121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Na ja az lett volna epic, ha a MGS-től elrugaszkodott MGR-féle Raiden küldetést kapunk. Raidennek pont a kard a védjegye szerintem... szóval kihagyott ziccer, hogy erre lusták voltak. Legalább ninja-run van.
  • kirol
    Én még csak pár napja vettem meg a PS4-emet, de azt vettem észre, hogy a full töltöttségről úgy lement egy sáv a töltöttségről, hogy alig használtam pár órát a kontrollert.
    A DS3-at szerintem 1-2 havonta töltöttem, persze elég keveset játszok idő híján, de használatok kívül meg nem merült. Ez a DS4 nem tudom hogy mennyit bírhat, de ezek alapján gyanítom, hogy messze nem annyit, mint a DS4. Ez miért van? Az a hülye, felesleges kikapcsolhatatlan fény meríti?
  • arty
    a vagy sem-et indikolnád? ;))))

hogy elvagy egy demoval is 200 órát, az nem az, szólok előre ;))))
  • DarkSector
    Amúgy jók ezek a kis beugró emlékek, csak a karaktereket kicsit szebbre csinálhatták volna, mondjuk így poénos hogy a régi kockaemberek meg a mostani 3d közt milyen eltérés van. :D
  • DarkSector
    Jó oké.
    De egy lövöldében gondolhatod hogy nincsen kard. :D

Arra ott van a spinoff. :)
  • shaddam
    Hát azért amikor bejöttek a flashbackek a ps küldetés közben. Raidennek még kardja sincs
  • DarkSector
    :) Ja egymás exclusive küldetését aktiválták.
    Halkan jegyzem meg az Xboxos karakter szerintem sokkal többet ér, vagyis most inkább ps-en örülhetünk vagy örülhetnek a játékosok.
  • Kongy
    Ja néztem, jött egy 300 megás patch, abban benne is volt a Raiden-es küldetés. :) Ha lesz rá időm végigtolom.
  • DarkSector
    :)
    Én nekem az ilyen lánykás mese nem annyira jön át, de biztos jó lehet, én majd Lara Croft GoL 2-őt akarok! :D
  • shaddam
    Kicsit meglepődtem hogy nem elég a küldetés, még van kvíz is :D Kár hogy csak 1 küldetésben használható a retró effekt
  • DarkSector
    Egy eredetileg PS3/PS4-es extra karakter a Metal Gear Solid Ground Zero-ban. (oldscool Snake, és Ninja Cyborg skin)

De már elérhetővé tették a PS3/PS4-es extrát X360/X1-ra is, és fordítva.
    Xbox/X1-es extra meg a rising-ből ismert Raiden karakter.
  • kirol
    Ez mi?
  • DarkSector
    Én is így vagyok ezzel szerintem 3k-t megért.
  • shaddam
    Fizetősdemó vagy sem félelmetes mennyi időt beleöltem már aztán ennyi a % :D Most unlockoltam a bónusz szkint

• DarkSector
    azért így arty stílusában kevésbé volt sértő. :D
  • Totti5
    Splinter Cell az nyugati, ennek ahhoz semmi köze. Tipikus japóság... ami nekem nem jön be. Még szerencse hogy ingyen demó volt, így legalább tudom hogy nem érdekel sem ez, sem ami jönni fog.
  • Moby
    Hm, egész jól kivonatoltad. Én sem lettem volna hatékonyabb :D
  • TDC Geronimo
    Gondoltam, akartam is írni, hogy MGS fanoktól előre is elnézést :D
  • SlickAdam
    "Haytert, nekem kicsit paródiának tűnt az ő szinkronja."

hogy mereszeled??!!!

nem rossz a szadörlend, meg hasonlit is kicsit Hayter stilusahoz, de barmikor megszolal, a szinesz arca ugrik be. Hayter = Snake. PONT.
  • DarkSector
    Megvolt a maga stilusa, ezért szerettük. :) 3. volt a csúcs.
  • SlickAdam
    a normalis, elvarhato iranyitabeli fejlödestöl meg nem lett MAS, nyugatiasabb... meg amugyis: fingod sincs, mit magyarazol?
  • TDC Geronimo
    + komolyabb szinkron snakenak.

Akármennyire is istenítették Haytert, nekem kicsit paródiának tűnt az ő szinkronja.
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem gameplayben meg irányításban igen.
  • SlickAdam
    nem nyugatositottak semmit, ugyanolyan Metal Gear ez is, mint a többi resz volt. csak szebb + allkapocs szadörlend :D

en tuti nem nyomnam a többi nelkül. el se tudom kepzelni mit fogtatok fel a GZ-böl, mert a kis leiras az elejen az kb 0.
  • arty
    xboxon belefutottam a másodikba
    graf állejtős
    rendezés állejtős
    játékmenet/sztorielemek - okádtam, shiftdel :D
  • DarkSector
    Ugye most vicceltek hogy nem ismeritek a MGS részeket!
  • arty
    akkor lehet majd rápróbálok, fizetősdemot meg veszek, ha 1 font lesz :D
  • TDC Geronimo
    Én se nagyon toltam eddig MGSel, de ezt "nyugatiasították" így emészthető annak is, aki nincs a japó stílusért oda. TPt nagyon várom GZ után. E3on biztos lesz megint valami 10 perces TP trailer Kojimatól szokás szerint :)
  • arty
    1.) nemismerem
    2.) japán képtelenség az egész sztori, gondolom :D
  • TDC Geronimo
    Mé kár? :)
  • DarkSector
    Vagy 7?
  • arty
    tetszik a szabadság!

kár, h mgs :(((((((((((
  • DarkSector
    Na ez nekem újdonság. :) Nekem 6 küldi van a menüben.
  • TDC Geronimo
    Csak a storyküldi van éjjel. A többi side ops mind más napszakban.
  • DarkSector
    Az haláli ahogy pofánbassza őket azzal a kis gránáttal. :D
  • DarkSector
    Basszus a GZ nem végig éjszaka játszódik?
  • TDC Geronimo
    Vannak már kreatív sharefactorys szülemények :D

• Moby
    Döbbenet milyen mélyrepülésben van a ps4 használt ára. Már 90-ért van gép, de 100-ért már játékokkal...
  • TDC Geronimo
    Driveclub HQ trailer

Vigyétek vegyétek. Youtuben szart se látni abból ahogy ez valójában kinéz.

• Moby
    Egyébként igazából csak teknót teszteltem. Kíváncsi voltam mit tud a 770-en. A válasz: semmit :)