121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #9298 Legalább egy Dragon's Dogma színvonalat hoztak volna.Most néztem én is hosszabb videót,hát tényleg vicc:D
Diablo RoTS de megnéznék PS4 verzába na az lesz az igazi meg DA3. -
#9297 Zsé kategóriás akció rpg, kerülendő kateógia. Harc vicces, szinkron olcsójani, szájmozgás 10 éve volt ilyen. Kedvenc momentumom, hogy az NPCk akik úgy vannak a város bejárata előtt a 10ből 4 csak egy modell odarakva, szó szerint csak egy modell. Nem mozog, áll mint egy szikla, ilyet se láttam még:))) -
#9296 De az a szutyok harcrendszer mi már? Ez a lassított felvételes baromság? Mintha szaggatna a játék, közben meg csak a gagyi karakteranimációt leplezik ezzel... 18 ezerért ez rablás. -
TomStorm #9295 Nem lesz annyira rossz pedig:)Csak ugye nem 18ezerért.Így videok alapján meg az állítólagos 20+óra és lesz elfogadható sztori is+Craft rendszer tehát 6-7 ezret megérhet PS4-re,hogy legyen a gyűjteményben egy ilyen fantasy H&S Rpg elemekkel de tényleg azért teljes áron kissé durva a szitu:-) -
#9294 Ez nem inkább hack n slash? -
#9293 Én is néztem live from playstationon, de elég ótvarnak tűnt. Első normálisabb RPGre lehet várni év végéig :( -
#9292 mostanában demo helyett jobb ha nézek stream-et vagy két napja láttam ezt is játék közben de nem igazán győzött meg... -
#9291 Bár még így is jobbnak tűnik a Castlevania-nál... :D -
#9290 Ez egy nagy szutyok lesz... :D -
#9289 Amit láttam ebből az elég volt arra, hogy elkerüljem. Jön hónap végén így is 3 játék, amit meg "kell" venni :y -
TomStorm #9288 Na még a héten lesz.Ki veszi meg PS4-re ki az a bátor?:)
-
#9287 A ps4 verzióban elvileg ezek is alapból benne lesznek
-
#9286 Rosszul fogalmaztam. Idősebb :D -
#9285 Ez neked idős? :D -
Árpitallica #9284 Nagyon szépen köszönöm! :) Akkor közlöm is a jó hírt havernak hogy tudja használni a kiegeket hozzá! :) -
vg #9283 Nincs Tomb Raider Game Of The Year Edition PS4-re, viszont van Tomb Raider : Definitive Edition, amiben alapból benne van az összes dlc. Egy kód van hozzá, az pedig letölthető játék zenéi, mondjuk én azt ki se próbáltam. -
#9282 [IMG]http://i.minus.com/iRn7FAakpPAeo.jpg[/IMG]
idős Ellie? tlou 2 tease vagy valami egészen más?
"Let me tease you something... Its coming... ;]"
-
#9281 Miért ne lehetne, de abban az esetekben, már kompenzáljuk a sötétítéssel/lámpagyújtással a túlzott fényviszonyokat, és normál fényviszonyt hozunk létre, ami sose lesz korom sötét és és verőfényes dél.(már azok esteke nagy részében se ahol módosítjuk a természetes fényviszonyokat) -
#9280 Őőő nappal nem lehet besötétíteni a szobát? Esetleg este villanyt gyújtani? :) -
#9279 PL: én olyat csinálnék a sony helyébe, hogy a fényerősséget az pontos időnek megfelelően állítaná, magyarán ha nappal van full fényerő ha pedig éjszaka legkisebb (kettő között meg médium) ha nincs kamera. Egyszerű megoldás, net nélkül is működő, a napfelkelte napnyugta előre lehetne benne, hisz az ismer előre 100évre is:) régiók is adottak stb. Így mindíg megfelelő fénnyel világítana, hiszen este egy lámpafényes szobában sose lesz akkora fényerő mint a nap sütne be, így nem is zavar és este kevésbé fogyaszt. Nappal meg jól látszik. Azért nem kapcsolják ki fényt teljesen mert, sok játék már kooperál vele kamera nélkül is, extra adalékként, plusz infóként vagy hangulati elemként jelen vannak már a világítással. -
SlickAdam #9278 "We measured it ourselves with three cycles from full charge to zero at “bright,” “medium” and “dim” settings. Vibration was kept off (or better, the system update turned it off for us). In order to keep the variables even.
- On “Bright” setting, the controller ran from 8:48 PM to 7:47 AM the morning after, clocking 10 hours and 59 minutes of battery life.
- On “Medium” setting, the controller started its work at 5:25 PM and ran out of juice at 5:25 AM, for a total battery life of 11 hours and 42 minutes. 50 Minutes longer than the “Bright” setting.
- On “Dim” Settin it ran from 9:41 AM to 10:02 PM, clocking 12 hours and 21 minutes of battery life. 81 minutes longer than the “Bright” setting.
In conclusion, while dimming the light does help a little bit, the benefit is really not that relevant. So if you’re doing it counting on much longer gaming hours, you might want to keep your expectations low." -
#9277 Valakit kiütöttem sry : -
#9276 pont most töltök fel én is egy BF4es tesztvideót pár klipből :)
Fasza nagyon, később biztos jön még rakat új téma, átmenetek/fxek stb. Biztos bővítik majd. -
#9275 pont most töltök fel én is egy BF4es tesztvideót pár klipből :)
Fasza nagyon, később biztos jön még rakat új téma, átmenetek/fxek stb. Biztos bővítik majd. -
#9274 Kipróbáltam a share factory-t egy régi random KZ multi videóval. Nagyon pöpec a cucc, rém egyszerű kezelni.
-
#9273 Én személy szerint nem tudom, de a dlc-k asszem ruhákat foglalnak magukban, meg egy plusz tomb-ot, amit max negyed óra alatt végig lehet vinni. -
Árpitallica #9272 Most akkor a lemezen rajta vannak a dlc-k, vagyis lehet használt a játék azt majd a haverom is tudja használni, vagy külön papíron vannak a dlc-k a játék tokjában? :)) A kérdésre szíveskedjetek válaszolni ha kérhetem oly szépen titeket! :D -
#9271 Igazad van, néha totálban nem vagyok egyértelmű (éppen ismét egyetértettem, a lol az ismétnek szólt :D ) -
#9270 cáfold!
(döbbenetesen tartalmatlan a szingli dlc, élő multi meg ugytudom kvázi nem létezik a játékhoz, ergo a 2 multi map is nudli - ha viszont valakimek a skinek vagy fegyverek hiányoznának, az ássa el magát :D ) -
#9269 Lol -
#9268 én csak a tartalmukkal kapcsolatban tennék egy megjegyzést: ha kód formában van és már nem tudja őket beaktiválni, akkor se veszít SEMMIT :) -
Árpitallica #9267 Sziasztok! Egyik haveromat érdekelné hogy lenne neki közelben eladó használtan Tomb Raider Game of the year edition PS4-re, és azt kérdezi, hogy a kiegészítő dlc kódok azok a lemezen vannak vagyis majd ő is tudná használni majd a kiegészítőket, így hogy ő használtan venné meg a játékot, vagy külön dlc kódos a játék és nem biztos hogy tudja a kiegeket használni Goty verzában? Előre is köszi a választ! :)) -
#9266 A ledre nehéz lenne fogni, mert (hogy ontopic legyek) a thelastofus zseblámpám a mai napig vígan égeti ki az ember szemét 4 gombelemmel úgy, hogy kb. naponta van használva. A tlou meg nem tegnap jelent ugye meg. -
#9265 Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a zenét átküldi a konzrollerre ha kell, ha nem. -
#9264 És amikor se touchpadot, se a speakert nem használom? Akkor mitől merül le 2 nap alatt lófasznyi játékkal? :D -
#9263 Na az elég gáz. :(
Mi a faxért nem lehet kikapcsolni? :( -
#9262 Lófaszt nem merít a light bar. Itt van speaker, touch pad meg ezer fisemfos, ami DS3ba nincs. -
#9261 A DS3 ellen is az volt az egyik kritika, h nem bírja elég sokáig (box kontrollerhez képest) és imádom a sonyt amiért ennyire megfogott minden építő kritikát és a nextgenre kijavította.
(épp tegnap ragasztottam a ravaszokra a müanyag bizbaszt, meguntam h állandóan leesnek/letörnek. Oké, 1 font/2db, de azé' egy gen alatt már jelentős a tétel - sztem vagy a 10. szettem megy tropára. meglátjuk ragasztva hogy bírja...) -
#9260 Nyilván az meríti. DS3-on alig volt valami fényforrás, bírta is elég sok ideig. Nem tudom mikor jön rá a Sony, hogy kb felesleges kamera nélkül, max majd akkor mikor a MS rájön, hogy a Kinect tök felesleges az Xbone-hoz alapból. -
SlickAdam #9259 5-6 ora, s halott.