121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Metacritic pontszám se magyar tesztekből jön ám össze :)
  • Kongy
    Na nem mintha olvasnék magyar teszteket.... :)
  • TDC Geronimo
    Tudjuk, hogy szar, felfogtuk. menjmárinnen.
  • Ulthane
    Külön videojátékos szekciójuk van. Százszor jobb teszteket érnak, mint a gémkapocs, a gamer365 és a hasonló "hozzáértő" ugyanolyan tucatjátékos, mint bármelyikünk.
  • Kongy
    Én azt hittem Shadow of Mordor.. :D Tök hasonló.
  • Totti5
    A mobilnetes meg akassza fel magát. MIÉRT NEM LEHET LINKBE??? Amúgy minek kell ajuldozni amikor úgy sem ilyen lesz, vagy már az el lett felejtve?
  • n000rbi
    Vagy mégsem? :D
  • n000rbi
    Dede és túl jól is sikerült :D:D (vagy másfél óráig semmi új poszt nem jelent meg, úgy tűnik javították)
  • n000rbi
    Dede és túl jól is sikerült :D:D (vagy másfél óráig semmi új poszt nem jelent meg, úgy tűnik javították)
  • Kongy
    Nem működik rendesen a fórum... :D
  • elite
    Sziasztok. Tegnap megvettem én is. Nekem nagyon bejön.
    Kérdés: a 2 kapott kódot beváltottam hozzá. PS4 extra content, meg még valami. Ha majd esetleg egyszer el akarom adni a lemezt, akkor a vevő már nem tudja felhasználni ezeket a kódokat, jól sejtem?
  • Kongy
    Akkor ne vedd elő a telefonod. Nem kötelező ám használni... :D
    btw index kurvára ért ám a játékokhoz :DDDDDDDDDDD
  • The Norberto
    Craftoláshoz kellenek rendszerkulcsok. Pénzt szerezhetsz, random gyilkosságokat akadályozhatsz meg, észreveheted a körülötted ólálkodó ellenséges játékosokat. Enélkül nem tudod felderíteni hogy melyik ellenfélnél van gránát amit felrobbantatsz vagy melyiknek lehet elterelni a figyelmét. És ha be van kapcsolva gyorsabban észreveszed a hackelhető dolgokat. Még biztos lesz 1-2 dolog.
  • shaddam
    Tolnék be project beast gifeket, de nem engedi :(
  • shaddam
    Sok a duma

• The Norberto
    Hogy craftoláshoz itemet szerzel? vagy hogy pénzt? vagy hogy random gyilkosságokat akadályozhatsz meg? vagy hogy zenéket gyűjthetsz? vagy hogy online játékba beléphess?
    Válasz 2-t és inkább vedd meg és próbáld ki szerintem nem is játszottál vele.
  • shaddam

• shaddam

• Picar77
    Tolhatjuk majd. :)

Sharrkan_
  • Picar77
    Tolhatjuk majd :)

• Ulthane
    Akkor mi is a hozzáadott értéke a profilozásnak? Hogy lásd ki hány éves és mi a foglalkozása? Ezek totál irreleváns információk, használhatatlan, és teljesen értelmetlen!
  • Ulthane
    Tegnap este ismét alámerültem Chicago városában, újabb gondolataim vannak.

Maga a város nem néz ki rosszul. Ha a jövőben nem látunk ennél rondább várost egy játékban, az bőven jó lesz. Ugyanakkor, hiába van annyi NPC, mégis valahogy nem érezni a város lüktetését, a zaját. Kicsit olyan, mintha ciánozva lenne, annak ellenére, hogy nem üres.

Viszont találtam ismét valami rém gagyi dolgot. Egy épületnek két forgóajtós, üveg bejárata volt. Persze bemenni egyiken sem lehetett, de sebaj. Odaálltam az üvegajtó elé, és NEM TÜKRÖZPDTEM benne! Ugyanakkor az üvegen tükröződtek a házak, az úttest, csakhogy, hátrafordultam, és nem valóban tükröződött benne mindaz, ami a hátam mögött volt, hanem az ajtóra "rá volt festve" a városkép, ami persze köszönőviszonyban sem volt a valóssal!

LOL LOL LOL Ez mekkora gagyi már, te atya ég!

Welcome to the next generation!!!!!
  • Totti5
    Jaja gtaban sem indul el mellekszál minden egyes random npcnél... Ekkora baromságot is csak az index tud megirni. Ha ez így lenne a játék 10 évig készülne.
  • Ulthane
    Idézet magamtól:

"Engem meg idegesít, hogy úton útfélen azt látom, hogy ki hány éves, mi a foglalkozása, perverziója. Ráadásul, nem értem, hogy ebbena profilozásban mi a poén? Nem tudsz interakcióba kerülni az emberekkel, csak információkat olvasgatsz róluk. Engem ez egyáltalán nem köt le, inkább idegesít.

Úgy lenne értelme, ha ezek az emebrek, akiket profilozol, küldetést adnának, vagy kapcsolatba tudnál velük lépni, segíteni megoldani gondjaikat, stb."

És idézet az index tesztjéből:

"A baj csak az, hogy a végtelen lehetőségek tárháza csak egy makett, hiszen hiába tudunk meg olyanokat valakiről, hogy szeret állatokat kínozni, rendszeresen vesz óvszert vagy épp iszlámgyűlölő, ha ezekből nem indul el mindig valamilyen mellékszál vagy miniküldetés sem."

Azt hiszem most tényleg bebizonyosodott, hogy nem én vagyok a hülye, és nagyon is jó látom a dolgokat a játékkal (játékokkal) kapcsolatban.
  • Ulthane
    Hatalmas csalódás a Watch Dogs! (Index)
  • deep
    Nem tudod eladni, legfeljebb accountal együtt, ami illegális. Előnyei, hogy nem kell érte elmenned a boltba és később is bármikor letöltheted a store-ból.
  • gergou
    Egy olyan kérdésem volna, ha digitális példányt veszek meg egy játékból, milyen lehetőségeim vannak azt eladni később? Illetve milyen előnyökkel bír a lemezes példányhoz képest (csak mert alapból drágább)?
  • TDC Geronimo
    Kipróbáltam ma sima roaming közben, úgy se ment. Valami bug lehet :(
  • AntiHero
    Oksa vegyél fel. AntiHero_HUN
  • heady
    Ezt jo hallani :) nekem mar az uncsie is nagyon tetszett.
  • TDC Geronimo
    Trine 2 az eddigi legjobb, amit láttam. Próbáltam még trialjat 3Dbe
  • arty
    Ubisoft. Csodálkoznál? :D
  • heady
    Vegre valami 3D content. UC3 egos villas resze nagyon durva volt 3Dben

Antihero: vegyel fel, alairasomban ott van a nevem, aztan jatszhatunk :)

• TDC Geronimo
    Aztán lehet WDvel van valami bug, ami javítva lesz patchbe. BF4nél se volt pl hang vagy 1 hónapig, ha videót vettél fel.
  • TDC Geronimo
    Igen. Dev határozza meg, hogy sharel mit lehet és mit nem. Eddig nem hallottam blokkolt tartalomról, de elvileg elképzelhető.
  • Moby
    Sok értelme nem lenne mostmár, hogy a hdcp kikapcsolható. Vagyis inkább már csak userszopatás lenne.
  • Totti5
    Letilthatja?!

Nagyon haloványan rémlik, tán nem is igaz hogy mintha tavaly leleplezéskor mondták hogy a Sonynál ez nem globális, hanem fejlesztői döntés hogy enged e videót vagy képet. Aztán lehet nem így van, de ha igen akkor simán elképzelhető.
  • Moby
    Nekem ez volt az egyetlen nextgen cím ami tetszett anno :D
  • TDC Geronimo
    About that Guerrilla game...
    Sounds unique, has some lush environments, robot dinos, other weird exotic creatures. Red headed female protagonist.

take it with a grain of salt...
  • TDC Geronimo
    Az lehetséges, hogy Ubi letiltotta videófelvevést küldetések alatt? Ma is akartam felvenni egy kurvajó autós üldözést, de csak képet engedett menteni. Múltkor szintén és eddig csak egyszer engedett volna, az meg küldetésen kívül volt.