121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #8471 ismet szpojler, najsz! köszi -
#8470 Ezzel a Photo Mode-dal elég beteg shotokat lehet lőni :D Kár, hogy a face lebutítja mint a szar.. :/
-
#8469 Az offtopic kötözködéseddel nem húznál át a búspicsába a gumiba? Ne itt éld ki már a gyermeki sértettséged. Írjál privit, vagy mittudomén :) -
#8468 Így van, okos vagy, tessék egy szkuvi szneksz
-
#8467 Hát én most ott vagyok, hogy hálisten ps4-re egyetlen játkom sincs, szóval most kicsit a vita címek vannak előtérben. Öklendezve nyomom ezt az kifejezhetetlenül szar killzone mercenaryt, és imádkozok a végéért. Fogalmam sincs miért csinálom, de valszeg azért, mert pénzt adtam érte, és nem tudom eladni :) Mindenesetre díjként kineveztem, hogy amint végre nekikezdek a rayman legends-nek, és ez lett a motivációm :D
/és ha már itt tartunk kz:merc user score 9.0 -
SlickAdam #8466 letolom ISS-t meg GZ-t, aztan megyek is vissza Nintendozni, mint a villam.:) -
#8465 Most akkor ac sorozatgyártás megy, vagy árkád szemétgyártás megy, vagy 2008-as reboot kéne, vagy pontosan mi is kellene?
Jaj tudom már: valami magát végigjátszó fos übergrafikával! Nyugi, csak ilyen fog jönni az idén :D -
SlickAdam #8464 pontosan -
#8463 A trend ez, de mivel azt pontosan tudjuk, hogy hibás, hiszen minden szart belezsúfol egy kurvaszűk skálába, ezért csak ilyen erős fenntartással kezelendő közelítésnek kb jó. -
#8462 Baromi jó. Újabb árkád szemét, most PoP címen, és sehol a 2008-as reboot folytatása. Helyette AC sorozatgyártás megy. -
SlickAdam #8461 ugye tudjuk, hogy manapsag 50-tol mennek az osztalyzatok felfele.:) a 70-80 az egy korrekt probalkozas. lehet beadja "egynek elmegy" szinten, de ha van benne valami kis aprosag, ami megfog. akkor meg "NAGYON jo" is lehet belöle. az I:SS meta 80-asa is többe-kevesbe helytallo sztem. reszemrol kb. 70-es lesz, föleg szubjektiv dolgok miatt (kezd felbaszni ez a szkéter-pánk-über-hungry-bedessz-grefkós-metroszex-yolo-faszkalap-hülyegyerek-Delsin...). remelem a vegere eszhez ter.:) -
#8460 Hát izé...nálam ez itt most rögtön iss ügyben romba dől :) -
#8459 Ja ha már ubi: csiripelik, hogy jön új PoP ubiart mocira, 2d-ben (remélem vitára is! :) ) -
SlickAdam #8458 az egy atlag, altalaban egyetertek a meta ponttal. -
#8457 Az mindenképp javuló tendencia, ha erre lehet úgy reflektálni, hogy igen, valóban NAGYON fontos, méghozzá olyannyira, hogy nem mondjuk 90%-ban fontos, hanem 100%-ban. Lehet dobni az értékelést a kijelentések birtokában. Egyáltalán téma az, hogy ez fontos.
Mondjuk a titanfall-frém kontextusról pont nemtudok semmit -
#8456 És eddig revolúsöneriben mennyire lehett metascore-ra hagyatkozni? Az ott nem más, mint ez itt(a topik): az egyetlen mérőszám az élményindex. -
#8455 "Framerate is king." by Titanfall devs
A többit ismerjük.
A WD-nél sem lesz fix 30/60, innentől kezdve bullshit bármi, amit modanak. -
SlickAdam #8454 blama, nem blama, lattunk mar hasonlo pofaraesest.:)
NEKEM azert kell 90-es meta, mert az nagyon jo jatekot sejtet. alapvetöen nem tetszik ez a hekkelösdi, de lehet, hogy megiscsak valami revolusönerit tesznek le az asztalra. -
#8453 Másodszor nyilatkoznak frémrét ügyben. Nyilván óriási blama lenne ezek után . Másrészt nehéz lenne azt állítani, hogy a "frame rate is very important" reklámszlogen lenne. Sajnos ez ma nem egy populáris nézet.
A 90-es meta azért kell, mert ubi? Mert ez eddig nem tűnt ennyire fontosnak :)
/és azt is csak margómentén jelezném, hogy az iss 80-on áll Nyilván rendkívül releváns a metascore. -
SlickAdam #8452 akkor ezt most szepen megjegyezzuk es visszaterunk ra release utan.:)
vagyis majd ti. en meta 90 alatt lekakilom. -
#8451 Akkor egyelőre marad a pre-order. -
#8450 Watch Dogs programmer: “Frame rate is very important to the gameplay. It’s not something you want to compromise on.”
-
#8449 Már vártam. Eléggé kiszámítható, amikor valaki odaszarik a flaszterra, matematikai pontossággal jönnek a köpőlegyek :D -
#8448 A gt-ket is elég jól vitte a hátán. Ami erős kicsit, mert ez nem vitte, de elvárt tartozék :) -
#8447 Így van. -
#8446 Amúgy ja, ha már annyira erőltetik a share funkciót, akkor igazán lehetne minden játékban normális fotómód. -
#8445 Kötelezővé tenném :) -
#8444 Elég durva. -
#8443 Nem fogom most kifejteni minden szavam, azt hiszem érthető így is. Vagy akkor írok egy 4oldalas tesztet Neked, hogy mikre gondolok.
Csak egy dologra térnék ki most, hogy miért szöges ellentéte a véleményed az enyémnek és miért nem értékeled azt amit én pl igen. Ott vannak a grafitti cuccok, Én azt vártam, minden egyes alakalommal kíváncsian, hogy mit fogok felrajzolni, hogy készítők milyen kreatív ötlettel álltak elő, nem pedig a technika megvalósítást néztem, hogy a controllert kell mozgatni, ami nekem szintén mindíg mosolyt csalt az utolsó fújáskor is. Ezekután a képeket legalább 1 percig nézegettem és mosolyogtam. Nagyon jó graffiti ötletek voltak benne. De ez csak egy része, ami nekem örömet okozott.
Platinázni is szeretek, ami ugye "farmolás" a 90% de a végén az öröm kárpótol. PL nekem Májnkraft nem jön be miközben millióknak, de nem gondolom hogy Ők a hülyék mert tetszik nekik. Van objektiven nézve is rossz és jó játék is, amiken lehet érzeni az fércmunkát a nem odafigyelést, de azok ellenére is válhat élvezhetővé. Kit mit tud lekötni, van aki 5 percig nem tud ülni a fenekén és folyamatosan újabbnál-újabb ingerek kellenek neki és mozog,megy mindenhova, van aki egész nap elvan egy keresztrejtvénnyel ülve, vagy modelleket készít. kussba, lassan.
Nem tetszhet minden játék mindenkinek, ezért is írtam hogy az Én igényeim mások. Persze attól még valami lehet sz@r :D -
#8442 Atyaég milyen kèpek vannak itt
Inf fotómód topik -
#8441 Eeeegen, ezt mi sem erősíti jobban, mint a #7700 -ban leírt véleményem
"Nah, 2 óra iss utáni gyorsjelentés:
...
-a 2 óra alatt egyelőre nem volt olyan pillanat, amikor élveztem volna a játékot. Tudom, mert láttam sztrímen, hogy ha megjönnek a képességek jobb lesz, de na...ez nem egy hűdejó játék."
És még az is nagyon rendben van, hogy játékot tudunk úgy elemezni, hogy ne kerülne szóba a személyem, valami iszonyatos bullshit kíséretében, ami nyilván szorosan kapcsolódik a játékhoz. Ezt minden, ismétlem minden esetben eljátszod. Te is, és mindenki, akinek eltérő a véleménye.
Csak így tovább!
-
vg #8440 Neked ez az játékos életed:
- elkezdesz játszani, beírod ide: ez nagyon király, állat, most telepít, gyűjtői példány!
- játék közepén: élvezetes, csodás, elképesztő! A multi király!
- játék végén: ez egy kalap szar volt, unalmas, gagyi! A multi is egy hányinger! Sőt, az egész ps4 egy kalap fos!
Ezt minden, ismétlem minden játéknál eljátszod. -
#8439 Hogy az igényszinted hogy jön ide, azt talán hagyjuk is, azzal nekem hálisten nincs dolgom. Mindenesetre hozod a topik általános szintjét, azaz elpukkantasz a játékkal kapcsolatban néhány üres lózungot, amiket úgy töltesz meg tartalommal, hogy "nem mindenki egyforma".
Meg lehet vajon mérni a játékot az ember nélkül? Vagy tényleg ennyire nem megy?
Lássuk hát:
- "összerakott": ezt nem tudom mi. Jól hangzik.
- "jól felépített lett": jól felépítették az első két részre úgy, hogy egy centit nem sikerült gémpléjben azokhoz hozzátenni.
- "és átgondolt": na ez a kedvencem. Olyan jól átgondolták, hogy az egyetlen értékelhető tevékenység ebből a repetitív masszából a festés lett volna, tele volt lehetőséggel, de egy mechanikus kifestőkönyvvé korcsosították...VOLNA, ha legalább az jelenne meg, amit én festek, de inkább úgy döntöttek, hogy még egy nyomorult textúrára se lehet befolyásom a játékban. Gyakorlatilag az is lehetne a feladat, hogy mozgassam random a kontrollert 1 percig. Ezen, és a rettenetesen bonyolult kamera"keresős" cuccon kívül az összes többi küldi arról szól, amit a játékban amúgy is csinálsz: pusztítani valakiket. Csak ezeket mellékküldetésként. Hát ebbe aztán tényleg beleadtak apait-anyait. Mit gondoltak át? Hogy ~20x megismételni tök ugyanazt az ötféle együgyű tevékenységet szórakoztató lesz? Neked talán az, de gondolom azért te sem sértődtél meg volna rajta, ha kissé változatosabb.
- "jó ötletekkel": leírnád őket? -
#8438 :D
-
#8437 +1 -
#8436 Ilyenkor örülök, hogy az Én igényszintem lent van, és kis dolgoknak vagy az unalmas dolgoknak is tudok örülni nagyon. Nem mindenki egyforma (szerencsére) -
#8435 A neon képesség a megszerzését követő 20 percben szórakoztató. Ősszesen ez a 20 perc volt, amit élményként sikerült megélnem. A többi futószalag melletti gyárimunka volt. Ettől bármelyik AC rész szórakoztatóbb a 2. Kivételével. Azzal nem egy liga, az ezt ledózerolja, aztán a sírjárapisál. Egy gta5-öt meg meg nem is citálnék ide, mert azzal nem is egy játékműfaj (ez inkább ilyen sandbox-szerű, mint az ac-k, vagyis mint egy negyed ac).
De ami a nagyobb baj, hogy az előző két része jóval több egyediséggel bír. -
#8434 Még valami pozitív vélemény? :D -
#8433 Számomra meg a ps4 legunalmasabb címe volt. Fogalmam sincs mit építettek fel benne jól. A nagy rakat semmit. Van benne négyféle hótugyanolyan képesség, ami a színeiben különbözik, de bármelyikkel végigtolható ugyanolyan könnyen. Kihozták az ötletből amit lehetet...aztán van ötféle mellékküldi, ami centire ugyanaz minden kerületben. Ez a játék maga a változatosság :)
-
#8432 Uhh a PhotoMode de durva!!!