121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem a multiplatform a bánatom, hanem hogy konkrétan multigen játékok jönnek szinte kizárólag. Ott pedig éppen azért, hogy last genen is menjen vissza van fogva minden.
2007-ben a COD4, a Darkness, a MOHA mind next gen only volt. Ma a CODG és a Battlefield4 multigen. -
SlickAdam #8724 "Ja, nem voltam. Azért vagyok 2003 óta
regisztrálva ..."
2003-as evjarat automatice kapta a PS3-at 2007-ben? nem latom az osszefuggest... -
Ebbe ne menjünk bele, szerintem fogalmad nincs, mi egy rpg. Az AC4 egy akció játék, sandbox. Az ME egy rpg és nem sandbox, hanem eléggé lineáris. Az, hogy hajóval mész ide-oda, az tökmindegy. -
vg #8722 Jézusom? A AC4 aztán tényleg marhára sokban különbözik a ME1-től(wait, nem lehet karaktert generálni!)... ha a AC egy űrállomáson játszódna, és hajó helyett űrhajóval kellene aszteroidák között menni, akkor csettintenél, mi? -
És írtam is, amikor felhoztam, hogy csak x360-ra volt, nem? -
SlickAdam #8720 te hoztad fel a ME-t...
(te is vehettel volna 2006-ban PS3-at. sose volt lock-olt...) -
Ja, nem voltam. Azért vagyok 2003 óta regisztrálva ...
Nézzed a listát egyébként, nem memóriából meg magyar boltokból vettem a számokat:
http://en.wikipedia.org/wiki/2007_in_video_gaming
-
Ezek közül egyik sincs kint. Vannak release date-ek, amelyeket tologathatnak még, ahogy tolták is a DAI-t és a WD-ot is már. A witcher ráadásul jövő év valamikor. -
SlickAdam #8717 "Ami fontos,
mire mindkét konzol a piacon volt fél éve, már volt
egy rakás játék is."
te nem voltal itt 2007-ben, mi? mikor remegve vartuk a Lair-t... olyan sok jatek volt. :D LOL -
Most nincs regió lock. Én ahhoz teszem, amikor már mindkét nagy konzol kint volt és lényegében bárhol lehetett vele játszani. A japánok is vehettek ps4-et külföldről, region lock hiánya miatt ment is minden. PS3 viszont csak NTSC-ben volt 2007 március előtt.
Ha 2005 végéhez tesszük, akkor sok értelme nincs az összehasonlításnak, mert még 1-másfél évig nem is lesz ps3. Egyébként ez PS topik, nem? -
Tudom, írtam hogy akkor ps3-on még nem volt. Ma mondjuk már van, de ez nem lényeg. Ami fontos, mire mindkét konzol a piacon volt fél éve, már volt egy rakás játék is.
Az AC4 nem rpg, jézusom. Az NFS meg autós .... Hát, vannak benne autók az tény. Egyébként 2013-ban 0 db A kategóriás wRPG jött ki, csak szólok. -
SlickAdam #8714 szoval te a PS3 megkesett EU-s megjelenesehez tarsitod az elozo gen kezdetet. miert is?
2005/2006 vege. pont.
mostani gent se 2014 elejetol szamoljuk, csak mert a japok akkor kaptak meg. -
Pláne. -
SlickAdam #8712 2007-ben csak EU-ba jött...
Nemtuttoktisemmit :) -
Az launch title volt, kb kz:sf most. 2007 márciusában volt a PS3 worldwide release (előtte csak japán), ha onnan számolunk 6-7 hónapot, akkor már volt uncharted, assassins creed, COD4, MOHA, minden EA sports játék az új generáción, Darkness. Megszámoltam az addigi csak ps3-as AAA játékokat és 27 volt októberig. -
AC4 = rpg 
ME1 van ps3-ra (pár év késéssel a boxoshoz képest, de van) -
Watch dogs, Destiny, Dragon age 3 jövőre Witcher 3. Aki ezek mellett elegedetlenkedik az tényleg nem tudom mit vár. Ilyen volumenű címek előző generáció első évében nem voltak. -
vg #8708 Miről beszélsz? ME1 nem volt ps3-ra, sohase. Amúgy meg van rpg, AC4. Autós is van, Rivals. Nem tudom mi a bajod. -
Ugyanaz volt PS3-ra anno mint most PS4-re. Volt egy FPS (ami akkor Resistance, most Killzone), volt egy NFS, NBA, CoD, Motorstorm (ami most a DC kellene legyen, de nincs), aztán majd megjelent az első komolyabb exkluzív az Uncharted (inFamous SS) és év végén még jött az első AC, ami idén ősszel is lesz PS4-re.
Elég szép párhuzamot lehet vonni a két konzol launch címei között. -
Ha a generációkezdést az x360 starthoz tesszük, akkor igazad van. De ps3 csak 2007-ben jött világszerte (Japánon kívül). Most is kint a két nagy játékos (ezúttal kb egy időben), mégsincs semmi. (Persze, me csak xboxon volt.) -
Jah, meg motorlol. -
Pusztán annyi történik, hogy az exkluzív kontent szépen kifele megy a világból hálisten, merthogy üzletileg egy baromság, ésmindenszempontbólaz. A játékosok ma úgy tekintenek az exkluzivitásra, mint az optimalizáció letéteményesére ami egy ökörség. A kettőnek jóformán semmi köze egymáshoz. Ennek belátása folyik épp üzletileg is. Az persze igen szerencsétlen, hogy pont ebben az időszakban a platformokat tekintve lószar sem jött, de az látszik, hogy ez a generáció már teljesen a multiplatform játékok játszótere. Jön az idén rpg, és minden más is...multiplatformban. És jól is van ez így. -
Dehogy voltak. Resistance1 volt ilyenkor.... -
SlickAdam #8702 xbox360 - 2005 nov-dec
mass effect - 2007 nov-dec
:) -
Xbone-on csak a Forza5 van, ami bár szép meg jó is, de a content kevesebb, mint a fele a 4-nek. Autó még csak-csak akad, de pálya alig van, elég hamar unalmas lesz ugyanazokon a pályákon körözni egyfolytában.
Emiatt nem fog senki elköteleződni. Összességében a next gen kínálat jó fél évvel a megjelenés után is siralmas mindkét gépen. Tavaly október-novemberben arról énekelt mindenki, hogy most ugyan még semmi, de majd egy év múlva már minden a nextgenről szól. Hát, szűk fél évük van még addig, de amit én látok az alapján teljes kategóriák hiányoznak a gépekről. Nincs pl egy rpg sem. Az előző generáción ilyenkor már mass effect 1 figyelt pl. Most a next gen only title-k lényegében egy kézen megszámolhatóak. Nagy franchise-ok is vagy mindkét generáción vannak vagy csak előzőn. Sőt, az új franchise-ok is mindkét generációra jönnek (Titanfall, Destiny stb.).
Szánalmas. :( -
Csúnyán. Eközben a másik oldalon géppel és kormánnyal talán végleg elköteleződik sok-sok juzer.... pedig ha időben lett volna valami értelmes, olcsóbb géppel, régi kormánnyal kompatibilisen...
Hülyejapánok. -
Azért van abban valami kegyetlen, hogy a gépre bejelentve kettő darab autós cucc van jelenleg, a DriveClub és a CARS. Megjelenésük pedig még sok hónap múlva várható. Ezt (is) csúnyán elkefélte a Sony. -
Picit mások a képességek, de nem sokban. Mondjuk nekem jobban bejött amikor láb helyett fejre kellett célozni :D Jó hogy végre nem kell vigyázni a mazsolákra, mehet a pusztítás ami a csövön kifér. Na meg ott a platina ugye. -
SlickAdam #8697 
mas: befejeztem a Szekunder Szón-t (majd lehet összefoglalom a fajdalmamat...is). meg egy varosreszt kell kipucolnom, aztan vege. vagyis vege??? erdemes lenyomni gonosz hókuszpókba is?
-
Csak mer slick szereti :D
-
Az újságírók kaptak egy nexus 7-et. -
Destiny The Game @DestinyTheGame 1m
Next Monday, see what awaits you on your Destiny journey…
Erről meg hétfőn jár le embargo... -
Tetszik a videó, de még mindig nem érzem és látom hogy AC szintű primitívség, vagy GTA5 féle normális játék. Autózás pont olyan hogy videóról nem tudom eldönteni, mennyire rossz:D minden esetre a motors 100 méteres ugratás vicces volt, de hát a GTAba is lehet, csak nézni nem jó, amikor még nem tudok róla semmit. -
Fura. Mintha ac4-ben még ment volna... -
mert egy sandboxnál kb lehetetlen volna rendese rákészültni a worst case-re :) -
A mikroakadás ugyanakkora gond, mert a mozgásinterpoláció duplán bünteti. És ez az, amiért rohadjon meg minden stúdió, aki hajlandó a fix30-nak is alámenni, eliminálva ezzel minden olyan technikát, amivel a töketlenség gyógyítható lenne vmilyen mértékben. -
A nagy büdös lószart! Rengetegszer kúrt be a frém a harcok alatt, amikor a particle tobzódott a képernyő. Nem kellett ehhez ultimatet elsütni... -
Akkor én szerencsés vagyok, hogy nem vagyok ezekre ilyen hiperérzékeny. -
SlickAdam #8687 sokkal nagyobb gond a folyamatos "mikro-beakadas", de a frem se tuti amint nagyobb az akcio (vegefele megesik... neha)...
HÁTAKIVAK!!!

ja ize... köcsög ebeknel is igy lesz. merugye in mószt szirkumsztensziz... -
Nem rád gondoltam :)
Úgy általánosságban kellene vmi olyan mandatory requirementet lefektetnie a sonynak, hogy sub30 frém NEM jelenhet meg a platformon.QA okokból ezt a platformholder minden további nélkül megtehetné.
Miért nem tesz meg?