121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #8712 2007-ben csak EU-ba jött...
Nemtuttoktisemmit :) -
#8711 Az launch title volt, kb kz:sf most. 2007 márciusában volt a PS3 worldwide release (előtte csak japán), ha onnan számolunk 6-7 hónapot, akkor már volt uncharted, assassins creed, COD4, MOHA, minden EA sports játék az új generáción, Darkness. Megszámoltam az addigi csak ps3-as AAA játékokat és 27 volt októberig. -
#8710 AC4 = rpg
ME1 van ps3-ra (pár év késéssel a boxoshoz képest, de van) -
#8709 Watch dogs, Destiny, Dragon age 3 jövőre Witcher 3. Aki ezek mellett elegedetlenkedik az tényleg nem tudom mit vár. Ilyen volumenű címek előző generáció első évében nem voltak. -
vg #8708 Miről beszélsz? ME1 nem volt ps3-ra, sohase. Amúgy meg van rpg, AC4. Autós is van, Rivals. Nem tudom mi a bajod. -
#8707 Ugyanaz volt PS3-ra anno mint most PS4-re. Volt egy FPS (ami akkor Resistance, most Killzone), volt egy NFS, NBA, CoD, Motorstorm (ami most a DC kellene legyen, de nincs), aztán majd megjelent az első komolyabb exkluzív az Uncharted (inFamous SS) és év végén még jött az első AC, ami idén ősszel is lesz PS4-re.
Elég szép párhuzamot lehet vonni a két konzol launch címei között. -
#8706 Ha a generációkezdést az x360 starthoz tesszük, akkor igazad van. De ps3 csak 2007-ben jött világszerte (Japánon kívül). Most is kint a két nagy játékos (ezúttal kb egy időben), mégsincs semmi. (Persze, me csak xboxon volt.) -
#8705 Jah, meg motorlol. -
#8704 Pusztán annyi történik, hogy az exkluzív kontent szépen kifele megy a világból hálisten, merthogy üzletileg egy baromság, ésmindenszempontbólaz. A játékosok ma úgy tekintenek az exkluzivitásra, mint az optimalizáció letéteményesére ami egy ökörség. A kettőnek jóformán semmi köze egymáshoz. Ennek belátása folyik épp üzletileg is. Az persze igen szerencsétlen, hogy pont ebben az időszakban a platformokat tekintve lószar sem jött, de az látszik, hogy ez a generáció már teljesen a multiplatform játékok játszótere. Jön az idén rpg, és minden más is...multiplatformban. És jól is van ez így. -
#8703 Dehogy voltak. Resistance1 volt ilyenkor.... -
SlickAdam #8702 xbox360 - 2005 nov-dec
mass effect - 2007 nov-dec
:) -
#8701 Xbone-on csak a Forza5 van, ami bár szép meg jó is, de a content kevesebb, mint a fele a 4-nek. Autó még csak-csak akad, de pálya alig van, elég hamar unalmas lesz ugyanazokon a pályákon körözni egyfolytában.
Emiatt nem fog senki elköteleződni. Összességében a next gen kínálat jó fél évvel a megjelenés után is siralmas mindkét gépen. Tavaly október-novemberben arról énekelt mindenki, hogy most ugyan még semmi, de majd egy év múlva már minden a nextgenről szól. Hát, szűk fél évük van még addig, de amit én látok az alapján teljes kategóriák hiányoznak a gépekről. Nincs pl egy rpg sem. Az előző generáción ilyenkor már mass effect 1 figyelt pl. Most a next gen only title-k lényegében egy kézen megszámolhatóak. Nagy franchise-ok is vagy mindkét generáción vannak vagy csak előzőn. Sőt, az új franchise-ok is mindkét generációra jönnek (Titanfall, Destiny stb.).
Szánalmas. :( -
#8700 Csúnyán. Eközben a másik oldalon géppel és kormánnyal talán végleg elköteleződik sok-sok juzer.... pedig ha időben lett volna valami értelmes, olcsóbb géppel, régi kormánnyal kompatibilisen...
Hülyejapánok. -
#8699 Azért van abban valami kegyetlen, hogy a gépre bejelentve kettő darab autós cucc van jelenleg, a DriveClub és a CARS. Megjelenésük pedig még sok hónap múlva várható. Ezt (is) csúnyán elkefélte a Sony. -
#8698 Picit mások a képességek, de nem sokban. Mondjuk nekem jobban bejött amikor láb helyett fejre kellett célozni :D Jó hogy végre nem kell vigyázni a mazsolákra, mehet a pusztítás ami a csövön kifér. Na meg ott a platina ugye. -
SlickAdam #8697
mas: befejeztem a Szekunder Szón-t (majd lehet összefoglalom a fajdalmamat...is). meg egy varosreszt kell kipucolnom, aztan vege. vagyis vege??? erdemes lenyomni gonosz hókuszpókba is? -
#8696 Csak mer slick szereti :D
-
#8695 Az újságírók kaptak egy nexus 7-et. -
#8694 Destiny The Game @DestinyTheGame 1m
Next Monday, see what awaits you on your Destiny journey…
Erről meg hétfőn jár le embargo... -
#8693 Tetszik a videó, de még mindig nem érzem és látom hogy AC szintű primitívség, vagy GTA5 féle normális játék. Autózás pont olyan hogy videóról nem tudom eldönteni, mennyire rossz:D minden esetre a motors 100 méteres ugratás vicces volt, de hát a GTAba is lehet, csak nézni nem jó, amikor még nem tudok róla semmit. -
#8692 Fura. Mintha ac4-ben még ment volna... -
#8691 mert egy sandboxnál kb lehetetlen volna rendese rákészültni a worst case-re :) -
#8690 A mikroakadás ugyanakkora gond, mert a mozgásinterpoláció duplán bünteti. És ez az, amiért rohadjon meg minden stúdió, aki hajlandó a fix30-nak is alámenni, eliminálva ezzel minden olyan technikát, amivel a töketlenség gyógyítható lenne vmilyen mértékben. -
#8689 A nagy büdös lószart! Rengetegszer kúrt be a frém a harcok alatt, amikor a particle tobzódott a képernyő. Nem kellett ehhez ultimatet elsütni... -
#8688 Akkor én szerencsés vagyok, hogy nem vagyok ezekre ilyen hiperérzékeny. -
SlickAdam #8687 sokkal nagyobb gond a folyamatos "mikro-beakadas", de a frem se tuti amint nagyobb az akcio (vegefele megesik... neha)...
HÁTAKIVAK!!!
ja ize... köcsög ebeknel is igy lesz. merugye in mószt szirkumsztensziz... -
#8686 Nem rád gondoltam :)
Úgy általánosságban kellene vmi olyan mandatory requirementet lefektetnie a sonynak, hogy sub30 frém NEM jelenhet meg a platformon.QA okokból ezt a platformholder minden további nélkül megtehetné.
Miért nem tesz meg? -
#8685 Én infamousnél se éreztem annak. Mikor ment le a frém ott? Amikor eltoltad ultimét cuccot meg ezer auto robbant egyszerre. Az esetek 95%ban kb 30 felett colt frém. -
#8684 Nemonddmár. Olvasd vissza akkor mit írtam róla :) -
#8683 Fura, hogy a pocsolyaszimulátornál senkit nem zavart a frémrét, ugyanez a wd-nél már most probléma*.
Ha lesz benne lilaneon jó lesz így is? :)
/mindkettőnél probléma -
sirpalee #8682 Majd a PC verzió. Fene sem akar ingadozó frameratekkel szórakozni.
Btw a Destiny előtt milyen komolyabb FPS, vagy akció game jön, ami nem lesz PC-re is? -
SlickAdam #8681 nemerdekel -
#8680 Én a frémről beszéltem, az a videó alapján sokszor kevés. A kinézettel/fizikával nincs bajom. (még:)) -
#8679 Akik játszottak vele preview eventeken azt mondták, hogy szinte atomstabil 30. Ne kombináljunk :)
Nekem tetszik amit látok, nagyon is. Főleg az éjjeles részek. Vezetés fizikája is egész jónak néz ki. -
#8678 sandbox -
#8677 Ez speciel engem is zavar. Annyira lesz ez 30, mint a GTA5 18-a... -
#8676 Mi a meglepő ezen? Gondoltad, hogy nem fog sohase 30 alá menni? Ne temessük már :D -
SlickAdam #8675 "30 fps framerate in most circumstances"
-
#8674 Mivel magyarázod, hogy neked működik? :) -
#8673 sry a spammért még egy videó ubitól személyesen :)