121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ez igaz :)
  • SlickAdam
    beszarok, lesz dobozos deluxe edition is 16 fontert, DE a jatek letöltö kod benne. viszont! crossbuy PS3/PS4
  • TDC Geronimo
    multiplatform. Azért mert wii u szerepel a nevében attól még a játék ugyanaz lesz PS4re is :)
  • Totti5
    PS3ra lesz limited lemezes is. Többi letöltős.
  • SlickAdam
    multiplatform, nem?

Gero: ez indie kaliberu cucc lesz vagy rendesen lemezes?
  • Moby
    Oké, hogy egyre nagyobb a közös metszete a két topiknak, de ezt biztos ide szántad? :) engem ebszolájte nem zavar, nem ezért kérdezem :)
  • TDC Geronimo
  • The Protector
    Ps3 am és Vita-m van jelen pillanatban ezért is BOX-ot írtam.A ps3-tól nem szabaduknék meg sosem mert nagyon bejött,boxra csak pár cím van amit kipróbálnék és tetszik is,a többi az kuka.PS4 egyelőre drága és játékok is drágák de nagyon bejön a cuccos.
  • Moby
    Én azt tudtam volna elképzelni, hogy a sztori félúton kettéágazik, karmaállapottól függően, és a két közbenső power good/badkarma exkluzív. Tehát egy végigjátszásra csak hármat kaptál volna. Na ez garantálta volna az újrajátszást. Oké, 50%-al több sztorit kellett volna legyártani, de kb ezt várnám ettől a generációtól. Nagyon megérte volna a többletmunka.
  • SlickAdam
    en is mar csak magamat ismetelgetem minden egyes alkalommal, amikor Second Son-rol van szo, tehat szummarizalnam a velemenyem (100% hero utan)

Infamous Second Son PS4

amik tetszettek:
    - pocsolya téem
    - a latvany (összkep!)
    - a power-ek
    - Augustine jol eltalalt ellenfel
    - Reggie is jo arc (Zeke utan...)

so-so:
    - jatekmenet teren NULLA fejlödes az elözö reszekhez kepest. szorakoztato volt beismerem, de uj generacios reszhez uj generacios ötletek is kellenenek. a szuper-erök magukban nem elegendök...
    - mellekkuldik ezuttal is repetitivek, DE megis addiktivak

amik FUUUUUUU!!!4!!:
    - az erösen illuziorombolo technikai hibak (Level of Detail, pop-in, fps (kicsit), micro-stutter). minel erösebb a jatekot futtato masina, annal kevesbe elfogadhatok ezek, akkor is ha meg csak a generacio elejen vagyunk
    - seggarc hyper deluxe festömüvesz Delsin (tudom ez meg a többi ponthoz kepest is szuper szubjektiv velemeny), bar a vegere 2 fokkal komolyabb lesz (tuggyukmiert...)
    - UDP... UDP mindenhol!!! ne ezzel tegyek nehezebbe, szorakoztatobba a jatekot...
    - többit szpojlerbe:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- csak 3 fele kepesseg. 4-re szamitottam, ami be is jött... a vegere.
    - LOFASZ törtenet. megmondom mi maradt meg bennem az egeszböl: indian asszonynak beleallt a sarkaba a szalka, erre kicsi D elmegy Seattlbe bratyojaval, hogy megkeresse hozza a csipeszt, amire ra is lel vegül, de sajnos utkozben a testvernek kampo. megint: az indian asszony sarka miatt meghal a Bruderherz! nem lett volna egyszerübb lecsapni a rézmozsár sarkat egy fejszevel? raadasul a sok felörült is kiszabadul (hero), pedig az aldott jo Augustine milyen szorgalmasan gyujtogette / vedelmezte oket...
    - naplemente, napfelkelte, homaly, alkonyzona, ... igazi napfenyt a vegen kapunk csak, najsz.

6.75
    gonoszba majd egyszer... hogy legyen miert elövenni ujra
  • SlickAdam
    erdekes olvasmany (for dummies) a jatekfejlesztesben betöltött szerepekröl.
  • SlickAdam
    +1

amire en gondolok, az egy demo, kis demonstracio a jatekbol, amit szabadon lehetne probalgatni, VIDEOT MUTATNI rola, ...

ne 2-3 perc elöre felvett hokit mutogassanak!
  • Moby
    Egy új IP-ből én sem nagyon adnék ki semmit. Sőt, én valójában rohadtul ellene vagyok ennek a túlpublikált játékmegjelenés előtti időszaknak. Nem kellene sem időpontokkal dobálózni előre, sem semmivel. A koncepciót be lehet mutatni, és snitt. Megjelenik amikor megjelenik. Én ezt támogatnám. Megjelenik, el lehet olvasni a reviewkat, esetleg ki lehet próbálni a demot, és az alapján venni vagy nem. Ez az egy módja van a hazugságok kizárásának. Nem lehet prerender videókkal dobálózni, nem kell kiadói nyomásra szándékidőpontokat megjelölni. Nincsen jóelőre érzelmekkel dúsítva a megjelenés, illetve a megítélés.
  • SlickAdam
    Infamous Mobb Deep-nel is megmondtak Szakörék, hogy csak az elejeböl lehet videozni. ugy is lett, szpojlert nem lattunk. ezek meg usb stick-en kuldik a videot az industry-nak...
  • Moby
    Én spec nem bánom, hogy nem spoilerezik fossá, így is láttam már olyat, amit jobb lett volna a játékban látni :|
  • SlickAdam
    na jo, nem birom megallni...:

miert van az, hogy a fel vilag preview-olta a jatekot a napokban, de mindenhol ugyanaz a par percnyi video lathato?
  • SlickAdam
    , mert kapom a negativat...
  • Moby
    A receptoraim folyamatosan arról tájékoztatnak, hogy te a WD-ban nem igazán hiszel
  • Moby
    Igen, az ott egy sűrű időszak lesz. Wolfit szerintem el is skippelem pár héttel, addigra legalább lesz belőle olcsó.
  • n000rbi
    Most mi van, egy egyszerű kérdés volt :) Totál nem ismerem a sorozatot.
  • SlickAdam
  • Moby
    Ezekbe most épp eurogameren akadtam (volt valami konteszt, bár száz helyen volt, minden fiszfaszt lehetett nyerni inf képekkel mindenhol)
  • n000rbi
    Mario Kart 8? Nem tudom...jó az? :D
  • SlickAdam
    3 napod lesz csak kielvezni a kutyakat
  • n000rbi
    Na ki is próbálom otthon...ja nem, má' ezt is eladtam :D
    Most konkrétan semmi lemezes játékom nincs (ja de, egy eladó Thief :))

Jöhetne már május 27. (addig is vijjú :)
  • TDC Geronimo
    Killzone SF 1.14 Patch Released (reduced blur, challenge requirements, switch teams)
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    gafon külön topikja van gondolom ott nézted. Hát van egy pár beteg kép. 1-2 részlet nagyon durva, amire odafigyeltek a készítők.
  • Moby
    Fogalmam sincs miket lehet, nekem a fotómód már kimaradt. Mindenesetre valami döbbenetesen bitang képek készülnek vele.
  • n000rbi
    Nem csak szépia filter van a képen? (ha jól emlékszem lehet ilyet is beállítani)
  • SlickAdam
    pedig volt ilyen, de csak rövid ideig.
  • Moby
    Na ez tényleg odacsap (fogalmam sincs hogyan lehetett ilyet fotózni, én ilyen napszak/megvilágítást nem láttam a játékban)
  • Moby
    Mondom az _igyekezet_! :D
  • n000rbi
    >szokás szerint fingod a rózsaszín ködöt agyhalott módra
    >mi a tökömről beszéltem eddig
    >kusé van

Dógozzá' még rajta egy kicsit :D
  • Moby
    Jaja. Néha álmodom is vele :DD
    Pedig valamelyik nap megofgadtam, hogy egy darabig csak szépeket, és szépen fogok írni.
    Hát nem mondom, hogy teljes a siker, de talán érezhető az igyekezet :D
  • SlickAdam
    uuu tenyleg minuszban vagy rendesen. de en is. lehet tul negativak vagyunk? :D
  • Moby
    Én pedig újra elnézésed kérem, hamu a fejemre, már üldözési mániám van mióta széjjelminuszoltak :D
  • TDC Geronimo

Ezzel le is zárom :P
  • SlickAdam
    +1 benezte
  • Moby
    Ez esetben elnézést kérek érte , ezzel a két konzollal örökké én vagyok rugdosva itt a topikban, mintha legalábbis anyagyilkos lennék :D