121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Hát minket ez nem érint :d
  • TDC Geronimo
    Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 1m
    PlayStation Nation, I would be at your computers in 10 minutes for special E3 news.

Hypeol a dorito pápa
  • arty
    (és arról sincs szó, hányszor dobta vissza az UBI a fejlesztőnek a cuccot azzal, hogy "szar" - lásd a brutál késést... tehát a vágyad itt is teljesült :D )
  • arty
    És a vásárló felelőssége az nem létezik?
    Visszavihetsz egy zöldalmát a boltba azzal, hogy te azt hitted kék lesz a belseje?

A 2012-es E3 trailer színtiszta, vegytiszta hazugság, átverés.
    Ha ez alapján kellett volna döntened, jogos lenne a felháborodásod - nem így van, ezt te is és én is tudjuk :)
  • arty
    "Csak SZÁNDÉK és KIS ODAFIGYELÉS kérdése lenne az egész. "

Pénz, tapasztalat és tehetség ezekszerint nem kell egy játékhoz?
    Ha neked GTA6-ig a GTA5 lesz a mérce, nem sok jó játékélményt jósolok :D
  • vg
    Egy hétig 4500ft a Injustice Ultimate Edition, aki nem tudná.
  • Totti5
    Még mindig egy kérdés van itt: minek vetted meg?

Az teljesen rendben van hogy ha egy játéknak vannak olyan pontja ami nem tetszenek, de neked semmi nem tetszik benne akkor meg minek vetted meg, ráadásul 1day. Nincs olyan kiadó ami garantálja neked hogy tetszeni fog ey játék, mert azt neked kell eldönteni. Ők videókkal, leírásokkal, képekkel, bemutatókkal a média felületek álltal nyújtott lehető legtöbb módon próbálnak képet adni az adott játékról, és ennek a legutolsó állomása a hivatalos tesztek. Ha neked ennyiből nem sikerült leszűrni hogy az a játék amit megveszel az teteszeni fog, vagy egyátalán nem fog akkor a probléma nálad keresendő nem a játékban.

R*nak sem ment elsőre. GTA4 sok kívánni valót hagyott maga után, amit a R* a GTA5be belepakolt és csinált egy közel kifogástalan produktumot. Visszajelzések alapján könnyű már behatárolni mi kell a népnek, mert nem biztos hogy az amit a fejlesztők kitláltak, hisz hiába tettek erős játékmechanikát a GTA4 alá ha más téren nem adta feltétlen ugyan az ( GTA4 még így is magasan etalon volt akkoriban, máig a GTA5ig ).

Tárjünk vissza még a vásárlásra. Tehát ha te még ennyi minden infó után is beleszaladsz egy neked nem kívánatos játékba akkor nem kell day1 megvenni. Vársz, kipróbálod valahogy, pl ismerősnél és utána döntesz.

A játékok ára sosem fedi a játék minőségét. Az egy álltalában fix ár attól függően mire és milyen formában jön ki ( lemezes, digitális, budget )

GTA5-öt két kiforrott platformra kellett kiadni egy kiforrott grafikai és fizikai motorral. WD-t 6! platformra, kát eltérő generációra, ami önmagában hatalmas meló.

Nem kell szégyenkeznie nextgen gépeken nagyon jól néz ki, sok mindenben nyilván szebb mint a GTA5, másban lehet hogy a GTA5 tud jobbat, de a WD nem nextgen játék. Első Ubisoft nextgen cím az Assassins Creed Unity lesz, ami nem jön előző generációra.
  • AntiHero
    Majd javítják. Az összképen nem ront annyira.

Most csináltam meg az 1. Act utolsó küldetését. Baromi jó volt :) A fő küldetések nagyon jók.
  • elite
    Nyilván nem a legnagyobb, de ez tűnt fel elsőre.
    Tervezem a beszerzését amúgy, még nem tudta elvenni a kedvem a sok negatív beszámoló.
  • TDC Geronimo
    Legnagyobb probléma ez legyen...
  • elite
    Megnéztem ezt a videót. Nagyon gyatra hogy az autó fényszórójából jövő fény nem generál árnyékot semmin. Nextgenbe ez nem fér bele??
  • Ulthane
    Fogyasztható.
  • Ulthane
    Miért ne lehetne véleményem 3 óra játék után? 18 ezer forintnyi okom van rá, hogy akár fél óra után is legyen véleményem.

"Sandbox-város = GTA. Minden más gyengébb volt, gyengébb lesz."

Már miért lenne így? Ha egyszer a Rockstar megmutatta, hogy kell ilyet csinálni, utána miért ne menne az Ubinak, vagy bárki másnak? Csak SZÁNDÉK és KIS ODAFIGYELÉS kérdése lenne az egész.

Tudod mit gondolok? Azt, hogy való igaz, a WD-nél van tonnányi sok szemetebb játék. De ha egy Rockstar egy 8 éves masinálból kihozta azt, amit kihozott technikailag, és olyan tartalmat írt rá, amit írt, akkor az Ubisoft a WD-vel PS4-en, ami az új generáció, hatalmasat égett!! Mert ez a játék MINDEN tekintetben elmarad a GTAV-től.

S igen is, legyen a GTA V a mérce, a referencia, nem azért, mert GTA, ugyanis én nem vagyok oda azért a sorozatért, de azok után, amit abban láttam, igenis azt gondolom, hogy legyen ez a mérce! S joggal várom el 18 ezer forintért, hogy ha valaki ilyet domborított egy öregecsek, rozsdás vason, akkor valaki más, a legújabb technológiával felvérterzve MINIMUM, hogy ezt nyújtsa, de sokkal inkább többet!

• Andriska86
    Srácok, engem a WD magyar fordításának minősége érdekelne. Milyen lett? Írjatok már pár sort!
  • AntiHero
  • Totti5
    Azt azért nem kell elfelejteni hogy egy játékkal nem kötelező játszani. WD is egy a sok közül, senki nem fogott fegyvert hogy vedd meg vagy tőccsed le. Azt látom hogy boldog boldogtalan lewarezolta, az is megnézett minden videót akit amúgy nem érdekel, esze ágába sem volt megvenni, de szakértője a játéknak. Másik fel a csak azért is letöltöm és megnézem és 10 perc balfaszkodás után okádja rá a hülyeségeket.

Aki megvette és most néz maga elé hogy ez mi, az eddig mit csinált? 1 hete már tele van végigjátszással a youtube. Nem kell butusnak lenni, senki nem lett átvágva, hisz az az 1 darab tréler óta csak is azt mutatták ami tényleg lesz. Aki nem barlangba élt az biztos látta.

Hogy az UBI elsőre nem fogja leverni a GTA5öt ahhoz nem kell jóstehetség. Nem csak az UBI a világon senki sem. Sandbox-város = GTA. Minden más gyengébb volt, gyengébb lesz. De itt a WDben sok új lehetőség van, ami a GTA5be sincs. Itt meg kell ismerni, tanulni, ki kell tapasztalni a hekkelést, hisz a játékmechanika erre épül, ez pedig nem 10 perces megézem és nem tetszik alapján lehet.

Véleményt majd akkor mondok ha játszottam egy 50%ig, utána lehet róla mesélni hogy mik az erősségek és gyengék. Simán lehet hogy ezt sem játszom végig, de ez majd akkor és ott derül ki ( jövőhéten meglesz, addigra a Wolfot is befejezem ).
  • The Norberto
    Watch Dogs

Nekem bejött. online egyenlőre nagyon poén. Bementem srác játékába pont fegyver vásárolt én meg beültem egy kocsiba és elbújtam:) Ő meg beült a kocsiba mögöttem én meg követtem:)

Negatívum:
    -Autóvezetés túl könnyű a dugók nem oldódnak fel az istenért sem.....
    -néhol zavaró hogy nincs árnyékom. Csomó helyen fasza árnyékok máshol meg fos pl: autóreflektorok azok igazán rosszak.

Kíváncsian várom milyen fejlesztéses és patchek jönnek még.
  • shaddam
    Hype Azt mondják csak sneak peak a lista
  • Kongy
    A Watch Dogs inkább emlékeztet engem a Sleeping Dogs-ra mind grafikában, mind fizikában, mint a GTA V-re. A Sleeping Dogs marhára nem jött be. És még a nevében is benne van ez a Dogs baromság... :D
  • Kongy
    Van benne igazság, főleg, amennyiszer késett! Azalatt az idő alatt már egy épkézláb grafikát is össze lehetett volna hozni... nem sikerült :D
  • Totti5
    Mint már mondtam az autózás megfelelő. Direkt kerestem erős autót és szépen el lehetett vele szállni. SaintsR, SleepingD, la noir és a többi a rossz. Hogy tartalomba milyen te sem és én sem tudom, de mivel pont az ellenkezőjét olvastam a tesztekben egyenlőre annak hiszek. B kategóriás játékokkal játszottál már? Mert a WD nem az.
  • Newfronter
    Itt nem csak a content mennyiségével van baj, hanem a minőséggel.
    Engem is meglepett a WD minősége, valahogy nem ezt vártam, de valamit már lehetett sejteni a megjelenés előtti bizonytalanságból és a kevés gameplay-ből.
    Pl. én megveszem az új Wolfensteint, igaz nem teljes áron, de kíváncsi vagyok rá. Itt se nextgen a grafika, viszont nagyon jó a játékélmény a játékosok szerint. Ebben nincs 100 óra gameplay, de az a kevés igen szórakoztató és tartalmas. A WD-nál ez nem mondható el, mert a városban értelemszerűen használnod kell a gagyi járműveket, erre épül a játék nagy része, és ez kiábrándító. Amúgy amikor elsőnek egy kocsiba pattantam, az az érzés fogott el hogy egy teljesen más világban lennék, a járművek viselkedése annyira furcsa, szokatlan és gagyi, hogy a maradék kedvem is elment az egésztől.
    Pedig az AC szériát kedvelem, tudott részről részre behozni újdonságokat és azok is eléggé profin és élvezhetően ki lettek dolgozva.(pl. a hajózás, de ezt nem is kell bemutatni) A Watch Dogsnál meg csináltak egy középszerű B kategóriás játékot, érthetetlen.

A WD-t csak ideiglenesen próbáltam ki PC-n, nem vettem meg, még az kellett volna. :D
  • Totti5
    Most vakon vettél egy játékot? Hol voltál az elmúlt 1 évben?
  • Totti5
    Rossz hírem van, akkor semmit ne vegyél mert az kevesebb lesz mint a Gta5.
  • Ulthane
    "Autokázás amúgy korrekt, célnak megfelel"

Nem, nem felel meg! Egy olyan játékban, ami javarészt autókázásra épül, autókázásra épülő főküldetések vannak benne, üldözéses főküldetések, ott NEM FELEL MEG EZ A SZÍNVONAL!

Egy olyan kiadónál, ahol van erőforrás, pénz, paripa s fegyver, mi a szent szarért nem lehet erre jobban odafigyelni?

Egyetlen egy kibaszott teszter sincs az Ubisoftnál, aki szólt volna, hogy "héé gyerekek, ezt komolyan gondoljátok? Ne nyomjuk már ezt oda a paraszt gémer elé, mert kibaszunk vele!" S nem baszták azonnal vissza a fejlesztőknek, hogy srácok, ezen még dolgozzatok kicsit, mert elfogadhatatlan egy ilyen kaliberű játékban?

Ezek nem játszottak a GTA V-tel? Ha ott meg tudták csinálni, hogy minden jármű, legyen az autó, motor, quad, repülő, kamion, kukásautó, bicikli stb. saját, normális és egyedi fizikát kapjon, azaz, a mint már ott volt, akkor az Ubinak ez miért nem megy?

Tudod miért nem? Mert szarnak bele! Mert semmibe veszik a játékosokat, s azt hiszik, hogy minden szart le lehet nyomni a torkukon!

El kéne menni az Európai Bíróságra, és fogyasztóvédelmi pert indítani Ubi ellen, hogy itt van, a trailereken nem ezt ígérted, a kurva anyád! igenis add vissza a pénzt, és fizess dollártízmilliós bírságot a fogyasztók megtévesztése miatt. egyszerűen csak megmutatni a 2012-es ES-as trailert, meg azt, amivel most PS4-en játszom. Megtévesztettek? Igen! Tömegesen? Igen! BÍRSÁG, a kurva anyád!

(ez mellesleg minden kiadór igaz kéne, hogy legyen, aki nem azt szállítja, amit ígér. Csenben jegyzem meg, hogy az ilyen jellegű fogyasztóvédelem minden iparágban megszokott és bevett, miért csak a videojáték a kivétel????)
  • Ulthane
    Na, végre egy igényes gémer.
  • Ulthane
    Inkább ott rohadjon a polcon.
  • Newfronter
    Egyetértek, a WD nagyon gáz lett, olyan nincs, hogy nem lehet a GTA-hoz hasonlítani, mert ugyanúgy városi sandbox, vagy mi a fene. Jó lenne az a GTA5 next-gen kiadás! (Főleg, hogy a GTA 4 volt meg utoljára)
  • Tatyla
    10k-t adok érte ha Ennyire csalódás 😎
  • Ulthane
    Ez pontosan így lesz.

Egy kis reggeli szösszenet. Azt hiszem, talán a harmadik főküldetésnél volt a következő: kapok egy telefonhívást, nappal van, majd mire vége a hívásnak, s elmondják, mi a feladat, Aiden már csont korom esti sötétben indul el. Szerintem ez gagyi. Egy félperces telefonhívás alatt fényes nappalből éjszaka lesz? WTF?
  • Ulthane
    Pedig rém egyszerű.

A GTA V-ért fizettem 13,990 forintot, s kaptam cserébe egy olyan tartalmat, melyben csak a single player mód minimum 40-60 óra játékidőt biztosít, anélkül, hogy betenném a lában egy teniszpályára, vagy akár csak egyetlen versenyt is megcsinálnék. Nem beszélve a GTA Online-ról, ami megint több 100 óra tartalmat kínál.

A WD-ért fizettem 17,990 forintot (30%-kal többet), s kapok érte egy kampányt, ami 10 óra alatt kivégezhető.

Remélem kellemesen aludtál, s most már a reggeled is helyreraktam! :-D
  • TDC Geronimo
    Na ez már biztatóbb videó, mint a múltkori

• Totti5
    Ha látnám az összefüggést a Wd és TR a Gta kveszt szám és Wd közt akkor szívesen, de erre aludni kell. Autokázás amúgy korrekt, célnak megfelel. Gyengébb mint a Mafia 2, Gta 5, de minden másnál jobb.
  • arty
    Ő? Soha! Végigszenvedi és kapunk még minimum 5 fejezetet :)

Egyébként elfér a negatív vélemény is, lesz mellette sok pizitív is. Ütközzenek csak.
  • Kongy
    Majd a WD 2 jobb lesz.
  • sirpalee
    A mozifilm teljesen más mint egy interaktív tartalom. De még sima lejátszott videónál is sok különbség van 30 és 60 között.
  • Totti5
    Kemény világ ez a géming. Holnap fogod és eladod.
  • Moby
    Persze, segít, csak a mozis érvrendszer féligmeddig billeg :) (az alapötlet onnan származik)
  • Ulthane
    Soha tobbet nem hiszek az Ubinak. Egy vadonat uj konzolon jatszom, s olyan erzesem van, mimtha PS3 lenne. A vezetes, akarmit mondtok, gyalazatos. Az autok mintha koporsok lennenek, mennek, turjak az orrukat. Utoljara ilyen a Keresztapa 2-ben volt vagy kozel 8 eve! A vezetes miatt kapasbol -1 pont. Az al-nextgen jelleg miatt -1 pont. A TR Definitive Edition jobban nezett ki, pedig az Square Enix jatek..

Osszesen 28 fokuldi van a jatekban, a gta5ben 69! Azert van kulonbseg. S mindez mar nehany ora jatek utan egbekialto.

Hhhjjja, az Assassins Creed 4 utan mar nem kell toluk semmi jora szamitani. Sullyednek el a kozepszeruseg mocsaraban!

• arty
    oké, értem h más a játék blur, de a folyékonyság érzet miatt "jó"

"moziban" meg "természetesen" kapod és ott is jól jön a még szarabb frémráta ellen, nem?