121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Hát izé...streamből egy készül. Aztán az vagy mentődik vagy nem, vagy kimegy élőben vagy nem, de egy stream van.
  • SlickAdam
    es lehet ehhez tenyleg van dedikalt hardver.
  • SlickAdam
    dehogynem. de a stream opcionalis.:)
  • Moby
    Ha hited szerint az eszi az erőforrásokat, ez nem?
  • Moby
    -a graf nem volt meglepetés, lévén szarránéztem sztrímen, bár én valamivel nagyobb részletességre számítottam, ebben nem egységes a kép
  • SlickAdam
    ja, de az mas funkcio.:)
  • SlickAdam
    mas: elvittem Infa-t Seattle-ig. EDDIG nem estem hanyat a latvanytol, pedig azt hittem az elsö pocsolya kikaparja a szemem... olyan felemas. szepek a tükrözödesek, nyilvan az effektek is azok lesznek, de van egy csomo lastgen elem is benne.
  • Moby
    Én pl. örültem neki, hogy tudtam nézni a infss streameket.

/sőt, így végiggondolva elég sűrűn nézek géming vidiket, endingeket, stb.
  • Moby
    Az tény, hogy jelenleg felesleges bárhova is mentsen.
  • SlickAdam
    nyomom mondjuk KZ single playert. minek a share??? vajon belefutok egy epik pillanatba, amit meg senki nem latott? eszem magall! vajon a jatekosok hany %-a töltöget fel videot? hany %-nak van egyaltalan eszeben a lehetöseg?
    igy kene kineznie: elinditom a jatekot ---> share gomb nyomvatart 2 mp-ig ---> gep jelez, hogy elindult a felvetel ---> egyszer megnyomom share-t ---> felvetel megosztasa, mint eddig is ---> megint nyomva tartom hosszan ---> felvetel leall. igy pistike bebiztosithatja magat mielött felmegy CoD-ozni a vilaghalora. mert ugye ott csoda dolgok tortennek, es rennnngetegen kivancsiak lesznek a 1 in a trillion fejlövesere a vilaghalon. a spanjai oda lesznek erte, sutit is kap masnap...
  • SlickAdam
    en DF madar-elmeletet hoztam fel csak. EN nem akarom, hogy GDDR5-ömbe mentsen, de azt se, hogy HDD-re.
  • Moby
    Mert a hdd hely az olcsó, a ram meg "drága". Azért. 15 perc alatt 2 gigát kiírni vinyóra az a nagyjából semmit sem lassít. Asszem valami 5 megabit a legjobb minőség. Attól a userek nagyrészének jelentésen gyorsabb az internete, és a letöltést is engedi a háttérben. Oké, hogy nem pécé, meg segghülyék időnként, de ennyire ne nézd őket madárnak, hogy ott a hdd, és a gddr5-be fogják belekúrni a felvételt.
  • SlickAdam
    gondolom ps4-nel se lesz mindig, minden letöltes aktivalva jatek közben. ha a fejlesztö ugy latja, leallitja. share-nel vajon megteheti (alap funkcio)...?
  • SlickAdam
    kiirja? minek?
  • Moby
    Pl. azért, mert valamikor ki kellene írnia amúgy is, és ha az a valamikor ELŐTT kapcsolod ki a gépet, akkor elveszne a vérbe?
    Ezt a hdd lassítást sem értem. Azt gondolod a letöltést is a membe húzza? Kicsit túlmisztifikálod egy a kutyaegyszerű funkciót, amit a telefonom is remekül tud, de azért csak sikerült elbaszni ezt is :D
  • Moby
    Illetve ha már ottvoltam, előrendeltem a wócsdogsztot (a wolfi esetében már korábban megtettem)
    HINNI AKAROK! :DD
  • SlickAdam
    miert irna folyamatosan a hdd-re, lassitva az egyeb fontos hdd hozzafereseket?
    tökmindegy. te se tudod, en se. senki se. eröforrasba kerül es kesz. nem kell.
  • Moby
    Erről itt már késhegyre menő vita volt, hogy kinek mi a "jól", szóval inkább azt mondanám, hogy az árának megfelelően :)
    Egyébként játékkal még én sem próbáltam, de zenére, pécéről, a saját wless dongle-el(tehát nem kábellel) ez a legjobb eddig a ps4-hez officiálisan használhatóak közül.
  • n000rbi
    Jól, ezt meg tudom erősíteni. Nem stúdióminőség nyilván, de nekem az esti gémingszessönökhöz nagyon jól jön + krva kényelmes és jó az üzemideje (~8 óra)
  • TDC Geronimo
    Jól szól a füles? Gondolkodom én is rajta. Lasszófaszra jó lenne beszerezni egyet :)
  • n000rbi
    grat
  • Omlás
    Ezekkel a fülesekkel nekem az a bajom, hogy sokallom az árukat :) Eszembe nem jutna 20K+-t kiadni egy fejesre pedig túlnyomó részt azt használok :).
  • Moby
    Nadeviszont így egy jelentéktelen 2 hónapos csúszás után végül megvan a gold wireless headsetem, ami továbbra sem európai kivitel, mert gold wireless van a dobozon...köszipuszisony, továbbra is bantuland vagyunk.
    Mondjuk nem volt olcsó, de legalább jó drága volt, de számla is meg gari is kell nekem, így a kanadai rendelésről akkor lemondtam (bár nyilvánvaló, hogy emögött sem a sony vállal garanciát, de valaki vállal, leszarom ki az).
    Egyébként kurvajó a cucc, két nagyságrenddel jobb mint a ps3-as wireless headset, az alapzajt tekintve pedig végtelen nagyságrend, ennek ugyanis olyanja nincs. Nem nagyon van értelme bármi mást venni, csakhogy ez meg nincs...
    Megkapó ezen is a greatness awaits logo, de mostmár én awaitolom a greatness kedves sony, mert eddig túl sokban nem volt részem, pedig ÉN megteszem amit kell érte
  • Moby
    És miért tartaná a ramban? Ez megint valami foteltudós csapat lehetett...
    A tévém 45 perces timeshiftet tud, pedig nincs benne több ram szvsz :D
  • Kandurex
    jah, jah...

szóval aki nem játszik minden nap sok órát annak jó választás a PS

van ugye AA szerűből: BF4,TF4,AC,TR,FIFA,NFS,COD,KZON,ISS
  • SlickAdam
    wolfi
  • Kandurex
    Mondjuk a következő pár hónapba azért jön cím: Figyelőkutyák, Lasszófasz
  • Omlás
    Jogos bár aki azt várta, hogy a jobbnál jobb AAA-s címek jönnek PS+-on PS4-re megjelenés után nemsokkal az nem tudom hol él :D
  • Ulthane
    Ráadásul PS3-on PS Plus-ban van csomó értelmes cím, míg PS4-en még minimum 1-2 évig nem lesz.
  • Omlás
    Úgy, hogy jelenleg van PS3-ad amit el kéne adnod, hogy megvedd a PS4-et én is csak azt tudom mondani ne tedd nem éri meg. Elég karcsú még a felhozatal és ha aktívan akarsz játszani akkor túl sok cím azért nincs ellenben azért PS3-ra van választék.
    Én nemrég azért vettem meg mert amúgy sem napi 10 órákat játszok az a pár cím ami kint van nekem elég egy darabig no meg nem volt előtte semmilyen konzolom és úgy voltam vele tök mindegy, hogy most veszem meg vagy fél év múlva :D.
  • Ulthane
    Szia,

Én azt tudom ajánlani, hogy NE a Media Marktnál vedd meg. Van olyan üzlet, ahol 115 ezerért most akciós a konzol (GamerTech, Corvin-köz, ha budapesti vagy).

Hogy megéri-e? Nem és igen. Ha vevő vagy 18 ezerért ál-nextgen játékokra (AC4, BF4, FIFA 14 stb.), akkor vedd meg. Ha te is a normális játékokat szereted, az egyelőre bizony még hiányzik a konzolhoz.

Talán a Watch Dogs lesz az első ígéretesebb cím.

Én azt gondolom, hogy talán jövő ilyenkorra már összejön 3-4 olyan épkézláb cím, ami miatt már tényleg érdemes lesz PS4-et tartani otthon. Bár nekem a megjelenés óta megvan, nagyon csinos kis szobadísz.
  • Marton95
    Sziasztok! Media Markt webshopjában most van egy akciós PS4 csomag,nagyon gondolkodom,hogy megveszem.Pár barátom azt mondja,hogy túl korai,mert hogy még kevés játék van rajta! Tudtok nekem ajánlani egy két játékot,ami miatt valóban érdemes PS4-et venni!? Vagy még inkább várjak? Jelenleg egy PS3-am van,de azt el kéne adnom ahhoz,hogy megtudjam venni a PS4-t.
    thx
  • SlickAdam
    igen, ott van benne a cucc, de ez nem erre bizonyitek. 256 mb nem eleg 10 (vagy 15-öt vesz?) perc hd videohoz, tömöritetthez se. DF-nek volt egy cikke, ahol kiszamoltak, hogy 1 gb kell neki kb.
  • Moby
    Már a megjelenés előtt tudtuk. Nem világos mit kell bizonygatni.
  • SlickAdam
    linkeld a bizonyitekot a dedikalt memora!
  • Ulthane
    Köszi a választ! Próbálom feldolgozni. :)
  • Moby
    Dedikált hardver van benne, dedikált memóval csak erre. Kvázi ingyen van erőforrásilag.
    Az más kérdés, hogy jelenleg tök feleslegesen fizeti ki a vásárló, használni nem tudja.
  • SlickAdam
    app, mert ugye mashogy nem menne :D
  • TDC Geronimo
    US storeba felkerült az infamous OST ingyen. Gondolom EUba holnap jön.

As a thanks for supporting the spectacular launch of inFAMOUS Second Son, the team at Sucker Punch Productions and PlayStation want to say THANKS for all your support in the form of this free app featuring the awesome music of inFAMOUS Second Son.
  • SlickAdam
    en eleve felhaboritonak tartom, hogy folyamatosan erre pazaroljak az eröforrast / memoriat. megis minek / kinek akarnek videokat mutogatni? ha megis igen, akkor legyen opcionalis. lehessen beallitani, hogy NA most recording van bicsiz, vagy mittomen... legnagyobb faszsag, ami letezik. ott a live stream, azt' csokolom.