121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9418 Remek játék lesz. -
#9417 ROFL #receklub #péjtugedöh
-
#9416 Jöhetne már remastered. Pár napja toltam PS3on kis multit. Jó lesz azt is tolni PS4en majd -
#9415 Hopp... pont a vákogatás lemezét hallgatom, és ezt találtam a videók közt.
Profi mint mindig, érdemes belemerülni a többibe is.
-
#9414 US accal nem is olyan drágaszág... -
#9413 Végre. Időpont se rossz. Nyári uborkaszezon -
SlickAdam #9412 "Örömteli hír azoknak, akik az újgenerációs platformokon szeretnének fejest ugrani a Diablo III örömeibe: a Blizzard bejelentette, hogy augusztus 19-én érkezik a Diablo III: Ultimate Evil Edition, mely az alapjáték mellett a Reaper of Souls kiegészítőt is tartalmazni fogja." G365 -
SlickAdam #9411 -
#9410 Sokan nem játszottak vele...kétlem, hogy abból várnának bevételt, hogy még1x eladják. Meg aztán ha nincs vele sok munka akkor meg mit zavar, így is jön új rész. -
#9409 Fasz tele van már a sok fasszopóval aki HD-ra húzogatja a játékait ahelyett h új IP-ken dolgzozna vagy folytatást csinálna.Persze z is csak a pénz miatt van,míg a sok marha megveszi a feljavított szarokat addig működni is fog. -
Netmániás #9408 The Order - 1886 meg Uncharted Full HD collection már tuti, hogy jön ! -
#9407 Helyedben vérnék év végéig, mert ősszel jönnek a nagyágyúk. -
TomStorm #9406 Na jó azért még először a konzolt kell megvennem:-)
De max eladom az új PC-met sz@rom le.Bár megfogadtam,hogy megvárom TLOU vagy D3-at de ha ilyen jó árakon szerezhetek gémet amivel multizni is tudok akkor nem igazán kellene várnom.. -
#9405 5-6k most a használtpiacon egy kz. Ha van ps+-od már nyomathatod is. 10 alatt megvehető szinte bármilyen cím, mert most perpill friss játék nincs. -
TomStorm #9404 Oké-oké köszönöm szépen!Ez most tetszik amiket leírtatok:D
Nem is gondoltam volna,hogy így működik,perfekt -
#9403 IGEN. -
#9402 Igen. -
TomStorm #9401 Ja nem tudtam:D
Tehát csak PS+ előfizu és bárkitől kapok,veszek játékot azzal mehet a Multiplayer? -
#9400 Használtan vehetsz egy BF4-et, Killzone-t, CoD-ot, menni fog a multi, ha van PS+ előfizetésed. -
#9399 Nincs semmiféle kód, mivel ps+-al veszed meg a multit az accodhoz, nem pedig kóddal a játékhoz. -
#9398 Mondom, hogy nem kellett. Semelyik játéknál sem. Ez a dolog megszűnt már a PS4-el. -
TomStorm #9397 Hát gondolom amit adnak hozzá amivel regisztrálsz a multira.
Vagy nem kellett eddig egyik PS4-es játékhoz sem ilyen?Pl az AC4-hez uplay kód nem kellett,hogy multira menj vagy Killzone és a többi -
#9396 Te milyen kódról beszélsz? Nincs olyan játék, amihez online pass van PS4-en. Pénzbe kerül a multi ugyanis, PS+ előfizuhoz kötött. -
#9395 Milyen kód?? -
TomStorm #9394 Igen az rendben van de ha el van használva a kód vagy ugye más néven van regisztrálva Multira akkor én azért pénzt nem adok.
Akkor inkább 18 ezer de legyen Multiplayer.
13 ezer egy Knack-ért rendben van DE én ha konzol akkor dobozosan akarok mindent:/
Ps3 és XB körül is ki voltak téve a játékaim,hiányzik is:D
Meg a térképek,könyvek:(
Annyi csak,hogy remélhetőleg a beígért játékok erre és a jövő évre jók lesznek és jönnek kimondott jó Exclusive-ok is PS-re.Nem fogom sajnálni a 17-18 ezret ebben az esetben.
Most már 90%-ban a PS4 mellett döntöttem.Ár;kinézet és a játékok végett amik jönnek rá(és ezek amikről még csak tudunk!)
De még pár hónap is lehet mire meglesz-.- -
#9393 Már most sem kerül minden 18 ezerbe. Nézelődni kell a használt piacon is, egész jó ajánlatok vannak. Killzone már 10 ezer alatt is van pl.
Múltkor PSN-en volt Knack akció, 18 helyett 13 ezer volt egy hétig :D -
#9392 :DDDDD -
TomStorm #9391 Sejtettem.Na sebaj azért van bőven idei Q3/Q4 cím amiért kiadnám:) -
#9390 Ejha!
Vajon mit osztottak a tesztpéldány mellé? Életjáradékot? :D -
Netmániás #9389 Sajnos nagyon a next-gen korszak elején van a PS4, így szerintem a 18000 Ft/PS4-es játék ár is marad még jó ideig. -
TomStorm #9388 Könnyen előfordulhat.Azért a tavalyi bemutatók is elég durván néztek ki.
Most már érik nekem is ez a PS4 de még várok.Ahogy megjelenik egy ilyen vagy ehez hasonló Exclu.már jöhet is:)
És remélem lesznek olcsóbbak a játékok.Vagy maradni fog ez a 18e.ft-os árak? -
Netmániás #9387 http://playstationcommunity.hu/note/10871
A sajtó szerint a The Order: 1886 - "minden idők legszebb játéka"
-
#9386 Baromság... Ezer éve tudni, hogy 30 fps. -
#9385 elírás -
SlickAdam #9384 "Watch_Dogs on PS4 Runs at 1080p, 60 FPS According to Sony's Pre-Order Page" -
#9383 >tudom mi lenne
Default gameshow conference recept: bemutatnak majd néhány játékot, ami vagy úgy fog kinézni vagy nem (inkább csak hasonlóan), vagy akkor fog megjelenni vagy nem, meg párat a most megjelenőkből, és igazi gépen igazi játék csak az lesz.
Uncsi fanbojparti az egész.
Egy hadzna van: miután lezajlik a hülyeségrésze, végre mindenki elkezd majd beszélni mindenről, amit addig nem lehetett. -
SlickAdam #9382 a lonak a f...-at! eddig neztem, tudom mi lenne. faradt szemek, majd a show vegen: "mi a fasz volt ez mar megint?" -
#9381 :O
Élőbe! -
SlickAdam #9380 jo lesz felvetelrol :) vagy gamer-en elolvasom a kivonatot. -
#9379 Sony E3 press conf szokásos időben Június 10, hajnali 3:00 + fél órás késés, ahogy tőlük megszoktuk.