121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
vg #10025 Én végigjátszanám veled. -
#10024 két csúcs exklu nemérdekel? :O
pazarlás, de ez az egyéni szoc problémád
multiplatformoknál gondolom nem a graf különbségre célzol, hanem h fícsörben nincs előrelépés - ez majdnem oké, de sajnos a videogéming a grafra helyezi a hangsúlyt :(( (fontos az is, de valóban költhetnének másra is... majd ha kikopik a prevgen, TALÁN)
valahol értem a keserűségedet, de kicsit ugy viselkedsz, mint akinek ez az első konzolgeneráció-nyitánya ;) -
#10023 szerintem nyomj rá még bőven sharpent, hátha MÉÉÉÉG szebb lesz :D -
#10022 Amúgy amit én láttam belőle az alapján tényleg elég nagy fun :) -
#10021 Sztem igazad van, de itt nem leszel népszerű a kritikával. :) Egyelőre tényleg váratnak még azok a játékok, amiért azt mondom, hogy érdemes volt új konzolt kitolni. -
#10020 Ha semmi nem érdekel akkor nincs miért gépet tartani, nincs miért játékokat venni, nincs miért ide írni.
Viszlát. -
SlickAdam #10019 most mire fel a fej? olyan cukoooooor -
#10018 Igen? -
AntiHero 2010 #10017 Ez az! Nem is rossz!
Trine 2-tőt játszhatjuk többen is :) jelentkezőket várok :) -
#10016 PS+ június
PS4:
Trine 2
Pixeljunk Shooter
Na úgy látszik itt is beindul a havi 2 játék. Trine csodálatosan néz ki PS4en. 3D is az egyik legjobb, amit láttam. -
SlickAdam #10015 ennek nagyon örülök. egyetlen cim Boner-en, amire irigy voltam. -
#10014 Hagyjad rá. Nem érdemes vele vitatkozni látszik teljesen értelmetlen. -
#10013 Exkluzív címeket lehetett tudni PS4 megjelenése előtt. Ha se a KZ se az Infamous nem érdekel, akkor nem értem miért vettél startkor 130-ezerért PS4-et. Ennyire nem tudsz mit kezdeni magaddal, hogy azt csinálod, amit nem élvezel? Inkább menjél, és szerezz magadnak egy nőt, a játékokat meg hagyd meg másoknak... mondjuk azoknak akik élvezetből játszanak. -
Ulthane #10012 S majd megint jön az Ubi, hogy a játékosok akarnak évenkénti WD-t, nem mi! Pffffffffffffffffff.. -
Ulthane #10011 Infamous - nem érdekel
Killzone - nem érdekel
A többi szar multiplatform cím, ezért kár volt új konzolt csinálni! Vagy, ha már multiplatform a cím, akkor legyen érdemi különbség a last gennel szemben, de nincs!
Egyedül a Tomb Raider volt az, amit megérte végigtolni, még azok után is, hogy last genen már megvolt Lara! De ez egyetlen játék november vége óta!!!! Fél év alatt egyetlen egy! -
#10010 -
#10009 Greetings PlayStation fans! Ever since we announced Plants vs. Zombies Garden Warfare at E3 last year, we’ve frequently heard the question: “When is PvZ Garden Warfare coming to PlayStation?” I’m ecstatic to finally be able to answer that question, as we’ve just announced that PvZ Garden Warfare is coming to PS3 and PS4 on 21st August, 2014 (22nd August in UK and Ireland)! PlayStation fans will also be able to experience the Garden Variety and Zomboss Down content expansion content from day one!
-
#10008 Letolod az összes nyitocimet, infamoust, tomb raidert, wolfensteint, rayman, Child of Light, trials s többi játékot? -
#10007 Rekordot döntött a Watch Dogs első napi eladásban, szóval esélyes a folytatás. Meg ugye Ubisoft-ról beszélünk... -
#10006 -
#10005 Vazz, elirtam :D Last of us akart lenni :) -
#10004 dec 31 az placeholder dátum... Nyáron jön ennyit tudni. Hacsak sony el nem tolja ezt is őszre. -
#10003 Lust of us? Jaa, hogy az a kéjelgő tps? :) -
#10002 Nemrég olvastam, hogy lehet a Lust of us remastered játék megjelenését június 20. ról dec 31 -re tolták. Valaki nem tud erről valami pontosabbat? -
#10001 Nincs játék, csak ebben a hónapban 2 AAA cím is megjelent PS4-re. Oké, hogy multiplat, de játéknak játék... :D -
#10000 10000! PS4 win!
Kéremkapcsojjaki :D -
#9999 Na mindegy, mindjárt itt a 10000-ik komment.
Amelyik nextgen platform eléri előbb az nyeri a háborút :D -
#9998 Birom, hogy mindíg ezzel jönnek.
A multiplat címek már nem is játékok. :) -
#9997 Néztem PS4re már előrendelhető storeba Destiny. 15kért. Mitől ilyen "olcsó" ?
Elírták? Jó lenne már ilyen áron lennének digitális játékok, de ez egy elérhetetlen álomnak tűnik... -
#9996 Gondolom kicsit se zavar senkit,hogy a különbség a más napszakok és időjárási viszonyok miatt ennyire látványos!!!!!Nézzétek az árnyékokat és majd értitek miről beszélek...Semmi érdemleges különbség nem lenne ha mindenhol "hátulról" lenne a fényforrás... -
#9995 Nincs játék? :D Tényleg MINEK vetted meg? Nekem 6 dobozos játékom van meg 2 digitális. Nincs tényleg. Max neked nincs. Kezdem azt hinni, hogy PS4ed sincs csak trollkodni jársz ide. -
Ulthane #9994 Miért vettem meg? Mert azt gondoltam, hogy ha valaki kiad egy konzolt, akkor épkézláb játékokat is készít mellé! Fél éve van kint a PS4 (is), és NINCS RÁ JÁTÉK!!!!!! Vágod, kiadnak egy konzolt, de játékot nem adnak hozzá!! Ami meg játék lehetne, sorra halasztják el jövőre (Witcher, The Order, stb.)
Én balga fogyasztó azt gondoltam, hogy majd a WD egy tartalmas, értelmes cím lesz, nextgen kivitelben. Bíztam abban, hogy így lesz, elvégre egy multi millió dolláros kiadótól, 6-800 fejlesztővel, akik egy játékon dolgoznak, csak elvárhatná az ember 2014-ben, hogy egy normális fizikájú autós rendszert rakjon össze egy AAA kategóriás játékban.
De úgy látszik nem. A Mario Kart-ba ez elmegy egy 3 éves gyereknek, de könyörgöm, nem ők ennek a játéknak a célcsoportja!
S miért fontos az árnyék? Mert az ördög a részletekben lakozik. Jó hogy nem már annak tapsikoltok itt, hogy jó játék a WD, mert vannak benne fő és mellékküldetések. Meg még hangja is van!
A Minecrafttól semmit nem várnék, mert az egy 8 bites röhej, de egy Ubisoft-féle, AAA játéktól, ami hatalmas büdzséből készült, hadd várjuk már el, hogy vezethető autókat kapjunk! -
#9993 De tök mindegy. Ez a helyzet. -
#9992 Nem PS. -
#9991 Más az árnyalat? Nem tudom. Piszkálgatva van a config az tény. -
#9990 Mert photoshop XDDDD -
#9989 Semmi extra, csak Tomnak írtam a semmi különbséges kommentjére. -
#9988 felső akar ps lenni alsó meg PC. EZért kérdeztem mitől sárga a PCs kép. még a minimap is. -
AntiHero 2010 #9987 Ez most pc vs ps4? :) -
#9986 PS4es verzióba meg nyár? :D