121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Remek játék lesz.
  • Moby
    ROFL #receklub #péjtugedöh

• TDC Geronimo
    Jöhetne már remastered. Pár napja toltam PS3on kis multit. Jó lesz azt is tolni PS4en majd
  • Totti5
    Hopp... pont a vákogatás lemezét hallgatom, és ezt találtam a videók közt.

Profi mint mindig, érdemes belemerülni a többibe is.

• Tatyla
    US accal nem is olyan drágaszág...
  • TDC Geronimo
    Végre. Időpont se rossz. Nyári uborkaszezon
  • SlickAdam
    "Örömteli hír azoknak, akik az újgenerációs platformokon szeretnének fejest ugrani a Diablo III örömeibe: a Blizzard bejelentette, hogy augusztus 19-én érkezik a Diablo III: Ultimate Evil Edition, mely az alapjáték mellett a Reaper of Souls kiegészítőt is tartalmazni fogja." G365
  • SlickAdam
  • Kandurex
    Sokan nem játszottak vele...kétlem, hogy abból várnának bevételt, hogy még1x eladják. Meg aztán ha nincs vele sok munka akkor meg mit zavar, így is jön új rész.
  • The Protector
    Fasz tele van már a sok fasszopóval aki HD-ra húzogatja a játékait ahelyett h új IP-ken dolgzozna vagy folytatást csinálna.Persze z is csak a pénz miatt van,míg a sok marha megveszi a feljavított szarokat addig működni is fog.
  • Netmániás
    The Order - 1886 meg Uncharted Full HD collection már tuti, hogy jön !
  • Kongy
    Helyedben vérnék év végéig, mert ősszel jönnek a nagyágyúk.
  • TomStorm
    Na jó azért még először a konzolt kell megvennem:-)
    De max eladom az új PC-met sz@rom le.Bár megfogadtam,hogy megvárom TLOU vagy D3-at de ha ilyen jó árakon szerezhetek gémet amivel multizni is tudok akkor nem igazán kellene várnom..
  • Moby
    5-6k most a használtpiacon egy kz. Ha van ps+-od már nyomathatod is. 10 alatt megvehető szinte bármilyen cím, mert most perpill friss játék nincs.
  • TomStorm
    Oké-oké köszönöm szépen!Ez most tetszik amiket leírtatok:D
    Nem is gondoltam volna,hogy így működik,perfekt
  • Kongy
    IGEN.
  • Moby
    Igen.
  • TomStorm
    Ja nem tudtam:D
    Tehát csak PS+ előfizu és bárkitől kapok,veszek játékot azzal mehet a Multiplayer?
  • Kongy
    Használtan vehetsz egy BF4-et, Killzone-t, CoD-ot, menni fog a multi, ha van PS+ előfizetésed.
  • Moby
    Nincs semmiféle kód, mivel ps+-al veszed meg a multit az accodhoz, nem pedig kóddal a játékhoz.
  • Kongy
    Mondom, hogy nem kellett. Semelyik játéknál sem. Ez a dolog megszűnt már a PS4-el.
  • TomStorm
    Hát gondolom amit adnak hozzá amivel regisztrálsz a multira.
    Vagy nem kellett eddig egyik PS4-es játékhoz sem ilyen?Pl az AC4-hez uplay kód nem kellett,hogy multira menj vagy Killzone és a többi
  • Kongy
    Te milyen kódról beszélsz? Nincs olyan játék, amihez online pass van PS4-en. Pénzbe kerül a multi ugyanis, PS+ előfizuhoz kötött.
  • Moby
    Milyen kód??
  • TomStorm
    Igen az rendben van de ha el van használva a kód vagy ugye más néven van regisztrálva Multira akkor én azért pénzt nem adok.
    Akkor inkább 18 ezer de legyen Multiplayer.
    13 ezer egy Knack-ért rendben van DE én ha konzol akkor dobozosan akarok mindent:/
    Ps3 és XB körül is ki voltak téve a játékaim,hiányzik is:D
    Meg a térképek,könyvek:(

Annyi csak,hogy remélhetőleg a beígért játékok erre és a jövő évre jók lesznek és jönnek kimondott jó Exclusive-ok is PS-re.Nem fogom sajnálni a 17-18 ezret ebben az esetben.
    Most már 90%-ban a PS4 mellett döntöttem.Ár;kinézet és a játékok végett amik jönnek rá(és ezek amikről még csak tudunk!)
    De még pár hónap is lehet mire meglesz-.-
  • Kongy
    Már most sem kerül minden 18 ezerbe. Nézelődni kell a használt piacon is, egész jó ajánlatok vannak. Killzone már 10 ezer alatt is van pl.

Múltkor PSN-en volt Knack akció, 18 helyett 13 ezer volt egy hétig :D
  • arty
    :DDDDD
  • TomStorm
    Sejtettem.Na sebaj azért van bőven idei Q3/Q4 cím amiért kiadnám:)
  • Moby
    Ejha!
    Vajon mit osztottak a tesztpéldány mellé? Életjáradékot? :D
  • Netmániás
    Sajnos nagyon a next-gen korszak elején van a PS4, így szerintem a 18000 Ft/PS4-es játék ár is marad még jó ideig.
  • TomStorm
    Könnyen előfordulhat.Azért a tavalyi bemutatók is elég durván néztek ki.
    Most már érik nekem is ez a PS4 de még várok.Ahogy megjelenik egy ilyen vagy ehez hasonló Exclu.már jöhet is:)
    És remélem lesznek olcsóbbak a játékok.Vagy maradni fog ez a 18e.ft-os árak?
  • Netmániás
    http://playstationcommunity.hu/note/10871
    A sajtó szerint a The Order: 1886 - "minden idők legszebb játéka"

• TDC Geronimo
    Baromság... Ezer éve tudni, hogy 30 fps.
  • arty
    elírás
  • SlickAdam
    "Watch_Dogs on PS4 Runs at 1080p, 60 FPS According to Sony's Pre-Order Page"
  • Moby
    >tudom mi lenne

Default gameshow conference recept: bemutatnak majd néhány játékot, ami vagy úgy fog kinézni vagy nem (inkább csak hasonlóan), vagy akkor fog megjelenni vagy nem, meg párat a most megjelenőkből, és igazi gépen igazi játék csak az lesz.
    Uncsi fanbojparti az egész.
    Egy hadzna van: miután lezajlik a hülyeségrésze, végre mindenki elkezd majd beszélni mindenről, amit addig nem lehetett.
  • SlickAdam
    a lonak a f...-at! eddig neztem, tudom mi lenne. faradt szemek, majd a show vegen: "mi a fasz volt ez mar megint?"
  • TDC Geronimo
    :O

Élőbe!
  • SlickAdam
    jo lesz felvetelrol :) vagy gamer-en elolvasom a kivonatot.
  • TDC Geronimo
    Sony E3 press conf szokásos időben Június 10, hajnali 3:00 + fél órás késés, ahogy tőlük megszoktuk.