121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9378 last of us ps4 -
#9377 Just getting an image onscreen, even an inferior one with the shadows broken, lighting broke, and with it crashing every 30 seconds… that took a long time.
These engineers are some of the best in the industry and they optimized the game so much for the PS3′s SPUs specifically. It was optimized on a binary level, but after shifting those things over [to PS4] you have to go back to the high level, make sure the systems are intact, and optimize it again.
I can’t describe how difficult a task that is. And once it’s running well, you’re running the [versions] side by side to make sure you didn’t screw something up in the process, like physics being slightly off, or lighting being shifted, and all of a sudden it’s a drastically different look. That’s not ‘improved’ anymore; that’s different. We want to stay faithful while being better. -
#9376 Na ja de tedd hozzá, hogy szaggat is rendesen.... néha :D -
#9375 Hát egy ajtósjátékba nem ártana valódi cubemapet renderelni MINDEN autóra, nem olyan kamutükröződést rátaknyolni, ahogy az infben. Szóval az SP receptje itt nem fog működni.
Ellenben ha akarnak az autó aljára neon, azt ott kaphatnak -
#9374 nem kell rá költeni, évek óta van rá megoldás - üljhátrébb™ -
#9373 arohadtéletbe. csak nem bírják ki, hogy ne legyen egy must have (de csak 1!) ótóka erre a francos ps4re :D -
#9372 Hát azt akkor jó alaposan nézted :D -
sirpalee #9371 Alaposan megnézve sok ott is a rece.
Ha fejlődni akarnak, akkor az erő nagy részét az effektekbe, szimulációba, részletességbe kell fektetni, és jobban jársz egy szép, dinamikus GI-al, sok részecskével és baromi részletes anyaggal, mint egy kicsit jobb AA-val. -
#9370 platinumba ott is ennyi volt. Az volt a furcsa, hogy a sima kiadás is ugyanennyi volt, akkor már megrendeltem én is ezt. -
#9369 Hol, mennyi, melyiket?
Wolfenstein: The New Order Occupied Edition + Doom 4 bétakulcs + OST + nyakbaakasztó
Az Occupied Edition tartalma:
Wolfenstein: The New Order játék
Occupied Edition doboz
Wolfenstein kártyatartó
3 szett képeslap
20 oldalas útikalauz a megszállás alatt álló Nagy-Britanniához
17.7 ezer -
#9368 Na wolfit is előrendeltem Watch dogs mellé. Digitálisan akartam, de miután megtudtam, hogy 50 gigás és EUba preload sincs így inkább kösz nem :(
Jáj még jön mario kart is, drága hónap :D -
#9367 Nem kéne már spórolni, mert van HW hozzá. Ott az infamous, eddig látott legjobb AA van rajta, ami konzolon valaha is volt. Felhívhatná Evo SPt és elkérhetné a receptet. Remélem azért a hátralévő fél évben ez a probléma is megoldódik. -
sirpalee #9366 Miért, mekkora szakértelem kell ahhoz, hogy megmondja valaki recés, vagy sem? Rá kell nézni a képre, és látszódik. AA-n fog minden fejlesztő elsőnek spórolni, messziről nézve, tv-n, úgysem látszódik. -
#9365 Most mi a baj? azt látom hogy árkéd. Azt is hogy a hátsó kamera rendben van, mondom miért, mert neked ez nem tiszta ezek szerint : pl nem mozog össze vissza, előre hátra, közel, távol mint egy Codemasters játékban, vagy nem seprünyél mint egy GTben. De biztos nem így van, hisz csak egy videó:) Nos akkor mit is látunk a videón? ha ezeket nem.
-
vg #9364 Olyan jó olvasni a sok szakmabelit. A "Jani" a kőbányai lakótelep kilencedik emelet lakásából, a 6nm szobájából megmondja: ez recés. És szomorú. Nameg, hogy nincs elbaszva a seggkamera és sínen mennek az atók. Ejj, csettintek, megpödröm zsíros bajszom és gratulálok. -
#9363 Az kimaradt hogy az AI szépen megy egymás mögött a sínen, s rettentő izgalmas ez a körbeautózás. ( GT6 feeling:( ) -
#9362 Melyik részénél ájultál el?:)
Nagyon szép lesz, jó kis árkéd ótókának tűnik. Mivel kormánnyal valszeg nem lesz jó, ez nekem kimarad, de első dolgom lesz kipróbálni a demót ismerősnél, sőt azért el is fogom hozni a PS4ét és letesztelem Fanateccel. Az a biztos.
Ami nagyon tetszik, hogy nincs elbaszva a seggkamera! Végre valaki aki jól csinálja a T10 mellett! -
#9361 Csúnyának nem csúnya, de recét látok bőven :(
Remélem lesz belőle HQ. -
SlickAdam #9360 tenyleg nem sokat latni. csunya es recesnek tunik, pedig nyilvan nem az. NEM lehet az, ha mar 30 frem... -
#9359 Akkor valószínűleg hazzudtam :D -
#9358 Gamersyde minőségű videót akarok ebből nem youtube fost :( -
-
SlickAdam #9356 te. ezt. itt (vagy a lealdozott-ban).:)
pontosabban ugy mondtad, hogy BARMIT veszel a jatekhoz, tied marad a jatek is. -
#9355 Én? Mit? Hol? -
#9354 Engem is csak a végeredmény érint és érdekel de azért egyre betegebb számokkal dobálóznak évről évre valljuk be :) -
SlickAdam #9353 korabban ezt meg ugy adtad elö, hogy ha dlc-ert fizetsz csak, akkor a jatek is tied lesz.:D -
#9352 Mondottam volt ugye... MINDEN contented hozzáférhető marad a PS+ lejárta után, amiért akár csak 1 centet is, de külön fizettél. -
#9351 XBOX ONE a király, a PS4 nevetséges -
#9350 Nem félrekommunikálás volt. A blogpostba olvasni többet róla. -
#9349 Akkor tényleg csak "férevótkommunikáva", köhömmm :'D -
#9348 IGNen lesz ma rendes gameplay videó elvileg 4kor. -
#9347 PlayStation Europe @PlayStationEU 37m
UPDATE> If you have #DRIVECLUB PS+ Ed & upgrade, we'll ensure you keep full game access even if your PS Plus runs out -
SlickAdam #9346 max a fenysav vilagos, a tobbi meg bullshit. -
#9345 "A Sony Computer Entertainment Europe vezető tervezője elmondta: a DualShock 4 fénysávja a Morpheus VR miatt van jelen.
A fény arra kell, hogy a virtuális valóság szemüveg pontosan követni tudja a kontroller mozgását, s így máris világos, hogy a Sony miért nem engedi kikapcsolni ezt a fényt, holott sokan panaszkodtak arra, hogy visszaverődik a tévén -- a legutóbbi rendszerfrissítéssel azért valamelyest lehet tompítani a fényen, ha valakit nagyon zavarna." -
#9344 Watch Dogs karakter trailer
Jó lesz ez... -
#9343 Így van. Bár most még pcn is drága, de adják majd alább és beszerváljuk. Addig meg vannak hasonló gammák, amiket újra lehet tolni. :D -
#9342 Hát emberek, nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani, de kellemeset csalódtam a Bound By Flame-ben! Nem eszeveszett kaszabolás, van benne egy jó kis Witcher-re hajazó harcrendszer. Azt mondom nem rossz. El lehet vele lenni. A grafika sem rossz. Nyilván 18 ezret nem ér, de én simán adnék érte 5-6 ezret. Annyi reális érte. -
#9341 A nyálamat is sajnálom tőlük, hogy leköpjem őket, nemhogy még pénzt adjak ezért a retekért. -
#9340 Van lejjebb.
És hol van még a megjelenés :D (elkezdtem ma kormányt nézni ebayen xbox one-hoz...) -
#9339 God of War IV istenem... Lehető legfeleslegesebb dolog, mondom ezt a széria rajongójaként. Az a trilógia úgy volt jó, ahogy volt, nem kell sem előzmény, se folytatás...