121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#8592 Én tettem a racionalitásra, de hiszen tudod, miért van egy eladó gépem (is) :D -
#8590 Minden nap küzdök, kell-e nem kell-e...Mindenestre nem biztos, hogy helyesen cselekszem. A vágy, azaz az érzelmi alap jóideje megvan. A racionalitás, tehát az akarat még hiányzik :) -
SlickAdam #8589 -
#8588 Bizony :) Lehet többet megy az a gép mostanában. (vagy ha nem, akkor legalábbis jobban szórakozom vele)
Na de majd a Waccsdogz! :) -
#8587 Neked ez most különösen aktuális :) (kicsit irigykedek is) -
#8586 Király :) -
#8585 -
#8584 -
#8583 Ezt a képet 1 kedves barátom Tyrant találta,de Én úgy éreztem,hogy a mai napon odaátról megoszthatom itt számotokra.
happy easter everyone!
-
#8582 Menjetek inkább sonkát enni, nincs szükség Leáld vol3-ra emberek :) -
#8581 Az emberi hülyeség határtalan :) -
#8580 Telibekettétorkonszarom, te kit vagy mit tartasz hitelesnek büdösparaszt. Téged az ne érdekljen, hogy én szeretem- a ps4-et vagy sem. Ez nem egy melegbár büdösparaszt. Én itt játékokról írok, te meg rólam. Akadj le. Ignorálj. Ennyit tehetsz büdösparaszt. -
#8579 Érzem, ahogy árad a szeretet....
Az egyébként tény, h nem innen indult a személyeskedés. -
#8578 Azóta hiteltelen bármi amit mondasz, mióta eladta a PS4-edet, aztán 1 hétre rá vettél egy másikat te senkiházi nolifer. Nem tudod eldönteni, hogy szereted vagy utálod a PS4-et, aztán itt vergődsz naphosszat a topikban, és nyomod a negatív dumádat öncélúan te gyökér. Egy csőlátású nyomorék vagy, aki felnőtt létére nem tudja eldönteni b.szni akar vagy szűz maradni. Add el a PS4-edet, felejtsd el, hogy videojátékok léteznek, és takarodj a halál f.szára az idióta beszólásaiddal. Én nem kezdtem személyeskedni, de te már lehordtál mindennek. Nem tudom miért okoz ez neked perverz élvezetet, de csináld. Faszfej. -
#8577 Upsz. Megöltem a bulit -
#8576 naköszbammeg, azt se kell má' akkó letóni :(((( -
#8575 Azok annyira voltak spoilerek, mintha arról írnál, hogy az aktuális dkc-ben vannak hordók -
#8574 Csak a szar dől belőled, mióta kiderült, hogy van, akinek nem egyezik az izlése a tieddel, ami valójában nincs. Minden posztod csak a kötekedés te senkiházi divatgémerbarom. Előkapartad magad a gumiból, és azt gondoltad ez a stílus itt menő lesz. Nem lett. -
#8573 Én veled ellentétben nem személyeskedtem, te suttyó begyöpesedett tahó. Na most már igen. -
SlickAdam #8572 csak ovatosan, minden masodik szot. feltem a minden sarkon leselkedö szpojler-tengertöl.:S -
#8571 Azért te büdösparaszt, hogy ne csak nyomorult offtopik kötekedésed, meg az ostobaságaidat olvassa. Semmi másért. -
#8570 Olyan patch nem lesz -
Árpitallica #8569 Tudom de én arra gondoltam hogy nem nekem kéne beállítani hanem magától változna az idő mindig. De majdcsak kap erre is egy patch-et, ha meg nem hát akkor nem! :) -
#8568 Minek olvasná azt a rakat bullshitet? -
#8567 Olvastad az eddigi poszjaimat iss ügyben? -
#8566 Ha végigviszed már beállíthatod a napszakot. Mostani patchel jött be. -
SlickAdam #8565 jaja, ez nekem mind ugyanaz.:) nem valtozik a felhozatal kesöbb se, mi? -
Árpitallica #8564 Értem nem baj az akkor is várom a játékot, bár egyszer beletehetnék majd a random weather funkciót is! :) -
#8563 Ó nem csak ilyen nevetséges feladatok vannak! Ott a jóval nagyobb kihívást jelentő "mozgasdakontrollert15másodpercig" aka föstés. Vagy említhetném az igen összetett "találdmegatőledháromméterrelévőHIDDENkamerátamiponttégednéz". És még számos magas szórakoztatási faktorral bíró feladatot, amik iss terminus szerint mellékküldik :) -
SlickAdam #8562 francokat. 1-2 kuldetesenkent valtozik es fix. -
Árpitallica #8561 Random vagyis véletlenszerű időjárásváltozás van az új infamous-ben miközben tolod a sztorit meg utánna is? Már alig várom hogy kézhez kapjam és játsszak vele! :)) -
SlickAdam #8560 -
SlickAdam #8559 amugy mik azok a mellekKULDETESEK? en peldanyomban csak ilyen nevetseges gyujtogetös feladatok vannak.:) -
#8558 X1 tudja, de odaadom neked a screenshot funkcióért :D -
#8557 Úgy mentem át, hogy az elsőn minden kerület tiszta volt, aztán pikkpakk kitakarítottam a másodikat is egy kivétellel (nem lövöm le, bár gyak. semmi poén), miközben a sztorival szart sem haladtam. Nem érdekelt, a mellékküldik is csak egy fokkal jobban. -
#8556 1.7et akarooook :(
-
SlickAdam #8555 a sehol se jartal, az kb ott van, ahol most en vagyok. 12. fejezet elött nem tudsz atmenni irtani a masodik szigetre.:) -
SlickAdam #8554 kar, hogy nem irja a jatekidot (vagy merhetne a PS4, mint a Wii U pl). kiirtottam fullra mar vagy 5-6 varosreszt, meg ahhoz 12. fejezet sztoribol, s valahogy olyan ... semmisenemvolteddig erzes. VAGY annyira fantasztikusan lehengerlöen magabaszippantos a cucc, hogy testen kivuli elmenyem volt, kiesett par ora, s ezert nem erzekelem rendesen. -
#8553 Hát nekem úgy is rohadt rövid volt, hogy a sztoriban még sehol sem jártam, és minden mellékküldi meg volt csinálva egy kivételével, amihez a sztorit a végéig kekl vinni. Ha az nincs, valszeg sosem fejezem be, mert a sztori végtelenül hidegen hagyott. -
#8552 Pont most lett meg életem első platinája infamousszel :)
Hát én 100%ra toltam elsőre úgy volt 15-16 óra. Második végigjátszásra már jóval kevesebb.