121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • davids014
    igen
  • kirol
    A Watch Dogs az magyarul jelenik meg?
  • a.carkey
    The Last of Us remteaser
  • SlickAdam
    jol nez ki. vajon atom 30-as lesz?
  • TDC Geronimo
    Egyelőre ennyi került ki a PS4es watch dogs demoból PAXról

Remélem UBI kiadja a walkthrought rendesen majd.
  • TDC Geronimo
    Egyelőre úgy néz ki nem lesz csak sima kiadás.
  • deep
    Egyálatalán nem szokásom megtartani a játékokat (kivéve az oldschool gyűjteményem), de ebből lehet hogy veszek valami gyűjtőit, ha lesz.
  • TDC Geronimo
    glorious lesz ez újra 60 fpsel full hdbe :D
  • SlickAdam
    no igy mar mindjart mas, mint tennap a YT-rol... :)
  • TDC Geronimo
    Nyár végén kijöhet ez. E3ig már várnak szerintem a bejelentéssel. Év végén úgyis jön az order (szerintem ez mondjuk jövőre csúszik) meg kb 30 más játék. Nem hinném, hogy oda fogják bepasszírozni.
  • SlickAdam
    tovabba megintcsak emlekeztetnunk kell magunkat: "szósöl media" részer lesz ---> lehet nagyot nezunk majd...
  • deep
    Talán. Miután a nulláról kezdték újra, még jól is járunk. Egyébként a vicc, hogy nekem nagyrészt emiatt lett gépem nyitáskor. Gondoltam tavasszal csak kijön, még ha csúszik is, ezért nem mondtam le az előrendelésem. Hát most várunk.
  • TDC Geronimo
    ND oldala le is halt egyből ahogy kirakták :D
  • TDC Geronimo
    60 fps HQ videó a last of us teaserből
  • SlickAdam
    kb... tehat 2014 karira jön
  • deep
    Kb. pont semmit nem mondott :D
  • SlickAdam
    Today Design Director (Driveclub) Paul Rustchynsky confirmed that the game is saferly headed for the shelves this year, but he declined to give a more precise timeline:
    "Still coming 2014 (hát kösz bazze, be is baszna, ha nem...), unfortunately I can’t share any more."
    "I wish I could provide a timeframe, but I can’t say anything right now."
  • SlickAdam
    nnna csak behuztam azt a kurva fizetös demot. de okosba olcsobban, hasznaltan, nehogy lassak a disznok, hogy retail tamogatom full aron a mocskukat.
    (lehet le kene tolni a piss walker-t is mielött ideer)
  • samsung123
    Ez jó. Platinázási tippeket megosztani is fontos lenne. Ha már kevés a játék rá, mert tényleg azt csinálom, azért ez elárulja számomra is elég rendesen.
  • Moby
    Nem vagyok benne biztos, hogy ezt ide szántad, de tetszik az ötlet. Lehetne ilyen ps4 találkozót szervezni, ahol fizikai játékhordozókat lehetne cserélni, killzonet-killzonera, rendszerújratelepítést lépéseit átvenni az újoncokkal, kontrollergariztatással kapcsolatos tapasztalatokat megvitatni, füldugómárkák összehasonlítása, stb...lenne téma bőven. És ha maradna idő akár játékélményekről is beszélgethetünk, mondjuk a mercenary kings kapcsán.
  • Sir Quno Jedi
    Te, én a város határán nem megyek túl, csak nagyon indokolt esetben (se). Csak egy város mind felett.
  • samsung123
    Hát ha gondolod találkozhatunk(meg aki akar), Miskolc, Fábián Kapu!
  • samsung123
  • Moby
    Kik azok a "nektek"?
  • TDC Geronimo
    Porosnak nem poros, mert takarítom. Tvm naponta megy, ahogy a PS is, de azért örülök, hogy aggódtok érte :D
  • samsung123
    Nektek ennyi időtök van? Olvassatok helyette könyveket, járjatok futni stb..
  • Sir Quno Jedi
    Fanok ne olvassák! :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ne basztasd őket. Szeretik a poros masinát bámulni a kikapcsolt tv mellett. Evvan. Érthető. majd én is veszek egyet, hátha újra ráérzek, milyen éveket várni az első értékelhető játékokra. Ezt már eljátszottam én is pár genben, annyira nem jó játék, de komoly komplexusokat okozhat.
  • Moby
    Meséljem el ma ismételten hogyan nem lehetett a gépet bekapcsolni, vagy felesleges?

/illetve izé, heti egyben maradtunk. Akkor majd szombaton :)
  • Kongy
    Jujujujuuuuj.... te nem vagy képben fiacskám :D Focidrukker a büdös ... na az.
  • Moby
    Anbyira nem vagy képben semmivel, hogy az már kabaré :D
    Deeee vagyok annyira határozott, mint a lelátóról láncskor semmisincsrát kiabáló nongamer focidrukkerek. Ugyebár :)
  • Kongy
    Határozott ember lehet, ha ennyire kurvára nem tudod eldönteni mi kell neked, és mi nem :)
  • Moby
    Látom ezzel a kis lelkedbe tiportam rettenetesen :) pedig jó lesz ha felkészülsz: volt vagy 8-9 ps3-am, és vagy ugyanennyi xboxom.
  • Kongy
    El is adja majd. Aztán vesz megint. Aztán megint eladja.
  • Totti5
    Oké, ez meg a konzol, itt nem így működik. Klasszikusokat felújítani ( REMÉK, REMASTER ) az nagyon jó dolog. 1 éves játékokat kiadni megint az nem, vagy tolják elém nagyon olcsón, vagy digitálisan lássa a rendszer hogy ez már megvette, letolta, akkor megkapja nagyon olcsón. Rossz a tendencia, de mint mindenből ebből is az lesz, már az van. Dől a zseton, az a hülye aki nem ezt teszi! ( én is ezt csinálnám ha fejlesztő lennék )

Persze ez nekem nem rossz nem is fáj, megvehetem majd 3 ezerért is 3 év múlva, nem kötelező.
  • Moby
    Ebben biztos lehetsz :)
    De nem helyette.
  • SlickAdam
    jajugyanmar veszel te meg Boner-t.
  • Moby
    Ott olvastam usertől először olyat, hogy xbonera cserélte a ps4et a problémák miatt, szóval aki ettől besokall itt, az oda extra adag rózsaszín vattacukrot készítsen be magának :)
  • Kongy
    Találkozunk PH-n. Ott van értelme a PS4 topiknak.
  • Kongy
    Magadtól kérdezed?
  • Evoluti0N
    -fav topic. Majd ha lesz PS4, akkor visszatérek. A negatív emberek gyorsan ki tudják szívni az energiámat. Mindenkinek további jó játszást.