121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #9018 ja de... capture gallery alkalmazas a fömenüben. de a kepek tovabbra is tul kicsik :D tehat tovabbra sincs tiff minöseg. -
SlickAdam #9017 legalacsonyabb ds4 fenyerösseg elfogadhato
NEM talalom az export USB keszulekre opciot... -
#9016 De legalább Capture Card-al lehet felvenni akármennyit
Már csak azt várom, hogy magyar store-ra felkerüljön a Daylight és tesztelem is :) -
SlickAdam #9015 asszondja beallithato share video hossz: 1,3,5,10,15. nehogymar ki lehessen kapcsolni!!! -
#9014 Én a Sony helyében egy lightbar on/off gombot tettem volna a kontroller aljára, és akkor egy csapásra meg lenne oldva minden, ha nem használsz Cam-ot, sőt nem kéne szoftveresen vacakolni vele
A DS3-on túl kevés volt a csillivilli fény, ezért a DS4-en kiélték magukat. -
SlickAdam #9013 karacsonyfa? tv alatt / felett vilagitana csak. meg halvanyan is jol lathato lenne. kb. mint a Philips tv-kben a hatso ledes megoldas, ugy nezne ki. NEKEM adna. akinek meg nem, az kikapcsolna.:) -
#9012 Xen még az az egy fehér Led ami a gépen és a kontrolleren van este automatikusan elhalványul, hogy az se zavarjon. Minek karácsonyfa? Már az is zavar amikor a Ps3 sárga ledje ott darál folyamatosan... S a 360 Joy zöld ledje is túl fényes. -
#9011 Hát nem szoktam az Xbox pártján állni, de most azt kell, hogy mondjam sokkal jobb a MS megoldása. Dizájnos, nem szívja le 1-2 óra alatt a kontrollert, kinect enélkül is lát... Más kérdés, hogy a kinect is egy nagy, felesleges szutyok még mindig. Nem is értem miért erőltetik ezeket a mozgásérzékelős kamerákat. Én épkézláb játékot még nem láttam, amik kinectet használnak. -
SlickAdam #9010 SOKKAL ertelmesebb lett volna a KAMERA hatuljaba beepiteni ledeket. na az ugy erösen, jol lathatoan be tudna vilagitani a falat, dobalhatna a fontos jelzeseket. -
#9009 Nekem sincs, sőt még csak 2 kontrollerem sincsen amit összekeverhetne :D
Amúgy meg azzal is promózták, hogy FONTOS JELZÉSEKET küld a játékosnak, hogy hogy áll HP-ügyileg meg ilyenek. :D Ez KZ-ban még poén volt egy ideig, de ezt a HUD is jelzi már nem azért... Arról nem is beszélve, hogy kb a játékok felénél csak simán világít a lightbar, és kb semmit se jelez... :D -
#9008 Akkor is kell, ha több kontrollert használ a player. Leírtam már négyszázszor. A DS3-on még ledek mutatják, hogy melyik kontroller melyik játékosé, ezen nincsenek ledek, vagyis ez az egy led van.
Akkor lehetne kikapcsolni, ha csak egy kontroller csatlakozik a géphez.
Azaz az esetek 99.5%-ban :D -
#9007 oszt akinek nincs az a telibekúrt kamera? -
SlickAdam #9006 ennyi. de ahhoz gyenge, hogy nekem uzeneteket kuldjon jatek kozben. erös, hogy zavarjon, de keves, hogy tenyleg lassam a tv-t bamulva, hogy konkretan milyen szinben villog. pedig 2 meterre vagyok a hofeher faltol... na jo, a pirosat eszreveszem. huuuuuha -
#9005 Hány játék is használja? 1? -
#9004 Nem mert ez kva fontos kommunikációs eszköz a PS Cam-mal. Enélkül nem látja hogy melyik játékos vagy. -
vg #9003 Nagy placebo ez a kontroller fény cucc. Még mindig nagyon hiányzik(nekem legalábbis): barát belépése(esetleg kilépés is) értesítő, barát elkezd játszani amivel én is, részletes(százalék) lemezről telepítés mutató, őőő, asszem ennyi
-
#9002 Arról sose volt szó. A buzi ign értelmezte csak másként amit yosp mondott -
SlickAdam #9001 arrol sose volt szo :( -
#9000 most mi van? nem arról volt, hogy teljesen kikapcsolható lesz? -
#8999 Azt írja, ha jól értelmezem, hogy legalább majd be lehet állítani, hogy csak screenshotot, vagy csak videót vegyen fel. Ami szimpatikus húzás, hogy egy pendrive-ra is lehet menteni videót, vagyis nem kell majd face-ről lerippelni, gondolom ugyan úgy a screenshotoknál sem. Csak azt az istenverte YT support-ot nem képesek belerakni, ami az Xbone-nál már megvan. -
SlickAdam #8998 azt is babraltak, update utan illene mukodnie. illetve remelem van olyan beallitas is, hogy ne vegyen fel semmit. -
#8997 Tiszta olyan érzésem van, mintha a kép fényerejét vennék le sorban. Ezzel is adtak a szarnak egy pofont.
Jöhet a sharefactory is, k.rvára nem fogom használni, amíg a share nem azt veszi fel, amit akarok :D -
#8996 Igazad van. Helyenként nagyon nem nextgen, sőt.. :D Én sokkal szebbre számítottam, ha már annyira promózták, hogy Kojima a PS4-et szereti... :D Na ja, csak a MGS V is úgy tűnik még elsősorban prevgenre készült. -
SlickAdam #8995 0-t, megmondta suhej. -
#8994 Mennyi enerdzsit fog ez spórolni! (NOT) -
SlickAdam #8993 -
SlickAdam #8992 leallitottam, mivel mar nincs meg a jatek :) -
#8991 Az update history-ban nem ír semmit? (egyébként valószínűleg a következő Paper Trail epizódot töltötte) -
SlickAdam #8990 amugy tegnap lattam, hogy töltött a gep valami uj update-et Second Son-hoz (nem, nem a multkorirol van szo). errol lehet tudni valamit? -
SlickAdam #8989 kivi vagyok javitottak-e a standby hulyesegeket is. -
#8988 1.70 full feature list -
SlickAdam #8987 persze. alap misszio alatt egyenesen fantasztikusan nezett ki. de pl a fü... meg mindig azok a random, 3 szalasaval növö fücsomok. megall az eszem! -
#8986 Crossgen szutymák. Összességében szerintem 60 fpshez képest jól fest -
SlickAdam #8985 meeeeeh, Ground Zeroes-ban is latni LOD (Level of Detail) problemakat kemenyen (nappali kuldetesben)... meg moslek sziklafal textura, meg PS3-as tenger szinvonal, ... 8 giga mi?!? legalabb ez suhan! shuuuuuuuu shuuuuuuu... -
#8984 Mert ezek nem ingame képek. Majd ha HUD-dal együtt mutatják az autót hátulról, akkor az lesz az ingame tényleges grafika. -
#8983 Nem értem miért van rajta ez a fosszűrő:(
-
#8982 Mindenesetre tényleg jól néz ki. 30 fps-nél nem lesz itt több. -
#8981 Hát ez annyira hótugyanannak tűnik ami eddig is volt, hogy ez sosem fog hitelt érdemlően kiderülni, hogy miért kellett visszaülni a tervezőasztalhoz. Mármint ha ez történt egyáltalán, amit kétlek. -
#8980 Jólnéz ki - eddig is jól nézett ki
Száguldoznak a tájakon - eddig is ez volt
Szósöl tugedör a legjobb a világon autózni - eddig is ez volt az üzenet
Van valami újdonság a tréleren, ami eddig nem volt? lesz 60 fps?
Kíváncsi leszek az E3as gameplayokra.
GT7 mellé jöhet majd, feltéve ha jó lesz. -
#8979 Miért ilyen messze????