121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9865 Majd este meló után :y -
#9864 Na ki tolja már a Watch Dogs-ot? :) -
#9863 Legalább olyanra csinálták volna, hogy csak az ujjadat érzékelje, de más tárgyakat nem, mint a retina kijelző iphone-on. -
vg #9862 Próbáld ki, a lemez kiadó gomb alatt nyomd meg konkrétan a gép alját, ott ahol az a kis csík van. Ki fogja adni a lemezt. -
#9861 PSN-en. -
Thaddeus #9860 PS+-t hol érdemes venni? Livekodok.com? -
#9859 Júniusi ps plusrol van már valami hír? -
Zozo76 #9858 emlekszem mikor meg az elso szerias xbox360-am volt es fostam a 3led-tol, en is radirt raktam a gep 4 laba ala hogy jobban jarjon a levego, 3 db pc hutoventilatorbol meg egy walkman-tapegysegbol csinaltam a jobb oldalahoz odarakhato kis hutest hogy mikor kikapcsolom a levegot pumpalja be, hatha hosszabb eletu lesz majd a gep. hat nem lett, osszesen 2x lett nalam szar, az uj tulajnal is beszart meg 1x legalabb... :) -
vg #9857 Tegnap este hirtelen kiadta a lemezt játék közben a csúcs gépeztet. Néztem miafaszvan. Aztán persze elkezdett kerregni, állandóan adta volna ki a lemezt... utánanézem és áramtalanítani kell, majd megforgatni, és lehetőleg a gép aljára tenni gumitalpakat, mert a lemez kiadó gomb alatt lévő kis csíknak nem lenne szabad az asztalhoz érnie, mert, hogy az szuperérzékeny, vagymi. Csodálatosan lespórolták a gumilábakat a gépről, de szerencsére volt otthon, így most jó. Ezt csak azért írom, hátha valakinek is volt/lesz ilyen problémája. -
#9856 jah, de ezt inkább AC mellé inditott másod-fő-frencsájznak látom/várom ubitól... (amennyit beleöltek, amekkora a hype) -
#9855 Order úgy néz ki február. Jelenlegi állás szerint. -
#9854 -
#9853 Na igen, nem járja, hogy az AC-k végigviszik magukat... -
#9852 Splinterbe is volt :) ( a remény még nem halt ki )
Remélem az idei ACba is lesz valami már... -
#9851 HÁÁÁ!! NEHÉZSÉGI SZINT!!! :D (ubi miatt erre az eshetőségre nem is gondoltam :D ) -
#9850 volt kép, ahol élesebb volt, de sokhelyen olyan volt mint egy render! (recementes, de homályabb) -
SlickAdam #9849 na ez egy nagyon nagy -
#9848 Tudom már próbáltam a hétvégén:) -
#9847 Tessék te aggódtál, hogy könnyű lesz, mint ACk
There's 4 different levels, with Realistic being the hardest. You die in like two or three shots, and enemies can detect you easier.
Toljad realisticen :) -
#9846 Oh shit, observation mode is awesome. You can invade someone and follow him while remaning undetected (until the 100% bar is full) . He doesn't even know that you're in his game, lol.
It's crazy. And because the same thing can happen to you at any time it works wonders on your paranoia. Suddenly every NPC that acts "off" is a potential player spying on you.
Ez az ami miatt a seemless online cucc marha nagy poénnak tűnik :D -
#9845 Storyt, körülményeket nem tudjuk és egyenlőre bízzuk a fejlesztőkre hogy mit akarnak, talán ők jobban tudják. -
#9844 Max képeken homályos a Ryse, de az meg kit izgat :) élesbe beszabehugy minden. -
#9843 Szél, fák látványa megvalósítása nagyon sokat ad a hangulatnak. Sandboxban ilyen jó még nem volt. -
#9842 Ingyen fegyver Watch Dogs-hoz:
http://watchdogs.monsterenergy.com/desktop/
Enter code: 2L4K-7KK5-HFM9
Choose your platform: PS3/PS4/360/XBONE
Get new code
Redeem in Store
Get the MP-412 Gun -
#9841 GTA V-ben pont fordítva csináltam, mert este nézett ki szarul a játék, itt meg majd nappal alszok :D -
#9840 Hát jah... Ezért kerestem volna tömörítetlen verziót. -
#9839 pl ez is, de hát ez youtube ugye szarrátömörítve.
-
#9838 neogafról. Jó pár embernek megvan már. Sokkal több a PS4 ezért több a videó/kép is onnan. Boxosból is van már pár, de azok csak youtubesok. -
#9837 Ezeket honnan szerzitek? Xbox One verzióról nincs? Akár hogy keresem semmi. De ezeket a PS4-es verziókat sem találom csak itt.... -
#9836 Elmész hideoutra mindig és átalszod a napot, problem solved! :D -
#9835 Na képek nem jöttek be mindegy... -
"Also in the new gameplay video I can notice better sub-surface scattering on the characters especially the Lady's face which looked CG uncanny valley before but now looks more natural and human."
Fejlesztés alatt a cucc gondolom nem kell magyarázni mit jelent. -
#9833 A víz brutális, meg az esős idő nagyon jól néz ki a játékban... Csak nappal ne legyen, mert kezdődik a fakó életlen szar grafika.. -
#9832 [URL=http://www.mediafire.com/download/mrq2m93a37x0wez/My+Great+Game+-+My+Great+Capture+-+2014-05-26+12-22-20.mp4]2gb-os "raw" PS4 gameplay capture[/URL]
"1080p 30fps, 30mb bitrate, shows some weather, cops, boat gameplay, its 2gb"
Ha érdekel valakit normális minőségben. -
#9831 Ne ugorj már nekem :D, franc se parádézik, csak látni a különbséget (és nem csak a ruhában:))
-
#9830 Jé fejlesztés közben változott a cucc. Más ruhákat kaptak milyen meglepő :D
Nem kell parádézni a semmin megint. -
#9829 "akkor nem értem miért nem tudták ezt is azzal megcsinálni."
Itt az Anvil-ra gondoltam. :D Tudom, hogy nem az hajtja, akkor nem így nézne ki... Mondjuk az Anvil-os kinézetet is el lehet b.szni lásd legutóbbi Prince of Persia.
Amúgy a WD egész sok elemet átvett a Splinter Cell-től is, pl az ellenségek figyelmének elterelése egy az egyben SC-n alapul, plusz a közelharci sunyulós támadások is. -
#9828 A srác azt is írta twitteren, hogy minden hacuka benne van a játékban, ugyanúgy, vagy jobban mint az eddigi verziókban. Az infamousben is hogyan sírtak hogy downgradelték mert az egyik videóban nappal, a későbbiben meg szürkületkor nyom egy comet dropot -
vg #9827 Az nem lehet, hogy a ruhákat lehet külön vásárolni majd mondjuk 1 dollárért? Legutóbb ahol láttam a Castlevania 2-ben volt ilyen lehetőség. -
#9826 "A ruhákat a hírek szerint azért cserélték le egyszerűbb harci öltözékekre, mert a díszes maskarák nem nagyon illettek ezekhez a körülményekhez"
Japersze.