121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • kirol
    Most az komoly, hogy Store-on egyetlen demo sincs PS4-re?
  • Tatyla
    ez a gyogyós új plus játék nem is olyan rossz:D

más: akinek megvan a daylight,milyen lett megéri azt a kevéske pénzt?
  • Árpitallica
    Ja akkor értem! Köszönöm rendesek vagytok hogy ilyen gyorsan válaszoltatok is nekem! :))
  • Kongy
    Tudsz felvenni gond nélkül AVermedia kártyával pl. Nem kell ilyen átalakító szar.
  • Totti5
    Nincs HDMI védelem, vagyis pl ha külsö eszközzel akarod a PS4 képét rözgíteni akkor megy direktbe és nem kell hozzá pl HDMI splitter ( ami egy plusz eszköz, a védelem kiütésére ).
  • Árpitallica
    Lehet hülyeséget kérdezek, de konkrétan mit jelent a PS4 számára az hogy ki lehet kapcsolni a "HDCP-t", mi változik? köszi a választ előre is! :)
  • TDC Geronimo
    Átraktam 5 percre videófelvevést. Elindítottam 2* is BFet toltam kicsit és ténylegesen az utolsó 5 percet mentette. Remélem nem csak beletrafáltam és tényleg javítva lett ez is, ahogy írták
  • TDC Geronimo
    Digitális játékokat. Preorder/preload. Preload ezzel az updatevel jött be, azt hittem EUba erre várnak, de úgy látszik tévedtem... USbe már rég van preorder is csak preload nem volt eddig.
  • shaddam
    Jaj csak érjek haza, elvileg már le van töltve a child of light. Felavatom vele a videószerkesztőt
  • TDC Geronimo
    Ja és trial sincs child of lighthoz, USbe meg van...
  • SlickAdam
    mi preorder?
  • TDC Geronimo
    Viszont preorder még mindig nincs EUba. WTF sony...
  • SlickAdam
    meg kicsit jobb kepminoseg. de jo ez igy elsö körben.
  • TDC Geronimo
    Én bf videómhoz azt a PS4 témát raktam. Olyan mint egy official videó :D

Sony okos... jönnek majd az ingyen reklámok tömkelegei nekik ezzel a szerkesztővel. Már csak natív youtube feltöltés kéne és kész is.
  • TDC Geronimo
    Na jelentem share gomb a következőképp változott. Gomb lenyomásnál most már se képet se videót nem ment HDDre magától csak akkor, ha külön gombot nyomsz. Háromszög a kép, négyzet a videó mentése. Végre nincs az, hogy ha csak videót akarok akkor ment mellé automatán képet is
  • shaddam
    Még az kellene hogy standbyban feltolja youtube-ra, aztán tényleg ilyen 2 klikkes tirexi szimulátor lenne :D
  • SlickAdam
    intro & outro, ket jelenet, köztük transition, masodik jeleneten egy (oszlopos) effekt, ... mindezt pillanatok alatt. meg nagyanyam is tudna kezelni (video valami random felvett hoki, sötet is, de nem az a lenyeg)

katt
  • TDC Geronimo
    össze is dobtam egy kis nub klipet tetszik :)

Biztos fog bővülni majd az effekt/sticker/layout/téma stb kínálat is.
  • SlickAdam
    share factory szerkesztes baromi gyors. effektek, transition-ök (akar infamous temajuak) faszak, sticker-t is lehet tenni a jelenetekre, zene, kommentar, ... 1 perces videot kabe 1-2 perc alatt renderelte.

mostantol boldog-boldogtalan is review-kat fog kesziteni.
  • SlickAdam
    francokat. csak szokasos hibas hibauzi.

(megyek inkabb mario golfozni...)
  • SlickAdam
    mi a fasz? share factory-t csak a letölteskor aktiv acc. tudja hasznalni? :D LOL
  • SlickAdam
    akkor is az uccso X beallitott percet nezi. szal nem ertem mire fel a ketfajta megoldas.
  • n000rbi
    Nekem ez így most eléggé működőképesnek tűnik. Akkor nem tudom, hogy mi van, ha manuálisan indítok egy felvételt, majd letelik az időkorlát. (de majd egyszer kipróbálom:))
  • SlickAdam
    ez szerintem uj.
  • n000rbi
    Nem tudom, hogy ez a mostani update-tel változott-e, de most felajánl a share-t hosszan lennyomva egy mentési opciót is.
  • SlickAdam
    "A gép állandóan ment a háttérben memóriába"

ezert.
  • SlickAdam
    tehat csak veszi magatol is. akkor minek a manualis start?
  • TDC Geronimo
    Nem... A gép állandóan ment a háttérben memóriába, DE csak akkor menti HDDre, ha megnyomod a share gombot EGYSZER. Ilyenkor lementett eddig egy képet az adott pillanatról meg visszamenőleg a 15 percet. Ha te nem nyomod sharet akkor a büdös életbe nem ment neked HDDre ezért se értem azt hogy miért akarod kikapcsolni.
  • n000rbi
    Én most elindítottam a Ground Zeroest, majd pár perc múlva Share hosszan lenyomva és az első 3 percet automatikusan felvette (négyzettel le is menthettem)
  • TDC Geronimo
    Jóval gyorsabb lett a menü is. whats new rész betöltése instant, az ikonok is instant töltődnek, ha gyorsan scrollozol.
  • SlickAdam
    mar kezdem. VISZONT van 2 video a gepen, amit nem en inditottam el manualisan. az egyiket akkor vette fel, amikor löttem egy KEPET meg a multkor. ez volna az emlegetett bug? vagyisöööö: "amint ranyomtam a share gombra (screenshot), onnantol kezdte (a videot is)"

szar az egesz, mar össze vagyok zavarodva.
  • TDC Geronimo
    De. Sokan látom még mindig nem értik hogy működik a share gomb :D
  • SlickAdam
    en vagyok hülye vagy nemtom... :D

hivatalos Sony oldal is (meg februari bejegyzes) azt irja elöször, hogy automatikus menti az uccso 15 percet.
    aztan par sorral lejjebb irjak azt, amit en az elöbb: ketszer share gomb a video kezdesehez, es onnantol nezi a 15 percet mig meg nem nyomod ujra megosztashoz.

lehet nem ertelmetuk(tem) eddig jol? :D
  • Totti5
    Nem lehet indítani a felvételt akkor amikor akarod, és leállítani akkor amikor akarod??? ( vagy amikor lelövi 15 percnél ).
  • n000rbi
    Hátöö ... :)
  • SlickAdam
    "Finally, others are also mentioning that the bug that caused the “Share” button to record the wrong segment of footage has been corrected, and now it correctly records the latest fifteen minutes of gameplay."

probalgattam kicsit. nekem SEMMIT nem vett az elöbb automatikusan. amint ranyomtam a share gombra, onnantol kezdte. ill. ha ketszer nyomom a share-t (easy screenshot beallitas mellett), akkor onnantol. hmm...
  • SlickAdam
    baaaar... jpeg-kent ment, az teny, az sose nativ. viszont a kis meret nem feltetlen jelent agyontömöritett kepet. ezek saccra olyan 92-93%-os minösegnek felel meg a 100%-os 1080p-es jpeg meretehez kepest. elvileg 90%-ig nincs lathato minösegvesztes.
  • n000rbi
    Van még pár apróság, amiről nem írnak:

Today Sony Computer Entertainment released the new 1.7 firmware update, and published the official patch notes. Turns out, though, that the notes aren’t really complete, and the update includes several stealthy changes that Sony did not list, including some very relevant ones, like the ability to log in a second user with the same DualShock 4 controller, as discovered by NeoGAF user Guymelef and others.

Notifications:
    New notification type: From PlayStation.
    System: You can now log in with multiple users with a single DualShock 4 controller without logging out the others.
    System: The “What’s New” menu now has timestamps.
    System: The log-in screen won’t be displayed anymore when reconnecting the DS4.
    System: When a game crashes you can now choose to attach a video clip in the error report and send it to Sony.
    System: Addded option to automatically send error reports to Sony.
    Settings – Audio: You can now force the PS4 to output 5.1 channel audio over HDMI even if it detects 7.1 channel support.
    Settings – Video: “Deep Colur Output” added. It’s possible to set it to “off” and “automatic”.
    Share: It’s now possible to upload multiple screenshots to Facebook at the same time.
    Streaming: Comments/viewers notifications added when you are in a full screen streaming.
    Streaming: You can now upload screenshots and video while broadcasting.
    Streaming: You can now view comments without having to switch streaming modes.

In addition to the changes listed above, multiple users are reporting that the whole operating system is now faster, especially on the PSN storefront,on the trophies screen, on the “What’s New” section and during overall multitasking.

Finally, others are also mentioning that the bug that caused the “Share” button to record the wrong segment of footage has been corrected, and now it correctly records the latest fifteen minutes of gameplay.
  • deep
    Botrány, hogy ennyi idő alatt ennyi tellett tőlök. Röhej konkrétan. Szégyenszemre kölcsön kértem egy PS3-at, hogy tudjak valamivel játszani is.
  • SlickAdam
    ebredes standby-bol ugyanolyan lassu mint eddig.

reszemröl egy nagy nulla ez az update. na jo, a ds4 fenyerö csökkentes jo. huh, azert ez eleg gaz.:D

többit majd ti tesztelitek.