121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    ja de... capture gallery alkalmazas a fömenüben. de a kepek tovabbra is tul kicsik :D tehat tovabbra sincs tiff minöseg.
  • SlickAdam
    legalacsonyabb ds4 fenyerösseg elfogadhato

NEM talalom az export USB keszulekre opciot...
  • AntiHero
    De legalább Capture Card-al lehet felvenni akármennyit

Már csak azt várom, hogy magyar store-ra felkerüljön a Daylight és tesztelem is :)
  • SlickAdam
    asszondja beallithato share video hossz: 1,3,5,10,15. nehogymar ki lehessen kapcsolni!!!
  • Kongy
    Én a Sony helyében egy lightbar on/off gombot tettem volna a kontroller aljára, és akkor egy csapásra meg lenne oldva minden, ha nem használsz Cam-ot, sőt nem kéne szoftveresen vacakolni vele

A DS3-on túl kevés volt a csillivilli fény, ezért a DS4-en kiélték magukat.
  • SlickAdam
    karacsonyfa? tv alatt / felett vilagitana csak. meg halvanyan is jol lathato lenne. kb. mint a Philips tv-kben a hatso ledes megoldas, ugy nezne ki. NEKEM adna. akinek meg nem, az kikapcsolna.:)
  • Totti5
    Xen még az az egy fehér Led ami a gépen és a kontrolleren van este automatikusan elhalványul, hogy az se zavarjon. Minek karácsonyfa? Már az is zavar amikor a Ps3 sárga ledje ott darál folyamatosan... S a 360 Joy zöld ledje is túl fényes.
  • Kongy
    Hát nem szoktam az Xbox pártján állni, de most azt kell, hogy mondjam sokkal jobb a MS megoldása. Dizájnos, nem szívja le 1-2 óra alatt a kontrollert, kinect enélkül is lát... Más kérdés, hogy a kinect is egy nagy, felesleges szutyok még mindig. Nem is értem miért erőltetik ezeket a mozgásérzékelős kamerákat. Én épkézláb játékot még nem láttam, amik kinectet használnak.
  • SlickAdam
    SOKKAL ertelmesebb lett volna a KAMERA hatuljaba beepiteni ledeket. na az ugy erösen, jol lathatoan be tudna vilagitani a falat, dobalhatna a fontos jelzeseket.
  • Kongy
    Nekem sincs, sőt még csak 2 kontrollerem sincsen amit összekeverhetne :D
    Amúgy meg azzal is promózták, hogy FONTOS JELZÉSEKET küld a játékosnak, hogy hogy áll HP-ügyileg meg ilyenek. :D Ez KZ-ban még poén volt egy ideig, de ezt a HUD is jelzi már nem azért... Arról nem is beszélve, hogy kb a játékok felénél csak simán világít a lightbar, és kb semmit se jelez... :D
  • Moby
    Akkor is kell, ha több kontrollert használ a player. Leírtam már négyszázszor. A DS3-on még ledek mutatják, hogy melyik kontroller melyik játékosé, ezen nincsenek ledek, vagyis ez az egy led van.
    Akkor lehetne kikapcsolni, ha csak egy kontroller csatlakozik a géphez.
    Azaz az esetek 99.5%-ban :D
  • Kandurex
    oszt akinek nincs az a telibekúrt kamera?
  • SlickAdam
    ennyi. de ahhoz gyenge, hogy nekem uzeneteket kuldjon jatek kozben. erös, hogy zavarjon, de keves, hogy tenyleg lassam a tv-t bamulva, hogy konkretan milyen szinben villog. pedig 2 meterre vagyok a hofeher faltol... na jo, a pirosat eszreveszem. huuuuuha
  • Kongy
    Hány játék is használja? 1?
  • Kongy
    Nem mert ez kva fontos kommunikációs eszköz a PS Cam-mal. Enélkül nem látja hogy melyik játékos vagy.
  • vg
    Nagy placebo ez a kontroller fény cucc. Még mindig nagyon hiányzik(nekem legalábbis): barát belépése(esetleg kilépés is) értesítő, barát elkezd játszani amivel én is, részletes(százalék) lemezről telepítés mutató, őőő, asszem ennyi
  • shaddam
    Arról sose volt szó. A buzi ign értelmezte csak másként amit yosp mondott
  • SlickAdam
    arrol sose volt szo :(
  • Kandurex
    most mi van? nem arról volt, hogy teljesen kikapcsolható lesz?
  • Kongy
    Azt írja, ha jól értelmezem, hogy legalább majd be lehet állítani, hogy csak screenshotot, vagy csak videót vegyen fel. Ami szimpatikus húzás, hogy egy pendrive-ra is lehet menteni videót, vagyis nem kell majd face-ről lerippelni, gondolom ugyan úgy a screenshotoknál sem. Csak azt az istenverte YT support-ot nem képesek belerakni, ami az Xbone-nál már megvan.
  • SlickAdam
    azt is babraltak, update utan illene mukodnie. illetve remelem van olyan beallitas is, hogy ne vegyen fel semmit.
  • Kongy
    Tiszta olyan érzésem van, mintha a kép fényerejét vennék le sorban. Ezzel is adtak a szarnak egy pofont.

Jöhet a sharefactory is, k.rvára nem fogom használni, amíg a share nem azt veszi fel, amit akarok :D
  • Kongy
    Igazad van. Helyenként nagyon nem nextgen, sőt.. :D Én sokkal szebbre számítottam, ha már annyira promózták, hogy Kojima a PS4-et szereti... :D Na ja, csak a MGS V is úgy tűnik még elsősorban prevgenre készült.
  • SlickAdam
    0-t, megmondta suhej.
  • n000rbi
    Mennyi enerdzsit fog ez spórolni! (NOT)
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    leallitottam, mivel mar nincs meg a jatek :)
  • n000rbi
    Az update history-ban nem ír semmit? (egyébként valószínűleg a következő Paper Trail epizódot töltötte)
  • SlickAdam
    amugy tegnap lattam, hogy töltött a gep valami uj update-et Second Son-hoz (nem, nem a multkorirol van szo). errol lehet tudni valamit?
  • SlickAdam
    kivi vagyok javitottak-e a standby hulyesegeket is.
  • n000rbi
    1.70 full feature list
  • SlickAdam
    persze. alap misszio alatt egyenesen fantasztikusan nezett ki. de pl a fü... meg mindig azok a random, 3 szalasaval növö fücsomok. megall az eszem!
  • TDC Geronimo
    Crossgen szutymák. Összességében szerintem 60 fpshez képest jól fest
  • SlickAdam
    meeeeeh, Ground Zeroes-ban is latni LOD (Level of Detail) problemakat kemenyen (nappali kuldetesben)... meg moslek sziklafal textura, meg PS3-as tenger szinvonal, ... 8 giga mi?!? legalabb ez suhan! shuuuuuuuu shuuuuuuu...
  • Kongy
    Mert ezek nem ingame képek. Majd ha HUD-dal együtt mutatják az autót hátulról, akkor az lesz az ingame tényleges grafika.
  • Totti5
    Nem értem miért van rajta ez a fosszűrő:(

• Moby
    Mindenesetre tényleg jól néz ki. 30 fps-nél nem lesz itt több.
  • Moby
    Hát ez annyira hótugyanannak tűnik ami eddig is volt, hogy ez sosem fog hitelt érdemlően kiderülni, hogy miért kellett visszaülni a tervezőasztalhoz. Mármint ha ez történt egyáltalán, amit kétlek.
  • Totti5
    Jólnéz ki - eddig is jól nézett ki
    Száguldoznak a tájakon - eddig is ez volt
    Szósöl tugedör a legjobb a világon autózni - eddig is ez volt az üzenet

Van valami újdonság a tréleren, ami eddig nem volt? lesz 60 fps?

Kíváncsi leszek az E3as gameplayokra.

GT7 mellé jöhet majd, feltéve ha jó lesz.
  • TasManXT
    Miért ilyen messze????