121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Omlás
    The Crew infók
    Há nem lettem boldog :/
  • SlickAdam

• n000rbi
    First comment...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

...from a WiiU. ;)
  • n000rbi
    Igen.
  • SlickAdam
    ugye minden lemezes jatekot full installal a gep lassan (egy ido utan bekussol a meghajto)?
  • n000rbi
    Illene benne lennie a dlc-nek. Remélem így lesz, mert azt teljesen kihagytam. Hivatalos bejelentés még sehol, de az usa webes store-on most is ott a reklám.
  • Kongy
    Beyond-ot biztos nem fogják kiadni, mert sokaknak több szempontból is csalódás volt. Ellenben egy kritikailag is, meg játékosok által is istenített játékra - ahogy a példa is mutatja - minden esély megvan. :) Tehát egy GTA 5-re több esély van, mint egy Beyond-ra.
  • SlickAdam
    tehat biztosan nem veszel PS4-et.:D
  • TomStorm
    Ha még kiadnák a Beyond-ot is ez mellé akkor biztosan PS4-et veszek.Ez a 2 cím kimaradt Ps3-on,talán más is nem emlékszem pontosan de ezek tuti:)
  • Kongy
    Itt amúgy nem írja, hogy tartalmazza-e a Left Behind-ot.. én remélem, hogy 60 dollárért tán csak..
  • SpeedXHUN
    Szerintem a GTA 5 is kifog jönni,pc vel együtt:)
  • Kongy
    Nálam biztos vétel, főleg, hogy a PS3-as verziómat eladtam.
  • n000rbi
    Hoppá :)
  • samsung123
    Ez így van most. 2-3év és újból egy sima középkatos PC elég, de akkor az exluzivok maradnak ki, ami a lényege a PS4-nél
  • TasManXT
    Outlast nagyon jó kis horror cucc és szépen is fut ps4-en.
  • n000rbi
    Nem igaz, Te a kinézet alapján egyből leírtad, nekünk alapunk is van rá :)
  • Kongy
    Ezt én látatlanban megmondtam :D Arra sem érdemes, hogy letöltse az ember.
  • n000rbi
    Én is csak kipróbáltam, de mi ez fos irányítás (ugrás előtt megtorpan egy tizedmásodpercre), meg-megakadó hang? Hulladék.
  • Moby
    Az. Sajnos.
  • SlickAdam
    tolem kb masfel percet kapott. johetnek a jobb indie cimek (contrast tetszetös, dead nation is aranyos kis cucc, ...), na de ez mar tulzas. az ilyen handheld-re menjen.:) bar biztos van akinek bejön...

Outlast-ot iment fejeztem be. nagyon beadta. 1-2 apro zavaro dolog volt csak benne, de amugy siman nyócPETtíz
  • TasManXT
    ez a mercenary kings melyik párhuzamos dimenzióban szórakoztató? Adtam neki 1 órát, ment a kukába. Túlértékelt fosch.
  • DarkSector
    Én értem, de ettől független a hírben nem hazudnak , hiszen semmi olyat nem mondtak ami nem állja meg a helyét.

Egyszerűen az emberek reakcióját kell megfigyelni. :D

Ha itt most lehetne nyerni valamit, megnyertem volna, mert előre tudtam mi fog történni, hiszen ez megy mindenhol kicsibe és nagyba is.
  • TomStorm
    Valamit magára adó cég nem mond hülyeséget csak kiírnak egy ultra Pc gépigényt vagy éppen csak PS4-es videokat adnak ki.Szerintem ez tök ugyanaz mint itt,hogy állításuk szerint PS4-en jobb tehát vedd meg arra.

Amúgy meg mindegy ki mit mond a lényeg,hogy Ps4-en ennyi pénzért ami nem sok teljesen jók a játékok és jól is mennek.Meg nincs mit tenni,muszáj menjen tovább a szekér mert ez még csak a kezdet.
    Ha nem is hazudnia kell ennek a Japónak csak nagyot mondani,teljesen igaza van mert annak érdekében,hogy ne warezolják szét a játékát hanem megvegyék megtesz és mondhat bármit.
    Másik,hogy nem is biztos,hogy itt valami csúcs szuper 4K felbontással bíró Pc-t vett számításba hanem egy átlagot aminél akár PS4 biza jobb
  • Sir Quno Jedi
    Színhülyeség. Ez csak azt jelenti, hogy nem képesek korrekt portot írni PC-re (értsd. bénák, vagy lefizették őket). ÉS van olyan hülye, hogy ezt előre be is jelenti. Magyarán, eleve olcsóbb lesz PC-m, de ezután lehet annyiért se nagyon fogják venni. Aztán meg paanszkodnak, hogy PC-n nem fogy a SZARJUK, amiről ő ismerte el hogy SZAR, direkt az.

Ha konkrétumokat mond, hogy mi az, amit tud a ps4 és mi az amit egy PC erőmű NEM (és sehogysem tudták megoldani, megkerülni stb.), akkor azon lehet rágódni, de ez így kijelentve az ultragáz full hazugság kategória.
  • DarkSector
    Oks, értem. Nem érted amit írtam.
    Tehát zárjuk le egy azzal hogy majd meglátjuk. :)
  • DarkSector
    Mondjuk a játék nekem sem jelent túl sokat, ha meg semmi nextgen, akkor még furcsább a dolog. :D
  • Totti5
    Ez a játék eleve 360ra és PS3ra készült már sok éve, aztán most valamiért PS4 és PC lett. Lényegtelen, amúgy sem szép, sosem volt az egyik sem ami ilyen japán őrület. Ebbe semmi nextgen nincs, semmi köze hozzá, de még csak az AAA kategórijú x360/ps3 grafhoz sem.
  • sirpalee
    Azért kell tenni érte, ki kell kapcsolni az effekteket, szándékosan alacsonyabb minőségű adatokkal dolgozni.

Bár nem lepődnék meg, ha megjelenés után kiderülne, hogy hopp ez mégsem így lesz. :) Mindegy, marketingmaszlag az egész, és magára valamit adó cég nem mond ilyen hülyeségeket, max csak akkor ha kis extra figyelmet akarnak a 10+1edik csapkódós ökörségüknek.
  • TasManXT
    Ofisöl válasz:

"A very small number of users have reported to us that the rubber surface of their Wireless Controller DUALSHOCKŸ4′s analogue sticks have torn.

Although the rubber material of the analogue sticks fulfils our quality assurance standard, we will inspect individual DUALSHOCKŸ4 controllers experiencing this symptom, and will replace them with new ones for free as long as they are within the warranty."
  • DarkSector
    Jah nem, nem kell szándék, hiszen ahoz nem kell tenni , hanem pont forditva nem tenni kell érte, vagyis nem tettek azért hogy optimalizálják eléggé, ergo nem hazudott. :)
  • sirpalee
    A maszlag az a szöveg, hogy ők nem direkt butították le PC-n. :)
  • DarkSector
    Vagy PC-n szándékos vagy éppen nem szándékos szar port?
    Talán lehet ez a megoldás nem?

Nem kell ezt úgy érteni hogy ez jellemezné a 2 hardver közti teljesítmény eltérést, egész egyszerűen szebb lesz ps4-en, az egy más dolog hogy valszeg azért mert nem is fáradnak vele hogy optimalizálják pc-re.
    De nem elképzelhetetlen, és nem feltétlen maszlag.
  • Kongy
    Marketingmaszlag.
  • DarkSector
    Miért ne lenne igaz?
    A fejlesztő nem tudja jobban mint te vagy más játékos? :)
  • sirpalee
    Cuki, hogy azt hiszik bárki is bevesz ilyen hülyeséget. :)
  • DarkSector
    Kingdom Under Fire 2 - jobban néz ki PS4-en, mint PC-n (videó)
  • TDC Geronimo
    Játéktól függ. Infamousozás közben szerintem 5 óránál többet nem bír. Ahol használva van tapipad, hangszóró meg rezgés elég gyakran ott 5 órákat bír kb. Átlag üzemidő szerintem 5-6 óra. Többet egyhuzamba nemigen játszom és mindig játék után felrakom tölteni.
  • SlickAdam
    tetszik ez a zOutlast...

(kontroller tenyleg csak 7-8 orat bir? akkor a WiiU GamePad kb. 3 orajan igazan nincs mit szegyellni :D)
  • TDC Geronimo
    Beteg :D

• n000rbi
    Korábban már lelőtték a poént...sajnos.