -
#7856 Najah, ha már valaki ide jár fórumozni, akkor több, mint 1 óra szabadideje van az biztos :D -
#7855 Egy igazi troll vagy :)
"Mit meg nem adnék 1 óra unalomért"
Itt buktál le! -
#7854 Unatkozok :ASSSDSAF Mit meg nem adnék 1 óra unalomért...:DD
Nincs egerem. Sem billentyűm, sem monitorom. Minek lenne? Játékhoz nem kell, hacsak nem dice féle gyökerek csinálják. Vezérléshez nem kell, arra ott a unified remote/benzle remote/appok. A pc ma egy nem fix hardverű konzol, steam bigpicturrel dedikáltan az. Ami ráadásul elég stabilnak számít :)) -
#7853 Jaja vgyázni kell a kihalóban lévő fajokra. :) -
#7852 Nehéz eldönteni hogy csak unatkozol otthon és itt trollkodsz vagy ha tényleg ilyen vagy akkor... -
#7851 Az nincs, de van még egy htpc-m, amin ugyan win fut, de xbmc-vel indul, amihez van app, azon kívül meg torrent fut még rajta, hogy legyen mit nézni az xbmc-vel, de az meg szintén távbasztatom. Összesen 3 winpc van itthon és így nincs egerem. Durva? :D egy billem van vhol a szerszámok között hátha biosba kell turkálnom, de a multkor ráesett a lábamra, és eldöntöttem, hogy azt is menesztem :D -
#7850 tamagocsid nincs-e? x) -
#7849 Van egy laptopom a szekrényben, néha előveszem, és megnézem él-e még :) -
#7848 Nem, a pécé csak játékra van. És nem ps kontrollerrel, hanem xboxkontrollerrel. Nem fészbúkolok, mert rühellem, a társkereső oldalakat is kerülöm, mert a feleségem kinyír :D ide meg csak tablettel jövök. -
#7847 Érzékelem én is a platform irányából felém küldött jeleket :) -
Akkor PS kontrollerel nyomod a facebookot meg a társkeresést 40 felett? -
#7845 laptop? :D -
#7844 u3 alig adtak el belőle. Az a játék csak FUNra jó. -
#7843 A pécés színvonalhoz az egér semmilyen módon nem tesz hozzá :)
Konkrétan nekem nincs egerem a pécémhez. Sokkoló? -
#7842 Ha nem veled történt volna ez el se hinném. Téged valami átok sújt :D -
#7841 Milyen egeret támogatott? Nem hozta a PC-s színvonalat. -
#7840 Ok, fogadtunk.
Nézz egy unreal3 ps3 eladási adatot. (az támogatta a bill+egeret)
Senki még csak le se sz*rta.
Vesztettél -
#7839 Fogadni merek.! -
#7838 soha, semmi gondom nem volt a windóz milleniummal!
-> user error. -
#7837 Dúrva ilyeneket olvasni egy konzolon... , mármint súlyos hiba, restartok, systemcheck stb... -
#7836 Kevesebb bajom azzal sem volt, csak nem ilyen gyorsan :) -
#7835 Nem, ettől meg sem rezdülne a pc-s játékvilág. Egyébként nincs, a konzolok nem támogatják a billegeret játékra. -
#7834 Ez is azt mutatja, hogy kár volt eladni az előzőt :D -
#7833 Ma az irodábol bepöccentettem a rencert vitáról, gondolván, hogy majd játszok picit, de az istennek nem épült fel a kapcsolat. Most hazaértem, kiderült hogy egész nap ment a gép. Tv bekapcs, nincs kép. Próbálom kikapcsolni, semmi. Falimalacból kihúz, visszadug. Ezután 5x-6x kibekapcsolgatta magát, mire sikerült elindulnia, majd közölte, hogy súlyos hiba van a rencerben, úgyhogy filerendszert fog ellenőrizni. nájsz. 1 hetes gép.
Windows milleniumról álmodom : DDD -
#7832 PC minőségű élményt nyúltó egeret és billentyűzetet keresek amit rálehet kötni PS4, létezik ilyen??
Amúgy hogyha létezne akkora halna ki igazán a PC játékrészleg.