121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9785 Nem tudom, ilyen felvételről nem tudok szakérteni, hisz a prevgen MGS 5 trélert is el lehet adni nexgennek yutubon pl.
Biztos kurva szép lesz, biztos kurva igényes lesz, ha meg nem akkor tolja PCn az aki nem akarja PS4en, mert nem jó. -
#9784 Nyilván. Ettől szebb lesz. És ettől jobban fog futni. És...
Hiszen ez történt eddig minden címmel!
-
#9783 Érdekel a játék, majd a GT7 mellé jövőre pont jó lesz. -
#9782 A videón mi a hihetetlen szint? ez a normális, nincs ebben semmi extra. Nagyon jól néz ki, nyilván ilyet / ennél még jobbat ( ahol vannak színek, és nem ennyire sötét, monoton ) fogunk látni egy nextgen ex csőjátéknál. -
#9781 Nyilván azért lett áttolva 2015-re, mert ez még sehogyse nem áll. Ölőzónából is alig fél évvel a megjelenés előtt csak a rendert sikerült megmutatni. Mint azt utólag megtudtuk :) -
Netmániás #9780 Itt a rövidebb, de 1080p - s verzió !
-
SlickAdam #9779 sztem ps4 volt az. nem â cinematic ekszperiensz (bullshit) miatt szelesvasznu... meg a fremet is lock-oljak 24-re es akar meg is nezhetjuk helyette a Van Helsing-et. 100 ft-ert, BD-n a Tesco-bol... -
#9778 Hát én meg remélem nem, mert ha ez lesz a trend hogy mindenbű kicsit kevesebb akkor elég szar generáció lesz. -
#9777 Nagy összegben teszem meg a tétet, hogy ez megen nem ps4 vót, de a végleges valami ilyesmi lesz, csak mindenbő egy kicsit kevesebb :) -
#9776 Valami animációs film. :D -
#9775 amennyire ezen minőség alapján meg tudtam ítélni... KELL :D -
SlickAdam #9774 vegig skriptelt / megrendezett 7-8 orara? siman. -
#9773 Ez gyors volt :) A robbanások/részecskeeffektek tetszenek, de nem tudom ez elég-e, hogy végig fenntartsa az érdeklődésemet. (többet egyelőre nem látok benne) -
SlickAdam #9772 -
#9771 Ez kemény volt, az a graf -
#9770 Beállítom a vekkkert és addig tranzisztorozok -
Newfronter #9769 Én is ott vettem, nekem is adtak Sony garancialapot. Jó kis bolt. -
Ulthane #9768 117,990 forintért vettem itt havernak tegnap PS4-et! :-)
Zsír, fullos Sony garanciával. De a rohadt Outlast csak csorgott lefelé reggel, nem tudom mi volt a szerverrel! :( -
#9767 abszolut!
viszont h helyettem nyilvántartja a játék, h hova miért megyek, az semmiképp nem "magát végigjátszó" részlet - régen max kockásfüzetben vezettem volna a helyeket/questeket, márpedig ez szvsz(!!!) nem a játék része
Asscreedben sem az a gond, h van térkép, amin "minden" rajtavan - legalábbis ezt még senki nem említette meg, ha szóba került h m ivele a gond :D -
#9766 Nyilván nem, de mai átlag, önmagát végigjátszó játékok sem a jó irány. Remélem ebben megegyezhetünk. -
SlickAdam #9765 az epp nem. de barmikor belefuthatok egy komolyabba... -
#9764 most komolyan az spoiler volt, h mintát kell venni a betonból egy küldiben? -
#9763 Kiterjeszthetjük: biztos minden úgy volt jó, ahogy régen volt? :)
Én abszolute nem sírom vissza a régi játékok fapadját, többek közt a keresgélést sem.
Ráadásul az ultimate érv: kikapcsólható "segítségek" - lásd deus ex vagy akár a thief, mint jó példák! -
SlickAdam #9762 semmi riszpekt nincs ezekben a mai kölykökben... :D -
#9761 Nézd, lehet mi már túl régimódiak vagyunk ide :) -
SlickAdam #9760 +1
de nem ö az egyetlen itt. nehanyan szemrebbenes nelkul szpojlerolnak... -
#9759 Spoilerkirály megérkezett :D Mondjuk nem mintha azonnal rávetném magam a Wolfra, de azért na, hagyj annak is felfedeznivalót, aki még nem játszotta, kösz. -
#9758 Más: Csak szerintem fest ocsmányan a WD? :D Láttam PC-s képeket, ez kritikán aluli. Fakó színek, Aiden haja WTF mintha egy 2005-ös játék lenne.... :D Ez a nagy nextgen grafika? -
#9757 Semmit se kell keresgélni. Vagy mutatja hol van vagy normálisan elmondja, hogy hol találod. Meg ott a térkép is. AI elég buta az tény, bugokkal nem nagyon találkoztam. -
#9756 Várjál, olyan is van, hogy a BETONBÓL kell mintát venni XD És mindez egy egész fejezet! 15 perc alatt letudható kb, ha tudod merre kell menni, ha nem, akkor meg fél óra. Így könnyű 12 órás kampányt csinálni, hogy órák mennek el 1-1 cucc keresgélésével, amit kb 10 perc volt kitalálni, és leprogramozni együtt... :) És akkor a többi bugról, meg a segghülye AI-ról ne is beszéljünk :D Nem egyszer volt már, hogy ott álltam a pofája előtt, és észre sem vett. Így aztán van értelme a lopakodásnak is... Az AI ebben a játékban egy céltábla, nem egy kompetens ellenfél...
Az elején olyan jónak tűnt, hogy majd lesz sok akció, meg minden az első fejezet után, aztán meg szépen lassan leült az egész játék. Ami igazából jó az a narratíva, és úgy a játék stílusa elég egyedi. Haláli az is, mikor leesünk valami magas helyről és akkor Blazkowicz megszólal: stupid way to die :D -
Today, at 8.00pm GMT/9:00pm BST/10.00pm CET, tune in for a sneak peek at new gameplay from an upcoming PS4 title. Blink and you’ll miss it. Don’t be late!
Este 10kor order gamaeplay sneak peak. Gondolom lesz 2 perc felvezetés E3ra :D -
#9754 Általánosságban-e beszéltem? -
#9753 egy fúró keresgélése tényleg ad hozzá bármit a gémpléjhez egy fps-ben? -
#9752 Régi szép idők:) Amikor ott kotlottam egy keményebb fejtörőn 1-2 órát. Most persze bejelöli a térképen + látod sárgán ragyogni na meg egy kis kék indikátor is mutatja. -
#9751 Általánosságban beszéltem. De ha aratni akarsz, menj multizni :) -
#9750 Nekem pont emiatt tetszik. Meglepő dolgok vannak benne főleg egy wolfenstein játékhoz képest. -
#9749 Bulletstorm-ban hol keresgéltél cuccokat? na ugye.
Miattam kurvult el a gaming ja. -
#9748 Ígyvan, igazad van. Az ne zavarjon, hogy ha este 11-kor leülök egy játék elé hót fáradtan, akkor aratni akarok nem pedig lényegtelen dolgokat keresgélni egy SHOOTER JÁTÉKBAN. Keresgélek én basszus egy kalandjátékban, RPG-ben bármi... de ne egy shooterben már.... -
#9747 Na pont a magadfajta miatt kurvult el a gaming. Régen még azt se mondta meg egy játék, hogy mit keress, nemhogy az, merre... -
#9746 Nem a lövöldözés fárasztott le, hanem annak a hiánya :D Ilyen idióta menj ide, hozd el ezt, menj oda vidd el azt küldetésektől kaptam agyfaszt, mert fogalmam se volt merre kell menni. Na nem az angoltudásom hiánya miatt, hanem mert csak mondja, hogy találd meg a fúrót... na ja de hol keressem? :D