121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9625 Nekem már itt figyel!
Jön a 40 giga telepítés + 6 giga peccselés. Ja nem előtte még benyögött a gép egy system updatet... -
#9624 Na igen, azt látom, hogy 44 giga, de hogy miért ennyi, azt már nem tudom megmondani.... :D -
SlickAdam #9623 -
#9622 jaja steam-en most lett elvileg launch, haver most ujságolta hogy tölti 44GB. -
#9621 Hát nem tudom, csak azt, hogy Store-ban nincs sehol.... :D -
#9620 SteamPC-n launch van , konzolokon késne talán? -
#9619 Hát az szopás... Engem is érdekel a Wolfenstein, nem bántam volna, ha már tölthettem volna..... De most néztem a Store-t, még mindig se híre se hamva, pedig 20.-a van. -
SlickAdam #9618 -
#9617 Mi nem érkezett??? Délben már a futárrnál volt a csomag. -
#9616 EUba az sincs még... Se preorder se preload. -
#9615 Előtöltést nem lehet csinálni digitálisan? Én tuti nem venném meg lemezesen, mert töketlenkednek folyton. -
#9614 Ahogy nézem sehol se érkezett meg wolf. Fasza. Imádom a lemezes terjesztést. Ne lenne 50 giga venném is digitálisan -.- -
#9613 Majd holnap élesbe :y -
SlickAdam #9612 -
#9611 Nézegetem srác instagrammos videóit a full WDről és nemigen látok fps esést még vezetés közben sem. Már ami így offscreen megállapítható... Azt mondják lockolt 30 és tartja szinte végig úgy, mint az AC4. -
#9610 Két hét múlva jön a Murdered: Soul Suspect is?
A WD mellett erről nem is hallani semmit.
Annyira rá vannak itt egyesek gerjedve a WD-re, hogy az már túlzás. A játékmenetről pedig nem is tudunk semmit. -
#9609 30? szakadok. Balfék milestone. Eleve ronda a játék, ráadásul 30 sem volt meg nekik PS3, 360on. -
TomStorm #9608 MotoGP 14 Targeting 1080P@30 On PS4
-
sirpalee #9607 Vagy jön valami HSA goodness. -
#9606 ma 30 dodóért csak behúztam a TR:DE-t.., -
#9605 Ez sem izgat senkit. Csak engem, és engem is csak azért, mert akkor a fasznak arcoskodnak vele ezek a buziak, ha homlok egyenest az ellenkezőjét csinálják. Szóval érzik ők ám mi lenne a jó a fanbasenek, csak mostmár sportot űznek a pofánszarásukból. -
#9604 XBLA-n volt kötelező demó, de nextgenre ezt kiírtották, mi több XBLA sincs. Emiatt miért nem megy a lázadás? bezzeg a töltöttség kijelzás hiánya az tragédia volt.
( nagyon remélem ez változik amint lesz annyira tartalom hogy elszeparálják... , bár mivel ez senkit nem izgató dolog... ) -
#9603 Most írtad le a GTA5el szemben:) -
#9602 Hm. Milyen fura. Nem épp a sony sokadik hazugsága volt, hogy minden játékból demo lesz a psn-en?
Majdnem összejött ez is -
#9601 Mi alapján ez a véleményed? Miért kéne GTA5höz hasonlítani egyáltalán? Azért mert sandbox meg autós? TELJESEN más a kettő. Továbbá ő nem azért "akadt ki" mert nem ajnározzák, hanem azért, mert úgy fikázzák, hogy azt se tudják milyen. -
SlickAdam #9600 +1000 -
#9599 Leírtam én? :DDD Olvass már vissza légy szíves, mielőtt még itt tisztára kiakadsz, azon hogy valaki nem ajnározza a WD-t... :D Csak az a véleményem az egészről, hogy a GTA V színvonalat meg sem közelíti majd. Nálam amúgy is az az etalon. Ennyi. -
#9598 Szerintem a demó intézményét kellenne valahogy visszavezetni, pl. 1 hónappal a megjelenés előtt kötelező lenne kiadni,.. -
#9597 Mondom én hogy nagyon el van baszva itt minden. Sajnon az interneten bármit lehet, de ezzel csak annyit érnek el hogy egyre kevesebbet olvasok, egyre kevesebbet kommentelek, mert nincs értelme ami zajlik mindenhol az kibírhatatlan. Csak a fika és az elégedetlenség, gémer 365ön MINDEN konzolhír, minden konzol EX hír anyázásba megy át. Nagyon szomorú hogy hova jutottunk. -
#9596 Inkább esek pofára és max eladom ( mint a Metro LL-t ), vagy meg sem veszem ( mint az Alien CM-et ), mint sem előtte előre leírom 0 tapasztalat tudatában. -
#9595 Én csak a készítőket sajnálom már. Gondolom az elmúlt 5+ év során belüket is kimelózták, hogy ideáig eljussanak. Egyes helyeken meg olyan mértékű gyűlölethullám van a játék iránt, hogy az félelmetes. Minden szarba belekötnek már. Egyik képen azt kifogásolták, hogy miért akkora a laptop meg ilyen baromságok. Miután kiírták, hogy 27e a review embargo akkor meg jöttek, hogy hát ha release napján van embargo biztos szar a játék. Mintha a játékok 99%nál nem akkor lenne az embargo úgy csinálnak. Hányok már lassan ezektől. Tényleg nem kéne fórumokat olvasnom már, mert csak felbasznak. Én marhára várom és biztos vagyok benne, hogy jól fogok vele szórakozni. -
#9594 Aztán majd estek pofára... :D lol -
#9593 Mi meg sokat várunk. -
#9592 De ez nem review. Beta build alapján írt valami. Tele baromságokkal. Amiket az xboxos videó elején is mond. Fogalma sincs róla kb miről beszél. -
#9591 Le ne harapjátok már a fejemet.... Még ki se jött a játék, de akkora hype-ban vagytok emberek, hogy az félelmetes... :D Én nem várok sokat ettől a játéktól, a hype miatt van így túlmisztifikálva ez az egész WD... -
#9590 egy review is review... -
TomStorm #9589 Ja ez volt a kutas gyerek.Már tudom honnan volt ismerős:D -
#9588 Mondjuk eddig 22i embargóról tudtam. -
#9587 Watch Dogs @watchdogsgame 36s
Hackers have attempted to infiltrate our system and post false reviews of Watch Dogs. All valid reviews will emerge at release on May 27_ -
#9586 Még nincsenek tesztek, aki meg közzéteszi azt jól segbekukizza az UBI.