121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
davids014 #8191 igen -
#8190 A Watch Dogs az magyarul jelenik meg? -
#8189 The Last of Us remteaser -
SlickAdam #8188 jol nez ki. vajon atom 30-as lesz? -
#8187 Egyelőre ennyi került ki a PS4es watch dogs demoból PAXról
Remélem UBI kiadja a walkthrought rendesen majd. -
#8186 Egyelőre úgy néz ki nem lesz csak sima kiadás. -
#8185 Egyálatalán nem szokásom megtartani a játékokat (kivéve az oldschool gyűjteményem), de ebből lehet hogy veszek valami gyűjtőit, ha lesz. -
#8184 glorious lesz ez újra 60 fpsel full hdbe :D -
SlickAdam #8183 no igy mar mindjart mas, mint tennap a YT-rol... :) -
#8182 Nyár végén kijöhet ez. E3ig már várnak szerintem a bejelentéssel. Év végén úgyis jön az order (szerintem ez mondjuk jövőre csúszik) meg kb 30 más játék. Nem hinném, hogy oda fogják bepasszírozni. -
SlickAdam #8181 tovabba megintcsak emlekeztetnunk kell magunkat: "szósöl media" részer lesz ---> lehet nagyot nezunk majd... -
#8180 Talán. Miután a nulláról kezdték újra, még jól is járunk. Egyébként a vicc, hogy nekem nagyrészt emiatt lett gépem nyitáskor. Gondoltam tavasszal csak kijön, még ha csúszik is, ezért nem mondtam le az előrendelésem. Hát most várunk. -
#8179 ND oldala le is halt egyből ahogy kirakták :D -
#8178 60 fps HQ videó a last of us teaserből -
SlickAdam #8177 kb... tehat 2014 karira jön -
#8176 Kb. pont semmit nem mondott :D -
SlickAdam #8175 Today Design Director (Driveclub) Paul Rustchynsky confirmed that the game is saferly headed for the shelves this year, but he declined to give a more precise timeline:
"Still coming 2014 (hát kösz bazze, be is baszna, ha nem...), unfortunately I can’t share any more."
"I wish I could provide a timeframe, but I can’t say anything right now." -
SlickAdam #8174 nnna csak behuztam azt a kurva fizetös demot. de okosba olcsobban, hasznaltan, nehogy lassak a disznok, hogy retail tamogatom full aron a mocskukat.
(lehet le kene tolni a piss walker-t is mielött ideer) -
#8173 Ez jó. Platinázási tippeket megosztani is fontos lenne. Ha már kevés a játék rá, mert tényleg azt csinálom, azért ez elárulja számomra is elég rendesen. -
#8172 Nem vagyok benne biztos, hogy ezt ide szántad, de tetszik az ötlet. Lehetne ilyen ps4 találkozót szervezni, ahol fizikai játékhordozókat lehetne cserélni, killzonet-killzonera, rendszerújratelepítést lépéseit átvenni az újoncokkal, kontrollergariztatással kapcsolatos tapasztalatokat megvitatni, füldugómárkák összehasonlítása, stb...lenne téma bőven. És ha maradna idő akár játékélményekről is beszélgethetünk, mondjuk a mercenary kings kapcsán.
-
#8171 Te, én a város határán nem megyek túl, csak nagyon indokolt esetben (se). Csak egy város mind felett. -
#8170 Hát ha gondolod találkozhatunk(meg aki akar), Miskolc, Fábián Kapu! -
#8169 -
#8168 Kik azok a "nektek"? -
#8167 Porosnak nem poros, mert takarítom. Tvm naponta megy, ahogy a PS is, de azért örülök, hogy aggódtok érte :D -
#8166 Nektek ennyi időtök van? Olvassatok helyette könyveket, járjatok futni stb.. -
#8165 Fanok ne olvassák! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ne basztasd őket. Szeretik a poros masinát bámulni a kikapcsolt tv mellett. Evvan. Érthető. majd én is veszek egyet, hátha újra ráérzek, milyen éveket várni az első értékelhető játékokra. Ezt már eljátszottam én is pár genben, annyira nem jó játék, de komoly komplexusokat okozhat.
-
#8164 Meséljem el ma ismételten hogyan nem lehetett a gépet bekapcsolni, vagy felesleges?
/illetve izé, heti egyben maradtunk. Akkor majd szombaton :) -
#8163 Jujujujuuuuj.... te nem vagy képben fiacskám :D Focidrukker a büdös ... na az. -
#8162 Anbyira nem vagy képben semmivel, hogy az már kabaré :D
Deeee vagyok annyira határozott, mint a lelátóról láncskor semmisincsrát kiabáló nongamer focidrukkerek. Ugyebár :) -
#8161 Határozott ember lehet, ha ennyire kurvára nem tudod eldönteni mi kell neked, és mi nem :) -
#8160 Látom ezzel a kis lelkedbe tiportam rettenetesen :) pedig jó lesz ha felkészülsz: volt vagy 8-9 ps3-am, és vagy ugyanennyi xboxom. -
#8159 El is adja majd. Aztán vesz megint. Aztán megint eladja. -
#8158 Oké, ez meg a konzol, itt nem így működik. Klasszikusokat felújítani ( REMÉK, REMASTER ) az nagyon jó dolog. 1 éves játékokat kiadni megint az nem, vagy tolják elém nagyon olcsón, vagy digitálisan lássa a rendszer hogy ez már megvette, letolta, akkor megkapja nagyon olcsón. Rossz a tendencia, de mint mindenből ebből is az lesz, már az van. Dől a zseton, az a hülye aki nem ezt teszi! ( én is ezt csinálnám ha fejlesztő lennék )
Persze ez nekem nem rossz nem is fáj, megvehetem majd 3 ezerért is 3 év múlva, nem kötelező. -
#8157 Ebben biztos lehetsz :)
De nem helyette. -
SlickAdam #8156 jajugyanmar veszel te meg Boner-t. -
#8155 Ott olvastam usertől először olyat, hogy xbonera cserélte a ps4et a problémák miatt, szóval aki ettől besokall itt, az oda extra adag rózsaszín vattacukrot készítsen be magának :) -
#8154 Találkozunk PH-n. Ott van értelme a PS4 topiknak. -
#8153 Magadtól kérdezed? -
Evoluti0N #8152 -fav topic. Majd ha lesz PS4, akkor visszatérek. A negatív emberek gyorsan ki tudják szívni az energiámat. Mindenkinek további jó játszást.