121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • deep
    OKTÓBER? Tényleg szinte full újrakezdték.
  • n000rbi
    DAT lighting
  • TDC Geronimo
    ? :D
  • TDC Geronimo
    "We completely understand and share your frustration, which is why we're working tirelessly to bring you the game we've always promised. We'll give you more detail tomorrow about the challenge we've faced in reaching our ambitious goals and also explain how we're ahead of the game in a lot of areas, meaning that the game you will get in October is well worth the wait."

Kíváncsi leszek miért kellett nekik +1 év és milyen is volt ez tavaly novemberben
  • deep
    ASFMKaskéfgíkuagzswhbdaegzsdQ2E
  • SlickAdam
    de a trailer fasza. milyen jo moka lesz... TOGETHER ...
  • SlickAdam
    mutterfikker geniuszok ezek is...
  • TDC Geronimo
    Csupán csak az új lotr, alien, dragon age, meg batman jön ki azon a héten...
  • Kongy
    Ha körökre osztott JRPG-t akarsz akkor ott a 100. FF is, most jött ki nemrég a legújabb. Fossák magukból ezeket, úgy tűnik olcsó összedobni egy ilyet.
  • TDC Geronimo

október 8 :/

Legalább már van dátum. Miért kell ennek is a csúcsforgalomba jönnie...
  • SlickAdam
    child of light tök jol all. ellenben daylight tenyleg kakasnak tunik...:S na majd ha bedobjak plus-ba.
  • Totti5
    És? akkor ne tesztelje, vagy adja másnak aki az ilyen harcrendszerekben járatos. Eleve hogy lehet olyantól rivjút elfogadni, aki azért húzza le, mert neki ez nem fekszik? gondolom mennyire behatóan ért hozzá... csak van ott azon a szigeten 1 ember aki rajong az ilyen stílusért és megszakérti, hogy jó e vagy nem jó, bármiféle előítélet nélkül.
  • Kandurex
    az anyjuk csúnyájára gondolok, az ilyen hozzáállás miatt nincsenek olyan játékok folytatva, mint a lost odyssey vagy ff7
  • Kongy
    Edge-nek nem jött be a körökre osztott szutyok JRPG harcrendszer.
  • Moby
    A CoL pontjai inkább vegyesek, és a stílusból fakadóan megosztó a játék, ebben nincs is meglepetés. A daylightot viszont erősen cibálják mindenhol.
    Ez nekem tonképp jó, mert a CoL inkább érdekel, az értékelésektől függetlenül, a daylight inkább mint érdekesség jöhetett volna, de az igazat megvallva mire végzek a zombiu-val, egy időre amúgy is elég lesz a rettegésből :D
  • Totti5
    Child of lifght 79en áll metán. Nagyon erős pontokat kap, 8-9 és 10es is van. Az EDGE sikeresen megint széllel szembe hugyozva dobott rá egy 5öst ami az erős 80 feletti átlagot levitte 79re. Szinte mindenki dícséri hogy mennyire jó.
  • Moby
    Sokat nem adok az értékeléskre, de eléggé lehúzták mindenhol a child of lifghtot, és a daylightot is, ami azért óvatosságra int.
  • Moby
    A kotaku szerint viszont uncsi. Nem jó hír.
  • Kongy
    Na igen, ebben van valami
  • Moby
    így teljesüljön minden álmod :)
  • Totti5
    Jöttek képek is

• Harlekin
    Semmi baj nincs azzal!
    Titan "kampányba" legalább nem mondhatja senki,hogy agyon scriptelt az enemy meg hót hülye!
  • Totti5
    Fények, art, hátterek, effektek, környezetre nem lehet mondani, hogy nem néz ki, pláne itt monumentális dolgokban is kell gondolkozni. Textúrák is igen rendben vannak. Ez nem cső FPS és nem is nextgen, de amit látványban mutat, az nagyon is szemetgyönyörködtető, már annak aki vevő az ilyen színekre, effektekre, desingre ala Halo.
  • Totti5
    Borderlands. Legyen ez a kiindulópont, csak remélhetőleg SOKKAL jobb story, változatosabb helyszínek, MINŐSÉGI AI. A helyszínekkel nem hiszem hogy gond lenne, hisz itt több bolygó is lesz, több féle járművel. AIval sem hiszem hogy bebuknának, hisz ott a Halo referenciának.

Persze a kérdés, hogy az online milyen szerepet játszani, nyilván az a fő irány, a másik kérdés, hogy single, vagyis egyedül mennyire balanszolt... grindűni köll el mint állat, vagy egyszerűbb lesz online menni emberekkel és úgy legyúrni a bossokat. Sok a kérdés, de én nagyon remélem hogy megtalálják az aranyközéputat.

Alapjaiban ez egy shúter, ezt maguk a Bungiák is mondták már sokszor, láthatóan a Halo alapokat nem nélkülözve.
  • Kongy
    Attól félek ebben is olyan Titanfall-féle "kampány" lesz.... :)
  • Moby
    Az lesz, ha elalszik a gyerek :D
    Remélem nem fog besértődni a nintendo, hogy sony gwsh-t dugok belé :)
  • TDC Geronimo
    Te mennyé' zombijúzni! :D
  • TDC Geronimo
    crossgen. Sajnos ez látszik is rajta. Animációkon is, asseteken is. Currgenen lesz 1080p, stabil fps, jobb textúra, AA/AF, meg nagyobb látótáv és kb ennyi.
  • Moby
    Nekem nagyon bejön az atmoszféra. Ha okés lesz a single része, és azt lehet tolni coopban is, akkor day1 jöhet is.
  • Kandurex
    Én azt nem értem, hogy a #8940 linkelt videó YT hozzászólásai alapján, mintha mekkora genyó grafikájú eszméletlen játékot látnának ők, de én csak akkor sivárságot pre-gen látványvilággal nyakon öntve, hogy ijah...
  • TDC Geronimo
    Mondták, hogy lesz teljes single rész átvezetőkkel stb, amit coopba is lehet csinálni. Az a baj itt, hogy nem igazán tudja ezt még most se senki, hogy mi akar ez a játék lenni. Ezért van mindenki összezavarodva, hogy ez most multi vagy single vagy mmo vagy mi a tököm. Ezzel a videóval se jutunk előrébb ezen a téren.
  • Sir Quno Jedi
    Hosszas, profi szingli kampány nélkül tényleg esélytelen. Akkor csak a sokadik tucat multi genny mocsok szar fos, amikkel Dunát lehet rekeszteni és hónapok múlva konganak a szerverek az ürességtől, de ha nem, az még rosszabbat jelent.

Fax kivan a multi szarokkal. Jah le kéne már szokni róla. Skyrimnak van multija?! Ugye...
  • Kandurex
    Ami eddig láttunk az hideg víz volt.
  • TDC Geronimo
    Lesz storys single része is meg coop. Ezzel nincs semmi baj.
  • Kandurex
    Sikítós bukta eddig, bár a multi erőszakolása miatt már eleve az esélytelenek nyugalmával indult, számomra egy játék a single -nél kezdődik.

Én nem is tudom ezzel a játékmenettel hol akarnak labdába rúgni.
  • TDC Geronimo

Pár új jelenet
  • TDC Geronimo
    Én se estem hanyatt most ettől. Tavalyi E3as bemutató jobb volt. Még mindig nem igazán tudom, hogy fog ez működni és ez a videó se segített abban, hogy jobban megértsem.
  • Kandurex
    felénél kilőttem,...

pár kérdés felmerült bennem...

ez most valami 360 verzióból van? ez a gyalázat lenne a játékmenet? ilyen fél undormány multi?
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Child of light review

Vannak 1080/60fpses videók is fent.