121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Ha igaz is, mitől kell most bekakkantani? tisztességes felhozatal lesz, a javát már tudjuk.

Morpheus - VR cím - LittleBigPlanet, Tearaway készítői, biztos valami cuki és kreatív dolog
    Gran Turismo 6 - ugggyan már, viccnek is rossz, el kell felejeteni, 0áról elkezdeni csinálni egy GT7et
    God of War IV - biztos lesz 2015-2016
    Syphon Filter - ez érdekes lehet, VITÁRA?:)
    WipEout - jajj... ahogy nézem most ez a sláger, mindenki odavan. Miért???? jön egy letöltős F2P rész ahogy ez a széria áll
    Quantic Dream - biztos lesz 2015-2016ban
    The Order: 1886 - idei EX, sok gameplayyal!!!
    Ninja Theory - biztos csinálnak valamit, a kérdés mit...
    Guerrilla Games - biztos csinálnak valamit a kérdés mit...
    Project Beast - ez már le van leplezve, jó lenne ha csak ideiglenes EX
    The Last Guardian - ebben valaki még hisz?
    Driveclub - biztos? lesz, 1 év késéssel
    Grand Theft Auto V - multiplatform
    The Last of Us 2 - ne legyen, legyen más!

Sok játék lesz sok szép videóval idei megjelenéseknél sok gameplayyal. Nem lesz ok panaszra.

• Kongy
    Amúgy ez az e3-as lista tuti fake, mert túl szép, hogy igaz legyen...
  • Was
    Mondjuk a Shadow of the Colossus miatt.
  • Kongy
    Hát nemtom, nekem nem jött be se az ICO, se a SotC annyira. Nem voltak rossz játékok, de annyira nem voltam elájulva tőlük mint mindenki más...
  • Moby
    Francis meg is mondja a frankót LOL

#NODRIVECLUBNODRMFUCKYOU GAIZ.
  • vg
    Mondjuk azért, te ész, mert a készítők előző (legalábbis az a kettő amiről én tudok) játékai is kurva jók voltak.
  • TDC Geronimo
    Sose értettem ezt a nagy rajongást a last guardian iránt. Gafon is szerintem a 80%a azt se tudja mi az, de ha mindenki rajong érte, akkor beáll ő is a sorba.
  • Moby
    Tehát egy olyan játék, ami valójában sosem létezett, tömegek rajonganak érte, pedig néhány koncepten kívül szart sem lehetett tudni róla (hiszen nem létezik), azaz lehet VOLNA akár egy rakat szar is?
    Félek ilyen feltételek mentén sosem lesz ps4-ed :D
  • Was
    Nekem pont ez a 2 kellene a PS4 vásárláshoz, de ugye a The Last Guardian-t már nehéz komolyan venni, bármilyen információ is jelenik meg róla.
  • deep
    Nem tudom elképzelni, hogy 50 dolcsis vásárlást semmissé tesznek.
  • SlickAdam
    = lesz a jatekbol egy teljes es egy demo verzio
  • TDC Geronimo
    Nem tudom volt-e már, de ez elég gáz

"We think you’ll have a lot of fun playing DRIVECLUB once it launches on October 7th, digitally via the PlayStation store and on Blu-ray at your local retailer. If you’re an active PlayStation Plus subscriber and have been playing the PlayStation Plus Edition, but decide you want the full DRIVECLUB experience, you can purchase a one-time upgrade for $49.99. This will give you access to all five locations, 55 tracks, 50 cars and all 50 tour events, as long as your PlayStation Plus subscription remains active."

Magyarán, ha ps+ verziót upgradeled nem kapsz csak 10 dolláros kedvezményt, cserébe, ha lejár ps+ utána baszhatod az 50ért upgradelt verziót is...
  • TDC Geronimo
    Pár új infó Last of Us PS4ről. Már csak dátum kellene. Gondolom az majd E3on. Jó lenne tényleg jönne júniusban.

"We brought in all the hi-res models, and then it's on par with what you saw in the cutscenes," Druckmann said, speaking about the upcoming PS4 release with EDGE. "There's an improved lighting model. After that, we started looking across the board; enemies look a little blurry up close, so that was pretty easy. We ramped those up and saw a pretty significant difference.

"Our cinematics are now running at 1080p and 60fps, and that involved rendering them all from scratch," he continued. "It's interesting that now [instead of a technical bottleneck], the bottleneck is 'Can we fit all this on the disc?'"
  • TDC Geronimo
    Azt a listát szerintem valaki csak álmodta olyanok vannak benne.
  • SlickAdam
    azt irjak Outlast: Whistleblower DLC kb. 2-3 oras. par teszt is van mar, 8/10 körüliek.

vicc, hogy EZERT a DLC-ert hianyzik kicsit a PS4.:D
  • TomStorm
    DualShockers de közben rájöttem,hogy ott olvastam a Beyond-ról is és semmi hír nincs róla tehát felejtősek ezek a hírek,nem tudom honnan veszik.
  • Moby
    Hát elég nagy faxságok vannak benne, de az elmúlt hónapok érthetetlen, agyrém sony lépései után én már nem csodálkoznék semmin.
    Mondjuk az elég gyalázatos lenne, ha 2015 nyaráig kéne kéne várni az első nd játékra, és 2015 végéig a mediamolecule-ra( )
  • Totti5
    Nem tudom ki álmodta meg ezeket de extra szánalmasan pl a Gt6 kiadása jövőre..... Vicc az egész lista.
  • Moby
    Nah, hát pedig azon is jól futna, kiindulva abból, hogy a raymenek is 60fps-el száguldanak vitán, ami ma már nem számít fickós vasnak. Ellenberger ezektől konzoljátékabb konzoljátékokat keresve mondanék csak.
    Egyébként a walking dead széria tényleg mindenre megjelenik. Nem véletlenül. És bizony rohadtjó az is.
  • SlickAdam
    CoL nem tunik annak.
    iOS-en en nem tudok jatszani. taszit. de biztos jo lenne arra is.:)
  • Moby
    "13. A Sony Japan két-három új játékkal lesz jelent. Az egyik a Project Beast, mely valóban a Demon's Souls spirituális utódja lesz. A második a The Last Guardian, mely átköltözik PS4-re, és már a tél folyamán megjelenhet. A harmadik cím kérdőjeles."

SÍROK A RÖHÖGÉSTŐL!
  • Moby
    Miért, a CoL annak tűnik?
    Avagy mióta a platform határozza meg a minőséget?
    Egyébként biztos meg lehetne csinálni ios-re is, viszont ebben a 2 percben több hangulat van, mint az elmúlt fél év ps4 felhozatalában.
  • vg
    Nem hülyeség, bár valószínűleg a God of War: Ascension részre gondolt. Itt.
  • SlickAdam
    birom az Ubiart-ot, de ez valahogy tenyleg valami iOS cuccnak tunik.
  • Moby
    Montpellier+Ubiart = Nyami!
    Júni 25.

/érthetetlen, hogy már ez SE jön ki wiiu-ra :(
  • Kongy
    Hol olvastál te ilyen hülyeséget? :D
  • SlickAdam
    dehogy lesz.
  • TomStorm
    Most olvastam,hogy lesz God Of War is PS4-re.Mármint a HD remake.
  • SlickAdam
  • CSEREWEB HU
    Kedves PS4-esek!
  • Totti5
    Ez engem kell hogy érdekeljen? Felőlem 10 csilliardért is csinálhatja, engem csak a végeredmény érint.
  • Kongy
    Idén nem lesz Need for Speed! Na mi van? Az EA észbe kapott? :D Már csak az Activision-nek meg a Ubisoft-nak kéne észhez térni.
  • Omlás
    [URL=http://gamepod.hu/hir/destiny_500_millio_dollaros_koltsegvetes.html]"Destiny - 500 millió dolláros költségvetés"[/URL]

Teljesen rendben van a játékipar nincs itt semmi probléma kérem szépen tesség továbbfáradni... már a GTA 5 költsége is elég beteg volt de ez meg aztán végkép :D

Az új divat most majd az lesz ki csinál drágább játékot ? :D
  • Kongy
    Többek között a gyűjtőszenvedélyem, a játékfigurákat imádom.. :D És utánaolvastam kicsit jobban a játéknak, tetszik a koncepció, csak szorítok, hogy a gyakorlatban is ilyen jó legyen.
  • Moby
    És mi alapján lett azóta majd harmincezernyi bátorság? :)
  • Kongy
    Egyedül a grafikát nem fikáztam :D Csak a játékmenettel kapcsolatban voltam bizonytalan.
  • Moby
    >Más: Előrendeltem a Watch_Dogs-ot. Dedsec Edition-ben.

Meglepő lépés, miután elmondtad mindennek a grafot(ha jól emlékszem, de nem esküszöm meg, hogy az te voltál :) )
  • Kongy
    Na ja csak a 200 Paragon szintet nehéz újra felgrindolni... :D

Más: Előrendeltem a Watch_Dogs-ot. Dedsec Edition-ben. Megőrültem.
  • Tatyla
    Én szerintem behuzom PS4-re is karaktert 70-re felhúzni pár óra,PC-n valami 800+ óránál járok itt ha beletolok 100-at már megérte...
  • Kongy
    No igen, D3-at kiadhatnák végre PS4-re, lenne legalább egy jó szavatosságú játék is :) Kár, hogy PC-n már megvan az alap + kieg. is, és hogy a 70-es wizardomat tuti nem lehet majd átvinni... így ez nálam kimarad.