121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Na így nem kell linkelni semmit gyerökek. (félszemmel a melón, épp csak a címet olvastam el :D)
  • n000rbi
    Szerintem rohadtul nem Rád célzott a két konzollal, hanem a bone+ps4 tulaj fölölegesanextgen kollégára. :)
  • Moby
    Ööööö, hát én azért majd megvárok egy-két visszajelzést :D
  • Moby
    Olvasod is azt amibe belebeszélsz, vagy csak szokás szerint fingod a rózsaszín ködöt agyhalott módra? Szerinted én mi a tökömről beszéltem eddig?
    Ezekről a célozgatásokról meg próbáljál leszokni. Ha van mondandód NEKEM akkor elővele ide NEKEM. Ha nincs, akkor meg kusé van.
  • SlickAdam
    javitom: "inkább vegyek egy PS3-at és toljam le az ottani ex címeket"

igen, inkabb ezt. ha volt mar PS3-ad, nem szoltam.:) ez esetben menj ki a napra, most par honapig jo lesz odakint! összel pedig PS4
  • TDC Geronimo
    Még mindig nem hivatalos, de több helyen volt ez meg miért ne az utolsó napra hagynák, úgyhogy elhiszem :D

• n000rbi
    Április 30.
  • Omlás
  • samsung123
    kb.
  • TDC Geronimo
    Sírtok itt állandóan, hogy nincs játék. Fél éves a konzol, én minden nap játszom vele, számomra van rá játék. Év végén utolsó 3 hónapban meg annyi játék jön meg annyi féle, hogy aki ott se talál magának megfelelőt, az inkább ne játsszon egyáltalán. Akinek meg exek miatt kell csak az mi a picsának vett? Vegyen 5 év múlva, amikor már lesz rá bőven ex felhozatal. Aki meg úgy picsog, hogy 2 konzolt is már vett, na arról meg megvan a véleményem.
  • The Protector
    Srácok!Van értelme az összekuprgatott kis pénzemet beleölni egy ps4-be vagy inkább vegyek egy 360-at és toljam le az ottani ex címeket.Bevallom a Halo és Gears sorozat mindig is vonzott.
  • TDC Geronimo
    Azt hittem kijött 1.7 azért van 80 új üzenet erre csak a baromság megy. Oh well...
  • Totti5
    Nelyik kikckstarter játék hozott olyan újításokat amitől hasra kellene esni?
  • Totti5
    Titanfallal sokkal szebb, látványosabb, élettel telibb, jobban fut mint a prevgen rész. Amúgy ki akar és mit eladni? ha annyira az lenne amit mondasz akkor nem adták volna ki 360ra.
  • Moby
    Azok nagyon kicsi számok. NAGYON.
    A fejlődésképtelen AC-ból 73 millió fogyott. 73. millió. És ehhez én is tettem hozzá bőven.
  • Moby
    >A titanfallal akarják eladni a gyengén teljesítő xbone-t.

Nem. Az xbone-t mindennel el akarják adni. Ráadásul én sehol nem láttam leírva, hogy az xbone-os titanfall/jobb/szebb/jobban fut, mint a pécés. Az, hogy gyengébben teljesít, ez azoknak releváns, akiknek opció a pécé, urambocsá van is neki. Viszont van egy rakat játékos, aki nem akar pécén játszani, de van igénye-pénze a 360-tól jobb cuccra.
  • lwb
    Ebben azért nem vagyok biztos, mert a kickstarterek pl azt is bizonyították, hogy a kísérletezésnek azért még van valós piaca. Néha megéri kockázatot vállalni. Mindegy, kb egy véleményen vagyunk.
  • Moby
    Én meg _TUDOM_ hogy nem, de tömegigény jelenleg a "több" grafikára van.
  • SlickAdam
    forditva meg kockazatos. raadasul a gemersajto is a bullshit-et varja, sokszor megesik, hogy a gyöngyszemeket eszre se veszik, söt lehuzzak... lasd.: ZombiU, Wonderful 101, ... (ja ez nem az a topik :D)
  • lwb
    Nem ezt várom nyilván, de azt nem hiszem hogy a több erőforrást csak grafikára lehet fordítani.
  • lwb
    A titanfallal akarják eladni a gyengén teljesítő xbone-t. Csakhogy ugyanez a játék elérhető más platformon is kb 80%-os élvezeti értéken (grafika, fps picit kevesebb, szubjektív szám), akkor meg minek venne valaki újat csak emiatt?
  • Moby
    Ezt részben osztom is, és furcsa módon pont fordított ok-okozati összefüggést látok. Azért nem javul érdemben a gameplay, vagy az azt meghatározó elemek minősége, mert túl sok erőforrás(emberi) megy el az egyre erősebb, egyre komplexebb hardverek meghajtására. Nem marad idő és pénz és ember a játék játékrészére. Megcsinálnak valamit, kipolírozzák grafikailag, majd kiderül hogy szar, dögunalom, mert arra nem figyelt senki, és visszahívják az egészet jobb esetben. Lásd driveclub. Rosszabb esetben kiadják úgy.
  • Moby
    Nekem az az érzésem, hogy kicsit túldimenzionálod a generációváltás lehetőségeit. Ez részben a gyártók hibája, amiért a számokkal dobálóznak, és ha a prevgenben 0.5 giga ram volt, az újban meg 8 van, akkor az nyilván azt fogja jelenteni, hogy a játékok is tizenhatszor jobbak lesznek valami pistike-o-méteren. Volt egy idő, amikor azt is leírták, hány giga helyet foglal el a bluray lemezen a játék, mint minőségügyi releváns információ.
  • Moby
    > hogy miért próbálnak egy teljes konzolt egy olyan játékra építeni, ami 80%-os élvezeti érték mellett az előző generáción is elmegy?

Ezt én nem tudom értelmezni. Mit próbálnak meg mire felépíteni? Az élvezeti értéket ki határozta meg? Milyen összefüggés van az élvezeti értéknek az előző, vagy bármelyik generációhoz, miközben egy posztal lejjebb arról panaszkodsz, hogy a régi játékok jobbak?
  • lwb
    A titanfall tekintetében az a problémám, hogy miért próbálnak egy teljes konzolt egy olyan játékra építeni, ami 80%-os élvezeti érték mellett az előző generáción is elmegy? Nem kapsz 150-200 ezer forinttal jobb élményt az xbone-on, mint a 360-on. Szebb grafika, több fps, de ugyanaz a játék.
  • lwb
    Azért hasonlítják ahhoz, mert rossz irányba ment el az iparág. Innen jön a te alapfelvetésed is, mert ezt kaptuk: jobb grafikát, butább játékot. Pedig a technika adhatna jobb játékélményt is. Példa? BG nagyon jó rpg volt, de pl. a DAO sajnos nem kihasznált (csak trailerben hypeolt) feature-e, hogy kombinálni lehetett a varázslatokat (olajat begyújtani stb.), az hiányzott belőle. BG-ben ha grease-t varázsoltál és dobtál egy fireballt, akkor nem volt semmi extra. DAO-ban pl. begyulladt az éghető olaj. A divinity original sinben is van ilyen kombinációs lehetőség. Ez most csak egy példa volt.
    Mindezek erőforrást igényelnek, amihez kell a vas. A grafikához is nyilván, de az nem minden. Én kiegyeznék egy lastgen grafikával és az erőforrások újabb feature-ökre fordításával. Pl. akár a bejárható terület, az interaktivitás növelése, az okosabb, szofisztikáltabb ai, sokkal több reálisan viselkedő npc stb. stb.
  • Moby
    A lehetőségek nyilván fejlődnek. De nem olyan léptékben, hogy a titanfall-t bármilyen módon befolyásolja, hogy megjelenik 360-ra, vagy sem. A játékok gamplayben kb ott tartanak ma is, ahol már az ps2-es időben is már bőven tartottak. A pécés rts/rpg/akármiket a '95-2000 időszakban megjelent klasszikusokhoz hasonlítják a maiakat. Az megvan, hogy akkor milyen hardverek voltak?
  • Moby
    Ezzel a marhasággal azért jó érvelni, mert sosem fog kiderülni, hogy tényleg marhaság. Hiszen exkluzív a kontent. Csakhogy az egész rettenetesen torzítja a valóságot abba az irányba, hogy a multiplat játék multiplat léténél fogva kevesebb/gyengébb/alultervezett egy exkluzív játékon kívül.
    Ez pedig ott válik nyilvánvalóvá, hogy az összes felhozott ellenpéldában multiplat játék címe szerepel ^.^
  • lwb
    generációváltásról volt szó. A gta3 nem ugyanaz a gen, mint a gta5. A tömeg nem grafika, hanem feature, mert konkrétan el tudsz benne rejtőzni. Ehhez gép kell, hogy kezelje.

Atari 2600-on egy gomb volt a kontrolleren, ami elég is volt. Azóta a játékok nemcsak grafikában, hanem bonyolultságban is fejlődtek. Erre gondolok.
  • Moby
    >Vesd össze a gta5-öt a gta3-mal.

És ez mennyiben hardver kérdés? Nem általánosságban beszélünk, hanem konkrétan. A gta5 és featureiért egy jelentéktelen tíszeres büdzsé és apparátus felelt. Semmi köze a hw lehetőségeihez. A hw adott volt 7 éven át, mégsem csinált senki hasonló méretű játékot sem. Ráadásul azért poén, mert ugye multiplat, két eltérő képességű gépen.

>Hitman absolution tömege a hitman 1-hez képest pl.
    Ilyen százával fordul elő a multiplat játékokban. Kevesebb npc, hamarabb clippel, stb. Ez továbbra is grafikai kérdés, nem koncepció/gameplay.
  • lwb
    Vesd össze a gta5-öt a gta3-mal. Messze nemcsak grafika. Feature-ök, lehetőségek, méret. Hitman absolution tömege a hitman 1-hez képest pl.

ISS nem nagy szám.
  • Moby
    De ha már itt tartunk: vegyük a sokat emlegetett infamoust. Exkluzív. Nextgen.
    Mennyiben több koncepcióban/gameplayben/tartalomban mint a prevgen infamous2? Ha kivonom a grafikát, mi olyat kapok meg, amit az előző generációban nem kaptam meg, mert kevés volt a hw?
  • Moby
    És a játékmenetet, a koncepciót, a gameplayt SZERINTED milyen módon befolyásolja a hw? Mi az, hogy "direkt" lebutítva? Vagy mire gondoltál, a grafikán kívül milyen változtatást fogsz látni? Ha a prevgenen a gta5 lemodellez egy egész várost, akkor a nextgen az univerzumot fogja, csak azért, mert erősebb a hw? Vagy mi az, amit butítanak a _HW MIATT ÉS NEM GRAFIKA_ ?

/tényleg érdekel. Ezt a marhaságot annyi helyen látom leírva, hogy mostmár csak kiderítem mi az elvi alapja :)
  • lwb
    Nem csak én írom, 9/10-eket kap x360-ra. Szerintem nincs 60 fps a titanfall xbone-on, de ezen nem veszünk össze.

A lényeg a második mondatomon volt. Hogy többet várok ennél ng-en.
  • SlickAdam
    Watcg Dogs animacios direktora:
    "The Xbox One version is good. I check it on the floor a lot. Animation-wise it's identical, absolutely identical. I know people talk about that a lot... But I can't tell the difference when I go on the floor. I have to look at the consoles because the TVs make a bigger difference in terms of what you see on somebody's machine. Is it calibrated correctly? Is it the resolution of the TV? Which kind of TV is it? I actually can't tell the difference on those two [consoles]. As far as I can see they're identical."

kabare
  • lwb
    Melyik kettőt? Mert beszéltünk vagy 5 játékról. ac4? nfs? Codg? titanfall? destiny? wolfenstein? tomb raider?

Én lényegében ezek közül, amelyiket próbáltam, ott csak jobb grafikát láttam, extra feature-t nem, a játék maga ugyanaz mindkét genen.
  • Totti5
    Leszarom a PCt. Előbb meg azt írtad milyen fasza a 360 as port. Igen X1 en 60 fps.
  • Moby
    >Az viszont igen, hogy ha egy játék multigen, akkor azt direkt úgy csinálják meg, hogy a gyengébb vason is fusson, tehát vissza van fogva.

Ez egy bődületes baromság. Szimplán.
    Nem is egy csapat csinálta jelen esetben a kettőt. Szerinted hogy ment? Minden nap kicserélték az aznapi munkát, és nézték, hogyx 360-ra az még jó lesz-e?
  • Totti5
    Miért is nincsen ? Ott a killzone, infamous, ryse, forza5. Mik voltak azok a gigacimek előző gen lancsra amik hozzávetőlegesen ezeknél szebbet, többet mutattak?
  • lwb
    ??? Pc-n 30 fps a titanfall? xbone-on meg 60? Mert szerintem nem, én csak xbone-on próbáltam, de nem hiszem, hogy 60 fps lenne.
    Egyébként a picit javított grafika nekem nem elég egy játékhoz. Ennél többet tud a nextgen, olyasmit is, ami a grafikán túl mutat. A witcher 3 például megmutat ilyesmit vagy a Division is. De hol vannak ezek még?