121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Jóféle nagyon ez a fotómód. Remélem több játékba is raknak ilyet

• TDC Geronimo
    Csináltam pár képet, de okádék twitteren is meg FBn is a tömörítés :S

1.7et akarok :(
  • samsung123
    Végre, meg is lesem :)
  • TDC Geronimo
    Kint van infamous patch meg is lesem fotó módot. Már csak 1.7 kellene ugye...

• Totti5
    A WRCnek meg az is jobb lenne, ha exluzívnak adná ki valaki, mert amit az olaszok művelnek vele az mindennek a legalja...
  • Totti5
    2005 óta nem mutattak semmit. Ahhoz hogy biliv legyen le kell tenni valamit. Nagyon sok idő telt el, nagyon sok minden fejlődött és véltozott, de itt a lehetőség, hajrá, csak nem tünnek túl összeszedettnek...
  • SlickAdam
    "Minden ótós fejlesző csapatnak megvannak ez erősségei ( ezeknek láthatóan semmijük sincs..."

regen NAGYON jo WRC jatekokat csinaltak. jo lenne, ha egyszer visszakerülnenek a lincenszek hozzajuk. peeeersze... wakeupbitch!
  • Totti5
    Ezzel a szocial baromsággal nemfogják ( The Crew is ilyen lesz... ). Ami egy plusznak jó, köré építeni játékot lúzerség.

Szép pályák, szép autók, dinamikus változók, sok liszensz, korrekt vezetési modell, brutál hangok, jó AI és valami változatos karrier kell. Nem kell semmit feltalálni, meg kell csinálni aztán had égjenek a gumik. Driveclub már tud valamit amit nagyon más nem pl egész jó belső nézet 900 fokos animációkkal, szép pályákkal, szép környezetben.

Minden ótós fejlesző csapatnak megvannak ez erősségei ( ezeknek láthatóan semmijük sincs, de még ötletük sem ), azokat kell mindig jobban és jobban kidomborítani. Mit várok egy nextgen gépre kiadott Codie játéktól? pofaszaggató hangokat, pályákat, törésmodellt és részing expírienszt. Túlük nem azt várom hogy az autót vizsgálhassam csavarokig lebontva, mert eszem ágába sincs, arra ott van pl a Forza. Benzingőzt, izzadságot, és fülsüketítő audiót.
  • samsung123
    Végigvittem az InFamust SS. Nem szabad abbahagyni/feladni, mert open world játék, és élveztem nagyon, nem végelláthatatlan hent, a képességek ha kicsit is, de lényegében különböznek és rá kell érzeni mi miben az erős. Mindegyiket használtam kb egyforma arányba. A vége is jó sikerült, még 1x-er végigjátszás bőven benne van, de már csak a fő szálra koncentrálva és platinára. Ritkán játszok végig, ilyen típusú játékot. Szerintem összerakott jól felépített lett és átgondolt, jó ötletekkel, nincs túlbonyolítva se. A grafikai és fizika is hozza a mostani elvárható szintet(FULLHD, jó Frame, LOD stb). Nem véletlen az eladási mutatói sem, bár abból sose indulok ki. Az előző két résszel is játszottam és látszik a fejlődés minden résznél.
    Számomra most a PS4 legjobb címe.
    A BF4 meg multia miatt marad a ranglistán. GTA5 jöhet még, mert PS3-on hiába tele van technikai bravúrok tömkelegével van és játék maga is nagyon is nagyon jó, de a recehegy/LOD és frame gyengeségei miatt abbahagytam inkább.(remélve egy next-gen verziót, ami ezeket javítja és nem zökkent ki állandóan az élményből). Mert számomra GTA5 sokszor arról szol, hogy élvezem a tájat, kocsikázást napfelkeltét, időjárást stb.
  • Moby
    Jah, a racing játékok tipikusan az a terület, ahol állandóan mindenki fő akarja találni a langyosvizet.
  • Moby
    Hát ha egy játék megjelenése előtt derül ki, hogy unalmas a koncepció, akkor ott valami őrületes nagy gáz van.
    Azaz szimplán inkompetens barmok reszelik.
  • deep
    Jajó, akkor adjákmáki :D
  • TDC Geronimo
    Már korábban is volt benne. Még az a hír is volt, hogy az egész single benne lesz a PS+ változatba.
  • deep
    Értem én, de mondom ezek kellen(én)ek egy jó játékba. Úgy látszik ők is rájöttek, hogy folyton a friendek ghostjai ellen menni nem annyira mókás hosszú távon. Nem létezik, hogy nem lesz benne valami single player mód.
  • TDC Geronimo
    Amilyen ütemben fejlődött most kíváncsi lennék hogyan néz ki. E3on talán kiderül.
  • arty
    sajna ugy néz ki klubélettel és buddylistel akarják eladni, nem az általad is említettekkel :(
  • shaddam
    A grafika az utolsó videók alapján már megvan
  • SlickAdam
    "jó AI ellenfelek, frankó single mód"

felejtsd el! Driveclub
  • deep
    Hát nem biztos. Most majd raknak bele olyan dolgokat, amik esetleg már a ló túloldala kategória. Mert mi kell egy jó autós játékba? Jó vezetési élmény, szép és gyors grafika, jó AI ellenfelek, frankó single mód. Szerintem ezeknek önmagukban kellene elvinniük a hátukon egy jó autós címet. A social feature-öknek, multinak már csak ráadásnak kellene lenniük, mert hajadra kenheted őket, ha az előző kitételek nem, vagy csak részben teljesülnek. Szóval én félek továbbra is.
  • TDC Geronimo
    Tidux ‏@Tidux 5h
    Why Driveclub was not released? easy it was boring with a boring online experience

Lehet jobb is, hogy csúszik akkor nem?
  • SlickAdam
    "Izgalmas fejlemények Codemasters fronton: a fenti tízer videó a harmadik GRID játék bejelentését igyekszik felvezetni. Április 22-én, jövő hét kedden fog sor kerülni a leleplezésre.

Az első tényleges infókra tehát még várnunk kell, egy apró morzsával azonban már most tudunk szolgálni: a fejlesztők a NeoGAF fórumán jelezték, hogy újból benne lesz a játékban a második részből kimaradt cockpit nézet."

no csak lesz ótós jatek PS4-re...
  • Sir Quno Jedi
    Hagydel, jó hely ez itt csak sok itt a ****! :D
  • arty
    inkább az tegye fel, akit zavar, ha van pár jó csecses NPC egy játékban

(/nemjelentkezik)
  • SlickAdam
    széjncró meg a dögös pipik, lol...!
  • Sir Quno Jedi
    Butus vagy, de pl. platformerben, sandboxban szintén fontos (lásd. SaintsRow) és még FPS/TPS-ben is. ótós cuccban is, amennyiben látszik a pilóta, netán ki is szál stb.
  • Moby
    A helyzet az, hogy az embereimet én választom ki, és ebből sosem fogok engedni, és a kiválasztásnál a legutolsó szempontom, hogy kinek mi az iskolai végzettsége. Én azt akarom tudni a lehető legrészletesebben, hogy mit tud, és mennyire bevethető. És ha nem felel meg, tőlem mehet a mekibe is krumplit sütni az összes diplomájával együtt.
    A legjobb emberemnek pedig nincs IT-hez ~közeli végzettsége/diplomája, de az ország egyik legjobb programozója.
  • SlickAdam
    jatekokban? akkor tegye fel a kezet, akit erdekel a föhösnö / vip npc mondjuk egy fps-ben, sandbox-ban, ótós cuccban, platformerben, ... wait!

jjjjjja hogy az erpegeidbe kell a magus asszonynak hatalmas csecs???!!!! na ezert erdemes fejlödni:)
  • Sir Quno Jedi
    Mások is szeretik itt, ezért a többes. Meg a királyi többes is ott van.
  • SlickAdam
    akkor ne irj többesszamban.:) TE vagy itten a hím!
  • Sir Quno Jedi
    Akad néha, de én gammákban is szeretem a bigéket, meg filmekben is, meg mindenhol, mer nem vagyok buzi és szeretem a szépet. Elnézést.
  • SlickAdam
    lehet egy ríl bige kene mar neked... ne feledd: venni is lehet! vagyis kölcsönözni.:)
  • vg
    Te bizonyára megengednéd, hogy Béla, átlag 3as érettségivel rendszer gazdálkodjon a 250 milliós szerverparkodon, vagy a 20 milliós játékodon engine-t írjon, mert otthon olyan kurva jól kezeli a windows-t. De a hülye, egyetemet végzett csóri meg biztos egyáltalán nem tehetséges. Mert azt bárki megszerezheti. Jóvan.
  • Sir Quno Jedi
    Fizika csak a csöcsökhöz és a segghez kell. Amúgy meg legyen csak egyre jobb a graf, mer fotóríl bigéket akarunk.
  • arty
    Neked homokban a fejed, de derékig :))

"Amelyik játékból nem megy el 1 millió ma a piacon, az SZAR játék." :DDDDD

• arty
    neked is ott a billiónyi indie cucc, ott mást se kapsz, csak gémpléjt ;) (jahogy kinézet is kéne?)
  • arty
    Olcsó egy doboz gyufa volt régen, nem arról van szó ... de mostanra nagyon elszállt egy AAA játék pénzigénye (nyugati fejlesztőkkel/managementel).

Én is örülnék, ha a graf helyett fizikára és AI-ra mennének rá (noha ez utóbbi nehezebb kérdés annál, hogy "legyen-e TÉNYLEG okos az AI", mert utóbbit a játékos nem feltétlenül szeretné...), de nem fognak, mert a legtöbben a mostanival is elvannak, de a graf sohase elég (míg teljesen fotoríl nem lesz minden).

• Moby
    Látom magam, amint pocsolyarészegen, narancssárga mentőmellényben próbálom kihalászni a vízből a botom, miközben szarrácsípnek a szúnyogok.
    Asszem inkább maradok a gémingnél egyelőre :D
  • SlickAdam
    mentomellenyben nyomjad! :)
  • Moby
    Részegen beleesek, elnyel a víz. Felneveled a gyerekem? :)
  • Moby
    Régen egy csomó érettségi előtt álló tini jobb játékokat csinált, mint ma a sokdiplomások, de egyrészt a tehetséget nem végzettségben mérik, másrészt meg nem ez a baj. A baj az, hogy az egész iparágban, és külön-külön a játékoknál is olyan emberek, gazdasági köcsögök hozzák meg a döntéseket, akiknek semmi, de SEMMI közük a videójátékokhoz, vagy a játékosokhoz. Hiába a tehetség, hiába az olcsón/drágán mért munka, a hajó máshol megy el. Nem a költségekkel van baj.