121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ennyire nem volt bonya :D az alábbi mondat jelentése: nyugodtan eladhatja, de inkább meg se vegye :) mégegyszerűbben fogalmazva jrlen állás szerint nextgen gépeket venni továbbra is inkább hóbort, mint indokolható lépés.
  • SlickAdam
    pedig meglehetösen egyszerüen fogalmazott. meg en is ertem.
  • DarkSector
    Nekem egyik sem annyira érdekes, inkább warezba beprobálom, és max steam-en egy bundleba....
  • DarkSector
    Amugy arra gondoltam, ha jol veszem ki, nem eladni, vagyis megtartani, nincs értelme, vagyis el kell adni. utána írod de meg kell venni. :D mivan? :D
  • DarkSector
    Hát megzavarsz engem. :D
  • Kongy
    Wolfhoz is meg a Watch Dogs-hoz is kell majd erős gép. Lehet PC-n bepróbálkozok velük virágboltival, hogy megnézzem jók-e, aztán jöhet PS4-re. 20 ezret szarért nem akarok kiadni.
  • Moby
    Minek mondok ellent?? Milyen "egymásnak" ?
  • Moby
    Ez nekem is befigyel :) jó nagy torlódás lesz ott május végén
  • DarkSector
    Hát igen pont most irták a Wolf-hoz kell erős gép, Evil Within-től nem félek. Nekem Wolf annyira nem is érdekel. :D
  • DarkSector
    Huh egymásnak ellentmondasz? :D
  • SlickAdam
    meg az oktoberi cuccok közül is szinte minden...:)

de MEG nincs gamer pc-m.
  • Moby
    Jelenleg nem eladni nincs értelme, hanem megvenni :)
  • DarkSector
    O felém is hiány van. :D
  • DarkSector
    Evil pc-re is lesz. :D

Moby amit irt Wolfi az is. :D
  • SlickAdam
    errefele hiany van a gepbol, NAGYON keveset vesztettem rajta.
  • DarkSector
    :D

Végülis ja ha megteheted hogy adod vezsed, én vennék 1-et nem adnám el. :)
  • SlickAdam
    raer.:)

• DarkSector
    Project Cras ps4 képek, nemtudom volt-e már:

• SlickAdam
    KZ + Infa + MGS letudva, majus semmit (ami ENGEM erdekelne day1), junius semmi, julius semmi, augusztus 1! cim (Evil Within), szeptember semmi, oktober <--- na itt mar lesz cucc ismet.

nekem ne fogyjon a garanszijja kihasznalatlanul!
  • Moby
    Wolfi se?
  • Kongy
    A CoD is unalmas már, meg vele együtt az AC is, ami szintén évente jön a 2. rész sikerét meglovagolván. De várjunk csak, hisz a CoD is a CoD2 óta jön évente... :O Micsoda hasonlóság.
  • DarkSector
    Miért adtad el?
  • SlickAdam
    PS4 eladva, viszlat oktoberben!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PS4-et termeszetesen, en maradok... ha lehet
  • TDC Geronimo
    Ez mitől az? :)
  • Kandurex
    Jó,nyitásnak egy bullshot?
  • n000rbi
    Ki is próbáltam: art, zene, hangulat 5*. (ez a rímekben beszélés tűnik kicsit erőltetettnek néhol) A többit majd később.
  • TasManXT
    Az a baj alapvetően, hogy nagyon brutális fejlődést nem látok a játékban. Évek óta ugyanazt a fos karakteranimációt látom, és ugyanazt a fos fegyverkezelést (borzalmas hangok és recoil). A BF4 szar lett ahhoz képest amit a 3 lerakott az asztalra, de még így is fényévekkel színvonalasabb darab bármilyen COD-nál. Én most csalódtam a DICE-ban, de sajnos a COD-os csapatok sem akarják, hogy elővegyem a játékukat, és ezen az évenként kiadott n+1 fasságuk sem segít.
  • n000rbi
    Wtf???
  • deep
    Ok, tudomén hogy nem ugyanazok, de úgy értettem ugyanazt a stílust, témát évente kiadni gáz szerintem. Még a sport szarokból is, nemhogy ebből :D
  • DarkSector
    Egyrészt nem ugyanazok adják ki, tehát 2 évente igazából, és lehet mert ugyanaezt minden más AAA-nak mondott fejlesztő meg tudja tenni, sőtt mobil szarokkal megspékelve.

Azért kell több cod, mert nem mindegy, még ha grafikában sok ellenszenvező leszarozza hogy egytucat, játékban, multiban egészen más, más felszerelések, kütyük, fejlődési rendsze, stb, és választhatnak a játékosok mit akarnak. Ennyi.
  • TDC Geronimo
    Hozzátartozik mondjuk, hogy nem 1 évet dolgoznak egy részen, mert 3 stúdió is dolgozik rajta. Idei is 3 éve készül. Ennek ellenére tényleg sok már a codból.
  • Totti5
    Főleg hogy nem évente csinálják, hisz azért van több csapat felváltva.
  • DarkSector
    :D a végén a kocsibol ahogy kiesnek. :D
  • deep
    Amiből évente adnak ki, arra hidd el nincs semmi szükségünk. Évente tripla A játékot csinálni normálisan nem lehet.
  • TDC Geronimo
    :D

• Totti5
    És ez neked miért fáj? nem kötelező játszani.
  • DarkSector
    A többi játékra miért van?
  • TasManXT
    2005 óta minden évben az arcunkba nyomnak egy call of duty részt... mert szükségünk van rá.
  • DarkSector
    Ezt konkrétan én sem értem.
  • Totti5
    Ezt miből szűrted le? -.-

Ha olyan jó lesz mint a Ghost kéremszépen most!