121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#8898 Nagyon jó a geaf, és az atmoszféra is, de pontosan azt bizonyítja a videó, ill. az, hogy mindegyikkel ugyanaz történik: rommászkriptelt "cső", ahol a cső jelen esetben annyit tesz, hogy játszd végig a sztorit pontról pontra. -
#8897 Hétfőn jönnek preview/képek/videók majd. Beta is jöhetne már lassan. -
#8896 -
SlickAdam #8895 nekem nagyon tetszik. ugye az Outlast is hasonlo, menekulni, bujkalni kell benne, s ez baromira para. a video elejen, mikor megszolalt az az ismeros Alien dallam... fuuu, majdnem kikapcsoltam, hogy instant pre-order. de inkabb vegigneztem es day1 purchase.:) -
#8894 Kiváló tréler, tehát én is itt fogok sikongatni...
Érdekes egy játék. Desing tetszik, de azt hogy nem lesz benne akció nehezen tudom hova tenni. Hány órán át tudja fenntartani majd az érdeklődést és az izgalmas JÁTÉKMENTET, ez a fajta gameplay. -
#8893 -
SlickAdam #8892 igy lesz, jol mondod. -
#8891 Én is megrendeltem a WD-t a Platinumból. Várom már nagyon! -
#8890 Majd behúzok egyet megtartósra 5-6k környékén, azzal majd lenyomom evilbe, addigra már el is felejtem :) meg a fotózást kipróbálom. -
#8889 Konzolvilág, mer közel vannak. -
SlickAdam #8888 meeeh, az iment pattintottam el mogorva motoros heinrich-nek, de maris hianyzik. csak le kellett volna nyomnom meg ördögbe is gyorsan... -
#8887 Egy ismerőstől kölcsön kaptam az Infamoust, végignyomtam, tetszik nagyon... Most azon gondolkozom, hogy megrendelem én is, ám az is lehet, hogy csak a Játékaim.hu-ról megrendelem, 11.500-ért adja a srác.
Köszi azért! -
#8886 +1
Infamous onnan jött, WD is onnan fog. -
#8885 Én platinumból. -
#8884 Honnan szoktatok játékot rendelni? -
#8883 -
SlickAdam #8882
-
#8881 1.7 30an jön most már hivatalos -
SlickAdam #8880 egyelöre senkinek :) -
#8879 Ez most kinek rossz? -
#8878 kb :) fizetős alfa béta demo és még vedd is meg a játékot :D csudálkoznak hogy kalózkodnak a jóemberek :D -
#8877 lolmár...
Lassan ott tartunk, hogy vettem otthonra egy játéktermi gépet, de még otthon is dobálnom kell bele a coinokat...háhülyékezekajapókbaze -
SlickAdam #8876 vagyis exkluziv missziok. mostmar dlc-k.:) -
#8875 20$/eur és a tiéd :D -
SlickAdam #8874 szenzacio!!! a Ground Zeroes 1-1 platform exkluziv DLC-je elerhetö lesz mindket masinara. kivancsi vagyok penzert adjak-e a mocskos tetvedekek. vagy ez mar reakcio a nep haragjara es free? -
#8873 Upsz, véletlenül most futottam bele a konzolstudióban egy hónapja leadott gwsh rendelésembe. Nagyon jól tettem, hogy nem vártam rájuk 3e ft-ért. Egyszer felhívtak, hogy majd április közepén lesz gwsh, de vigyek inkább pulse-t. Mondtam, hogy köszi, de ha pulset szeretnék, nyilván azt rendeltem volna, nemdebár? Namost hogy náluk mikor van az április közepe, azt nem tudom, de április elején, közepén, és végén biztosan nem, de ez azokután, hogy két hete boldog használója a konzolokszervize által egy gwsh-nak, ez talán már nem is érdekes. -
#8872 Pedig az egy gyöngyszem. Eddig csak demót toltam minden platformon, de szinte biztosan megveszem vitára hamarosan. -
#8871 Fish egy f.sz. Olvastam a hisztijét Marcus Beerrel és ekkora primadonnát én még életemben nem láttam.
Egyébként a Feztől sem estem hanyatt. Kevés indie játék fogott eddig meg igazából. -
#8870 Igen, ez így van, nagyjából én is ezt mondtam, de egy játék megjelenéséhez nem csak pénz, meg ötlet kell. És mindarra, ami ebből a mondatból hiányzik, nem ad választ a crowdsourcing. Mitöbb, pontosan ezen hiányosságok okán ennyire nagy a befolyásuk a kiadóknak a játékok egy komoly részére: rossz szerződések, rosszul képviselt érdekek, hibás szemlélet, stb. Eklatáns példa az egész helyzetre Phil Fish esete. Egy zseni a gyerek a játékkészítésben, egyébként meg egy kezelhetetlen barom, akinek most épp a zsenijét le is lehet húzni a vécén. -
#8869 Szinte minden MMO fejlesztő azt mondja, hogy az övék az nem szimpla MMO, hanem valami több. :) Egyébként attól még tény marad, hogy egyszerre sokan fognak egy szerveren kavarni és biztos lesz megfelelő instance-olás meg minden, de attól még ha sok játékos tolja egy szerveren, az nekem MMO.
Ettől még lehet great action game, érdekel is a játék nagyon. Csak jönne már. (here we go again) :) -
#8868 A crowdsourcingtól nem lesz senki kreatívabb, ez tény. Viszont a kiadók szerintem igenis megölik a kreativitást. Mert a biztos pénzt szeretik és a kreativitás fogalmilag azt jelenti, hogy valami újat próbálunk ki, ami meg természetszerűleg rizikós. Ezért van COD, BF meg AC minden évben és igen, az AC4 ugyan hozott újdonságot, de ha megnézzük az AC4 hajós újítását, akkor látjuk ennek a "béta tesztjét" az AC3-ban. A sok pozitív visszajelzés, ami az AC3-ban marginális hajós részekre vonatkozott győzte meg a kiadót, hogy érdemes e köré a feature köré egy külön játék.
A crowdsourcing azért adhat szabadságot, mert ha nullszaldósan indulunk, akkor nem kell izgulni, hogy a végén beborulunk mert nem jönnek ez eladások. Itt azért nyugodtabban lehet újítgatni, nem kell rettegni, hogy mi lesz, ha nem jön be a népnek. -
#8867 Ezzel egyet kell értsek. Valahol a kickstarter féle szabadság és a kiadók által managelt kötöttség közötti utat kellene megtalálni :). -
#8866 Nem azt írtam, hogy feltalálták a spanyol viaszt de nem olvasol figyelmesen ezek szerint :/
Arra hoztam fel példát, hogy egyre gyakoribbak azok a játékok ahol több műfajt mosnak össze és így egy újabb bővebb stílust kapunk. Star Citizen esetén pl az ötlet, hogy nem csak kireppensz a hangárból és csapatsz a géppel hanem mellette magával a karaktereddel is tudsz kalandozni nem jó ötlet ? Nem teszi teljesebbé a játékélményt? Persze, hogy mi sül ki belőle az más kérdés és még egy kicsit odébb is van de nem is ez most itt a lényeg. A hagyományos "fapados" stílusoknak előbb utóbb váltaniuk bővíteniük kell különben igen hamar jön a rókabőr érzés. Rá is férne ilyen téren a játékiparra egy kis "forradalom" mert hát mi másért vesz az ember játékot ha nem a szórakozásért. Akkor viszont tegyenek is róla, hogy jól szórakozzunk. -
#8865 Bocs, összekevertem mással. -
#8864 Maga a Bungie mondta hogy ne MMozuk le, mert nem az. MMO elemeket is használ bizonyos lehetőségeiben, de semmi köze egy normál MMO-hoz.
Bungie say Destiny will be "a great action game", not an MMO -
#8863 >De szerintem a kreativitásnak is az a bölcsője.
Szerintem itt alapfogalmak keverednek. Attól senki nem lesz kreatívabb, hogy a közösség finanszírozza a produktumát, vagy a kiadó. Sajnos a kiadók totális gazdasági szemlélete sok eseteben alapvetően meghatározza a produktumot, de a kreativitás ott van sok AAA címet készítő fejlesztőgárdában is, csak ez nem mindig tükröződik a terméken. Ezen segíthetNE a crowdsourcing, de sajnos az meg a ló túloldala: hiába a kreativitás, ezek a fejlesztők sokszor tökéletesen alkalmatlanok szervezési, vagy management feladatokra, vagy ami mégrosszab, már a fejlesztési szakaszban elmegy teljesen rossz irányba a projekt, és itt semmiféle kontroll nincs. Ezért is van ennyi sikeresen finanszírozott, de bedől projektje pl a kickstarternek. -
#8862 De.
"Destiny is an upcoming massively multiplayer online action role-playing first-person shooter video game in a "mythic science fiction" open world setting."
(wiki) -
#8861 Destiny nem MMO. -
#8860 A Destiny MMO lesz, a Borderland 4 player coop. Nem egy műfaj.
FPS-RPG hibridből én csak a DE:HR-t tudom mondani. a FO RPG volt csak épp FP nézetből, de semmiképp nem hívnám shooternek, másra meg nem emlékszem. -
#8859 Hol mondtam, hogy a GTA5 ugyanaz, mint a GTA3? Szerintem épp az ellenkezőjét mondtam, hogy a GTA5 mekkora ugrás volt a GTA3-hoz képest kb 50 hsz-sal lejjebb. A GTA5 egyébként sok újítást tartalmazott és előbbre is vitte a genre-t, de ez inkább a kivétel, mint a szabály. Az AAA játékoknál a kiadók szeretnek a biztosra menni és forradalmi újításokat vagy nem tutibiztos bevételt generáló műfajokat inkább kerülik.