121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9178 Lehet szedni cod demot akit érdekel. 13gb oO
-
#9177 Maga a játék jól néz ki engem kifejezetten a Kevines átvezetők zavarnak valahogy kilóg a képből az egész olyan műanyagnak hat nem illik oda de nagyon de ez csak az én véleményem :) -
#9176 Hát azért még így is lenne mit rajta kalapálni :) -
#9175 Vagy Elisyum filmet. :) -
#9174 Úgy látszik ők is néztek Edge Of Tomorrow trailert... xD -
#9173 Ezekután csak Codvin Spacey. :D -
#9172 Jó. Eddig nekem nem jött le. Kevin meg ismerem amúgy is. :) -
#9171 Minden codba szinte volt valami színész. -
#9170 mi máson?? max azon mehet, hogy nem második VH :D -
#9169 jah ilyenek. :) -
#9168 Kevin-nél én sem értettem hogy kerül bele, én most még azt emésztem. :D
Lehet erről lesz cod mozifilm? -
#9167 Nyugi most más miatt megy a sírás, most hogy ez a kártya kilőve. -
#9166 Jah de a képeken megnézed baromi durva részletek látszódnak, pl a felszereléseken, kevin arca is, vagy bármi más, amikor a hidon kocsikáznak, azért most ilyen látványnal télleg nem sírhatnak azok akik szerint eddig ronda volt, max azért sírhanak hogy kell gépet fejleszteni vagy nem lesz előző generációra. :) -
#9165 Egyelőre még nem tudom erről mit gondoljak. Villain, mint Kevin Spacey így elsőre jó, a többit még emésztem :D -
#9164 Nagyon faszán néz ki eddig, aztán majd E3-on derül ki tényleg jó lesz-e, mikor hosszabb gameplay is lesz belőle. -
#9163 Azon nem tudok túllépni, hogy elteleportálódok egy másik helyre, és külön sziklákon állunk, úgy támadunk, hogy hozzá se érek az ellenfélhez. Ez engem nagyon kivet az amúgy jó élményből. De hangsúlyozom ez az ÉN személyes véleményem, nem bírom elviselni. -
Netmániás #9162 Ilyen lesz Call Of Duty sorozat új része :
-
#9161 A harcrendszer a sava borsa...Mi a baj vele úgymond tökéletesen kalkulálható a támadási
,védekezési stratégia.
És hihetetlen atmoszférával rendelkezik a játék mindezzel együtt...
Más
Mit nem lehet azon érteni,ha valaki eladja az 1 hónapos 1 napos fél éves konzolt vagy bár mit.Én is ezt tenném,ha nem lenne rá ami leköt.
Minden más dologgal is így vagyok annál demoralizálóbb nincs mikor az ember olyan dolgot kerülget és nem azért,mert nem akar vele foglalkozni hanem,mert a körülmények úgy hozzák.Inkább ne is lássam és nem agyalok miatta... -
#9160 Nekem is megfordult a fejemben az ideiglenes eladás. Ugyanannyiért, vagy olcsóbban vehetek ősszel, mint amennyiért most eladnám, tehát nincs bukás rajta. Csak nem áll benne a pénz. -
#9159 Ez a Child of Light jó játék lenne, csak ez a @#&** harcrendszer az agyamra megy. -
SlickAdam #9158 mindket kerdesedre megadtam lejjebb a valaszt.:)
Kongy: kizart. -
#9157 Nem adok neki 2 hetet, és megint lesz gépe. -
#9156 Ezt az eladás dolgot én nem értem. Nem fér el őszig a tv alatt a gép?
Csak bukás így az egész nem? Annyiért nem tudod eladni amennyiért vetted, olcsóbb meg nem lesz. Nem értelek titeket -
#9155 Uh 6-7 óra ha kapkodsz szerintem, de nekem elsőre mindent átnézve tuti több lesz. :D
Ja meg az Ascension utána még visszavan. :) Csak a HD pakkokat tóltam le. -
#9154 Pedig a GoW 3 nem is túl hosszú, 5-6 óra alatt lazán le lehet nyomni normál fokozaton. -
#9153 :D
Amúgy erről jut eszembe, tavaly mikor a ps3-at megvettem, megvettem nemsokkal később a nekem legjobban akart játékot a Gow3-at.
Mellette minden végigvittem már, és a Gow-ot mondom ráérek, és azóta nem voltam képes végigvinni, nem azért mert szar, csak annyi minden mindig közbejött, most ezénem, most azé nem.
Meg steam-en is sokszáz játékom van nem is tezsek fel szinte semmit, vagy max belejátszok 1 órát, nem értem miért aggódom a még meg nem jelent játékokon ugye fogok velük 1 óránál többet játszani, LEGALÁBBIS ha nem egy újabb RDR, vagy nem Alan Wake, vagy nem Silent Hill 7, vagy nem DMC vagy nem Resident Evil, vagy nem egy Uncharted, vagy GoW, vagy Geow vagy The Last of Us .
Ezek tudnának leszegezni a képernyő elé, a többi cimnél sokszor érzem hogy na ezt dejolenne kipróbálni, azt utána szarok bele. :D -
#9152 Hatalmas kopárság, néhány város, és rengeteg gyaloglás. -
#9151 Uh első stalkerrel toltam de kb a negyedéig, azota bottal sem, szerintem nem is néz ki jól.
Fallout-al még nem nyomtam, max demo-t. Most nem vágom az melyik lehet. -
#9150 Hát nekem az sem gyütt be, pedig azt majdnem végig vitem. :) -
#9149 Értem, és megértem. Nekem pl a Fallout, Stalker poszt-apok lepukkant világa nem tetszik. Nem is játszok velük. -
#9148 RTCW? Az is tök jóak volt a maga idejében. -
#9147 jo de attól még nekem nem jön be. :P
nem arra értem hogy most milyen katonák vannak hanem a dizájn, nekem furcsa.
De sokszor a bioshock-al is így voltam lehet szép szines de sok heélyen nem tetszik az a stilus amit képvisel.
pl a fegyverek kinézete is nekem nem annyira tetszett a bioshockban, így értem a dizájn-t.
Nem maga a nácizmus szemléltetésére értem. -
#9146 Pont ez a lényege. Az okkult alternatív univerzum, ahol a nácik nyerték meg a II. vh-t. :D -
#9145 Ami késik nem múlik. :D -
#9144 Nekem nem jön be ez a náci stilusa, valamiért fun volt a 2d-s régi, de ez grafika terén lehet szép, de a dizájn nekem idegenkedős, vagy VH vagy moder vagy scifi, de ez a stilus nekem nem tetszik. -
#9143 +1 :D -
#9142 A wd viszont más. Azzal előrendelésből állok az irgalmatlan maflás elé :DD -
#9141 Hát a wolfit majd valahol 10-12 környékén behúzom. Multi nélkül, tucatórás csőjátékként 2 hét alatt fog padló alá esni az ára. -
#9140 Jó ismersz már. -
#9139 Tudom de én fáradt vagyok már. :D