121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • a.carkey
    Ősz van?
  • TDC Geronimo
    Mitől ilyen gusztustalan sárga a lenti kép?
  • Kandurex
    érdekes, hogy alsó és a felette lévő között mennyi különbség,...
  • a.carkey

(Pár perce lőttem mindegyiket. Kölcsönben van nálam PS4es WD.)
  • Kandurex
    Bírom egyébként az ilyen designer döntéseket... istenem nem volt ott valaki abból a fejlesztő csapatból aki felkiáltott volna, hogy: "te,...ez ocsmány!"
  • AntiHero 2010
    Az tényleg gusztustalan :D Nem kerestem még, de este ránézek.
  • Kandurex
    Azt a gusztustalan indikátort ami az aszfalton jelez, ki lehet kapcsolni?
  • AntiHero 2010

Így van. Rohadt hangulatos. :)
    Direkt felvettem egy küldetést tegnap, hogy milyen király az egész. Na meg milyen jól néz ki.
  • Moby
    A pocsolyaszimulátorban sem volt. Nem tudom miért pont egy multiplatformtól várjátok :)
  • Kongy
    Nem lennék a felesége/férje
  • Kandurex
    A kutyafáját neki!
  • TDC Geronimo
    Kérdés. Mi a szarért vetted te ezt meg, de tényleg? Egyáltalán minek van neked PS4ed. Tőled mást nem láttam itt csak fikát. Tetszik neked egyáltalán valami? Nem kell válaszolni erre, mert innentől kezdve kommentjeidre megy az auto skip. Amilyen baromságokat itt összehordasz állandóan már megfájdul tőle a fejem.
  • TDC Geronimo
    Hát most lehet el is adom a betyárját neki, hogy képzelik. Emiatt nem is élvezem a játékot, hiába van benne tonnányi tartalom, hiába jók a küldetések, hiába él a város. NINCS ÁRNYÉKOM A FÉNYSZÓRÓBA. Hát basszák meg tényleg.
  • Kongy
    Ne hasonlítsunk már egy embert egy videójátékhoz köszi. A víz nagyon szép, ilyen szép vizet még nem láttam játékban konkrétan. Nappal az összkép nem rossz, én nem azt mondom, hogy ez a legszebb játék, nem, mert pl az Infamous sokkal szebb volt, de ez sem csúnya igazából, csak megfelelően kell beállítani a kontrasztot.
  • Ulthane
    "A profilozás meg olyan addiktív, hogy el se rakom a telefont :D"

Engem meg idegesít, hogy úton útfélen azt látom, hogy ki hány éves, mi a foglalkozása, perverziója. Ráadásul, nem értem, hogy ebbena profilozásban mi a poén? Nem tudsz interakcióba kerülni az emberekkel, csak információkat olvasgatsz róluk. Engem ez egyáltalán nem köt le, inkább idegesít.

Úgy lenne értelme, ha ezek az emebrek, akiket profilozol, küldetést adnának, vagy kapcsolatba tudnál velük lépni, segíteni megoldani gondjaikat, stb.
  • Ulthane
    Van ahol van, van ahol nincs. A felszíni metróállomáson nem volt!!
  • elite
    Nincs árnyéka nappal sem az embereknek??
    Ha ez igaz, az tényleg gáz.
  • Ulthane
    Hátha neked ez nagyon szép, akkor inkább nem akarok fotót látni a feleségedről/barátnődről (férjedről/pasidról :-p)!
  • Ulthane
    Igen is igaza van! Az ördög a részletekben lakozik. Azért az mégis csak vicc PS4-en, hogy a csávónak nincs árnyéka! Meg a járókelőknek. Tegnap egy metróállomáson voltam, fényes nappal, napsütésben, és SENKINEK sem volt árnyéka!
  • TDC Geronimo
    "Plusz a másik, hogy az egyik küldetésben úgy iktattam ki mindenkit, hogy egy lövést sem adtam le, hanem szépen meghekkeltem az emberek körül dolgokat, aktiváltam néhány ember robbanószerét... és szegénykékből nem sok maradt :) "

Harmadik küldetést én is úgy csináltam meg :)
  • Kongy
    Ismét pár óra WD, és azt kell, hogy mondjam KIRÁLY lett! De komolyan. Hacking skilleket fejlesztem, és már úgy rázom le a rendőröket, hogy röhögök rajtuk mennyit szopnak miattam :D Ilyet hol tudtál csinálni a GTA-ban? Rájuk robbantok dolgokat, felvonom előttük a hidat, esküszöm a legjobb móka. Plusz a másik, hogy az egyik küldetésben úgy iktattam ki mindenkit, hogy egy lövést sem adtam le, hanem szépen meghekkeltem az emberek körül dolgokat, aktiváltam néhány ember robbanószerét... és szegénykékből nem sok maradt :) Én azt mondom jó móka a játék, és ismét csak magamat tudom ismételni, PS4-en tükörsima, és nagyon szép!
  • TDC Geronimo
    Újabb 2 óra eltelt és még mindig csak 2 főstory küldi van kész. Annyi tartalom van ebben a játékban, hogy nem tudom ezt hogy tudják fokozni a folytatásban majd. Minden percre jut valami random event/sidemission. A profilozás meg olyan addiktív, hogy el se rakom a telefont :D

Elég beteg dolgok vannak 1-2 mellékküldetésnél, amikor be kell törni valamelyik lakó laptopjának kamerájába, érdekes beszélgetéseket folytatnak :D
  • Moby
    Egen. Ez elég kritikus kérdés :DDD
  • TomStorm
    Nekem ugyanúgy tetszik mind a 2 platformon.Voltam havernál megnézni PS4+107-es tv-n aztán itthon PC+107-es tv.Semmi különbséget nem véltem felfedezni.Ezt élőben látom nem képeket nézegetek.
    Annyi,hogy ez a ro..dt Pc-m zabálja az áramot az ő Ps-e meg nem és..jaa,hogy ez már más téma nem folytatom..:D
  • Kongy
    Van privát üzenet küldési lehetőség, ott promózhatod magadat, meg a review-idat, de nem a PS4 topikban. Erről ennyit.
  • Totti5
    Ez pl senkit. Ha zavar hogy valakivel társalogtam akkor keress modit, szolj a HGnek vagy csinálj amit akarsz. Minden más esetben ha személyeskedni kezdesz és flémelni akarsz akkor az nagyon rossz ötlet.
  • lwb
    A 2012-es prezihez képest. Egyébként pc-n sem nagy szám, láttunk ennél sokkal szebbet is.
  • Kongy
    Már megbocsáss, de ki a f.szt érdekel ez a PS4 topik kellős közepén?!
  • a.carkey
    "mert az igazság az, hogy PC-n sem szebb"
    Nem-e?

Mini "féloff" következik:

Meg a többi 01
    Meg a többi 02

On.
  • Totti5
    Ha érdekel mit hogy látok ( röviden ) akkor pl olvasgass ezekből:

Bioshock Infinite
    Halo 4
    Sniper Elite V2
    The Darkness 2 + Binary Domain teszt
    SSX
    Assassin's Creed: Revelations
    Alice: Madness Returns
  • Totti5
    Ez jó hír! Kár lenne érte, mert megy az antyhipe.
  • Totti5
    Olyat biztos nem hallottál hogy megvettem sorra a játékokat is utána verem az asztalt hogy kiadtam 10+ ezret valamire ami nem jó. Eleve nem veszek meg olyat ami nem tetszik, nem játszok olyannal ami nem tetszik, nem foglalkozok olyannal ami nem tetszik. Nekem attól nem lesz jobb ha valamit fikázok ami amúgy nem érdekel. Van jobb dolgom is annál mint hogy elégedetlenkedjek, meg hát elvágre ez egy hobby, ami szórakoztat a szabadidőmben.

Miről szeretnél kritikát? csak arról tudok amit végigjátszottam, ott meg akad nagyon jó és kevésbé jó is, de amin már végigmegyek az valamiben biztos jó ami számomra szórakoztató, így nem fogom/tudom leszólni azt.

Nem nézem meg a 2012es E3at, mert 2 éve volt. Miért foglalkozzak azzal az egy videóval? itt van a játék, játszhatom is akár, minden más már rég lényegtelen.
  • Kongy
    Ugye a hype az hype... :) De nem sajnálom, mert tényleg jó játék lett. Majd a 2. rész mindenkinek tetszeni fog :)
  • TDC Geronimo
    In its first 24 hours of availability, Watch Dogs sold more copies than any previous title in Ubisoft’s history!

http://blog.ubi.com/watch-dogs-record-breaking-sales-day-one/
  • TDC Geronimo
    WDbe nem működik a videófelvevés wtf :(
  • Kongy
    Na jó játék lett ez a WD! Engem mindenesetre leköt. A grafika sem olyan vészes így PS4-en, alacsony kontraszttal! Szóval jól el leszek vele egy darabig az biztos :)
  • lwb
    Most Easily Amused Man in The World. Ha lenne ilyen díj, biztos te nyernéd, neked kb minden jó, eddig még nagy kritikát tőled nem hallottam. No offense, csak azért feltűnik. :)

A WD-t egyébként úgy hype-olták, hogy az első igazi next gen játék lesz. Aztán nem lett. Ha megnézed a 2012 E3 prezit, akkor látod a differenciát. És nem, nem azért mert PC-n futott, mert az igazság az, hogy PC-n sem szebb. Totalbiscuit videoját meg kell nézni, milliós gépén ultrában nem hozza a 60 fps-t és nem is néz ki annyira jól. 1080p-ben. Ez talán konzolon jó hír, mert nem a gépek gyengék, hanem a játék iszonyú optimalizálatlan minden platformon.

Ettől még jó játék, eddig talán a legjobb, ami next gen platformra kijött, tehát sztem vegye meg mindenki. De ennél azért sokkal többet várok a gépektől.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    E3on jön új mortal is.

• TDC Geronimo
    Viszont emiatt lehet idén elég nagy show lesz.