121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Amúgy meg életveszélyes a "prevgen színvonal" kifejezés. Az a generáció színvonalban jelenleg felmossa a padlót evvel. Ez a generáció egyelőre a vödör alja olyannyira, hogy az előző generáció színvonalas játékait próbálja eladni hádésítve.
  • Moby
    És ezek ez által jobb játékok lettek? Vagy ezáltal stabil, egységes látványt hoztak?
    A tökömet...mindegyiknél elment a kraft az új grafikai komponensek implementálására, összevissza részletessêgű texturákkal/világgal, ingadozó frémréttel, lötyögő koncepcióval, és fisemfos gameplayyel.
    Tehátakkor ebből mit tud elvenni egy multiplatform megoldás?
    Az a baj, hogy amiről tik beszéltek, az egy olyan ideális helyzetet feltételez, amit jelenleg még meg kőne teremteni, csak a kifordított hülyeség miatt pont arra nincs idő meg energia.
  • Kongy
    Na igen... meg a Division is várat magára, elvileg még a 2015 se 100% :(
  • TDC Geronimo
    Mostani még csak bemelegítés. 1-2 év majd kell az igazán durva címekhez. Addig fejlődik a dev tool, meg olyan címekhez több fejlesztési idő is kell. UCra kíváncsi leszek mikor jön ki, de Order se fog idén szerintem megjelenni le merném fogadni. Ordert jövő évre jósolom április-május környékére, UCt meg év végére.
  • Kongy
    Én is ebben bízom. Meg úgy általában a PS-ex címekben.
  • TDC Geronimo
    Majd ND megmutatja június 9én, hogy mi is az a nextgen graf :)
  • arty
    szerintem nincs ilyen összefüggés, ill max annyiban, h jelenleg 5 portot kell egy játékból készíteni, ami borzalom idő, ember és pénzgényes lehet - ergo kevesebb jut per-darab-ra :) ettől az lehet rondább, futhat szarabbul vagy épp lehet bénább játék...

(namost ezt jól megaszondtam, önmagamnak is ellent :D )
  • Kandurex
    Biztos, h van valami alapja, lsd: olyan játékok amik multi platformok valahogy mindig a prevgen színvonalat hozták, amik pedig kifejezetten next, lsd: a lentebb linkelt Batman, vagy X-en a Ryse, PS4 a KZ vagy famous...
  • Moby
    Semmit nem fog vissza semmi. A jó játék az csak jó, és tényleg ennyi.
    Rayman originst-legendset kiadták hűtőgépre is, meg szemüvegtokra, és mindenhol csodálatos. Az utóbbi időben több fantasztikus játékkal van alkalmam játszani, amik teknószinten csak önmagukban értelmezhetők. Ezekhez lehetne látvánnyal még többet hozzátenni a currgenben de nem ez történik, és én ebben nem a prevgen a visszatartó erő. Ráadásul a látvány sem akar összejönni, csak az állandó magyarázkodás megy, hogy mér nem baj a 900- frém, meg a sub30 fps, meg hogy ez nekem jó. Egyszer szívesen elmondanám nekem mi a jó, ha végre nem szarnák telibetorkonketté az iparág meghatározó erői.
  • Kongy
    Nem a prevgen miatt lesz szar egy játék, csak annyi, hogy a prevgen visszafogja a haladást. Oké, nextgenen szebb, gyorsabb, de nagyjából ugyanaz minden multiplatform cím. PC-m nem egy fullextrás mai darab, és meg sem tudom mondani a különbséget egy-két játéknál, hogy most PC-men vagy PS4-en fut.
  • Moby
    Én egyikre sem tekintek sehogysem. Ha valami attól szar, hogy kiadják régi gépekre is, akkor rohadjon meg a stúdió tőlem, pusztuljanak éhen. Az más kérdés, hogy egyetlen olyan játékot nem láttam, ahol tettenérhető lett volna, hogy azért lett szar, mert kiadták prevgenre. Talán csúnyább, de ez sem bizonyítható egyértelműen. Ez csak néhány ember vesszőparipája meg csodavárása. Hozzák ezek a szart alanyi jogon is, nem kell ehhez prevgen. Meg azért sem foglalkozom én evvel, mert a jót soha nem kell megmagyarázni. Mindíg a szarságot kell meg és belemagyarázni, én meg ezt má unom. Magyarázza aki csinálta. Én megvonom a vállam, dobok rá egy csulát, és megyek vissza luigi's mansionözni :)
  • Kongy
    Akkor nem fogsz csalódni a WD-ban, ha nem nextgenként tekintesz rá. Én csak egy sima multiplatform címként tekintek rá, nincsenek nagy elvárásaim, így csalódni sem fogok. :)
  • Moby
    Hát a bizalom eement avval kapcsolatban, de a kíváncsiság azért megmaradt vmilyen szinten, szóval még szerencse, hogy van kuponom hozzája :) Mondjuk annak is mondhatni személyes tragédiája, hogy két nappal a mariokart8 előtt jelenik meg, szóval az esélytelenek higgadtságával fog indulni :D És ez vitathatatlanul benne van a wolfihoz fűződő élményemben is: eszeveszett erős mezőnybe hullott bele úgy, hogy amúgy is volt vele gond doszt.
  • TDC Geronimo
    Pletykálnak TLOU remasteredre júni 13i meg 20i dátumot is. 13 az E3 utolsó napja lenne péntek, pont mint tavaly a sima kiadás. Hivatalos bejelentéssel nem tudom meddig várnak még.
  • Kongy
    Nekem meg olyan semleges. Szóval nem is örülök, de nem is bánom, nekem mindkettő tetszett... :D
  • arty
    Es en ennek nagyon orulok :)
  • TDC Geronimo
    Eddig is drága volt a magyar ps store, de legalább nem volt "csak" 800 ftal drágább a digitális játék, mint a bolti. Ahogy nézem wolf már 21.850 és WD is. Hurrá, haladunk... Ezt irigylem Xbonetól, mert ott lehet 60 dollárért venni digitális gamekat minden gond nélkül, ami kb 13.500 ft :/
  • Kongy
    Hát nem minden, mert régebbi játékokhoz egész korrekt áron lehet hozzájutni, na meg használtak között is akad 1-2 jó árú, de az új játékok terén rohadtul pofátlanok, hülye aki náluk vásárol. Mivel én vidéki vagyok, és helyben csak az 576 van, meg a Media Markt (amiről inkább egy szót sem szólok, túlárazó csaló szutyok banda), úgyhogy ja... KSZ-től most a legolcsóbb nekem.
  • TDC Geronimo
    576 pff. Van aki onnan vásárol? Ott MINDEN drágább sokkal.
  • Kongy
    Akkor nem szóltam :D

Más: Ismét előrendeltem a Watch Dogs-ot, ezúttal sima PS4-es kiadást, KonzolokSzervizénél. Ez az ingyenes szállítás rávett, mert így olcsóbban kapom, mintha helyben venném 576-tól... Azok a mocskok 20k-t kérnek érte.
  • Moby
    Persze.
  • Totti5
    Engem érdekel a kiadás az összes story DLCvel a felpeccselt verza, persze nem teljes áron és nem azonnal. Hogy 60 fps meg e lesz normálisan? inkább néznék egy totál max DX11es verzát fix 30al, de ha összehozzák 60al akkor respekt nekik ( most már úgy sem disznóolban vannak, tudnak dolgozni rendesen és Ferraria is van pénz ).
  • TDC Geronimo
    Szokásos fps mizéria. Metro újrakiadás úgy néz ki 60 fps lesz bár nem tudom érdekel-e valakit az PS4en.
  • TDC Geronimo
    Próbálta PCn amúgy. Neki nem jött be ez van. Mindenkinek más ízlése van.
  • Kongy
    Ja így már értem mire ez a nagy fikázás :) Youtube-ról tényleg egy kalap sz.rnak tűnik a játék.
  • TDC Geronimo
    youtuben :D

Chapter 8 elején hagytam abba ma, de alig várom, hogy folytassam. Zenék is marha jók benne :)
  • Kongy
    Játszottál vele?
  • Moby
    Hát izé...én sehol nem írtam, hogy meglepő, hogy szar lett. Valójában szokványosan lett szar. De ha már így szóbazhoztad, az valóban meglepő lenne, ha nem így lenne .
  • TomStorm
    Én tudom melyik részre pontosabban videora gondolsz(még az 1 évvel ezelőttire talán az első volt).Vagy még régebbi és ebből gondolom,hogy az PC-s részletek voltak mert akkor úgy tudom PC,X360 és PS3 volt a célhardver na most ebből a háromból nem nehéz kikövetkeztetni melyik platformból voltak azok a videok:)

X1 stream volt,éjjel,esős idő és meg kell mondjam nagyon hasonlított arra a videokra amire te gondolsz.
    Hype végett meg úgyis a legszebb jeleneteket vágták ki mindig is
  • TomStorm
    Még PC visszavan de szerintem ha most X1 v.PS4-en ugyanott elsétálnánk abban az időszakban akkor megkapnád azt a látványt.Valami ultragiga high end PC-vel biztos lesz majd állejtés de kitérdekel sz.tem egy mostani Gen.-en is k...a jól néz ki:)
  • The Protector
    Hát közel sem úgy néz ki most a watch mint abban a videóban ami anno kijött.Nem is baj,a játék legyen jó....csak a hazugság és a félrevetést utálom a jó játékokat meg szeretem.
  • Kongy
    Ami feltűnt a Wolfenstein-t játszva az az, hogy a 2009-eshez képest minimális okkultizmus van benne. Szóval most az 5. fejezetben vagyok, és még mindig nincs semmi természetfeletti erő a játékban. Előző részben már a játék elején tudtál dimenziók között járkálni, plusz ha másik dimenzióban voltál, a nácik konkrétan ocsmány szörnyek voltak... :D Mondjuk ez is tetszik, hogy úgymond kicsit realisztikusabb.
  • Totti5
    S most nem néz ki jól? :) ruhája most is ugyan úgy lobog, szél pedig biztos fogja vinni a szemetet, levelet. Amiben az más volt pont nem ez a kettő dolog:)
  • DarkSector
    Watc64 Dogs
  • The Protector
    Jól néz ki...bár a watch dogs is annak indult a beharangozó videóban ahol sétálgatott a faszkalap a szélben kabátját lobogtatva és levelket fújkodva.
  • n000rbi
  • Totti5
    Gátembe mindig éjszaka van és mindig esik az eső:D

Tetszik, de gameplay ebbe 0a ugye:)
  • Totti5
    Amint jön X1re nem fogok ellenkezni.
  • Totti5
    Senki nincs kényszerítve hogy drágábban vegye nextgenre, sőt veheti PCre is aztán szopja a malac tőgyét vele... Az hogy nem nextgen cím mindenki számára nyilvánvalónak kellett lennie hisz a fejlesztők sosem kamuztak, sosem mutattak mást. Mindenki tudja milyen az ID tech 6 60 fps mellett, hisz volt már egy Rage. Ebbe semmi zsákbacica nem volt, azt kaptad amit. Akinek ez nem tetszik ne vegye meg ( na olyat még nem láttam sem itt az SGn sem másho hogy megvette és ki van akadva, de olyat hogy letöltötte és erőszakkal játsza és fikázza azt jó sokat, de ez egy másik téma )

Nextgenen megkapod az fix 60at, full HD-t, részletesebb textúrákat, karaktereket, effektek ( ha jól láttam máshogy van a bevilágítás is ).

Én ezért fizettem, ezt kaptam. Hibát nem láttam benne eleddig teknó oldalon.

Habár nem vagyok jós, de erősen arra tippelek, hogy a DOOM 4 is hasonló lesz hisz biztos jön prevgenre is, bár ott a 30 fps miatt lehet tunningolni a grafot és a sötét helyeknél a motor otthon van ( Rageban is faszán nézett ki ). De ez egy dolog, az hogy milyen lesz a játék maga egy másik, bár nyilán ugyan ezek a szar az ID motor, szar a grafika körök le lesznek ott is futva...
  • TDC Geronimo