121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9825 Ez nem az AC-t hajtó motor. A Disrupt valami tök új cucc ami a watchdogs-ban debütál, persze részben építkezik az Anvil-ből, meg a Dunia-ból is. Szóval jó sok patchre is lehet majd számítani. -
#9824 Na ez az, hogy én játszottam vele, és nem, nincs mögötte koncepció csak töketlenség... :D Az AC-t hajtó motor pedig szép grafikát tud, erre AC4 a bizonyíték... akkor nem értem miért nem tudták ezt is azzal megcsinálni. -
#9823 mintha élesítés nyoma látszódna körülötte ... nemtom, én tényleg szeretnék benne hinni, de ha pénzt kéne tennem rá, inkább veled volnék :)
de még1x: a ryse is elég recementes és homályos volt, aka cgi... hátha az ordereseknek sikerült azt is überelni :)
csodafilter™ :D -
#9822 Azt nem tudom mi a koncepció, majd ha játszottam megmondom:) vagy hogy az-e egyáltalán. -
#9821 Nem tudom mi a koncepció mögötte... :D Mátrixban a zöld árnyalatokat megértettem, mert stílusos volt, de ez a fakóság.. :D Meg ami a legnagyobb gáz, hogy még most sem tudnak normális hajat csinálni a játékokban. Nem értem miért, pedig már volt 1-2 játék, amiben elég király hajszimuláció volt (TR, Alice).... -
#9820 Ez a fakóság már a korábbi, a nem-kamu-időszakból való videókon is jól látszott, és ez valamiféle koncepciónak tűnt már akkor is, amivel nekem olyan nagy bajom nincs. -
#9819 Azt hittem, hogy csak prevgenen ilyen csúnya, meg az én szar PC-men, de láttam videókat ultra és low grafikáról, és kb ugyanaz nappal mindkettő. :D Egyedül este van 1-2 plusz effekt ultrán. Ez így 2014-ben nextgenen édes kevés. -
#9818 WD sajnos a SS közelébe sem ér. Nappal egy túlexponált, fakó hulladék a grafika. A város tényleg él, random eventek is vannak, de minden annyira csúnya fakó, hogy az hihetetlen. A fizika nagyon jó, a szél fújja Aiden kabátját, meg a fákat veszettül, a víz is jó. fodrozódik, ahogy kell, meg este a fényeffektek is jól néznek ki. Csak nappal ne legyen mert elhányom magam. De komolyan. Miért ilyen szar a nappali összkép azt nem értem....Mondjuk ISS-ben sem tudtak rendes nappalt csinálni, végig naplemente volt, vagy este, vagy napkelte, végén lehetett nappal, de az is valahogy túlexponált volt, de nem volt ilyen durván fakó, mint a WD-ben. Meg ott belemagyarázhattad a jó karmát, hogy azért fehér minden. WD-nek nincs mentsége, grafikában a Sleeping Dogsra emlékeztet. legalább a kocsik fizikája nem olyan szutyok, mint abban a játékban... -
#9817 Azokra emlékeim szerint nem vágott rá senki semmit. Azon a megállításon kívül, hogy szépek. Minthogy a the orderről is ugyanezt fogja megállapítani mindenki, vélhetően.
A két téma között továbgra is óriási szakadék tátong. -
#9816 lol infamous fotómodot próbáltad? Akkor nem mondanál ilyet...
Megállítja a játékot és nem nyúl a képhez egyáltalán. Te rakhatsz rá dofot meg 1-2 teljes képernyős szűrőt, de se AFhez, se AAhoz se textúrákhoz nem nyúl. Ugyanaz van a képen, ami a játékban
-
#9815 Minden fotómód kép bullshot. Ezért fotómód, és nem screenshot.
Lehet tőlem nyolcadik genes is, nem ezt fogod megvenni. Most borítékolom.
/nótiról: ők már keményen beégtek a tlou kamugameplayyel egyszer, szóval meg se próbálj belőlük szentszüzet csinálni. És most nem arról beszélek, hogy a végeredmény jó-e,nhanem hogy a fasznak kell telibehazudni mindent, ha a végeredmény jó. Téged nem zavar, pontosabban tudomást sem vagy hajlandó venni róla. Szíved joga. Engem viszont zavar. -
#9814 Második genes PS4 játék lesz idén vagy jövőre. Mi olyan hihetetlen benne? Azért bírom ha valami ronda azért megy a hurrogás meg PC így PC úgy, ha valami jól néz ki az csakis bullshot lehet. Mi lesz, amikor bemutatják az új nóti játékot? Biztos az is kamu lesz, mert szokásuk azt mutogatni nekik is. Vagy mégse?
Infamous SS fotó mód képeket is láttuk. Szó nélkül rávágná azokra is bárki, hogy bullshot. Azok voltak? Nem. -
#9813 A legdurvakegyetlenebb, legpofátlanabb hazugság az utolsó előtti képen az a lámpafelfüggesztés, ami olyan kontrasztos mint a kurvaélet, de olyan brutál élsimítás van rajta, ami még rendernek is ritka.
Értem én, meg persze, meg hypetrain, meg tolni kell. De mér így? -
Akik már játszanak vele és nem látatlanba fikázzák a graf miatt, azt mondják jó lett a játék. A város meg él körülötted és az eddigi legjobb az open world játékok közül ebben a tekintetben. -
#9811 Biztos CGI akkor és hazudnak :p -
#9810 Hát itt nem homályosra van processzálva, meg 4x msaa(ami lófütty), hanem konkrétan nincsenek pixelek, seholsem. Egysem. Leszámítva a hudot.
Ha létezne ilyen teknó riöltime, a tökömnek vesződne bárki élsimítással? Legalább a józan eszet hívjuk segítségül ilyenkor! :D -
#9809 a ryse is hasonlóan homályosra postprocesszált volt, hátha ... :D -
#9808 4* MSAAt használ order. lehet azért ilyen jó a képminőség...? -
#9807 chromatic aberration. Új overused effekt, ami az új divat lesz nextgen játékoknál. Destinybe is van, új batmanbe is. -
#9806 Hát a ubinak a hazugságok és kamuvideók mellett a csodás vízben vannak még komoly referenciái :) -
#9805 A százmilliószoros élsimítás a biztos garancia arra, hogy ennek csak távolról van köze ahhoz, amit úgy egy év múlva megkapsz. Úgylátszik semmiféle hatás nincs a hazugságmarketing leállítására a nextgennel kapcsolatban, miközben semmi szükség nincs erre, de a sony már saját magát szeretné túllicitálni.
Komolyan mondom az ms lassan szimpatikusabb a fosabb konzoljukkal, ők valahogy ezt kezdik sokkal normálisabb keretek közt csinálni (megy ott is a bullshit persze, de valahogy történnek is a dolgok. Kevesebb felesleges nagyotmondás, több történés). -
#9804 Valahogy olyan életlenek ezek a képek. -
-
#9802 Hát maradjunk annyiban, hogy a PC-men nem ilyen szép... sőt :D Nincs elég vramom még a high textúrákhoz se... hol van még az ultra.. :D Várom a keddet! -
#9801 az a víz -
#9800 -
SlickAdam #9799 aha, ezek tovabb leptek. pocsolya(tm) helyett itt mar folyo(tm) vanik. -
#9798 PS4 share capture
Lehetne már kedd -.- -
#9797 az kemény... :(
delegalább minden pénztárgépben csip van! -
#9796 elsőre a robbanások/sok és csodás particle fele megy majd a levesbe :))
de egyébként vszeg a nem-steampunk(lol) környezet miatt igen hatásosak az order videói. maximálisan bejön, de 18 ezret nem engedhetek meg magamnak egy 6-8 órás lődözésért, ergo ez nekem max 2016 :( -
#9795 teljesen gears of war új külsőben... -
#9794 WD Dedsec unboxing:
-
#9793 Kár hogy az áfás beszerzési ár magasabb, mint ez a fogyasztói ár. :/ -
#9792 hali
Lenne egy gyors kérdésem.Ha psn-re feltöltök kártyával pénzt akkor az mennyit jelent?
8200ft ért veszek 25GBP-t akkor az 25fontot jelent.Uk profilról van szó.
Ezzel a feltöltéssel rendesen vásárolhatok mindent?
Előre is köszi -
#9791 Gratulálni tudok csak sonynak, hogy azt a keveset is, amit ebből mutatnak ilyen okádék szaggatós/tearelős twitch streamen keresztül teszik. Ha már annyira grafika mi a szarért nem tudnak felrakni tömörítetlen HD videót. Amatőr banda. Lehet ugyanaz felel a PRért itt is, mint DCnél, mert kb ott is ugyanennyit töketlenkednek a videókkal. -
#9790 Megelőztem bajt, mert szokásod bekotyogni ide a friss élményeidet. -
#9789 Abban, hogy 1 db se fogyott volna belőle, a bejáratot franchise mellett.. :) Meg azért mondjuk meg őszintén a WD nem egy GTA V kaliberű játék na. Ezt a gameplay videók bizonyítják. -
#9788 Ez aztán marhanagy spoiler volt mondhatom. -
#9787 WD konkrétan miben lett szarabb ahhoz képest hogy a GTA5 mellett jelent volna meg mint most utána???? -
#9786 Biztos kurva igényes lesz. Mindazvót. Azért is lett eltolva, hogy az legyen. Lám a watchdogsnak is jót tett az idő. Receklubnak is. Mint a jó konyak, olyanok ezek :)