121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#8151 És avval melyik sátánista eszmét támogatom?
Nem kéne írás előtt gondolkodni? :) -
SlickAdam #8150 "We’ve been putting out games at 30fps (more or less, yeah) for a while now. I mean, if you want only 24fps, that will let us put a whole lot more effects in!
Speaking less sarcastically, 30hz, 60hz and anything in between is more than just about being cinematic, it’s about the underlying systems that affect gameplay and how they refresh. Your body/eye can’t compensate for that like it does when watching 24fps source material on film. Don’t get me wrong, I’m a huge cinephile and buy Criterions, watch things in as original format as possible, etc., but in games, as most of us know, the higher the frame rate you can pull out, the better the overall experience, generally speaking.
Games vs. TV don’t have that “soap opera” effect at higher than 24fps frame rates in my experience, but then again I’m not a dark10x frame rate peeper ; )
I, for one, am looking forward to seeing our final result with TLOU PS4."
Naughty Dog Community Strategist Arne Meyer -
#8149 Nem esik le neki, pedig már minimum 3 ember mondja neki... hát ez van. -
SlickAdam #8148 szombat vagy vasarnap estefele olvasnam az összefoglalokat.:D -
#8147 Te meg 2x vettél PS4-et, úgyhogy ne hányd a szememre. -
#8146 De, bele kell. Ha ez nincs, nem ég bele más, csak geronimo gifjei :) -
vg #8145 Lehet véleményed persze, a gond az, hogy azt mindenki ismerni, tudja, de te állandóan mondod, mondod, mondod. Nem esik le? -
#8144 Tőlem lehet az 1/hét, de akkor 3 oldalban kapjátok.
Lehet válogatni, nem mondhatod, hogy rugalmatlan volnék :D -
SlickAdam #8143 Outlast: Whistleblower DLC majus 7.
ha tartalmas lesz, s jo aron, akkor lehet megveszem? -
#8142 Nem baj sőt teljesen jogos ellenben ismételgetni úgy, hogy változást itt tuti nem érsz el vele értelmetlen dolog. Aki itt van a fórumon az úgy is ismeri a véleményedet én nem rég óta vagyok itt de én is ismerem a véleményedet már. Nem kell naponta többször is bele égetni a jó nép agyába a bánatodat ;] -
TomStorm #8141 De így jobban belegondolva ha 1 évig tartott a LoU port akkor meddig tartana/tart egy komplett PS4-es exclusive vagy akár egy multip.game?
Infamous-t mennyi idő alatt hozták össze vagy Killzone-t? -
SlickAdam #8140 nem baj! inkabb csak nevetseges egy picit.
technoban jartas videojatekoskent nem tudtad elöre, hogy eleinte nem lesz havonta AAA-s cim, jo esellyel lesznek gondok a hardverrel (nalad pl kontroller... szerencsere csak az) es az oprendszerrel is? most komolyan...
EN tudtam/tudom. ha megmutatod hol kell alairnom a peticiot, hogy szedjek össze magukat, alairom.:) de rinyalni minden 2. nap...? max 1/het.:D -
#8139 És az baj, ha nem örülök annak, hogy nem javul a dolog?
Ez rossz? Elrontom a hypebulit? -
SlickAdam #8138 egy generacival ezelött se volt jobb a helyzet. emlekszem, hogy ment "evekig" a "nincs jatek PS3"-ra szöveg (pedig a 360-on se volt sokkal jobb a helyzet, csak 1 evvel korabban indult). majd beindul szepen. addig meg simogatjuk a 8 giga ramot es techdemozunk 1-2 buta, de legalabb szep jatekkal. szerintem mindannyian tudjuk mire vallalkoztunk.:) -
#8137 Veled ellentétben nem is próbáltam eltörni a hátadon a pálcát. Nopediglen adok én pénzt egy harmadik meg egy negyedik ps4-ért is gond nélkül, namerthogy nem azzal van gondom, hogy a ps4 _létezik_, bármennyire jó is lenne ezt is idekeverni. Nem. A tartalommal van a gondom. -
SlickAdam #8136 a jatekokat viszont a lehetö legolcsobban szerzem be (KZ kb. 6e volt foliasan, ami itt nemetben durva kapasnak szamit). MGSV fizetös demo termeszetesen skip. -
SlickAdam #8135 igen, TE döntöttel, pedig tudod jol, hogy jobbra is es balra is seggarcok tartjak a markukat. s ha teszel nekik bele penzt, akkor el se mozdulnak onnan.:)
EN is döntöttem. meglattam az available PS4-et es azzal a lendülettel kifordultam magambol, s megrendeltem. KZ, Infa es Outlast komboert. de en nem rinyalok, hallgatok, mint azok a kurva baranyok. mert hat minek is farasztanam magam feleslegesen?...:)
-
#8134 Nem jelzi. Semmit sem jelez. Ezekben ÉN dönthettem. Abban, hogy a dlc tartalmához hozzájutok-e, vagy hogy ingyenes-e a multi, ésatöbbi már semmioféle döntésem nincs.
De ha már a korrektségről van szó: pont lófasz jött ki azóta, amikoris kijelentetted, hogy nincs miért vegyél ps4-et. Ezeket a dolgokat jobb nem piszkálni. Vagy legalábbis azokat, ahol még van döntésed. -
SlickAdam #8133 no majd mindenki jelzi a penztarcajaval az igenyeit. mint te is eddig 2 PS4-el, vagy a majd' PS4 aru PC-s videokartyaddal, ami ugye köll a brute force-hoz... (ez megint egy eleg undi tema, legalabb annyira, mint amennyire te es SQJ undinak tartjatok a konzolos "zartsagot"...) :) -
#8132 Ha jól tudom adakoztál is az oltáránál -
#8131 Fizetős demókat kihagytad... nem jó irányba haladunk ezen a téren ez tény :S de ez globálisan igaz legyen az konzol vagy pc tökmindegy mindenhol ez megy az egész játékfejlesztő iparág van elbaszódva ... -
#8130 Fizetős demót kihagytad :D Van már az is. -
#8129 Szal. engem egészen a PS3-xbox360-ig meggyőztek, hogy mindegyik masina kell az asztalomra (bár már naaagyon rezgett a léc így a vége felé :D), de jelenleg már 1xűen nem tudok épeszű és logikus érvet találni arra, hogy minek is kéne xbone, vagy ps4 így 2014-ben. Osztok szorzok és nem, nincs elfogadható. Mármint olyannak, aki fel van szerelve rendesen technóval amúgyis és a pénz nem különösebben indok, de azé nem szereti az ablakon kilapátolni. A jelenlegi gen is hónapokat pihen, érdekes, minőségi játék hiányában, akkor mi lenne a "next" gennel?!?!?!??
Nem mondom, ha nekifeküdnének és végre nem reklámmaszlaggal tömnék az emberek fejét, hanem AAAA+++++ játékokkal, akkor talán...
Játékot akarok, sokat és jót. Egyedül lennék ezzel itt?! Nem hiszem. -
#8128 Hmm, Demon's Souls megvolt, Dark Souls még nem, de tudtommal a DeS a nehezebb, szóval remélem boldogulok majd :)
Tetszik a hangulata, na :) -
#8127 Ez oké, csak az azért óriási kérdés, vajon van-e olyan üzleti modell, ami képes jobban szolgálni a játékosok igényeit, miközben a a piaci szereplők is degeszre keresik magukat, és azt azért érezzük, hogy kell ilyennek lennie. Node amíg nem lesz piaci kényszer, addig kutatni sem fogja senki ezeket...márpedig jó üzlet lett a fizetős multi, a dlc, az exkluzivitás, mostanra már a fizetősbéta is. Csupa sátánista dolgok :) -
#8126 Exkluzív címekkel tudják effektíve eladni a konzolokat illetve fenntartani a "háborút". Ez szimpla gazdasági háború a két gyártó között ez nem fog változni soha max ha a végén egy marad :D. -
SlickAdam #8125 francokat! valodi tulelö cucc, engem kikeszitett (jo ertelemben).
remelem azert tudod naggyabol mi var rad, mert nem egy könnyü menet. kis tulzassal sajat szemszögü zombis "Dark Souls" :) -
#8124 Hát igen. A fő mozgatórugó az exkluzívok... Nekem is ezért van még meg a PS3, pedig mint hardver... hát mondjuk úgy labdába sem rúghat akármilyen mai PC-vel szemben... De a félmillás PC-n sem lehet sajnos Uncharted-ezni... Persze, persze emulátor... -
SlickAdam #8123 a PENZ a legfontosabb. meg mindig... ha nekik megeri tologatni az aktataskat, akkor tologatni fogjak.:) -
#8122 Mer' szar lesz? :( (pedig ócsó volt zavviról) -
#8121 Az engemet is érdekel. Ma majdnem vettem egy gépet, de lecsúsztam róla :( -
SlickAdam #8120 5 perc... hahh... majd jelezz par ora mulva! :) -
#8119 De azé gondolom te is látod a különbséget egy ps1 és egy ps4 között?! Akkoriban volt létjogosultsága a ps1-nek nagyon is, kedvenc masinám volt. De mára a határok elmosódtak, már csak üzleti szerepük van, semmi más. Már arra sem veszik a gyártók a fáradtságot, hogy az egyedi hw és tudás látszatát fenntartsák. Gyakorlatilag, ha ma nulláról kéne kitalálni ezeket a konzol cégeket, akkor úgy járnának, mint a steam machine a hülye valve-től (vagy az általad is említett ouya stb.). Azon mindenki röhög. Akkor?!
Nem azt mondom hogy ne gyártsanak konzolt, hanem azt hogy a játékok a legfontosabbak és nem ez a konzolwar, meg exkluzivitások, meg ki-kinek tol mekkora aktatáskát pémzzel teli... :D -
#8118 Fasza ez a ZombiU! (csak belenéztem 5 percet)
/elfut/
:D -
#8117 Senkit nem érdekel, lerágtuk már ezerszer. Ha a két platform játékárainak különbségét is beleveszem, kurvajót. De nem ez a lényeg. Mindenki el tudja dönteni a pénztárcájának/igényeinek megfelelő eljárást. Az adott keretek között. -
#8116 Sajnos vannak olyan tartalmak, amiket azon nem érek el, mert az üzletemberek, és a profitérdek így kívánja. Csakhogy ez nem az én érdekem. -
#8115 De ha jobban belegondoltok, 130 ezerért milyen PC-t kaptok? Most úgy őszintén. -
SlickAdam #8114 fejlessz magadnak FF7-et! kakaonak programozol varazsfelhöt hozza :D -
#8113 Hát ezt nem tom miből szűrted le. :D -
SlickAdam #8112 tudom, csak nem akartam igy direkte rakerdezni, mert mar a kerdes is röhejes :D