121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#8031 Gondolom UCt emiatt jegelték is egy évig... Ne beszélj már butaságokat. Vannak elegen már ott, hogy akár 2 project mellett ez még beleférjen. -
#8030 Megyek is játszok egy kis Mercenary Kings-et. -
#8029 Hát most már egyesek megmondták a tutit, nem is fogom megvenni azt a szart.... :(((( -
#8028 Oké, csakhogy én ps4-et vettem, arra szeretnék játékot. Akinek kimaradt a ps3...nos az vegyen azt, de ne az én káromra szolgálják ki őket. Ps4 játékot viszont még nem tol ki az nd, merthát a ps3 cucc felpimpelése fontosabb. Örvendezzünk tehát tovább. -
Evoluti0N #8027 Erről jut eszembe, hogy lassan itt lesz az ideje harmadszor is végigjátszani a TLoU-t. :D -
#8026 Jah nekem is most lesz az első game vele...várom! -
SlickAdam #8025 szavazz a penztarcaddal! ja hogy neked amugy sincs semmi közöd a ps4-hez...? -
#8024 És a pesszizmus mire?
Azért mert egy jó valakinek a kedvenc játékát megveheti még jobb tálalásban, esetleg mert váltott konzolt?
Nem kötelező 20000-ért megvenni újonnan mindjárt, illetve n is megvettem sok HD játékot, pedig régen kimaxoltam őket, RE 4 HD-t 2x is megvettem.
Persze izgulni sem kell nagyon, nem spanyol viasz de nem is gáz cucc. -
#8023 Mondjuk a TR Definitive edition nem csak egy prevgen HD -volt, ha ND hasonlóképpen jár el,... Akkor elég durva lesz... -
#8022 -
#8021 valaki érti lám -
#8020 Én örvendezek és szerintem még rengetegen azok közül, akiknek nem volt PS3... Nem kötelező megvenni. -
#8019 Én nem igazán értem ezt a hurráoptimizmust. Megint nem a tartalom jön, hanem a prevgenhd. Emlékszem minden helyszínre, minden mozzanatra, még a dialógusokra is.
Most akkor meg kéne vennem újra ugyanazt? Ez egy nem egy ps4-re készített tlou, csak egy...prevgenhd. Örvendezzünk tehát. -
#8018 -
#8017 Sanyit viszont túl jól is. Tartogtaják majd ps8-ra is az űberemastered4Dhájperultragigateralimited kiadásra is a "puskaport", mer csak. Még egy akkor szánalomhegy céget nem ismerek, mint ők, csak az MS-t. A nincsendót ne említsük, mer azokat nem is jegyzem már, a hatelistámra sem férnek fel, el vannak felejtve, le vannak szarva és remélhetőleg örökre tönkremennek végre egy szépnapon. -
#8016 "mer azt jelenti, hogy csak egy ps3 emuláció lesz nagyobb felbontáson (épphogy)"
HAHA nem ismered te NDt úgy látom. -
#8015 Egyetlen kibebaszottulszájbakúrt képkockát sem tudtak odacsempészni az űberemastered gigafosukból, pedig elvileg készen kéne már vele lenniük kb., ha semmilyük sincs, amit mutatni lehetne, az ultragáz, mer azt jelenti, hogy csak egy ps3 emuláció lesz nagyobb felbontáson (épphogy). Granulálok!
Mondjuk a RE4 HD óta nem csodálkozom SEMMIN, ha sany. -
#8014 placehoooooolder. Nyáron jön ott van a cikkben. Egyik belsős infó szerint augusztus eleje. -
#8013 2014. Dec 31? Ez vicc?
store -
#8012 Én is ettől vagyok kiakadva, jó lett volna valami a ps4 változatból.
Persze day one, tekintve, hogy nem játszottam vele. -
#8011 Hát ajánlom is, hogy 60-nal fusson :D A Ground Zeroes is brutál, hogy szinte végig 60fps-el fut. Végig érezni, hogy tükörsimán megy. -
SlickAdam #8010 -
#8009 szánalmas? :)
Majd lesz media újból is. Soon, mint az 1.7es fw tudod...soon :D -
#8008 Az mér jó, hogy végig szánalmas ps3 videókat nyomatnak benne?!?!? -
#8007 wtf
Neil Druckmann
For those asking, @Naughty_Dog is developing The Last of Us Remastered and we're targeting 60fps. More info to come. #PS4
-
#8006 Jó, jó csak belegondoltam, hogy 720p-ben is helyenként k.rva szép volt, milyen lesz 1080ban... -
#8005 Ez egyértelmű volt szerintem. -
#8004 Elvileg 1080p-ben fut majd -
SlickAdam #8003 na most majdnem felallt... -
#8002 Rengetegen váltottak boxról PSre. Ők még nem tudják mi vár rájuk :)
Így szerintem simán számít system seller exnek.
-
#8001 Nagyon kellett már egy ütős exkluzív PS4-re. És oké, nem igazi exkluzív, de ennek a játéknak a Second Son meg a Shadow Fall a nyomába sem ér. -
#8000 Nagyon beteg lesz!!! :D Év játéka PS4-re ezt már most borítékolom :DDD -
#7999 PS3as verzió után egyből kezdték szinte a portot és nem adták ki külsősnek. Szóval majdnem másfél évig tart/tartott a portolás. Gondolom nem gány port lesz :D -
#7998 -
#7997 +1
Left Behind-ot szándékosan hagytam ki PS3-on.... na majd PS4-en HAHA%! -
#7996 ÁÁÁÁÁÁ KIBASZOTT DAY 1!4 :D
Aki most váltott PSre az meg VEGYE MEG. Olyan élmény, amit luxus kihagyni -
#7995 A Naughty Dog hatalmas sikernek örvendő játéka, a The Last of Us még idén nyáron PlayStation 4-en is elérhetővé válik. A felújított változat részletesebb karaktermodellekkel, szebb fényhatásokkal, továbbfejlesztett textúrákkal, valamint számos egyéb technikai újdonsággal is rendelkezni fog.
A látványt javító elemek mellett a The Last of Us Remastered a következő extrákat tartalmazza majd:
Left Behind történetalapú kiegészítés
Abandoned Territories multiplayer térképcsomag
Reclaimed Territories csomag
A PS4 verzióval kapcsolatban a fejlesztők folyamatosan újabb részleteket fognak megosztani megjelenésig.
-
#7994 Nájsz
-
#7993 ja meg az indításnál utána egyszer mindig felpörgeti, hogy rohadjon meg. -
#7992 Ahhoz képest, hogy a MGS V Ground Zeroes hossza miatt sokan sírtak, én már lassan 5 órát öltem bele, és még mennyi mindent lehet csinálni, challengektől kezdve a hard fokozatig... :D