121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    lol már megint te... :D
  • Moby
    Az nagyon más. Hogy ugyanazt kapd, "előre" kellene az időben renderelni. Ráadásul azt nem "blurolják", hanem amíg celluloid vót, addig a nyitott blende ideje alatti történések lenyomata, elektronyikus világban meg a letapogatás ideje van a képkockán. Ezt előállítani riöltime csak úgy lehet, ha mondjuk 300fpst tud a motorod, és összeblendeled tizesével a képeket. De ha tudsz 300fps-t minek buzizol? :D
  • Totti5
    7 bad, 8 good, 9 awesome, 10 perfekt
  • arty
    akár újságíró is lehetne :D
  • Kongy
    Már vártalak :D Be lettél hype-olódva szerintem.
  • SlickAdam
    ev csalodasa, gagyi, gyalazatos, ratyadek, szar, ... de azert 7-es. LOL
  • Ulthane
    Gyerekek, ezt az Ubisoft komolyan gondolta? Oltari ratyadek ez a WD, 3 ora jatek utan teljes csalodas. A gta5 veri grafikaban, az autok gyalazatosak, 10 eve kulonb fizikajuk volt! A varos plasztik, a kuldik tok rovidek, a rendorok halal ostobak es szar. A sok info kurvara nem erdekel az emberekrol, hogy altatot szed, meg hullamvasut a hobbija. Hasznalhatatlan, irrelevans a jatekbol, semmit nem lehet kezdeni veluk. Csak elvonja a figyelmet.

A belso terek rem gagyik, eddig ez a jatek 7 pont maximum a 10 bol.

Ev csalodasa. :(
  • TDC Geronimo
    Meglepődtem képminőségen is. 900p ellenére egész jó. Olyan AA megoldás van, ami mozgásban eltüntet szinte minden receficét. Ahogy korábban írtam fényerőt le kell venni 20-30ra legalább. Egyedül ez az a játék, ami alapon hagyva nagyon fényes és emiatt néznek ki furcsán a nappali részek. Így 30as fényerőn sokkal jobb.
  • arty
    mozifilmeket is blurolják, mert egyébként szaggatnaának, igen :)

30fps + blur jó kompromisszum
  • AntiHero
    Én a szülinapost toltam (asszem ez az első küldi, meg ugye az eleje a gyakorló pálya.), le utoljára, de olyan hangulatos volt, hogy utoljára hagyom a többi főküldetést :D
  • Kongy
    Mikor nem? Most őszintén a 25 fps-el menő mozifilmek szaggatnak? Na ugye.
  • TDC Geronimo
    2 órát toltam és 1 főküldi ment le. Asszem hosszú menet lesz ez :D
  • TDC Geronimo
    Nem kell ez ide. WD fix 30 marha jó motion blurral és tükörsimán fut.
  • Kandurex
    Mindig?
  • sirpalee
    30 fps az mikor számított tükörsimának? :P
  • TDC Geronimo
    Hát ez a WD bizony gecijó :D

Jó tanács, calibrationnél vegyétek le fényerőt majdnem csutkára. Sokkal jobban néz ki nappal is úgy. Atomstabil a frém, jó kis motion blurral megfejelve nagyon folyékonynak tűnik. Autóvezetéstől féltem, de nekem az is tetszik :o

Holnap reggel még meló, de utána asszem elmerülök benne. Unlockoltam 1920as DLC chicago gangster ruhát elég vad :)

Imádok lassan sétálni és profilozgatni meg hekkelgetni mindenkit. Főküldit még csak egyet toltam, le mert annyi minden más van, hogy hihetetlen...
  • AntiHero
    Ez az, és itt tükör simán megy :)
  • Kongy
    PC-n ehhez minimum 2 GB VRAM kell, de inkább 3... :)
  • TomStorm
    Hát ez nem gyenge azt megmondom 120ezres masinához képest.

Már a fele megvan nekem is a PS4 árának:)
  • Kongy
    Nemrossz nemrossz. :) Na majd ha holnap végre megérezik én is megvizsgálom jobban azt a vizesedést :D
  • AntiHero
    Áhh az eső az valami hihetetlen. Főleg, hogy ha ki süt a nap akkor szépen szárad minden felfele, itt-ott marad tócsa :)

Még képek: (bocsi akit idegesít, csak nem tudok betelni vele :D)

• Kongy
    Hát nem vagyok elájulva, de maga a játék tetszik, csak mondom ez a nappali grafika nekem bántja a szemem. A víz viszont az eddigi legszebb amit láttam. Second Son vize össze se hasonlítható ezzel, főleg, hogy úszni, hajózni is lehet benne... :) Minden másban viszont a Second Son szebb..
  • SlickAdam
    ezek közül ENGEM...
    - wolfi (majd lohugyert)
    - evil within (ez nagyon)
    - alien (valszeg lohugyert, de majd kiderul)
    - dragon age (TALAN egyszer)
    - batman (elegge)
    - far cry 4 (hmmm?)
    - metro (majd lohugyert, csak hogy meglegyen)
    ... erdekelnek

AC-t meg KELL ujitaniuk, hogy megtiszteljem oket es megnezzek egy trailert (majd elmondjatok mi a helyzet)...

no, lehet csusztatom a 2. PS4-em 2015-re :)
  • Totti5
    Copy / paste

Wolfenstein: The New Order
    Watch Dogs
    Murdered: Soul Suspect
    EA Sports UFC
    Sniper Elite 3
    The Evil Within
    Destiny
    Alien: Isolation
    Middle-Earth: Shadow of Mordor
    Dragon Age: Inquisition
    Batman: Arkham Knight
    Call of Duty: Advanced Warfare
    Far Cry 4
    Metro Redux
    The Crew
    Diablo III - Ultimate Evil Edition
    Assassin's Creed: Unity

+ Fifa, Forma 1 és a többi sport

+ Sunset Overdrive ( X1 )
    + Driveclub ( PS4 )

Ezek a biztos.
  • TDC Geronimo
    Idén multiplat eső lesz. Jövőre maradnak a first partyk, de hogy őszinte legyek én ennek a halasztásnak csak örülök. Biztos rosszat nem tesz a játéknak a + pár hónapnyi fejlesztés és a év vége már így is dugig van játékokkal.
  • n000rbi
    Dragon Age, az Alienes cucc...talán ennyi.
  • SlickAdam
    maradt valami idenre...? kólofduti, 'szöszinszkrid es barataikon kivül...
  • TDC Geronimo
    Order 2015 eleje hivatalosan is. Remélem nem úgy lesz early 2015 ahogy a DC volt early 2014

Gametrailers preview

Polygon preview

• Thaddeus
    Van, először én is magyarra raktam, de visszaraktam végül angolra, annyira eltért a szöveg meg a beszéd.
  • AntiHero
    Van :D
  • TDC Geronimo
    Nyugtassatok meg hogy van angol nyelv is a magyar lemezen :D
  • gibson9
    Ugyan az ac4 topicban is megkérdeztem, de felteszem ide is.
    Van aki megvette a Buccaner Edition-t ps4re? Abban a verzióban is magyar a játék? 576ban nem tudták megmondani biztosra. Pedig most 21ezerért adják. Szívesen beszerezném, de csak ha az is magyar.

• AntiHero

• Árpitallica
    Sziasztok! Lenne egy problémám bízom benne hogy valaki tud majd segiteni! :) Szóval a baj az hogy régebben próbáltam valakitől letölteni a premiumot bf4-hez amit sikerült is letöltenem tőle de aktiválni nem tudtam az akkountját az ismerősömnek a gépemre igy használhatatlan volt, gondoltam a notification menüpont alatt a downloads-ból kitörlöm azt a premiumot mert majd veszek inkább egyet magamnak. Nos ma 40 fontot költöttem rá majd a store már azt irta ki hogy installálva van a gépen a premium! :( Hiába töröltem le a notificationsból akkor is megmaradt. Hogy lehetne a saját akkomon újból felinstalállnom a premiumot amit megvettem, és kiszedni az előzőleg más akkountjáról letöltött premiumot ANÉLKÜL hogy az eddigi rangom elveszne a multiban? Hálás köszönet ha valaki tudna benne segiteni!!!
  • Kongy
    Nappal is szép a játék grafikája?
  • Thaddeus
    Na 3 óra PS4-es WD után kijelenthetem, hogy ez bizony egy kurvajó játék.
    Sajnos a GTA5-el nem játszottam, így viszonylag kevés open world stílusú játékkal játszottam, de ez eddig viszi a pálmát.

A grafika kurvajó, az autóknak van egy volán mögötti nézete, mikor abban vezetek (kb mindig), néha teljesen olyan mint a valóság, PC-n eddig ezt még sohasem tapasztaltam.

A történet jó, bár 3 óra alatt, 3 kampány küldetést csináltam, kíváncsi vagyok mi lesz a történet.

A Sidequestek is kurvajók, van többféle misszió; vigyél el egy autót ide, kapd el ezt, győzd le azt, a szokásos.

A telefonos rendszer (minden dolog kvázi egy APP) is jó, kivéve hogy nem látszik mennyi az idő! Ez utóbbi eléggé hiányzik.

A multiplayer is kíváló, egyszer random betámadott egy hecker, de a bolondja közvetlen mögöttem próbált hekkelni, így gyorsan meglett.
    A traffic control cumóval gyorsan el lehet őket kapni.

Kipróbáltam hogy én is hekkelek valakit, de az ellenfél full random szaladgált és megtalált, erre beszálltam egy autóba hogy elmeneküljek, aztán szét gránátvetőzött azonnal, kissé illúzióromboló volt.

Aztán versenyeztem is, ez viszont kurvajó, random váltogatja a pályákat, versenytípusokat és az autókat is, volt egy motoros verseny is, az is nagyon jó volt, ahogy mindenki összevissza nekiment mindennek.

A versenyzőst részt sokat fogom gyakorolni a The Crew-ig.

A harcrendszer is jó, a szokásos fedezékből kinézős fejbelövős, én mondjuk baromi béna vagyok a kontrollerrel így strong aim assistot állítottam be, azzal már elég eredményes vagyok.

Patch nincs, viszont egyből kaptam 3 serial keyt, amikkel kaptam ruhákat meg fegyvert, semmi extra (ja meg a küldetést).

Úgyhogy eddig tetszik, később kíváncsi vagyok milyen lesz.
  • Mr Manson
    Watch Dogs megjött.
    Van 0day patch? Ha igen mekkora?
  • vg
    Nincs baj a kapcsolóval, így van tervezve, simán le van spórolva a gumitalp. Így pedig simán hozzáér az asztalhoz.

• Zozo76
    ezek szerint nem a kapcsoloval van a gond hanem hogy a burkolat nyomja meg, gondolom szorul, feszul az egesz ott.
  • Zozo76
    en csak erdekessegkeppen irtam az xbox-os sztorit, xbox-os vagyok nincs ps-em. :)