121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    az ouya a te geped!
  • Moby
    >Ez a korrekt megoldás.

Én egy korrekt megoldást látok: legalább a nagygépeknél az exkluzivitás teljes körű megszüntetése. Üzleti okokból ez nyilván elképzelhetetlen, de ez lenne az út, ahol ÉN döntöm el, hogy milyen enviromentben jutok hozzá a tartalomhoz. Én választhatom meg a tartalomfogyasztás módját, annak minden aspektusában. Ez lenne a valódi szabadság.
  • Kongy
    A fő probléma az, hogy a PS4 nem PC.
  • SlickAdam
    de mit szeretnel? sajat keszitesü app-okat, ganyolhato fw-t, ...? szar a sony ilyen teren, teny. de basszus, sajat gepuk...

kapcsold be a "GTX 770"-est, azon csoda dolgokat müvelhetsz! :)
  • Sir Quno Jedi
    Na ez a másik, pontosan. Azt kell szeretni amit az arcodba tolnak, nincs más megoldás.
  • Kongy
    Egyetértek. Én mentem a PH-ra fórumozni, mert ott nem a fikázás megy csak. Viszlát.
  • Sir Quno Jedi
    Sima szgépekre fejleszthet boldog és boldogtalan, ellenben konzolokra ez nem igaz. Igazodni kell a konzol gyártójához, a store-jához stb. meg van kötve a keze és leszedik tőle a sápot, de durván. A legrosszabbak ezek az exklúzív játékok, amikért fizet a konzol gyártója, hogy csakis az ő szarjára készüljenek el. Ezzel tudja árukapcsolásként eladni a konzolját, amire amúgy nem lenne vevő lassan, csak ha valakit meggyőzne az ár/teljesítmény faktora.

Pedig az exklúzív játékok (pláne most, hogy a konzolok is mezei pc alktrészekből vannak összetríbolva) simán megjelenhetnének minden platformra és akkor szabadon dönthetne a júzer, hogy neki melyik paltform jön be és melyikre kell a gáma neki. Ez a korrekt megoldás.
  • Moby
    Pedig nem bonya: működik megfelelően a share a ps4-ben? Nem. Használhatok alternatívát helyette? Van döntésem milyen megoldást használok? Nincs. Ilyen alkalmazást sem lehet készíteni. Pedig ha lehetne, és felcsapnák a sztórra, érzésem szerint vinnék mint a cukrot. De ugyanezt elmondhatom a psn-ről, meg úgy kb mindenre.
    Zárt rendszer. A rendszer működésére, annak minden elemére kizárólagossága van a gyártónak. ha megcsinálja örülsz, ha nem...nos vagy anyázol, vagy bégetsz. Egyebet nem tehetsz.
  • Sir Quno Jedi
    Nem rajongok a PC-ért "sem". Nem mellesleg én konzolos vagyok igen-igen régen, így lehet róla véleményem, nemdenem.
  • SlickAdam
    lecci irjatok mar peldat mit ertetek zart platform alatt? es ellenpeldat, hogy milyennek kene lennie.
    butus adi nem latja a valosagot.:(
  • vg
    Kurvára unalmas már ez a pc rajongás és konzol fikázás, ráadásul egy ps4 topicban.
  • Moby
    A felhasználó szemszögéből. És ez igenis valós probléma abban a világban, ahol a gyártók képtelenek megfelelő stabilitású és/vagy funkcionalitású alaprendszert csinálni. Azaz a valóságban.
  • SlickAdam
    zart platform? :D
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy viccen kívül, eljutottunk ennyi év alatt oda, hogy ami előnye volt a konzoloknak az mind elszállt, viszont maradtak a hátrányok, ámde megsokszorozódva. ÉS ezek közül csak egyik a magas játék ár, zárt platform, és full inkompatibilitás a generációk között. Durva azért. Pár éve én is a konzolra esküdtem, de kőkemény aknamunkával megváltoztatták a véleményem a konzolgyártók. Szal. nem a PC lett "annyira" jó, mer nem, hanem...
  • Sir Quno Jedi
    +1
  • Moby
    Oké, csak akkor úgy kéne csinálni, hogy megtartani az architektet, csak egyre erősebb vasat tolni bele, a játékba meg setupot rakni, és ki sem kell adni újra.

WAIT
    Dehisz ez a pécé!
  • Totti5
    Meg a 16:9 meg a hanganyag stb...
  • Totti5
    Defenetiv. Ez a jó szó rá.
  • SlickAdam
    elsö mondat SQJ-nek term.
  • SlickAdam
    NE VEDD MEG!!!

totti: lattal mar akar egy kepkockat is a TLOU Remasteredbol? nagyobb felbontas, 1-2 cserelt textura, ... ennyit tudunk. kb mint FFX-nel, csak 1 generacioval kesöbb.

remake-re pedig jo pelda GC-n a Twin Snakes, RE1, ...
  • Totti5
    Most a hd,remastered, remake közül melyik az újradolhozzuk és melyik csuszkak feltolása? Ffx remastered akkor Last of nem az.
  • Sir Quno Jedi
    Lehet. Én pl. szeretnék látni az összes FF-ből (de legalább a 7-től)újra elkészített, modern kornak megfelelő cuccost. Azért fizetnék, mint a katonatiszt. Ezeket amiket most adnak ki, egy jó emulátor is majdnem tudja. Gáz na. És minek vegyem meg 10x?!
  • SlickAdam
    na figyejje! ps2-ps3 valtas utan kb fel evvel betettem a 60-as, meg visszafele kompatibilis PS3-amba a Final Fantasy X-et, HD tv, ... miegymas. emlekszem hogyan festett... a most megjelent remastered verzio ahhoz kepest igenis HÁDÉ, de legalabbis egy fasza kis pimpelt 16:9-es verzio! igen, megnagyobb felbontassal, uj texturakkal, ... megszebb lenne, de nem lenne meröben mas.
    szerintem te kevered a remastered (hadesitett) verziokat a REMAKE-ekkel...
  • Sir Quno Jedi
    Nemnem. Szólani kell. Mindig. Különben csak az elégedett tömegek bégetése hallatszik és még a végén azt hiszik a devek is, meg mindenki, hogy ez íííígy van jól. Pedig nem. NEM. Bezony. :D
  • Moby
    Az egy pécésnek semmi sem volt.
  • SlickAdam
    döntsd el magadnak! csak csendben.:)
  • Sir Quno Jedi
    Há engem nem győztek meg, főleg nem úgy hogy korlátozott a felbontása (egy vicc).
  • Kongy
    Tomb Raider Definitív Edisön ilyen volt. Nem sima HD remaster.
  • Sir Quno Jedi
    Zsárekök, hagy döntsem má el ÉN, hogy mit tartok valóban HD kiadásnak. Van akinek az is elég ha a régi dobozra ráfirkantják alkoholos filccel, hogy HÁDÉ rímásztered dájrektorszkát limitid és má rohan is megvenni újra-ésújra-ésújra... NEKEM ez nem elég. Én látni akarom a "revolutionary" különbséget. A saját nyálamon akarok csúszni, seggem a földhöz verni, a leesett államat keresni, kigúvadt merev szemmel bámulni stb. Akkor (!) azt mondom, ha élve beszartam, hogy na EZ A HD baszki. Kb. ennyi.

HD = HÁJ DEFINÍSÜN (nálam)
  • Kongy
    Én pont a jó árak miatt tartottam meg a PS3-at. Itt ez a Húsvéti akció is, ismét sok király cím szaré'hugyé'
  • samsung123
    Hehe, milyen igaz! PS3-at eladtam, pedig volt pár cím amit sajnálok, hogy nem vittem végig. Magamtól még nem vettem volna PS4-et Én se még.
    Most a húsvéti akció sincs PS4-re, de PS3-on űber jó árakon van mindenre és Vitára meg fillérek!
  • Evoluti0N
    Most ezért lehet, hogy néhány ember nagyon utálni fog. :D Pont az itt leírtak miatt nem sietek PS4-et venni. A fél éve vett PS3-on még mindig nem győzöm bepótolni a játékokat, 4-re pedig annyira nincs mivel játszani, hogy ki akarjátok platinázni mindegyiket. :D
  • Moby
    Persze értem, hogy ez nem a vége, és inkább 1:7, de ettől a végszámokkal való dobálózástól még a kicsit tévedés is jobb :D
  • Moby
    Hát a konkurencia nélküli ablakban 1:8-as attach rate az jó szar, de persze minden értelmezés kérdése :)
  • Kongy
    Jaja, nekem is... de most van más játék is, meg elég zh, hogy nem legyen időm... :D Pedig még hátra van egy JÓ karmás végigjátszás
  • samsung123
    Ki kellene már Platinázni :) BF4-hamarabb lesz Platina szerintem :D
  • Kongy
    Erre azért számítani lehetett, lévén hogy nagy vetélytársa nem volt.. :D
  • SlickAdam
    "Bejött a PS4 premierjéhez viszonylag közeli megjelenés az inFamous: Second Son számára: a Sony bejelentette, hogy több mint egymillió példány fogyott a Sucker Punch nyitott világú akciójátékából - ehhez mindössze 9 napra volt szüksége.

A Second Son ezzel a sorozat legjobban startoló epizódja lett: korábban egyik PS3-as rész sem érte el ilyen gyorsan az egymilliós határt."

G365
  • Moby
    Hát pont a május vége elég sűrűnek ígérkezik :)
  • SlickAdam
    kevesebb jatek ---> több idö szaladgalni odakint a kek eg alatt :)