121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9501 És a #fortheplayers? Meg a #greatnessawaits? Az smafu?
Nekem az első is nagy vétel volt, a második egyenesen az évszázad üzlete :D Mióta megvettem, szerintem 10 órát nem ment, és ötletem sincs mikor meg miért/mihez fogom bekapcsolni egyáltalán, így, hogy a wd is kiesett. Még a lastofust megvárom, azt letolom rajta, és vége. Lastgen. Majd öt-hat év múlva, a generáció végén veszek egyet a fiamnak, addigra talán lesz 6-8 exkluzív hozzá, és megnézem őket az ő interpretációjában :DD -
TomStorm #9500 SCUF 4PS
-
TomStorm #9499 PS4 SCUF Controller Releasing June 2014
-
#9498 A 30 fps nagyobb gáz, mint a felbontás ... Nagyon lehet látni a különbséget sajnos.
Vártam én is a WD-t, de most perpill úgy vagyok, hogy pc-n veszem meg inkább. i5, 760gtx 4gb, 8gb ram, 1080p és 60 fps kijön belőle remélem. Elég szomorú, mert kb ez lett volna az első nagy durranás az új generáción. :( -
#9497 ÁÁÁ :D Nekem kéne még 1 kontroller Injustice miatt, de sajnos 18 ezer drága érte. És nem is fog nagyon lejjebb menni egy ideig. PS3 kontroller is 10 ezer.... Amúgy szemétség, hogy a DS3-at meg sem próbálja felismerni a gép, egyből kiírja, hogy nem fogja soha támogatni. Kösz.
Amúgy! PS3 XMB-ben működik a DS4 kontroller + pár játéknál is. Eddig Mortal Kombatot próbáltam vele, és teljesen jól működik, nyilván csak vezetékes üzemmódban. Így már tudunk 3-an egymás ellen játszani: 2 DS3 + 1 DS4 kontrollerrel :D -
#9496 Már csak 1 kontrollerem van, másikat azonnal eladtam :) Szóval 25 a bukó így. -
#9495 Azon jó nagy bukás van. Én a KZ bundle-ömet 140-ért vettem, és abban csak 1 kontroller volt, 0 kamera... :D Ha ezt tudom, akkor nem veszek startkor, és most tőled venném meg 120-ért :D Lenne egy ingyen kontrollerem/kamerám. -
#9494 Meg aztán oké hogy nem jön más, de amik jönnek legalább fillérekbe kerülnek, és full HD 60 fps, szarásig AA. Nyilván az exkluzívokért ugyanúgy venni fogok majd PS4-et, ha lesznek :D -
#9493 Ha már egyszer veszek, akkor legyen normális. Eddig mindig közepes gépeket vettem, kipróbálom milyen élmény lesz így :D -
#9492 PCre sem jön más, a többihez meg nem kell erőmű. -
#9491 Ja nekem ugye Player Edition van (2 kontroller, kamera, KZ), minusz 1 kontroller, ezt viszik 120-ért. -
#9490 Meguntam, hogy nem kapcsolom be, mert nincs miért, de ha véletlen jön is valami, akkor tizennyolezer.
Szükséges rosszként, mert utálom, de veszek egy erőművet. Minőség is lesz, játékok is. -
#9489 :OOO
hátteret!
(amugy mennyiért megy most el egy ps4? azt látom, h mennyikért hirdetik őket, de gondolom mindenki alkuszik...) -
#9488 De gondolom tiszta hogy miért ekkora a patch. :) -
#9487 Day 1 patch psen 5, boxon 7.3 gb oO
Nem elég, hogy maga a játék is 48 gb még ez is :D -
#9486 Na srácok ideiglenesen én is kiszállok a buliból. Uncharted megjelenéskor találkozunk :D -
#9484 Progame. Konzolstudióban már 2 hete szóltak, hogy nem lesz, akkor mentem át ide. Mindegy, már nem variálok, legalább OST lemez hozzá. -
#9483 lol... Hol rendelted? Nekem platinumból még nem szóltak. Majd biztos jövő héten hívnak, hogy kell-e meg milyen verzió lesz -
#9482 "Az Ön által előrendelt termékből (Xbox One Wolfenstein The New Order Occupied Edition + előrendelői ajándékok) a hazai hivatalos forgalmazó nem tud darabszámot teljesíteni, így nem fogunk tudni vele szolgálni.
Rendelését természetesen tudja töröltetni, ám ha Önnek is megfelel, a játék ugyanazon áron futó sima verzióját (Xbox One Wolfenstein The New Order + előrendelői ajándékok) 1300 forinttal alacsonyabb áron, 16490 forintért tudnánk felajánlani, melyhez természetesen szintén ingyenes házhozszállítást biztosítanánk."
Megint megy a balfaszkodás... -
#9481 Tegnap volt wolf 60 fps stream. Akit érdekel.
Első rész
Második rész
-
TomStorm #9480 Több mint egy éve is volt jópár videó ami nem szkriptelt sztori jelenetekről szóltak.Azóta ugyanaz a helyzet ugyanolyan összeválogatott jelenetek.
Lehet én vagyok szűklátású de nem tudtam leszűrni,hogy ez "eléggé Sandbox lesz". -
#9479 Az hogy eléggé sandbox lesz és nem egy Mafia 2. Nem véletlen írtam előbb mint példa. Ami amúgy 10/10 volt nekem mármint a Mafia 2.
Sandboxból nem lesz demó, nem szokott lenni.
Fél éve még azt se tudtuk milyen lesz. Utána jöttek a gameplay videók, amik nem szkriptelt főstory jelentekről szóltak. -
TomStorm #9478 Milyen tartalom?Ezekből az 1-2 mp-es jelenetekből mégis mi derül ki?:)
Freeroam pl.ott a 2 csapat egymás előtt.pukk,ennyi ja meg 1-2 tárat kiürített.
Én biztos nem veszem meg addig még nem látok legalább 20 perces folyamatos gémpléjt.Ha már a Demo-t ennyi idő után is olyan k...a nehéz lenne kiadni.
Megvárattak +fél évvel és ugyanott tartunk.Na jó pár új jelenet meg kiderültek a szereplők nevei:D
Sunyi egy start lesz ez.. -
#9477 Valóban eltolódni látszik a hangsúly a P-k és FRÉMEK felé, aminek AKÁR(!) örülnék is, ha mondjuk az 1080/überatomfix60vagy30 felé tendálnánk - a látvány rovására. Erről nincs szó, pécémajmolásról van - ahogy máshol Moby írta is.
(tőlem akár a felbontás rovására is elmehetünk... valamerre: ezurányban számomra csak a 60fps lehet kibúvó - a cod az utóbbira volt jó példa, simán lenyeltem, hogy nem csillog úgy mint a bf, hogy nem olyan éles, mint az RDR - cserébe kés a vajban. el nem tudom képzelni, hogy tudták ezt a fejlesztők keresztülvinni, miközben a látvány felé terelés a kiadó részéről brutálisan erős lehetet...) -
#9476 Majd meglátjuk GTA szintű lesz-e a dolog. Ha igen, akkor meg is veszem majd. -
#9475 Tartalomban szvsz meglepő a cucc, így az utóbbi videókat látván. Én nem számítottam GTA szintű dolgokra ( inkább egy Mafia 2 like játékra ), de azt fogjuk kapni. Ez egyrészt jó is meg nem is mert magasan van a léc. -
#9474 Én komolyan, tényleg hittem benne (nyilván, mert hinni akartam benne), hogy itt aztán most minden a tartalomról fog szólni. Hogy azért csináltak új IP-t, hogy lesöpörjék az asztalt, és egy új gondolkodás valami új végeredmény szüljön. Erről szólt a preorderem.
Az "új gondolkodás"-ról szőtt ábrándom szertefoszlott. A szokásos, unalomig ismert, százszor lerágott teknóbuzulás van, nem új gondolkodás. Elolvasom a reviewkat, döntök az alapján. -
#9473 Én is lemondtam a WD-t, mert észbe kaptam, hogy nem akarok 30 ezret fizetni egy játékért, ami nem tűnik rossznak, de ha nem tetszik, akkor meg kidobtam érte 30 ezret rögtön egy gyűjtői kiadással. Ennek nincs köze a 900p-hez, meg 1 hete mikor lemondtam még az volt, hogy 1080p, szóval nem is volt még ilyen hír, hogy kevesebb. De teljesen mindegy, új IP, vásárlás előtt mindenképpen megvárok 1-2 kritikát, nehogy aztán az első óra után ráhagyjam...
Nálam sandbox játékok közül a GTA a nyerő, és ha egy nagyon hasonló típusú játék gyengébbet nyújt a GTA-nál arra már nem nézek olyan jó szemmel. Nem szerettem pl egy Saints Row-t sem, se a Sleeping Dogs-t, ami mindenkinek tetszett. Nekem egy sandbox játékban KREATÍV küldetések kellenek, olyan állatságok, amiket a GTA 5 nyújtott. Azt a játékot egy percig sem untam. De ha a WD nem képes arra, hogy a küldetéseivel lekössön, illetve, hogy ne legyen repetitív, akkor részemről 1-2 óra és ráhagyom. NA, ezért nem szánok rá 30 ezret. -
#9472 Hogy a mi cáfol mit? A kettő nem választható szervesen szét. Nyilván a 900p miatt, pontosabban a 900p-t indukáló dolgok miatt. Ha így vesszük, igen, amiatt.
Én sokkal inkább úgy gondolok erre, hogy amikor videojátékra gondolok én és a ubisoft, egészen más gondolatok és preferenciák kavarognak a fejemben mint nekik, pedig hótugyanarról a témáról beszélünk mindketten. Ezzel nincs semmi baj, ezt tudatosítanom kell magamban, hogy amikor ők érkeznek valamivel, én jobb, ha félreállok. Csak van egy csoport a ubin belül, akikkel egészen jól megy a párhuzamosan gondolkodás, csak ők nincsenek sokan ott Montpellierben, és ritkán jutnak szóhoz :( -
#9471 AZ első mondatban alátámasztasz, a másodikban cáfolod az elsőt.
Szóval, még mindig nem hiszem, hogy a "jelentős" felbontás különbség miatt bárki is kihagyná PS4 -en--- -
#9470 Ittvagyok példának okádék én. Nem azért mondtam le az előrendelést, mert nem vagyok hajlandó megvenni a játékot a 900p-ért. Azért mondtam le, mert a demó nélküli preorder a vegytiszta bizalomról szól. Ez a bizalom a "Morin says it’s much more important to deliver an amazing next-gen experience than it is to push a few more pixels onto a screen" mondatnál e'ment.
Az ömézin next-gen ikszpériensz nekem nem a túlvállalt grafikát jelenti. Köszipuszinyuszi. Majd ha kiderül, hogy tényleg kicseszettül kikúrt jó, akkor egy olcsó használtat levadászok. Erre jelenleg mikroszkópnyi esélyt sem látok. -
#9469 Hajjaj pedig vannak ám ilyen emberek. -
#9468 Nekem már 2 hónapja kb :) -
#9467 Amúgy platinumtól jött destiny béta kulcs. -
#9466 'Mennek a preorder cancellek a 900p miatt'
...nem hiszek a 900-1080 különbség miatt lemondásokban, hülyén nézne ki, hogy az jó pár hét után az első értékelhető játék a konzolon és lemondja... -
#9465 S ha cancelozza akkor min játsza? hekkelgeti majd a fütykösét és fikázza a fórumokon? vagy vesz holnap 200ért PCt? -
#9464 Ritka pillanatok egyike, amikor valamiben egyetértünk :)
Akkora túlreagálás megy most WDvel kapcsolatban is. Mennek a preorder cancellek a 900p miatt. Örültem volna én is persze, ha tudtam volna natívba tolni, de ezután is ugyanúgy várom a 27ét, mint eddig. -
#9463 Azért mert a hype láthatóan befolyásolni tudja a játék vagy termék sikerességét.
Előz genben is volt frém, felbontás szakértés. Akit érdekelt elolvasta az elemezp cikkeket, pár fanboy küzdött egyet és továbbléptem. Egyik megvette PS3ra, másik 360ra és játszottak.
Most naponta LISTAVEZETŐ hír hogy 1-1 játék hány P hány FPS. Nem számít milyen a játék, azt hogy hány P sokkal fonsotabb. Minden oldal az arcodba toljad, jön 800 komment, ugatás, anyázás, egymás, a cégek gyalázása stb...
Valóban nem ennek kellene lennie, de itt tartunk. Arty és én is nem egyszer belefutottunk pl hogy a COD X része nem 720p prevgenen, mert olvastuk. Játék közben nem vettük észre, tehát miért kellene ezzel foglalkoznom? Most is ez lenne, de mivel az ember pofájába tolják, beleültetik, bombázzák azzal hogy te barom állat a szaros gépeden nem 1080p vagy egyiken sem, így csak erről van szó. Azt hogy milyen lesz a Watch Dogs senki nem érdekel, azt hogy hány P az a fontos.
Persze fontos, van egy elvárt szint, de ez már túlzás ami most megy. A grafika mindig fontosabb lesz mint a frém és felbontás... már most megy a fika hogy a 120 ezres konzol ( ami kúrva drága, te jó isten, csak is 60ért venné meg mindenki ), alulmarad multiplatban egy 200+ ezres masinával. Ez a lényeg, semmi más, alulmarad tehát szar, a játék meg kit izgat ami van rá. -
#9462 :)) -
#9461 Egyelőre nem látom az irányt. Vagyis látom, és ez így most teljesen hibás. Az exkluzívok erőszakosan teknót akarnak prezentálni, és a tartalom az eddigiektől is jobban szorul a háttérbe. Rettenetesen aggódom, hogy ez a még első címen dolgozó 1.st partyk esetében sem lesz másképp, mert már megindult a versengés, és most majd a már eleve teknóban túlvállalásban hemperegő iss-t kell lenyomni. Fogalmam sincs hogyan lesz ebből jó játék.