121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9218 passzolok -
#9217 Azt nem egészen értem, hogy most a kz mp statomból következően, vagy egy legalja retek széria legújabb gyöngszenm alapján nem az én világom a military fps? ;) -
#9216 Frém is fos. Akkorákat zuhan multiba, hogy "öröm" nézni. 20 perc után mi menekültünk vissza bfbe :d -
#9215 Furcsa az élet. :D -
#9214 Furák vagytok.
Én sosenem állok neki fantasy erpégéknek, ahogyan sí- és kecske-szimulátorral sem játszok, mivel tudom h nem az én világom.
Ti meg nekimentek a 123. codnak is, holott 122x már leírtátok a szériát... nem a ti világotok - akkor újra és újra mégis minek? :) -
#9213 A hitreg és a framerate jó, ezt a két dolgot tudom felhozni előnynek. De amikor felropog a kezedben a popcorn maker... na az derék. Toltam ma pár órát és egész nap kibaszott popcornt akarok enni. -
SlickAdam #9212 off: idén Dumb & Dumber To! reg voltam mar moziban, ez tökeletes alkalom lesz. -
#9211 Ghost single : elvittem valami fúrótorony végéig, de ott már nem tudtam benntartani:
-
#9210 +1 :DDD -
#9209 Nem tom hol olvastad de felolem johet. Penzt nem fogok erte adni majd max viragboltit szerzem be. -
#9208 Véletlen se játsz a Ghost singlével, még a végén tetszene is! -
#9207 Felraktam a Ghost demot... ha azt megbántam, hogy a pécés bf4-ért pénzt adtam, akkor ha ezért pénzt adtam volna garantáltan kilövetem magam a napba... -
#9206 :D pedig azt irták nem lesz. :)
Biztos ugyanígy fog majd kinézni ahogy a nextgen nem? :D -
#9205 Normális helyeken kell tájékozódni :p -
#9204 Ezt ki mondta? :D -
#9203 Ps3ra meg 360ra is jön -
#9202 Eddig nem volt hivatalos na:D -
SlickAdam #9201 kiderült? hat nem ez volt a lenyeg 1. masodperctol kezdve? :D -
#9200 Kiderult hogy csak nextgenre erkezik az uj cod amo bizakodasra adhat okot. Talan nem ps2 szinvonalat kapunk :) -
#9199 BF-el szerintem most semmi baj hogy vannak magán szerverek tegnap is egy lengyel szerveren voltunk teljesen jó volt...
tegnap előtt meg a DFTR szerverén és ott se volt semmi lag -
#9198 Bárcsak nekemis ilyen gondom lenne már. :D -
#9197 Más... új 1.7es bug. Minden egyes gép bekapcsolás után lehet ki-bekapcsolni a kontroller vibrálást, mert amúgy nem vibrál. Csodás -.- -
#9196 Hát ezt kár volt fél napig szednem. Te atyaég...visszarepített 2000es évekbe és nem jó értelemben :D
Menekültem vissza BFbe, bármennyire szidjuk azt is, ég és föld még így is a különbség. -
#9195 azza:D
-
#9194 A krikett a Brit Nemzetközösség országaiban népszerű labdajáték. Nevezetes összetett szabályairól és a fair-play kiemelt szerepéről.
by wiki :P -
#9193 :D tudom csak viccelődtem. :D
Ez amugy egy ütő valami amcsi szar sportban alaklamazzák. D: -
SlickAdam #9192 hint:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#9191 -
#9190 ez FF 7 főkarakterének fegyvere? :DDDDDDDDD -
#9189 Aki tud, az kiskanállal is tud :D -
SlickAdam #9188 a csirak durrogtatnak.
a bedessz sracok a grundon ilyet hasznalnak :
-
#9187 Kólofnyomi...mi az isten tetszene benne? Pijúpijúheccsátpijú! :)
Ószom -
SlickAdam #9186 advanced varfár... LOL
denemteccik joeg! -
#9185 Ezt is megéltük fél év után...
-
#9184 Köszcsi -
#9183 Itten -
#9182 Link? -
#9181 ps3-on 2.2Gb. -
#9180 Az már biztos :) -
#9179 Persze de nem annyit mint a többi mai játékon.
Tökéletes játék soha nem lesz.