121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#8938 Már az első videók után megvettek kilóra mi lesz ha beindul a hype gépezet ? :D -
#8937 Annyira, de annyira akarom! Mivel Bungie a járműfizika és irányítás biztos vadállat lesz. A graf nagyon szép, az egésznek van egy Halo utóhatása, ami nagyon jó. -
2 óra és jön infóáradat. -
#8935 The Last of Us Lead Character Artist Leaves Naughty Dog -
#8934 Mint, ahogy minden multifossal! -
#8933 ne vígasztaljatok, sírjunk együtt! :)) -
#8932 Egyedül is lehet játszani. -
#8931 jóaz -
#8930 miért nem tud ez egy sima szingli kampányos csoda lenni?!?!?
miért kell szósöl/online/nemMMOdemégis szarrá válnia mindennek?!?!?!?!
:( -
#8929 Egy jól működő 1.7-el, meg egy driveclubbal sok mindent jóvá lehetne tenni :) -
#8928 Várjuk szeretettel :) -
#8927 Ajjaj micsoda Destiny tease :D
PS4 beta "soon(tm)"? :)
Holnap mindenesetre jön az infóáradat róla. -
#8926 Navégremá :D -
#8925 Lehet még a végén Sony bedobja ezt is a lasszófasz mellé a nyári uborkaszezonra. Jó lenne. -
#8924 We know you want news about DRIVECLUB. We are going to bring you up to speed with a full #DRIVECLUB update soon, because we are immensely proud of how the game is developing and we’re confident you’ll see why when we show you more.
We are also really grateful for your ongoing support and enthusiasm. Your comments, tweets and emails are a huge source of motivation for the team and you keep us fired up and working hard to achieve our ambitions for the game.
Expect an official release date, full game details and new videos in the weeks to come. We'll be here to take questions and to chat to you too, so share a message with us and keep following for more updates. We're looking forward to showing you more! -
#8923 "Preorder boxes suddenly showed up in my local Tesco today.
There is hope."
-
#8922 Györekek. Updatelték most a Driveclub facebook covert!!4
Legalább valami életjel :D
Gondolom E3on lesz majd már csak infó/videó/dátum -
#8921 Nem szűnt meg teljesen csak jobb lett. Naval strike mapokon még most is lagolgat. -
#8920 Sziasztok
Ha valakit érdekel Infamous 11 pénzért az írjon priviben:)
-
#8919 képet! :D -
Árpitallica #8918 Sziasztok! Jelentem amit elég hosszú ideje utáltunk a bf4 multijában "rubberbanding" lagot, végre megszűnt! :D Kiírtál hogy megerősítették a szerver hardvereiket emiatt a lag miatt és egyhuzamba lenyomtam 11-12 pályát és sehol sem szaggatott! Bár ezt már az elején így kellett volna csinálniuk és nem a dlc pakkokkal törődeni, de jobb később mint soha! Asszem mostmár megéri beruházni arra a premium tagságra, mivel ezt vártam hogy kijavítsák és hálégnek sikerült! :)) Ja mástéma: az Infamous tutkerály egy játék, imádom több óra után is! :) -
#8917 ó ennél vannak sokkal durvább részletek a játékban, amiket fotómód közben meg lehet nézni közelebbről :) -
El se hinném -
#8915 Májusi EU-s PSN+:
PS4: Stick it to the Man
PS3: Puppeteer
PS3: Payday 2
Vita: Muramasa Rebirth és Everybody's Golf -
#8914 Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - már nem exkluzívak a DLC-k
Egy hét múlva bárki letöltheti a Déjà-Vu és Jamais-Vu küldetéseket függetlenül attól, hogy Sony vagy Microsoft konzol van a birtokában. -
#8913 No én is kiplatináztam az infamoust :D -
#8912 Lehet ez lesz az első youtube-gémingem - játszani félnék, de már a gameplay nézése (eddigiek) is élvezetes, annyira izgalmas. -
#8911 A resident evileket imádtam anno. Azok valahogy akkor nekem nem tűntek ijesztőnek. Minthogy a dead spaceket is szerettem, bár azok is sokkal inkább akciójátékok. Itt ilyen akció nem lesz ha jól értem, merthogy ki sem lehet nyírni a xenot, mert vége lenne a játéknak :) -
#8910 Hát, nem vagyunk egyformák. Nekem az Outlast is tetszett. Teszem hozzá, nem túl sok ilyen játékkal játszottam még. Nekem az etalon mindig is a Resident Evil (abből is a REmake) lesz, az "ijesztő" kategóriában, de ezek ettől még jó játékok és nincs is belőlük túl sok. -
#8909 Nagyon rápihenve biztos, hogy szórakoztatna, de ezt nem tudom úgy játszani, ahogy én szeretném, ezt csak úgy lehet játszani, ahogy a készítők kifundálták, és nekik az elsődleges szempont a frászkeltés, és a kilátástalan szituációk erőltetése, ez jól látszik a videókon. Ettől én az átlag gameridőmben inkább elfáradnék, mint jól szórakoznék. -
#8908 Jahogy innen fúj a szél, akkor az más :) -
#8907 >Nem kell magyarázni, mert minden játékban van scriptelt esemény.
Nyilván, nem is állítottam ennek ellenkezőjét. Nálam, viszont van egy szint, ami fölé menve valamivel nagyon meg kell sózni, hogy érdekeljen. És a feszültség nálam nem az. Pontosan ezért az outlast sem tetszett. -
#8906 Nem kell magyarázni, mert minden játékban van scriptelt esemény. Ezeknek a mennyisége eltérő, én speciel sokkal jobban szeretem, ha filmszerűen van scriptelve, mert ha szabadságfokok vannak, akár az AI akár a játékos részére, azok csak bénaságot szülnek. Én pedig intenzív, frankón megírt és megvalósított élményre vágyom. -
#8905 Az játékmechanika?
Konkrétan ezt a játékot tekintve: vagy nekem és a xenonak van szabadságfoka az elérhető pálya bejárhatóságát tekintv, az eszközök, pályaelemek hadználatát tekintve, vagy a xeno egy szobába lépve az ajtónyitásra pont akkor bújik a csőbe, amikor én ezt triggerelem az ajtóval (aka scriptelt), Érthetetlen, hogy ezt pont neked kell magyaráznom.
Én az előbbit preferálom. -
#8904 Azért még mindig, mert ezt már nagyon régóta nem hallottam negatívumként. Általában onlypécés nyomorékok szokták felróni. Nem is értelek egyébként, hogy képzeled akkor, ebben a környezetben milyen mechanika kellene? Sandbox? -
#8903 Nem értem, a "még mindig" rêszét. Jobban szeretem ha nem csak nézője, vagy "elszenvedője" vagyok az eseményeknek. Sehol nem mondtam, hogy szar, nem kell a ferdítés. Annyit mondtam, hogy az ilyenfajta játékmechanika ebben a környezetben engem kevéssé érdekel. -
#8902 Miért? Ha valamiben nem értünk egyet, arról jobb nem beszélni! -
#8901 Ugyanezt akartam írni, de inkább már nem próbálkozom :) -
#8900 Még mindig vannak olyanok, akiknek a script szó azt jelenti, hogy szar... Másképp hogy a jóéletbe lehet filmszerű sztorit játékba ültetni szerinted? -
SlickAdam #8899 ponjo. 1st day vasarlas, 2nd day eladas.