121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Na már megint ez. Én is írok egy ilyen reviewt és az is kint lesz akkor mindenhol :D

Ez lőtte a benzinkutat 8 percig. Értelmes lehet.
  • Kongy
    Watch Dogs review

Teszt alapján nem vagyok elájulva tőle, ez az online erőltetés egyenesen nevetséges.
  • arty
    gta5.
    meg is dőlt :P
  • TDC Geronimo
    Van multi beta...
  • SlickAdam
    mien beta?

ja hogy ez is "release verzio" lesz, amit szarra pöcsölnek? nem volt eleg a csuszas?
  • warass
    " nappal eleg gagyin nez ki"

Ez tulajdonképpen egy sandbox-axióma :D
  • TDC Geronimo
    You can check them out in the gallery below, keeping in mind that the beta has lower quality assets compared to the final game in order to keep the download size down, as the NDA clearly mentions.

Amúgy nappali fényeknél már korábban is lehetett látni, hogy nem lett a legjobb.
  • Kandurex
    900p < 15% ~ az 1080P -hez, azért nem olyan szemetvágó..
  • SlickAdam
    *van
  • SlickAdam
    vannak mar sok jo minosegu kep. nappal eleg gagyin nez ki...:S
  • TomStorm
    Ez egy nagy alkotás.Nem szoktam előre benyögni ilyet de sz.tem most nyugodtan megtehetem:-)
  • warass
    Nem tartom elképzelhetetlennek itt is a day1 1080p peccset, mint AC4-nél. Főleg ennyi rinya után...
  • arty
    900p ide vagy oda, szép és elég éles is

shaddam: nyilván - viszont én attól nem várnék "áttörést" sebességben ;)
    nameg a plusz ram persze biztos jól jön bizonyos fejlesztőknek, de ha ezt most engedélyezik, fél évig igen kevés cím fogja ki is használni...
  • TDC Geronimo
    Letölthető verzióba

FPS ahogy elnézem még robbanásoknál se reccent meg. Azt mondták aki tolta betat, hogy lockolt 30, mint AC4 volt PS4en.
  • TDC Geronimo
    Ehun is egy videó

Multi Betaból vannak ezek. Kisebb méretű a játék is így még nem a végleges.
  • TDC Geronimo
    Ez meg egy kép belőle

• TDC Geronimo
    1080p direct feed Watch Dogs videó

Jól néz ki. Spoilermentes csak baromkodik benne járókelők meg rendőrök ellen.
  • shaddam
    Valószínűbb hogy a dev toolsban gányolnak valamit. Vagy kevesebb ramot eszik az os.
  • arty
    hacsak meg nem tolják +20-25%-al a cpu/gpu/ram órajelét förmwerből, nem hiszek nekik :P
  • Harlekin
    Nem elvileg hanem gyakorlatilag is,mert ha megnézed a fegyverválasztás menüt ott virít az Y gombos craftolási lehetőség!
  • n000rbi
    Természetesen nem #9563-ra szántam.
  • n000rbi
    WD bone gameplay (elvileg)
  • SlickAdam
    TEH RAMZ
  • TDC Geronimo
    RUMOR: PS4 Receiving Massive Performance Increase #1
    Well known industry insider Thuway and Tidux has shared pretty interesting details regarding next-gen consoles war between Xbox One and Playstation 4. On May 15, Tidux in a hidden tone teased some improvements coming to Playstation 4 in future.

Today, to this tweet of Tidux, Thuway aka Ahsan Rasheed gave a interesting reply, "If the number you are giving me is true, than it really is game over Xbox One."

Later on Thuway clarfied that he is not talking about sales war between Xbox One and Playstation 4 but Playstation 4 performance boost coming in future.

Thuway clarified: "I don't mean game over in terms of sales. I am talking about power. PS4 performance boost rumor is insane. I find it hard to swallow"

"But if it is true, the Xbox One to PS4 port differences will grow much larger if devs choose to make PS4 versions shine."

Going through the entire conversation it seems like Tidux is hinting towards improvements from ICE team for Playstation 4 and contents Naughty Dog will show at E3 2014.

Ex-IGN Edition, Jeremy Conard replied this to the above tweet of Tidux: "that’s what Sony should play at E3 when ND shows off the face melting work the ICE team has done"

Pávörofdőklá...ja az más :D
  • warass
    ebay, amazon pl.

• kirol
    Hol lehet venni olyan kis védőgumit a DS4-re?
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    30 mega.......
  • warass

:O
  • warass
  • arty
    gifen mocsokjól néz ki (bár a droidos chrome ledobta tőle a láncot, csak itthon tudtam megnézni)
  • Totti5
    Miért kell 21 megás GIF? van aki telóról nézné a topikot napközben pl én:) és az adatfogralmam nem végtelen mennyiségű, pláne ha ilyen értelmetlen dolgok szívják el. ( hisz ott van videóban a linkben ).
  • Totti5
    Örülés van!

'Végül egyébként mégis érkezik Occupied Edition kiadása is a játéknak, tehát azt is tudnánk adni' + OST

Már csak 4 nap.
  • TomStorm
    Quantic Dream is 2 címen dolgozik.Lesz itt minden,csak idővel.2015-re mehet bőven Exclusive PS4-re.Idén elvagyunk látva multiplatform játékokkal.

(Különben is nincs még PS4-em ki ne merjenek addig adni bármi nagyobb címet:)
  • TDC Geronimo
    Naughty Dog on bringing The Last Of Us to PS4; working on two "new experiences"

"We’re working on this re-release, but at the same time we’re working on two other brand-new experiences."

Szóval UC mellett készül más is.
  • TDC Geronimo
    watch dgos stream :O

Nem sokáig lesz szerintem mert tuti ellövik. Hogyapicsába van már meg neki -.-
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Új DC videó jó minőségben

Kanadai erdős a legutolsó. Elég ütős.
  • arty
    500an csinálták az ac3at???
  • Kongy
    Én kipróbáltam, pár durva trancsírozós jelenetet leszámítva ugyanaz mint az alap Outlast, semmi kiemelkedő.