121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #7951 eeees nem hasznaltad a spoiler tag-et..... -
#7950 Ééés Kojima beletette magát a saját játékába..... :DDDDD -
#7949 A szotyi helybejön a kontrollerért? Hoz másikat azonnal? Nemhiszem. Így viszont nekem kétezret megért, hogy helybejött a kupak, így nem lettem része a problémának... -
#7948 Szerintem tedd tönkre,durva kopásért meg nyekergését nem gariztatják.Esetleg akkor kapsz még garit ha ragad az analógkar. -
#7947 Kupak buzulás helyett nem lehetne előbb cseréltetni a kontrollert gariban, ha oszlik rajta az anyag és cseréltetni? Vagy ha lejárt a gari akkor a kupak, ha annyira szeretnéd... -
#7946 Nyugi, a kéthetes kontrolleremen MÁR nyüszögnek az analogkarok, mint a k.élet.
Bétatesztelünk és fizetünk érte :) -
#7945 Én is a Moby által említett orb-bal használom, kb. egy időben rendeltük. Kopást nem vettem észre, viszont az enyém jobb oldali markolata elégé recseg, ha erősebben fogom meg :/ -
SlickAdam #7944 akkor nem volt semmi.:) max a külön kaphato kontrollerek eseten.
kondom ugyis jon, csak kivancsi voltam. -
#7943 Áh, ez magyar löncsgép. -
SlickAdam #7942 mikor vetted? februarban volt a revizio pletyi. -
#7941 Nekem ugyanez van rajta. -
#7940 4-472-348-01 G -
SlickAdam #7939 meg valami:
van ds4-es neogaf topik, nem klír, hogy volt-e gumi revizio vagy sem.:S
külsöre nem lehet eldönteni.
enyemen hatul ez all: "4-472-348-11 F1" (ne a model szamot nezzetek, ez kisebbel van irva) -
#7938 jah, igen, erre nem gondoltam :) -
SlickAdam #7937 ugy IS. no meg ha el akarom passzolni, akkor errefele nem art, ha nemet is van a lemezen.:) -
#7936 nemá, komolyan németül tolod a gámákat? -
#7935 MGS V Ground Zeroes: -
#7934 Annyival nem magasabb. Engem nem zavar, szerintem jobb evvel, mint a gyári. -
SlickAdam #7933 van valakinek UK Infamous-e? erdekelne, hogy van-e rajta nemet nyelv (lemezen nemet USK logo pl)
arty: meg nem vettem meg. megvarom mig kijönnek az uj GPU-k. -
#7932 grat :)
(amugy nem rémlik, gémerpécét vettél?) -
#7931 Holnap boxra jön a youtube feltöltés is... -
#7930 1.7es update jöhetne mér. 3 hete hogy volt róla infó és azóta szokás szerint semmi. -
#7929 :) Igaz, a csere rossz szó volt erre. Nekem is megmarad a ps4 is. -
SlickAdam #7928 lesz a francokat. 30 napon belül ha barmi borzalmas törtenik, megy vissza a feladonak.:)
nem cserelunk klubot, viijut tovabbra is szeressük. vagy neked volt ps4 es eladtad? -
#7927 Csak azért mondom, mert az én kontrollerem félév használat után is olyan mint az új :D -
#7926 Jajjleszittsírás :D
Üdv, úgy látom klubot cserélünk ;) -
SlickAdam #7925 yeah, sure buddy. teljesen logikus ez a hozzaallas.:D
Gero: -
#7924 na üdv :D
Szerencsére én kontrolleremen még mindig semmi jele kopásnak. -
#7923 Ilyen szirszarokat én biztos nem veszek, ha elkopik a gumi inkább veszek 17k-ért egy új kontrollert... -
pimppi #7922 en ezt vettem -
SlickAdam #7921 talaltam 6 ojroert es elvileg holnap itt lesz.
amugy nem furi / tul magas ovszerrel? -
#7920 Csájnából hulladékot kapsz. Lehet kapni olcsóbban, zacsisan (assecure -tól), de az UK-ből jön. -
SlickAdam #7919 ez-e? ar stimm vagy jöjjön csájnábol inkabb? -
SlickAdam #7918 nem kopik az, hanem szetfoszlik.:D
nincs kep, multkor irtak, hogy BestBuy (meg egy csavoka aki onnan vett) megerösitette, hogy javitott modellek vannak mar a boltokban. de lehet kamu... -
#7917 Csak az ORB(vagy annak a zacsis változata), kerüljmindenmást. -
vg #7916 Gyorsan kopott? Van valami kép, hogy milyen az új? -
SlickAdam #7915 tenyleg! melyik kondom faszanyos ra? latok sokat ebay-en. vagy mindegy? -
SlickAdam #7914 a kaucsukot az analog karokon. -
vg #7913 Milyen a javított kontroller? Úgy értem mit javítottak rajta? -
#7912 Szép nagyot kummantottál, és ezt most úgy adod elő, mintha a poszt előtti percekben történt volna mindez :D